Author |
Topic |
manhunter
Moderator
Switzerland
25325 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 18/07/2012 : 22:39:53
|
quote: Originally posted by Mairosu
Meni Manhunter nije frend na FB. Video sam ga jednom, prozborismo koju, malo me iritira sto voli Antica, stoga, nisam ga frendovao.
Nikad zaludnije 4 strane forumasenja, al, moze to i bolje. MOZEMO DO PET !
Pa da si mi platio ručak, sad bismo bili pravi frendovi i izbacivao bih te sa foruma svake prestupne godine. Jel ti vidiš koju si zlatnu šansu propustio bre???
Šta pet, deset!!!!!! |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25325 Posts
Posted - 18/07/2012 : 22:43:43
|
quote: Originally posted by mamlaz
okrenulo se kao sto rekoh:)
Nema veze, treba malo razonode u ovim dugim letnjim danima... |
|
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 18/07/2012 : 22:43:56
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by tumen
A što se tiče ručkova, opet zamenjuješ teze, ne govorim o Kiši i onima koji su u nekoj vezi sa njom, šta hoćeš reći da nisi ni sa jednim forumašem iz Srbije bio na ručku?Nemam ja ništa protiv da ti ideš sa nekim sa foruma na ručak svaki dan, ali zauzmi isti pristup i kod njega i nemoj ga dan ranije otključavati.
Pa sad ti zamenjuješ teze, ako ćemo tako. Napisao si da ja dobro znam čime se bavim u vezi sa stripovima i promocijom revije i sa kojim ljudima zbog toga idem na ručkove. Ili sam pogrešno pročitao?
I reci prijatelju da te bolje informiše sa kime sam bio na ručku i zbog čega. Još se nije rodio taj koji će meni zalogaje da broji, veruj mi. Hajde da ne pređemo liniju običnog forumaškog izdrkavanja i svađanja, može?
"Veliki" Manhunter, uzbudio se jadan, verovatno mu je i pritisak skočio.Kako se samo neko usudio da napiše bilo šta o njemu? Biće lakše posle prospavane noći veruj.
Opet ništa od odgovora na moja pitanja, praviš se blesav ili samo opet demonstriraš svoju bahatost?
A što se tiče ručkova, izgleda si slab i što se tiče čitanja, dobro se vrati nazad i vidi da ih uopšte ne vezujem za Kišu.Samo sam napisao da ima ljudi koji hvale Kišu (i previše što bi se reklo no njihova stvar) i sa kojima IZMEĐU OSTALOG ideš na ručkove. Pravi si majstor u tome da izvrćeš stvari. |
Edited by - tumen on 18/07/2012 22:49:03 |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 18/07/2012 : 22:44:51
|
quote: Originally posted by mamlaz
okrenulo se kao sto rekoh:)
Nema veze, treba malo razonode u ovim dugim letnjim danima...
Nema šta, ništa zabavnije nego biti moderator, pa još kada nakon jednog onako strogog posta u stilu Manhunter odeš u kupatilo..... Ej, pa znate li vi ljudi šta je to biti moderator, ima li ko veći tada od vas? |
Edited by - tumen on 18/07/2012 22:47:53 |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 18/07/2012 : 22:46:03
|
Meni Manhunter nije frend na FB. Video sam ga jednom, prozborismo koju, malo me iritira sto voli Antica, stoga, nisam ga frendovao.
Pa da si mi platio ručak, sad bismo bili pravi frendovi i izbacivao bih te sa foruma svake prestupne godine. Jel ti vidiš koju si zlatnu šansu propustio bre???
Šta pet, deset!!!!!!
Zato ja neću da propustim šansu i evo prijavljujem se da ti platim ručak kada dođeš ovde, čekaju te pravi vojvođanski specijaliteti.Može? |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 18/07/2012 : 22:50:23
|
quote: Originally posted by okiboki Ja stvarno verujem da se ti zajebavas kad to pricas,zaista.Ako stvarno ne vidis sta radis i ko je najveci provokator u PDF sport onda ne vredi pricati.
Kako da ne vidim, pa jel umes da citas, napisao sam lepo da si najveci provokator ti i ti ne komentarises Partizan, nego si opsednut Zvezdom i stalno provociras na tu temu, temu Zvezda! Skoro godinu dana smaras sa FMP-om, a mnogi su ti rekli da ne pises vise o tome, medjutim, ti nastavljas i kad su me zbog tebe banovali, odnosno moj bivsi FB prijatelj me banovao, ti si se opet raspisao na temu KK "Zvezda" i rekao si da namerno spamujes da vidimo i "MI" kako je to. Pa sto te moderator nije opomenuo, nego te pusta da se proseravas iako to vise nikom nije zanimljivo, osim tebi. Vidis, ja bas volim da budem banovan, eto, jel ti sad jasno, zato i namerno odgovaram na tvoje provokacije! A poslednji put sam neopravdano izbacen kad sam diskutovao sa Jaskom, a ne sa tobom, a sad sto si se ti tu prepoznao, ja ti nisam kriv! I sto pises da ja gledam emisije koje vodi boki 13, vredjas me, a cak te ni ne opominju? Zasto?
|
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
Edited by - srdjandj on 18/07/2012 22:52:50 |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 18/07/2012 : 22:53:24
|
Šta pet, deset!!!!!!
Zato ja neću da propustim šansu i evo prijavljujem se da ti platim ručak kada dođeš ovde, čekaju te pravi vojvođanski specijaliteti.Može?
Evo i ja ucestvujem. |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 18/07/2012 : 22:55:55
|
quote: Originally posted by srdjandj
Šta pet, deset!!!!!!
Zato ja neću da propustim šansu i evo prijavljujem se da ti platim ručak kada dođeš ovde, čekaju te pravi vojvođanski specijaliteti.Može?
Evo i ja ucestvujem.
Ma pusti njih ja ću TI POSLATI NOVCE ZA RUČAK. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25325 Posts
Posted - 18/07/2012 : 23:01:13
|
Ej, pa znate li vi ljudi šta je to biti moderator, ima li ko veći tada od vas?
Veruj mi, ništa prema osećaju kada si u gomili navijača i osećaš se jakim...Čak možeš da pretiš prebijanjem i sličnim, a niko ti ništa ne može, pošto si jak!
Što se tiče ručka, može. Ne garantujem neizbacivanjem posle, čisto da se zna.
A dok ja ne dođem, nađite se ti i Dragan da jedete specijalitete, može?
Ajd, odoh u kupatilo! |
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 18/07/2012 : 23:05:25
|
Onda rucak plati ti, pa posle izbacuj do mile volje!
A sto bih se ja nalazio sa tumenom pre toga, bilo bi bas lepo rucati u troje! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 18/07/2012 : 23:07:14
|
quote: Originally posted by bjelolasica Ma pusti njih ja ću TI POSLATI NOVCE ZA RUČAK.
Ne brini, rucak ce platiti gastarbajter, valjda toliko moze sebi da priusti, a ne da ga drugi cascavaju! |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 18/07/2012 : 23:11:00
|
Ej, pa znate li vi ljudi šta je to biti moderator, ima li ko veći tada od vas?
Veruj mi, ništa prema osećaju kada si u gomili navijača i osećaš se jakim...Čak možeš da pretiš prebijanjem i sličnim, a niko ti ništa ne može, pošto si jak!
Ajd, odoh u kupatilo!
Ček, ko kome u gomili navijača preti prebijanjem,nisam te razumeo, objasni mi malo bolje to molim te, kako to ide, koji su mehanizmki, kako se to uz toliko buku uopšte čuje?Gubiš se Manhunteru, u koji si svet to sada otišao? Ako si mislio nešto na mene, ja uopšte više ne idem na utakmice niti nameravam u budućnosti da idem. I dok sam išao na utakmice uglavnom nisam bio u nekoj većoj gomili, niti sam tamo išao da se osećam jakim ili bilo šta slično.
Pre bi se reklo da tebe drmaju neke stvari Manhunteru, znaš ono kako se kaže, otišao sam iz rodnog sela u daleki svet....., sada je red da čuju za mene.
