forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 BIT ĆE VESELO!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 23

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 09/08/2012 : 16:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by scanturion

quote:
Originally posted by Tutta

markos je sa st.com napravio jednu lijepu cak i veliku stvar. za svakog ljubitelja stripa. na aukcijama, svak nek placa koliko more. meni su fibrine cijene sasvim ok!!! ja gdje zivim mogu da usporedim cijene. i opet,cijene su ok. a tko nema novaca,nek se ostavi stripoiva il po auto-pijacama ima i za 5 kuna. a markos sto sve ovo trpi, svaka mu cast. kako vas nije stid.ah sta pisem,ljudi bez karaktera,puni kompleksa,ne znaju sto je stid.

To je to. Gasterbajteri koje ne dira dati 200 EUR-a za ZS430 su pravi kupci, a sva ona stoka sitnog zuba kojima je to pola plaće odjebite sa aukcija jer samo smetate. Najbolje bi bilo da Stripovi.Com uvede zajednički račun na koji bi svi učesnici uplaćivali novac unaprijed (recimo 10.000 EUR) i nebi bilo prevara niti problema. Stoka sitnog zuba bi otišla na plac/buvljak, a stripovski jet-set na aukcije.

tebi nije problem markos i stripovi.com
tebi smeta kapitalizam i fali ti socijalizam
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 09/08/2012 : 16:51:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
govorim sa ekonomske točke gledišta, a ne političke, da ne bi bilo zabune
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32439 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 09/08/2012 : 16:53:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

da, ali koga briga za tebe, tutta. fala bogu, nisi ti centar svijeta. kupuj si na aukcijama, kupuj si fibre i obožavaj markosa. nitko ti to ne brani, čak ti nitko ne brani da se ovako uzbuđuješ po forumu. s druge strane, meni pak izgleda da je markos grozan čovjek i eto, nitko mi ne brani da to kažem na forumu. baš je krasan svijet. i zanimljiv.

izvini,to je tvoje pravo. kao i svacije. ja osobno ne poznajem markosa,posto osobu ne poznajem,ne mogu ni da dajem neke izjave,valja,ne valja. ja cijenim st.com,to mi je hobi. u 3,4 navrata sam imao neko pitanje za markosa i kako mi je odgovorio,imam dojam da je sasvim ok osoba. a upoznao sam osobe koje ga poznavaju, samo dobro se prica. bili stretni bili da st.com nema?

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

scanturion
Junior Member

Croatia
465 Posts

Member since 11/01/2002

Posted - 09/08/2012 : 17:08:11  Show Profile Show Extended Profile  Send scanturion a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

quote:

markos je sa st.com napravio jednu lijepu cak i veliku stvar. za svakog ljubitelja stripa. na aukcijama, svak nek placa koliko more. meni su fibrine cijene sasvim ok!!! ja gdje zivim mogu da usporedim cijene. i opet,cijene su ok. a tko nema novaca,nek se ostavi stripoiva il po auto-pijacama ima i za 5 kuna. a markos sto sve ovo trpi, svaka mu cast. kako vas nije stid.ah sta pisem,ljudi bez karaktera,puni kompleksa,ne znaju sto je stid.

To je to. Gasterbajteri koje ne dira dati 200 EUR-a za ZS430 su pravi kupci, a sva ona stoka sitnog zuba kojima je to pola plaće odjebite sa aukcija jer samo smetate. Najbolje bi bilo da Stripovi.Com uvede zajednički račun na koji bi svi učesnici uplaćivali novac unaprijed (recimo 10.000 EUR) i nebi bilo prevara niti problema. Stoka sitnog zuba bi otišla na plac/buvljak, a stripovski jet-set na aukcije.

Ma da. A gdje je tu ljubav prema stripu na koji se ovdje neki kunu? Ili je to više ljubav prema novcu? Na ovom siteu sam kupio (dok je još bilo dozvoljeno) ZS1 i LMS1, oba za 400 kuna. Čak je i vlasnik ove stranice prodavao na burzi stripove. Ukidanjem burze i uvođenjem aukcija prestala je ljubav prema stripu i počela je ljubav prema novcu. I na kraju da te počastim epitetom kojem si ti mene počastio, a budale kao ti neka kupuju na aukcijama stripove po bolesnim cijenama.

