forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 HRT 3
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 03/08/2012 : 11:21:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Nekako sumnjam... Ako se dosad nisi navukao na TV, onda ni nećeš, bez obzira na HRT3.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 03/08/2012 : 13:25:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Luca_Torelli

U pravilu mi televizija služi za postizanje toplijeg kućnog ugođaja, konverzacija s gostima lakše krene kad Loto djevojka ili netko iz informativog prave grimase.

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

Andrew Cain
Junior Member

Croatia
331 Posts

Member since 02/08/2012

Posted - 03/08/2012 : 23:24:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrew Cain a Private Message  Reply with Quote
Sijeća li se tko HRT3 i petice ponedjeljkom?
Taj program je bio rezerviran za sport, loš potez kada su ga ugasili

Mogu prihvatiti neuspjeh. Ali ne mogu prihvatiti da prestanem pokušavati.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 03/08/2012 : 23:29:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
a Hit Depo?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 03/08/2012 : 23:58:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Taj potez je bio očekivan jer sada imaš nekolicinu sportskih programa na MaxTv-u, Total TV-u itd.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 04/08/2012 : 00:01:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Taj potez je bio očekivan jer sada imaš nekolicinu sportskih programa na MaxTv-u, Total TV-u itd.

MaxTv? čisto sranje...

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 04/08/2012 : 00:04:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Nisam rekao da mi se sviđa (iako ga imam). Za malo bolje programe (HBO, sportski kanali) moraš plaćati dodatnu naknadu koja uopće nije tako jeftina kad se sve zbroji. Radije imam flat. Gledaš sport preko streamova, skidaš filmove s torrenta.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 04/08/2012 : 00:10:20  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Gledaš sport preko streamova, skidaš filmove s torrenta.

naravno, kad hoces i kaj hoces....kakav jebeni tv program, da mi drugi određuju satnicu gledanja određenih filmova i sl.

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 04/08/2012 : 07:16:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

naravno, kad hoces i kaj hoces....kakav jebeni tv program, da mi drugi određuju satnicu gledanja određenih filmova i sl.

Najgore mi je što nerijetko zaspim tijekom filma i koja korist od gledanja?!? A ovako, kad gledam na devedeu ili diviksu, lako vratim gledano unatrag... Ono što me najviše zanima (od filmova) bude poslije ponoći, što bi mi bilo idealno da radim kao portir noćne. San snova - rješavanje križaljke i gledanje tevea ometali bi samo ljubavnici bez stana i psi lutalice koji traže ubod i ujed...

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

Andrew Cain
Junior Member

Croatia
331 Posts

Member since 02/08/2012

Posted - 04/08/2012 : 12:02:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrew Cain a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:

MaxTv? čisto sranje...

Slažem se , ali ona stvar za dodatno plačanje sportskih programa. Arena 1 i 2, liga prvaka, Hnl. To bi volio imati.
Dali netko već ima ovo?

Mogu prihvatiti neuspjeh. Ali ne mogu prihvatiti da prestanem pokušavati.
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 11/09/2012 : 13:31:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Subota, 15. rujan, u 10.55 - HRT 3...

Go to Top of Page

tosha
Average Member

Bosnia and Herzegovina
961 Posts

Member since 31/10/2010

Posted - 11/09/2012 : 14:59:05  Show Profile Show Extended Profile  Send tosha a Private Message  Reply with Quote
valjda će sad biti mjesta i za "Na rubu Znanosti"

"Nothing is true, everything is permitted."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/09/2012 : 16:42:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Čitao sam jučer u Jutarnjem ili večernjem najave o tom programu od samog urednika. Navečer će ići kvalitetnije serije i filmove, za zahtjevniju publiku. Odmah prvi vikend ide neki maraton s europskim filmovima, pa je tu danska serija Ubojstvo, pa će Dekalog. Najavljuju neke nove emisije o kulturi. Za početak po danu će se reprizirati najkvalitetnije emisije koje su se vrtjele na HRT-ovima. Ukratko. Vidjet ćemo.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 11/09/2012 : 16:46:51  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
postavil sam poveznice na temi "danas na tv-u" gdje se more videti program za dva tjedna...vec prije par dana!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2748 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 11/09/2012 : 16:53:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

postavil sam poveznice na temi "danas na tv-u" gdje se more videti program za dva tjedna...vec prije par dana!

Jednostavnije otići na HRT stranice i pogledati :)

http://raspored.hrt.hr/?raspored=1&mreza=4&datum=2012-09-15

Počinju tek 15.09. u 10.55

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 11/09/2012 : 17:15:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Za početak po danu će se reprizirati najkvalitetnije emisije koje su se vrtjele na HRT-ovima. Ukratko. Vidjet ćemo.