Držim te za reč u vezi ručka, nadam se da ćeš i mene onda da otključaš dan ranije pošto ne sumnjam da ćeš me izbaciti kad tad, ali ako ti gurmanski apetiti budu zadovoljeni možda se i provučem.
Što se tiče specijaliteta, znaš kako, vidiš da se ovde kod nas čuvaju samo kada neka velika zverka spolja dođe, tako da ne brini, čekaju na tvoje zube i nepca, nikome se drugom neće dati.
Ako treba da se pošalje i neki magazin da se nađe "pri ruci" za kupatilo, samo javi, tu sam. |
Edited by - tumen on 18/07/2012 23:12:56 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25325 Posts
Posted - 18/07/2012 : 23:11:19
|
[quote][i] Ne brini, rucak ce platiti gastarbajter, valjda toliko moze sebi da priusti, a ne da ga drugi cascavaju!
A jebi ga, ako je dotle došlo da gastarbajtere moraš da čekaš... |
|
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 18/07/2012 : 23:13:45
|
[quote][i] Ne brini, rucak ce platiti gastarbajter, valjda toliko moze sebi da priusti, a ne da ga drugi cascavaju!
A jebi ga, ako je dotle došlo da gastarbajtere moraš da čekaš...
Nego šta, pa još ako su i moderatori, gde ćeš veće zverke. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 18/07/2012 : 23:16:49
|
A jebi ga, ako je dotle došlo da gastarbajtere moraš da čekaš...
Jebiga bato, kriza udarila, na jesen dva studenta u BG, pa ti vidi ko ce sve to da plati...
Bar rucak da se ogrebem.
Ali skrenuli smo sa teme, meni nisi odgovorio zasto si me izbacio na mesec dana bez opomene, a isto tako su i drugi mene provocirali, konkretno boki.
I jos me ni u ponedeljak ne bi otkljucao da Poli nije pitao. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40320 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 18/07/2012 : 23:18:02
|
Tumen, sto je deplasirano? Mrzime da kvotujem, spomenuo si tvoke manire.. Svi smo ih videli.. Evo danas sam ti bio u Fruskogorskoj, nemam tvoj broj, a mrzelo me da zvonim na vrata.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 18/07/2012 : 23:20:17
|
quote: Originally posted by sawitch
Tumen, sto je deplasirano? Mrzime da kvotujem, spomenuo si tvoke manire.. Svi smo ih videli.. Evo danas sam ti bio u Fruskogorskoj, nemam tvoj broj, a mrzelo me da zvonim na vrata..
Uopšte ne razumem šta si hteo da istakneš, ako imaš prevodioca uključi ga, ne razumem ja taj tvoj jezik koji god da je.Inače, uopšte nisam u diskusiji sa tobom niti me zanimaš. |
Edited by - tumen on 18/07/2012 23:20:36 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25325 Posts
Posted - 18/07/2012 : 23:20:43
|
Ček, ko kome u gomili navijača preti prebijanjem,nisam te razumeo, objasni mi malo bolje to molim te, kako to ide, koji su mehanizmki, kako se to uz toliko buku uopšte čuje?Gubiš se Manhunteru, u koji si svet to sada otišao?
... a sa bandom ćemo se u krvi obračunati, drugačije ne ide, pa ili će da stradaju oni ili mi, neko mora već.
Ovo je napisao tumen ili neko drugi???
Pre bi se reklo da tebe drmaju neke stvari Manhunteru, znaš ono kako se kaže, otišao sam iz rodnog sela u daleki svet....., sada je red da čuju za mene.
Držim te za reč u vezi ručka, nadam se da ćeš i mene onda da otključaš dan ranije pošto ne sumnjam da ćeš me izbaciti kad tad, ali ako ti gurmanski apetiti budu zadovoljeni možda se i provučem.