Nada je bogatstvo onih koji ništa nemaju.
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 09/08/2012 : 17:10:29  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message  Reply with Quote
Vidim da niko nije primetio post u vezi Sinjske ekipe...ocete li malko to istraziti pa nas sve obavestiti...jer ovde se prica samo o ekipi SZ-e ali ni traga ekipi iz Sinja...bilo bi lepo da neko o tome napise vise...
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 09/08/2012 : 17:23:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
nevjerojatno. markos i dalje jaše na istoj staroj ofucanoj priči, iako su ga već gotovo svi provalili. joj, srce mi se slama što nisi rasprodao svoja izdanja. pa ionako ih "izdaješ za sebe". sam ih otkupi!!
a tek ovaj privatni rat koji sada vodi!! kako je pravedan. gadljiv na pirate.
e pa dečko, sam si ih proizveo. naravno da si ti najzaslužniji za sve deformacije scene, jer si stvorio preduvjete: aukcije. proizvede tržište, omogući prodaju starog papira po suludim cijenama, omogući prodaju novog papira po suludim cijenama, a onda se "zgraža". ti si samo jedan od njih. onaj koji igra po pravilima bogatih i sa čitavim aparatom "odozgo" otima pare.
kakva licemjernost: onaj tko se bavi stripom iz interesa (za novac) ovdje se radi pravednikom i još nešto moralizira!? svaka lipa koju stavljaš u džep te demantira i čini smiješnim u ovakvim natupima.

U-jebemu-muku-ljutu, procitam post i taman pomislim da se neiskvarena radnicka klasa digla protiv kapitalizma, kad ono: corak!

http://www.stripovi.com/aukcije/454-mocvara-mo-hi-la/1833/

http://www.stripovi.com/aukcije/zagor-vs-hellingen-zs-323-324-325-fak-d-dak-edition/46433/

http://www.stripovi.com/aukcije/ciko-na-ostrvu-s-blagom/51720/

Pa sta je ovo stinky boy? I ti si se ovajdio na ovim nemoralnim aukcijama?
Cccc...

Krivo mi je sto ovu nisi prodao:

http://www.stripovi.com/aukcije/zagor-protiv-tkaca-680-681-682-683-684/2292/

Cena fina, prilagodjena ljubiteljima stripa.

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 09/08/2012 : 17:26:46  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

7500 kn???
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9940 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 09/08/2012 : 19:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:
nevjerojatno. markos i dalje jaše na istoj staroj ofucanoj priči, iako su ga već gotovo svi provalili. joj, srce mi se slama što nisi rasprodao svoja izdanja. pa ionako ih "izdaješ za sebe". sam ih otkupi!!
e pa dečko, sam si ih proizveo. naravno da si ti najzaslužniji za sve deformacije scene, jer si stvorio preduvjete: aukcije. proizvede tržište, omogući prodaju starog papira po suludim cijenama, omogući prodaju novog papira po suludim cijenama, a onda se "zgraža". ti si samo jedan od njih. onaj koji igra po pravilima bogatih i sa čitavim aparatom "odozgo" otima pare.
kakva licemjernost: onaj tko se bavi stripom iz interesa (za novac) ovdje se radi pravednikom i još nešto moralizira!? svaka lipa koju stavljaš u džep te demantira i čini smiješnim u ovakvim natupima.

U-jebemu-muku-ljutu, procitam post i taman pomislim da se neiskvarena radnicka klasa digla protiv kapitalizma, kad ono: corak!

http://www.stripovi.com/aukcije/454-mocvara-mo-hi-la/1833/

http://www.stripovi.com/aukcije/zagor-vs-hellingen-zs-323-324-325-fak-d-dak-edition/46433/

http://www.stripovi.com/aukcije/ciko-na-ostrvu-s-blagom/51720/

Pa sta je ovo stinky boy? I ti si se ovajdio na ovim nemoralnim aukcijama?
Cccc...

pa ovo je bilo pred dosta godina. kakve to ima uopce veze sa onim sto stinki prica?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

brko17
Junior Member

Croatia
387 Posts

Member since 30/08/2011

Posted - 09/08/2012 : 19:05:49  Show Profile Show Extended Profile  Send brko17 a Private Message  Reply with Quote
quote:

@brko
da, i? po čemu si ti moralniji od onog drugog ako i sam priznaješ da se "snalaziš za sebe i svoju obitelj" (što je pohvalno i eto ja te pozdravljam)... ako se već vodiš tako krasnom ekonomskom logikom, onda tu nema mjesta moraliziranju. etika i ekonomija su dva zasebna vrijednosna sustava.

ovaj leek ima zanimljiv nacin rezoniranja. Cim sam napisao da se snalazim za sebe i svoju obitelj, on odmah sumlja u nesto ilegalno, crnu ili sivu ekonomiju rada. Nije mu ni palo na pamet da ja sve dvije ili tri djelatnosti obavljam upotpunosti legalno, sve je prijavljeno, za sve placam poreze i davanja :) :) :) :).

