forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Spider-man reboot: dobro ili loše?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 35

Zlix
Senior Member

Serbia
1930 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 15/07/2012 : 09:57:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
I evo slika osobe koja se pojavljuje sa dr Konorsom na kraju filma

Nagadjanje ko je u pitanju počinje... SAD! GO!

IG: @bricktoygrapher
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 15/07/2012 : 13:17:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Pa, pošto osoba iščezne u grmljavini rekao bih da je to Norman Osborn jer se on kao dječak bojao čudovišta koje se stvara u grmljavini. To ne mora imati nikakve veze ali meni se čini dosta logično. I njegov glas mi je nekako goblinski

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Menjolik
Starting Member

Serbia
18 Posts

Member since 01/06/2012

Posted - 15/07/2012 : 13:41:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Menjolik's Homepage  Send Menjolik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Pa, pošto osoba iščezne u grmljavini rekao bih da je to Norman Osborn jer se on kao dječak bojao čudovišta koje se stvara u grmljavini. To ne mora imati nikakve veze ali meni se čini dosta logično. I njegov glas mi je nekako goblinski

Čitao sam neki Ifansov intervju, gde kaže da nije Osborn, ali ima veze sa Oscorpom. Nadam se da će se na kraju ispostaviti da je to Mysterio. :) A ako nastave ovu priču sa genima, mož' da bude i Vulture ili Scorpion. :)
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 15/07/2012 : 15:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

Maguire je pizda mala

evo i četvrtog Maguire hatera

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1930 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 15/07/2012 : 16:53:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
Ne znam baš da li je Scorpion, jer se on pojavljuje u igri koja se nadovezuje na film, a tamo je on neka vrsta mutiranog škorpiona, a ne čovek sa moćima škorpije. Mislim da je Zagor u pravu, da je ovo Norman Osborn. On se spominje kroz film, kao neko ko je veoma bolestan, i traži lek za svoje stanje. Ako se dočepao formule koja je stvorila Guštera, možda ga je to izlečilo, ali uz dodatne efekte, postao je Goblin. To je samo moje mišljenje.

Go to Top of Page

Menjolik
Starting Member

Serbia
18 Posts

Member since 01/06/2012

Posted - 15/07/2012 : 19:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Menjolik's Homepage  Send Menjolik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlix

Ne znam baš da li je Scorpion, jer se on pojavljuje u igri koja se nadovezuje na film, a tamo je on neka vrsta mutiranog škorpiona, a ne čovek sa moćima škorpije. Mislim da je Zagor u pravu, da je ovo Norman Osborn. On se spominje kroz film, kao neko ko je veoma bolestan, i traži lek za svoje stanje. Ako se dočepao formule koja je stvorila Guštera, možda ga je to izlečilo, ali uz dodatne efekte, postao je Goblin. To je samo moje mišljenje.

I na IMDB-u piše da nije Osborn. Mada, voleo bi' da je on. :)
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 15/07/2012 : 20:19:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
OPREZ: SPIOLER!!!!!

Da, to je ono što sam napomenuo u tekstu, a što bi moglo biti i(li) najava nastavka i(li) objašnjavanje stanja psihe Kurta Connorsa.
Što ako je napravljena drastična izmjena u odnosu na strip, pa je Connors podvojena osoba, odnosno u sebi krije dvojicu od Spideyevih najvažnijih neprijatelja, i Lizarda i Green Goblina?
To bi bilo vrlo zanimljivo. Čekam(o) nastavak...

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...

Edited by - Johnny Difool on 15/07/2012 20:21:18
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 15/07/2012 : 20:43:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Mysterio bi bio genijalan, no pitanje jel bi ga znali iskoristiti kako treba.
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1930 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 16/07/2012 : 11:51:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Maguire je pizda mala

Obojica su dobri, svaki na svoj način.

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 16/07/2012 : 12:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Maguire je pizda mala

Obojica su dobri, svaki na svoj način.

A gdje su Nicholas Hammond i Shinji Todo?

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1930 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 16/07/2012 : 12:22:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
Oni se ne računaju

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 16/07/2012 : 15:39:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Film sam neki dan gledo. Nije los. Iskreno mogu da kazem da mi se svidja vise nego onaj prvi Spier Man od Sam Raimija, ali jos uvijek mi je Spider Man 2 najbolji (onaj gdje Alfred Molina igra Doctora Octopusa).

