forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Možda san u krivu, ali...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 07/08/2012 : 00:22:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Nije da mi se igra S. Holmesa, ali eto, ako niko ne želi - ja ću reći naglas:

"Andrew Cain je Tonka 24!"

I ne zva se ja Zlotvor, ako ovo nije istina, obrijat ću glavu i obrve na nulu.

Sumnjan to od prvog dana otkad se pojavia na forumu, a razlozi koje ću iznit možda nisu dovoljno uvjerljivi za svih, ali meni jesu:
1. U profilu mu piše Kristijan Tadić, ima 26 i živi u Zadru. Gle slučajnosti, naš Tonka je isto Kristijan, prije 2 godine ima je 24 (što krasi njegov nickname) i živi u ne ćete virovat - Zadru!

2. Budući da je slabo maštovit, opet se registrira kao neki lik iz
Zagorova svijeta, očito njemu posebno drag.

3. Griši u pravopisu (ije/je, č/ć, malo/veliko slovo i još neke sitnarije)

4. U jednom postu je reka da skuplja Zagora i pomalo Dylan Doga (kao i naš mili Tonka).
quote:
Originally posted by Andrew Cain

Pozdrav svima. Evo da se i ja pridružim
Od stripova skupljam Zagora i nešto malo Dylan Doga.
Inače sve pohvale forumu.

Vidi čuda, pa to mu je prvi post.

5. Nadalje, navija za Manchester Utd, Dinamo, a doša se i inkognito "pozdravit" sa svim navijačima Hajduka.
quote:
Originally posted by Andrew Cain

Pozdrav svim hajdukovcima. Nisam vaš Dinamovac sam, nadam se da ne smeta ako napišem koju riječ

Ovakvih navijača stvarno nema nigdje, svaka čast torcidi, Hajduk je postao tradicija u cijeloj dalmaciji. Samo šteta što svaka uprava iskorištava tu veliku ljubav navijača prema Hajduku.
Stvarno " pljačkati " navijače i izvlačiti novac, na raznorazne načine, kao što je ovo " Hajdučko pivo " ili " kunu za Hajduka " u naj blažem obliku nije lijepo. Da ne govorimo igračima i transferima koliko su Hajduku nanijeli štete.
Također utakmica protiv Intera, nije ni mogla završiti drugačije, kada je uprava " skinula hlače " dogovorom o zamjeni domačinstva, još jedan jako loš potez.
I na kraju ne razumijem kakvo je ono pljeskanje i opće oduševljenje a rezultat 0:3
Hajduku po mome skromnom mišljenju treba jedna poštena uprava, možda čak i strana, da vodi klub i postavi ga na temelje. Ovi igrači su jako mladi, i mislim da obečavaju. Prvi korak je napravljen sada treba drugi sa upravom.
I da ne zaboravim Slaven je izgubio od Španjolaca 3:1, taj gol daje kakve takve nade za uzvrat, a Hajduk je svoje završio večeras. Nažalost

Tipično njegov post, a na zadnje dvi strane Hajdukovog topika malo glumi plavu kacigu, smiriva situaciju da ne bi slučajno došlo do incidenata...

6. I dalje podbada Srbe zbog rukometa, nešto finije, ali ostaje pri svome.

7. Registrira se netom po banu, u manje od 5 dana nabije oko 300 i nešto postova, tako da se i ne skriva nešto posebno.

Sad ja ne kužin jednu stvar, zar se zamiria toliko ljudi da je mora pravit novi profil pa je za stari tražia permanento zaključavanje ili ga je otvara na svoju ruku?

Ništa, ako ima obraza, neka se izjasni. A mislin da nisan jedini koji ga je provalia...

Trljam ruke.

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 07/08/2012 : 00:27:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
kako vidim,tonka je izbačen...a do sada nisam primjetio da nešto luduje s tim novim nickom(ako je to on)...dupliranje nickova jest zabranjeno...ali on je izbačen...a pod novim nickom piše li ga piše,ali je trenutno ok...i šta sad napravit...zlotvore,nisi prvi koji ga je provalio,dobio sam pm od nekih članova još jučer...ne znam,nek se markos s time pozabavi...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 07/08/2012 : 00:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Nisi jedini, da... Svaka ti čast na opširnoj istrazi, Sherlock ti može čistit cipele!