Zato jer ponekad radim dva ili tri posla, kako bih sebi i svojoj obitelji pruzio ekstra standard, on odmah sumlja u moju moralnost, urnebesno.

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9940 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 09/08/2012 : 19:08:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
ultrase pa ovo me iznenadilo od tebe. zasto mislis da stinki ne bi trebao (tj. nije trebao) prodavati na aukcijama? pa nije on protiv aukcija kao aukcija vec protiv toga sto su veliku trgovci unazad par godina uspjeli ljude uvjeriti da su ogromne cijene nekih izdanja normalna (u smislu da se ta cudna izdanja prodaju i kupuju od nekihcudnih clanova po enormnim cijenama).

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

scouser
Starting Member

12 Posts

Member since 01/05/2012

Posted - 09/08/2012 : 19:13:40  Show Profile Show Extended Profile  Send scouser a Private Message  Reply with Quote
Posto se castimo epitetima za supermarka ,brko 17,Tutta i bosancicigor se moze reci da su podguzne muve i revnosni su takmicari u disciplini uvlacenja u analni otvor.Pitanje dana :"Ko se dublje uvukao?"Nabiti cene je zakonom dozvoljeno( na zalost , zbog budalastine zvana slobodno trziste) ali koliko je moralno nabijanje cena.Naravno da ce se dezurni moralisti sada utrkivati kojim pridevom da me pocaste ali prvo neka razmisle kako su se uopste navukli na stripove , da li je to bilo zbog astronomske cena strip izdanja ili je bilo obrnuto.Da li cene od 30-40 eura mogu privuci nove citaoce ili su namenjene iskljucivo starim strip narkomanima koji su u stanju progutati svako govno jer su vec godinama navuceni.Nemam nista protiv stripovi.com , nemam nista protiv markosa ,covek brani svoj stav i svoj interes ali imam protiv ovakvih jebivetara koji kao lesinari krstare netom skidaju sta stignu(verovatno imaju i krcat hard saskeniranim stripovima i dodju ovde i seru protiv piraterije.Piraterija se moze iskoreniti samo na jedan nacin a to je da zauvek nestane interneta.Na kraju ko god da je pretio markosu nije trebao to da radi jer to nije nacin za resavanje bilo kog problema ali ipak nema smisla dovoditi gest pojedinca u vezu sa bilo kojim forumom.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25781 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 09/08/2012 : 19:18:23  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Koje nebuloze neće čovek pročitati ovde.

Prava ljubav prema stripovima se iskazuje tako što se nova izdanja skeniraju i stavljaju na net? A ako se izdavači bune onda nisu u pravu pošto im se u stvari pravi besplatna reklama?
Ili sam nešto pogrešno razumeo?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

brko17
Junior Member

Croatia
387 Posts

Member since 30/08/2011

Posted - 09/08/2012 : 19:26:15  Show Profile Show Extended Profile  Send brko17 a Private Message  Reply with Quote
A cuj ovog padobranca:"uvlacenje u analni otvor", hahahahahahaahhahaha, pa zatim generaliziranje dostojno najvecih licemjera.

Isto tako smijesno je sto misli da ja branim Markosa, uopce ne moze pojmiti da njega niti ne poznajem, niti me iskreno boli briga za njega, vec mi se gadi sto skeniranje stripova netko zove moralnim promicanjem stripa.
Go to Top of Page

bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts

Member since 15/08/2009

Posted - 09/08/2012 : 19:41:23  Show Profile Show Extended Profile  Send bosancicigor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by scouser

Posto se castimo epitetima za supermarka ,brko 17,Tutta i bosancicigor se moze reci da su podguzne muve i revnosni su takmicari u disciplini uvlacenja u analni otvor.Pitanje dana :"Ko se dublje uvukao?"[/b]Nabiti cene je zakonom dozvoljeno( na zalost , zbog budalastine zvana slobodno trziste) ali koliko je moralno nabijanje cena.Naravno da ce se dezurni moralisti sada utrkivati kojim pridevom da me pocaste ali prvo neka razmisle kako su se uopste navukli na stripove , da li je to bilo zbog astronomske cena strip izdanja ili je bilo obrnuto.Da li cene od 30-40 eura mogu privuci nove citaoce ili su namenjene iskljucivo starim strip narkomanima koji su u stanju progutati svako govno jer su vec godinama navuceni.Nemam nista protiv stripovi.com , nemam nista protiv markosa ,covek brani svoj stav i svoj interes ali imam protiv ovakvih jebivetara koji kao lesinari krstare netom skidaju sta stignu(verovatno imaju i krcat hard saskeniranim stripovima i dodju ovde i seru protiv piraterije.Piraterija se moze iskoreniti samo na jedan nacin a to je da zauvek nestane interneta.Na kraju ko god da je pretio markosu nije trebao to da radi jer to nije nacin za resavanje bilo kog problema ali ipak nema smisla dovoditi gest pojedinca u vezu sa bilo kojim forumom.