Ovdje nisu bas nista narocito popravili sto se tice price i likova, neke male stvari jesu, ali ipak... meh, film je ok, ali ocekivao sam malo vise.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 16/07/2012 : 17:28:19  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Odgledao prije par dana. Film je skroz OK, zabavan od početka do kraja. Garfild je rođen da glumi Spajdija, odlično je odradio ulogu, Ema Stoun ista kao i uvijek, i još uvijek ne zna pričati. Lizard je odličan protivnik, iako ostaje žal za malo 'gušterilokijom' facom. Film me je baš zasmijao par puta, što nije bio slučaj sa prethodnom trilogijom, gdje su mi fazoni bili dosta lošiji. Ako bih upućivo neke zamjerke, to bi se odnosilo na -SPOILER- pogibiju ujaka Bena, koji gine na skoro identičan način kao u Rejmijevom filmu, mogli su si dati malo više slobode, pa to drugačije odraditi. Isto tako, malo mi je neobičan način na koji Parker postane Spajdermen, ugrize ga onaj pauk, OK, ali zar nije malo neobično da je on prvi slučaj kog je ugrizao jedan od onih modifikovanih paukova? Mislim, hrpa ih je u pogonu za proizvodnju one mreže, moralo je biti još slučajeva ugriza i još 'Spajdermenova' :P. -END SPOILER- Dobro, tu već malo zakeram, bilo je još gluposti, ali ipak je to blokbaster. Generalni utisak je jako dobar, 4/5. I slobodno možete povesti djevojke sa sobom, mojoj je bio super film, iako nije uopšte u tom fazonu.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 16/07/2012 : 17:58:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

cmizdravac Maguire

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 16/07/2012 : 23:58:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
I Garfield je plakao u filmu, samo što je to bilo prirodnije i realnije. Nekako mi se više dopalo. A na kraju nije Maguire kriv što su mu dali krivu ulogu. Inače, pogledao sam film jučer popodne i mogu reći da je jedan od najboljih Marvelovih filmova koje sam pogledao i jedan od boljih superherojskih. Možda nije bolji od Spidermana 2 ali je tu negdje po kvaliteti. Više dojmova ću napisati kasnije jer nemam baš vremena ovih dana...

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 17/07/2012 : 00:46:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

I Garfield je plakao u filmu, samo što je to bilo prirodnije i realnije. Nekako mi se više dopalo. A na kraju nije Maguire kriv što su mu dali krivu ulogu. Inače, pogledao sam film jučer popodne i mogu reći da je jedan od najboljih Marvelovih filmova koje sam pogledao i jedan od boljih superherojskih. Možda nije bolji od Spidermana 2 ali je tu negdje po kvaliteti. Više dojmova ću napisati kasnije jer nemam baš vremena ovih dana...

to naravno da ne, ali je kriv zato što je prihvatio tu ulogu

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 17/07/2012 : 01:05:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
a ti na njegovom mestu ne bi prihvatio, gimme a break

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 17/07/2012 : 01:14:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
radije negativac

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 18/07/2012 : 14:32:20  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Pogledao AMS.
Akcija na sve strane, poslije nekih sat vremena film je postao cak naporan za gledanje.
Sam Raimi je ugradio tri glavna elementa u prva tri filma o SM;
emocije, humor i akciju. Sve ono sto krasi i strip serijal.
U ovom novom filmu imamo bezuspjesan pokusaj jedne ljubavne price izmedju Gewn i Petera. Hemija izmedju glumaca uopste ne stima. Nisu dovoljno uvjerljivi da nam prodaju ljubavnu pricu, djelimicno greskom rezisera, a djelimicno zbog lose glume glavnih aktera. Pogotovo Gwen je totalno neuvjerljiva u ulozi zaljubljene osobe.
Iskreno, film je ispao mnogo gori nego sto sam ocekivao.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 18/07/2012 : 19:41:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Ako je Andrew Garfield loše odglumio, ja onda ne znam što je dobro... U prvih sat vremena zapravo uopće nema toliko akcije, kad se Connors transformira onda sve pršti od nje... Evo mojih dojmova...

