Poll Question:
Dok su Amazing Spider Man i The Dark Knight Rises friski u kinima, hajde da glasamo za najboljeg superhero filma/serijala. Neke ovdje nisam ni stavio (Fantastic Four, DareDevil, Schumacherove Batmane), jer sumnjam da bi iko za njih i glasao.
Ako imate jedan omiljeni medju ovim izborima, onda glasajte za tu grupu filmova gdje se taj isti nalazi.
Choices:
Superman / Superman 2 (Donner)
Batman / Batman Returns (Burton)
X-Men/X-Men 2/X-Men The Last Stand
Batman Begins / The Dark Knight / ...Rises (Nolan)
Spider Man / Spider Man 2 (Raimi)
Iron Man / Iron Man 2
The Avengers
The Amazing Spider Man
Hellboy / Hellboy 2
Blade / Blade 2 / Blade Trinity
Captain America
Watchmen
Hulk (Lee)
The Incredible Hulk
X-Men: Wolverine / First Class
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
@Darth Ivan: Ja imam Blu Ray Superman II: The Richard Donner Cut. On je poceo snimat Superman II, ali onda je morao da odustane, pa je Lester uskocio i zavrsio film. Iako pise da je Lester reziser, za mene ce to uvijek biti Donnerovo 'unoficionalno' djelo.
Glasao sam za Spider man 1,2,3 od Sam Raimia. To su bili odlicni filmovi{sem treceg koji je bio malo losiji} i bas mi je zao sto nema Spider man 4 nego The Amazing Spiderman, mislim dobar je Amazing ali nikada mi nece probuditi one emocije koje sam imao kad sam gledao Raimijeve.
Mislio sam da glasam za Nolanove Batmana ali na kraju nisam
Donnerov je drugi Superman, Lester je potpisan i sa svojih par scena još je uspel i sjebat vec skoro gotov film. Srećom danas je svima dostupna i Donnerova verzija filma!
Donnerov je drugi Superman, Lester je potpisan i sa svojih par scena još je uspel i sjebat vec skoro gotov film. Srećom danas je svima dostupna i Donnerova verzija filma!
@ace jesi pogledal sve filmove s liste?
Jedino nisam gledao Blade Trinity (gledo sam prva dva), sumnjam da sam propustio nekakvo remek djelo
@ace jesi pogledal sve filmove s liste?
Jedino nisam gledao Blade Trinity (gledo sam prva dva), sumnjam da sam propustio nekakvo remek djelo
nisi, kak onda možeš znat koji je najbolji s obzirom da se o filmu nikaj ne zna ak ga se ne pogleda!?