Odgovor je vrlo jednostavan: ti!
I da pojasnim, malo ko se tako kvalitetno uvukao u anale ljudske gluposti kao ti s ovim postom. Toliko duboko da si nestao, ako te ikada i bilo.

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 09/08/2012 : 19:46:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz
zasto mislis da stinki ne bi trebao (tj. nije trebao) prodavati na aukcijama?

Hej, a gde sam ja to rekao?
Svi mogu prodavati, naravno. Pa i ja sam kupujem/prodajem.
Odakle izvuce to da sam rekao da stinky boy ne moze prodavati?

Ono sto sam ja potencirao a to je i poenta: covek prezire sistem a sam je u njemu svojom voljom.
Aparatcik, suradnik stripovi.com-a
Ako je vec tako, onda je grozno drzati neka nesuvisla predavanja.

Uostalom pogledaj njegov post koji sam quotovao:

quote:

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Charlito de la Vega
Junior Member

Croatia
328 Posts

Member since 26/07/2011

Posted - 09/08/2012 : 20:07:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Charlito de la Vega a Private Message  Reply with Quote
Ovaj "stinky" mi je najjači
Proziva Markosa da vodi svoj privatni rat i slične gluposti, dok u isto vrijeme on vodi svoj mali privatni rat protiv njega.
Tko je tu lud? Tip je kontradiktoran i ufuran samo tako

Inače...apsolutno sam na strani Markosa po ovom pitanju!
Otkuda, ali otkuda vama ideja da sve možete dobiti besplatno i to još zahtjevate kao vaše legitimno pravo!

P.S. Žao mi je samo što je Markos trenutno sam u ovoj borbi. Ima i drugih izdavača na ovom siteu, ali se oni još nisu uključili u raspravu pa da vidimo kako svi dišu po pitanju scanova.

I don't want to be one wave in the water
but sea will drag me deep: one more haggard drowned man.

Edited by - Charlito de la Vega on 09/08/2012 20:10:51
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 09/08/2012 : 20:12:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ma da. A gdje je tu ljubav prema stripu na koji se ovdje neki kunu? Ili je to više ljubav prema novcu? Na ovom siteu sam kupio (dok je još bilo dozvoljeno) ZS1 i LMS1, oba za 400 kuna. Čak je i vlasnik ove stranice prodavao na burzi stripove. Ukidanjem burze i uvođenjem aukcija prestala je ljubav prema stripu i počela je ljubav prema novcu. I na kraju da te počastim epitetom kojem si ti mene počastio, a budale kao ti neka kupuju na aukcijama stripove po bolesnim cijenama.

ovo je kapitalizam i funkcionira na ponudi i potražnji
da zivimo u utopiji imali bi i besplatne stripove i besplatne aute i besplatne režije
ali ne živimo i moramo platiti te aute koje vozimo i te stanove u kojima živimo i te stripove koje čitamo
auto koji voziš si platio, stan u kojem si platio, a stripove koje čitaš su ukradeni i zato si lopov
jednostavno
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13205 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 09/08/2012 : 20:57:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
ultrase, dobar pokušaj, ali si se zajebo
neki od tih stripova koji su zbunili tvoju malu glavicu su namjerno uvećani na nebulozu, jer su posrijedi stvari koje će ti ostati tajna. bitno je da porter zna (ako se još sjeća), ti si nevažan.

naravno, tvoj post ni na koji način ne demantira rečeno: markos je stvorio pretpostavke za malverzacije i degeneracije. drugo, propovijeda o skenovima, a sam 1.drži aukcije 2.prodaje stripove. licemjerno.

Edited by - stinky on 09/08/2012 20:58:09
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13205 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 09/08/2012 : 21:04:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brko17

Cim sam napisao da se snalazim za sebe i svoju obitelj, on odmah sumlja u nesto ilegalno, crnu ili sivu ekonomiju rada. Nije mu ni palo na pamet da ja sve dvije ili tri djelatnosti obavljam upotpunosti legalno, sve je prijavljeno, za sve placam poreze i davanja :) :) :) :).