Je, samo za početak, o tome ni govora

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/09/2012 : 17:15:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Progam mi i ne izgleda loše, nezavisni i filmovi starijeg datuma, dokumentarci, ciklusi filmova...

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 11/09/2012 : 17:24:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Progam mi i ne izgleda loše, nezavisni i filmovi starijeg datuma, dokumentarci, ciklusi filmova...

Baš me zanima što će HAZU predstavljati u emisiji "Institucije predstavljaju".

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 11/09/2012 : 18:24:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Evo nekoliko kinotečnih naslova za koje znam da će ići i na koje datume, jer ih ovih dana gledam i obrađujem:

- Westfront 1918, r. Georg Wilhelm Pabst, 1930. 15. 09.
- The Thing from Another World, r. Christian Nyby (i Howard Hawks), 1951. 16. 09.
- Platinum Blonde, r. Frank Capra, 1931. 19. 09.
- Shichinin no samurai, r. Akira Kurosawa, 1954. 25. 09.
- It Happened One Night, r. Frank Capra, 1934. 26. 09.
- I Walked With a Zombie, r. Jacques Tourneur, 1943. 27. 09.
- The 39 steps, r. Alfred Hitchcock, 1935., 28. 09.

Ima toga još, i prvijenac Christophera Nolana Following (27. 09.), i dva nastavka Once Upon a Time in China Harka Tsuija (19. 09. i 26. 09.), i crtić The Lord of the Rings Ralpha Bakshija (16. 09.), i Paisa Roberta Rossellinija (još ne znam datum), i The Course of the Cat People Gunthera von Fritscha i Roberta Wisea (također ne znam datum), i još hrpa toga...

Dakle, snimače u ruke i na obogaćivanje kolekcija!

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 11/09/2012 : 18:32:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Uf, jos da mi je nekako doznati hoce li i "nasi" ponudnici da nam ponudite trojku. :)

Evo, 15. 9. Aldrichev The Last Sunset sa Hudsonom i Douglasom. :)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 15/09/2012 : 11:25:28  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
što se mene tiče počelo je odlično - pabst koji nisam gledao - De Sica i Aldrich nakon toga puno mi govori (da jesu reprize ali klasici to i moraju biti ili ste zabušavali) - Bakshi sutra kojeg dugo nije bilo na htv - iskreno se nadam da početni polet neče naiči na zid negledanja i odbijanja jer su neki tamo turci preči :( mogu samo reći da je ovo program kakav bih i sam radio da sam u prilici - jednom sam i pokušao ali ni tada nije prošlo - sve drugo apsolutno me ne zanima - nikakvi kompromisi i srozavanje kao što to dobrim dijelom čine prvi i drugi program htv-a - no za razliku od njih ostali nisu uopće pomena vrijedni...
nadamo se najboljem

Edited by - rommel on 15/09/2012 11:28:27
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 15/09/2012 : 11:31:05  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by Johnny Difool

i The Course of the Cat People Gunthera von Fritscha i Roberta Wisea (također ne znam datum), i još hrpa toga...

Dakle, snimače u ruke i na obogaćivanje kolekcija!
[/quote
misliš Vala Lewtona
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 15/09/2012 : 12:18:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Val Lewton je producirao taj film, a režirali su ga Gunther V. Fritsch i Robert Wise.

Inače, jutros sam pogledao Tourneurov The Leopard Man također u Lewtonovoj produkciji, koji kao i I Walked with Zombie ide uskoro.

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 15/09/2012 : 12:37:45  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Val Lewton je producirao taj film, a režirali su ga Gunther V. Fritsch i Robert Wise.

Inače, jutros sam pogledao Tourneurov The Leopard Man također u Lewtonovoj produkciji, koji kao i I Walked with Zombie ide uskoro.

Val Lewton je bio nešto poput Selznicka - dominantna figura - i zato to jesu Lewtonovi filmovi bez obzira na redatelja pored njih - Selznick nije imao sreće što se uz njega ponekad znao nači mankiewicz :)
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 15/09/2012 : 12:47:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Ma da, to su iste priče kao i o Cecilu B. DeMilleu, Davidu O. Selznicku, Dinu de Laurentisu i sličnima koji su za konačne izglede filmova bili zaslužni barem koliko i redatelji, a često i više.

Ali Tourneur je nanizao toliko klasika da ga stavljam ispred Lewtona.

S druge strane, na snimanju The Course... Frisch je poslije 18 dana zamijenjen Wiseom, pa je tu Lewton također najvažniji.

Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000