Ekstra, ekstra!!! Bit će to (nadam se) pravo osvježenje nakon Giganta 10 koji me uveliko razočarao... __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Jako zanimljiva epizoda. Zanimljivo ispričana priča. Smeta me malo to što se "krivac" dosta rano otkriva i naravno neizbježno dugo objašnjenje na kraju. Ipak jako dobra priča.
bas ste me nasanjkali (uglavnom ne uzimam redovnog DD-a). ziva dosada, ali bas ono, uzasno dosadno, predvidivo do boli osim samog kraja koji je totalna idiotarija, cisti deus ex. mogli su biti odgovorni i pobjesnjeli kontejneri za papir u koje se nepropisno trpaju staklo i potrosene konzerve. mislim, gluplji kraj nemaju nijedan kjavi ili ruju, a to sve govori. kako iritira ova barbatova svojim tugovaljkama... pretvorila je DD-a u lightsuperwoman.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
početak - odličan, kraj - ne valja .. onaj dio pred kraj podsjeća na neke krimi-romane gdje se prepričava čitatelju i objašnjava zašto ovo-zašto/ono ?
jedino sam se dobro nasmijao par puta na onu krezubu babuskaru s pepeljarama što hrani ptice -- a kak je izobličeno ležala kasnije u magli...ha ha ha (bolja je od baba u kiosku)
po meni prosječna ocjena, možda 6/10, eto tako __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR DD Special 19 već u SNK AF Super KLASIK 21 u SNK
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Dobro, ali ništa posebno. Moram priznati da me sam kraj pomalo razočarao jer sam očekivao pomalo šokantniji ishod. Štoviše, učinilo mi se kako je ovdje dosta toga neizravno objašnjeno, osobito u zadnjih desetak stranica. Mada, Brindisi je ovdje stvarno fenomenalan. Mislim, i inače je odličan, al ovdje jednostavno rastura. Mislim da mu je ovo, uz lift za pakao, njegov najbolji rad na Dylanu. Stvarno mu ne mogu naći zamjerku u ovom broju ni da hoću.
Iako je Barbatova jedna od najboljih scenarista Dilana Doga, ova priča je dosta loša, a nije baš pomoglo ni to što ju je crtao prosečni Brindizi, kad bi to radio neki bolji autor poput Roja (kojem je magla pisana na kožu) barem bi likovni deo spasio strip.
Mnooogo glupa epizoda... Iako volim Brindisija idealan izbor bi bio Roi koji se ubio za kadrove s maglom, pa bi sigurno donekle izvukao ovu ocajnu pricu...