Da odmah kažem, dižem ruke od ikakvih svađa!

(da se zna)

Ništa, neka se Cain i Tonka uslikaju zajedno, da ih vidimo.
Možda se i znaju...

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 07/08/2012 : 00:28:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
I ja isto dižem ruke od svađa, čak štoviše - predlažen da čovik odabere jedan nick pa da znamo na čemu smo!
Btw, Cain mi je draži. Manje se kači

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 07/08/2012 : 00:30:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Možda je to ono, njegovo uskrsnuće, znaš, ko šta je Tupac prešo s imena 2Pac na Makaveli prije nego što su ga izrešetali. Ono, novi čovjek, drukčiji, prosvijetljen.

Tonka da ti odma kažem NE ŽELIM TI SMRT I NISAM MISLIO NIŠTA U KONTEKSTU TOGA!!!

SVE PET, SAMO ZAJEBANCIJA!

da se zna

Edited by - Zagor12 on 07/08/2012 00:31:44
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 07/08/2012 : 00:42:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ne samo to, nego postoje i još dva svježa nicka, Andrew Cain i Andrew_Cain...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 07/08/2012 : 00:59:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Ovo mislim da je slučajnost ipak...

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 07/08/2012 : 07:54:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Tonkica bi se igrao skrivača pod novim nikovima...ajde Tonkica skupi mudanca i priznaj ljudima istinu...

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 07/08/2012 : 10:34:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Zanimljivo je to otkad je ovaj topic otvoren, i otkad ljudi pocese da predpostavljaju da je ovaj AC u stvari clan Tonka24, od AC-a ni traga ni glasa na forumu.

Hmm.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 07/08/2012 : 11:13:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Ovog drugog poznajem, Mostarac je i nema nikakve veze s ovim što je tema ovog topica. Nick mu baš i nije svjež, samo se čovjek ne javlja puno na forumu.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5324 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 07/08/2012 : 11:34:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Nisam u toku...zbog čega je izbačen Tonka24?
Jel nešto gadno zajebao ili...?
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 07/08/2012 : 13:12:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Nisam u toku...zbog čega je izbačen Tonka24?
Jel nešto gadno zajebao ili...?

Ni ja.
Vjerovatno nešto na sportu gdje ne zalazim...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 07/08/2012 : 13:20:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Ja mislim da je to zato što se nešto zakačio sa 1Eurom ili tako nešto.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 07/08/2012 : 14:49:01  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
e moj Kristijane Tadiću..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 07/08/2012 : 14:57:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Tonkica se ne javlja...možda ga namamim ovom fotkicom njegovog idola i imenjaka Golubovića...

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 07/08/2012 : 14:59:33  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Očito neki ljudi nemaju pametnijeg posla preko ljeta nego se bave ovakvim stvarima.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 07/08/2012 : 15:01:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

Očito neki ljudi nemaju pametnijeg posla preko ljeta nego se bave ovakvim stvarima.

Duplim nikovima ili Golubovićem??

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 07/08/2012 : 15:06:35  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

quote:

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 07/08/2012 : 15:08:19  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

quote:

I jedno i drugo. Sunčanica tuče neke ljude.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 07/08/2012 : 15:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Nije da mi se igra S. Holmesa, ali eto, ako niko ne želi - ja ću reći naglas:

"Andrew Cain je Tonka 24!"

CINKER!!!

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 07/08/2012 : 15:22:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

CINKER!!!

Ne, ne, ne...
Nisan "snič". Da san sla poruke priko pm-a, e tada bi bia. Ja san otvoreno reka, za razliku od ostalih...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 07/08/2012 : 15:23:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Replika uvažena...

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 07/08/2012 : 15:25:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Replika uvažena...

Zna san da me cimaš, ipak si beljića stavia

Trljam ruke.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 07/08/2012 : 15:26:22  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Paro bi gleda Tonku barenko jos misec dana kako se koprca..

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29441 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/08/2012 : 15:27:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Nick ide pod ključ.

Trouble will find me
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 07/08/2012 : 15:29:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Nick ide pod ključ.

Markose, pogledaj moj post u topicu s prijedlozima i komentarima, živ bio.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000