----SPOILER ALERT----

Kad sam prije dvije godine (prije dvije godine? mislim da je to bilo tada) doznao da će se raditi reboot Spideyja, nisam bio toliko oduševljen prvim informacijama. Mislio sam da će se raditi po uzoru na Twilight i ostale glupe tinejdžerske filmove. No, kako se postepeno formirala glumačka ekipa tako sam i ja postepeno mijenjao mišljenje. Da odmah kažem, veliki sam Magiure hejter i ja ne mogu vjerovati kako je ta žabetina mogla utjeloviti mršavog Spidermana. S velikim sam zanimanjem iščekivao film. Prije par dana sam nabavio vrlo dobri TS rip i pogledao film sa sestrom (još jedan Maguire hejter). U prvih pola sata sam dobio dojam da je film dobar, ali bilo je čudnih skokova u radnji i sve mi je izgledalo vrlo čudno režirano, ali s druge strane opet nije bilo loše. Ono što me od početka obradovalo je to što je Webb uspio unijeti taj šarm srednje škole koji je oduvijek bio prisutan u stripu a kojega u Raimijevim filmovima gotovo da nije ni bilo. Jako me dojmila pojava samog lika Flasha Thompsona, koji se kod Raimija ako se dobro sjećam pojavio tek u jednoj sceni, a tu je prikazan vrlo dobro, i daje mu se sasvim onoliko prostora koliko treba. Andrew Garfield me od prve scene u kojoj se pojavio uvjerio da je on pravi Peter Parker. Zaista je izvrsno odradio ulogu. Igra nevjerojatno prirodno, odlično pokazuje emocije, ma sve! I da, on je čak plakao više puta od Maguirea, ali je to učinio puno bolje. Netko je spomenuo da je način na koji je poginuo ujak Ben gotovo isti kao i u Raimijevom filmu. Jest, ali je bolje izveden. Scena u trgovini i ono što je uslijedilo poslije nje je ostavilo jak dojam na mene i te scene smatram možda i najboljima u filmu. Također, uz svo dužno poštovanje pokojnom Cliffu Robertsonu, Martin Sheen je bolje odradio posao, dijelom zbog toga što mu je Webb dao malo više mjesta i što smo imali prilike malo bolje upoznati Bena Parkera. Ono što mi smeta je to što teta May nije dobila više prostora, ali u nadolazećim filmovima će sigurno i ona doći na red (kao što je netko već rekao). Dennis Leary kao kapetan Stacy je super, jako je upečatljiv i duhovit. Emma Stone kao Gwen- ha, nije loše, ali moglo je biti još bolje. Istina, malo je prebrz način na koji su se Peter i Gwen zbližili, nelogično je to što se gotovo nisu ni poznavali na početku filma a idu već tri godine zajedno u razred (?). I stvarno je čudno kako je Gwen mogla tek tako upasti u Oscorp po noći da ju nitko tamo nije zaustavio. Rhys Ifans je dobro odradio svoju ulogu, i više nego dobro jer Connors kao lik baš nije ostavio nekakvog dubljeg traga na meni. A iznenadni nestanak Rathe iz filma- tko zna? Možda je radio nešto za Osborna ( ipak, u tom slučaju je trebalo to biti rečeno). Ako ga ne bude u drugom dijelu to će biti glupost... Jedini ozbiljni propust je to iznenadno odustajanje Petera od traganja za Benovim ubojicom. Ali opet, možda nam Webb nešto sprema... Akcija je vrlo dobra (Stan Lee cameo ROCKS!), Spideyjevi pokreti su kao u stripu, Lizard je mogao biti malo bolje napravljen (glava ne štima). Glazba je solidna, a onih par pjesama su vrlo dobre. Zaključak- izvrstan Garfield, vrlo dobra akcija, zanimljiva priča. Željno očekujem slijedeći nastavak!

Ocjena: 8/10

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 19/07/2012 : 00:04:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da odmah kažem, veliki sam Magiure hejter i ja ne mogu vjerovati kako je ta žabetina mogla utjeloviti mršavog Spidermana.

na to pitanje samo Raimi zna odgovor.

premda kad gledaš, ne može se reći baš da se mali nije potrudio - bio je, barem po meni, čisto ok u prvom filmu - ali se već vidjelo u trećem filmu da mu je uloga dojadila. još kad se onaj debilan scenarij i radnja uzme u obzir...

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 19/07/2012 : 07:52:38  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Vidim da je gore nakrcano spoilerima, pa cu samo da pitam

Prica, akcija - VREDI LI PARA ZA KARTU?

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 19/07/2012 07:53:40
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 19/07/2012 : 09:29:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Apsolutno...

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 19/07/2012 : 11:05:41  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jok!
Bice ti to jasno najkasnije onda kada Spidey podje da pokazuje gest prstima "yo man".
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 19/07/2012 : 11:34:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vrijedi, ali ne ocekuj nista "amazing", suprotno naslovu.
Go to Top of Page
Page: of 35 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.52 seconds. Snitz Forums 2000