Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
ti me prestize za prakticno minutu i po s ovim topicom
;)
A ja sam se bas cudio sto vec neko ranije nije otvorio topic (ti ili King)...
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Ako je strip stvarno toliko dobar kao što kažete, onda stvarno velika šteta što crta Laurenti. Jednostavno, on je dno dna... Naravno uzimam, jer Zagor je u pitanju.
crtez je ovdje daleko najjaci adut, zagor u maksiju nije nikad imao niti ce ikad imati bolji crtez. predivno, pravi majstor. susta suprotnost nakaradnoj naslovnici, mumija ferri nastavlja pljucati po sebi iz dana u dan umjesto da uziva u penziji. sramota. ispucao je sav kredit iz proslosti, za ovo zasluzuje samo cisti prezir.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Ako je strip stvarno toliko dobar kao što kažete, onda stvarno velika šteta što crta Laurenti. Jednostavno, on je dno dna... Naravno uzimam, jer Zagor je u pitanju.
Hm, vjerojatno si krivo razumio, ali ovaj strip je dobar baš zbog Laurentija, a ne unatoč njemu
Nisan pročita Zagora sto godina, ovaj maxi me sad baš zainteresira. Plus crta Laurenti, šta samo znači da bi moglo izgledat odlično. Ferrijeva naslovnica je dno dna, čovik je jednostavno potrošija sve ono talenta šta je ima i ovo ne liči na ništa.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud