dakle, hajde da kolektivno bacimo cigarete. Termin 06.08.2012., dan kada prestajemo da pusimo. Ako nas se skupi vise od 4, startujemo akciju protiv cigareta. Molim samo ozbiljni neka se prijave p.s. ozbiljan sam ovdje mozemo da reportiramo nasu akciju, ono, kako se stoji sa zivcima, koliko smo ljudi premlatili od nervoze i slicne uobicajene stvari za one koji prestaju da puse.
dakle, hajde da kolektivno bacimo cigarete. Termin 06.08.2012., dan kada prestajemo da pusimo. Molim samo ozbiljni neka se prijave p.s. ozbiljan sam ovdje mozemo da reportiramo nasu akciju, ono, kako se stoji sa zivcima, koliko smo ljudi premlatili od nervoze i slicne uobicajene stvari za one koji prestaju da puse.
Dakle, buduci nepusaci:
- King Warrior -
Srećom pa moja žena ne prati ovaj forum (te ne može da učestvuje u ovoj akciji). Verovatno bi se rado uključila u ovu akciju ostavljanja "pušenja"!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Evo ja se javljam...al sto bas sestog...ajmo radje cetvrtog. uostalom ja sam i danas pokuso.izdrzo do ruckka i onda pet zaredom pokurio... Treba otrov bacit a nemogu cuo sam od starijih ljudi da valja pi... lizat svako jutro
King, morao si staviti uskličnik u naslovu! da se zna da ti kao moderator (ili si bivši?, ne mogu više pratiti što se sve dešava) zabranjuješ cigarete na forumu do daljnjega. Ovako kad moliš te niko neće ozbiljno shvatiti...
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Ja mogu samo da konstatujem da smo mi pusaci budaletine nevidjene a kao cudimo se narkomanima sto se unistavaju gori smo mi.narkic se oduzme i bas ga briga a ja jutrom verglam ko golf dvojka zimi
dakle, hajde da kolektivno bacimo cigarete. Termin 06.08.2012., dan kada prestajemo da pusimo. Ako nas se skupi vise od 4, startujemo akciju protiv cigareta. Molim samo ozbiljni neka se prijave p.s. ozbiljan sam ovdje mozemo da reportiramo nasu akciju, ono, kako se stoji sa zivcima, koliko smo ljudi premlatili od nervoze i slicne uobicajene stvari za one koji prestaju da puse.
Mislim da je ljubiteljima Zagora lakse on dune ponekad sa indijancima lulu, vdok Texovci ne znam kako ce Tex ne gasi, Mister No isto.
Ja nikad u životu nisam zapalio, a ovisan sam o Texu.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Volja je najvaznija! Mozda cu probati sa elektronskim cigaretama, ali slabe koristi od toga.
U zadnje vrijeme pusim do dva pakla Marlbora 100s...sto je previse-previse. Pokusao da smanjim i prije, pusio jedno vrijeme po pet cigareta na dan, a onda deset, pa opet kutija i sve tako u krug.
Pušio sam 12 godina jednu kutiju na dan. Nekad i više. I nikad nisam pokušao prestati. I onda sam oko Božića prije 2 i pol godine, 2 dana bio toliko pijan da nakon toga nisam danima mogao zapaliti cigaretu jer mi je bilo zlo, muka, povračalo mi se...i nakon toga nisam više pušio. Ništa lakše .
Savjet2: što se tiče nikotina - mislim da bi pomoglo da šmrčete duhan. Premda ne znam koliko ima nikotina jer nisam pušač koristim to za zaštopane sinuse. što se tiče navike i prtljanja prstima - jebiga nemam savjet, čohajte jaja kao npr ja sada
Pušio sam 12 godina jednu kutiju na dan. Nekad i više. I nikad nisam pokušao prestati. I onda sam oko Božića prije 2 i pol godine, 2 dana bio toliko pijan da nakon toga nisam danima mogao zapaliti cigaretu jer mi je bilo zlo, muka, povračalo mi se...i nakon toga nisam više pušio. Ništa lakše .
Tvoj je savet da se napijemo,pa da ostavimo cigarete! I meni bude muka kad popijem,ali cim se otreznim opet zapalim!
To s datumima nikad ne pali, mnogi su si određivali neke datume i kasnije bi nastavili...treba prestati odmah, sad, biti karakter i tvrdoglavo ustrajati u odluci.