Što se tiče specijaliteta, znaš kako, vidiš da se ovde kod nas čuvaju samo kada neka velika zverka spolja dođe, tako da ne brini, čekaju na tvoje zube i nepca, nikome se drugom neće dati. [/quote]
Prešli smo na zube i nepca, a??? Razumem ja i vrućine i sve, ali mi je van zdravog razuma da mi neko preti. Imam familiju i koliko toliko sređen život, ne mogu sebi da pruštim ovako nešto. Neka ostane ovaj post ovde ako mi se nešto desi kad dođem u NS, a planiram tamo u septembru.
Kako god, rekao sam samom sebi da neću ovde da komentarišem, već samo da pustim ljude da glasaju, pa sam ipak pojeo govno. Imam još neke obaveze u životu, pa vas ostavljam da smišljate kako da smaknete zlobnog manhuntera. |
|
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 18/07/2012 : 23:23:31
|
Ček, ko kome u gomili navijača preti prebijanjem,nisam te razumeo, objasni mi malo bolje to molim te, kako to ide, koji su mehanizmki, kako se to uz toliko buku uopšte čuje?Gubiš se Manhunteru, u koji si svet to sada otišao?
... a sa bandom ćemo se u krvi obračunati, drugačije ne ide, pa ili će da stradaju oni ili mi, neko mora već.
Ovo je napisao tumen ili neko drugi???
Što se tiče specijaliteta, znaš kako, vidiš da se ovde kod nas čuvaju samo kada neka velika zverka spolja dođe, tako da ne brini, čekaju na tvoje zube i nepca, nikome se drugom neće dati.
Prešli smo na zube i nepca, a??? Razumem ja i vrućine i sve, ali mi je van zdravog razuma da mi neko preti. Imam familiju i koliko toliko sređen život, ne mogu sebi da pruštim ovako nešto. Neka ostane ovaj post ovde ako mi se nešto desi kad dođem u NS, a planiram tamo u septembru.
Kako god, rekao sam samom sebi da neću ovde da komentarišem, već samo da pustim ljude da glasaju, pa sam ipak pojeo govno. Imam još neke obaveze u životu, pa vas ostavljam da smišljate kako da smaknete zlobnog manhuntera. [/quote]
Nemam pojma na čemu si ti što se tiče razmišljanja u tvojoj glavi, ali se vidi da vešto pokušavaš da izvrćeš raspravu i po tome se vidi ko si i šta si i koliko si se uzvrpoljio. Valjda jedeš zubima i osećaš ukus nepcima, a pričamo o specijalitetima i hrani?
Nema šta, bahatost tvoja opet na delu i vrhuncu, a odgovora na pitanje nigde.
Izgleda da u kupatilu nije išlo, samo strpljivo i uz puno truda, ići će to bolje.
Inače, ta rečenica koju si citirao je izvađena iz konteksta, nije upućena nikome sa foruma i njeno značenje nije bilo bukvalno, ali znaš ti to dobro.
Bolje pogledaj ovaj tvoj post upućen gomili forumaša.
"Zašto li se ja uvek iznenadim kad vidim koliko debila ima na ovom svetu????"
Mnogo si nervozan Manhunteru, uzmi nešto hladno da popiješ, biće ti lakše. |
Edited by - tumen on 18/07/2012 23:27:27 |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 18/07/2012 : 23:29:19
|
Inače Manhunter i njegovi šalju primerke Kiše ljudima koji to uopšte nisu ni tražili i zahtevaju da im se onda uplati dopuna za telefon.Poprilično jadno. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40320 Posts
Posted - 18/07/2012 : 23:33:53
|
Otkud tebi toliko informacija o Manhunteru? Ko mu salje stripove, sa kim ide na rucak, ko mu uplacuje kredit za mobilni itd.
|
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40320 Posts
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 18/07/2012 : 23:34:46
|
Nego istinoljupče Manhunteru, kada je reč o pretnjama, bolje se pozabavi onima koje su mesecima bile upućivane meni, spominjući se čak i pištolji i dolazak na moj kućni prag, ali verovatno te je za to uvek bilo briga. Tebi niko nije pretio i to je potpuno jasno, znaš ti to dobro.
Nego, još čekam one odgovore, a odgovori i na ovo što sam sada pitao? |
|
|
Topic |
|
|
|