Zato jer ponekad radim dva ili tri posla, kako bih sebi i svojoj obitelji pruzio ekstra standard, on odmah sumlja u moju moralnost, urnebesno.

samo takva pametna glavica poput tvoje može poistovjetiti "legalnost" i "moralnost"
pa koga briga jel radiš "legalno", dečko? i montirani staljinistički procesi su bili legalni u društvu kojem su se odvijali.
no, ne sekiraj se, nisam dovodio u pitanje tvoj konformizam, pravi si brkati uredni građanin.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13205 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 09/08/2012 : 21:13:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:

da zivimo u utopiji imali bi i besplatne stripove i besplatne aute i besplatne režije
ali ne živimo i moramo platiti te aute koje vozimo i te stanove u kojima živimo i te stripove koje čitamo
auto koji voziš si platio, stan u kojem si platio, a stripove koje čitaš su ukradeni i zato si lopov
jednostavno

gluposti
to je kao da kažem "ovo je kapitalizam i funkcionira na izrabljivanju zemalja trećeg svijeta. auto koji voziš, stan u kojem si, imaš zato jer u indoneziji djeca šiju patike za nadnicu od 1$".
nema ništa jednostavno
ako se društvo diglo do te razine tehničkog razvoja da možeš skinuti film s neta, to je to. nema nikakve prepreke skidanju, osim lažnog morala onih koji pod istim krijumčare vlastite privatne interese. ako bi se ikada stvorili uvjeti da si tako "lako" uzmeš auto ili stan, to je to - nema nikakve prepreke da si to uzmeš.
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32439 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 09/08/2012 : 21:55:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ti bi nas gastarbeitere ruiniro. pa nije mi satnica 50 eura.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 09/08/2012 : 22:30:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jednostavno

gluposti
to je kao da kažem "ovo je kapitalizam i funkcionira na izrabljivanju zemalja trećeg svijeta. auto koji voziš, stan u kojem si, imaš zato jer u indoneziji djeca šiju patike za nadnicu od 1$".
nema ništa jednostavno
ako se društvo diglo do te razine tehničkog razvoja da možeš skinuti film s neta, to je to. nema nikakve prepreke skidanju, osim lažnog morala onih koji pod istim krijumčare vlastite privatne interese. ako bi se ikada stvorili uvjeti da si tako "lako" uzmeš auto ili stan, to je to - nema nikakve prepreke da si to uzmeš.

svejedno je bilo prepreka ili ne
krađa je krađa, samo je krasti lakše
Go to Top of Page

cbarks
Junior Member

Slovenia
339 Posts

Member since 22/09/2002

Posted - 09/08/2012 : 23:19:22  Show Profile Show Extended Profile  Send cbarks a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jednostavno

@stinky

pročitao sam mnogo gluposti ali ti si svakako šampijon

gluposti
nema ništa jednostavno

ne samo da si pun govna koja pakuješ u filozofiju nego si i običan lopov....

jebiga...lopov i bullshiter to je to

It´s a must for every serious collector!!
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32439 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 09/08/2012 : 23:21:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
ovo je optuzba.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29478 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 09/08/2012 : 23:23:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Samo hosting za www.stripovi.com košta mjesečno 2000 kuna. Ako treba, mogu pokazati račune. To netko treba platiti. Tko i kako? Evo, ti mi odgovori.

Ako je 3% provizije (hej, tri posto!) toliki problem, onda stvarno. Osim toga, nitko te provizije ne mora platiti, ako neće. "Obični", mali kolekcionari koji se žele riješiti duplikata i kojima trgovina nije biznis mogu koristiti aukcije praktički besplatno. XY uopće nije platilo dug i nikom ništa - ne mogu više prodavati na aukcijama i to je to. Tu su na forumu i nitko im riječ nije rekao. Ima ljudi koji ih nisu mogli platiti, iz ovih ili onih razloga, pa su se javili i zamolili za pomoć. Evo, nek se javi onaj kojeg sam odbio, ako postoji.

Stripovi.com postoji preko 10 godina, izuzetno je bogat informacijama i sadržajima koji su potpuno besplatni za sve posjetitelje. 10 godina ja i hrpa ljudi radi na tom sajtu i svakodnevno ga puni i obogaćuje novim sadržajima. Stalno stvaramo nove vrijednosti, novo znanje, nove informacije. Ali ne, to je sve nebitno u odnosu na činjenicu da sajt naplaćuje TRI posto provizije velikim prodavačima stripova na aukcijama! I onda od svih ljudi, TI koji si PRODAVAO skenirane stripove ideš meni govoriti o ljubavi prema stripu i ljubavi prema novcu. Kako te nije sram?

Trouble will find me
Go to Top of Page
Page: of 23 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000