forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 BIT ĆE VESELO!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 23

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 10/08/2012 : 17:38:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Znači, da ne postoje aukcije jedina logična solucija bi bila da se uvede mjesečna ili godišnja članarina na stripovi.com da pokrije hosting.

Kako bi se onda tek kukalo...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Kum Ruzvelt
Junior Member

357 Posts

Member since 03/09/2011

Posted - 10/08/2012 : 17:42:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Kum Ruzvelt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by sawitch

Da li stvarno vi ljudi mislite da ko stvarno voli strip nece kupiti papir? Ako nema para, kupice kada bude imao, menjace za nesto itd. ali doci ce do toga. Sve dalje rasprave su bespotrebne. Misljenja sam da SZ vise donosi koristi nego stete (iz licnog primera, a i takodje i iz primera par poznanika) ali verovatno to i bode oci onima koji ulazu u strip sa ciljem da imaju svoja izdanja ili da zarade na izdanju, nije ni bitno.

Meni je SZ dobra jer mogu da procitam strip koji mi deluje interesantno. Ako valja, kupicu, ako ne valja necu. Da nema skena, ne bih sigurno kupio strip koji nije jeftin pa da onda skontam da je meni bezveze. Tako da je u ovom slucaju korisna za izdavace i stvarno jeste dobra reklama.

Najbolji ste mi vi koji bi tudjim kurcem gloginje mlatili. Mislim, zaista, kako se ja nisam sjetio tako genijalne ideje da postavim sva svoja izdanja na net besplatno. To je tako fantasticna reklama, sigurno ce se visestruko isplatiti, kao sto pokazuju mnogobrojni primjeri svjetskih izdavaca koji vec odavno koriste tu praksu...

Nemojmo se praviti blesavi, zajebite s tim pricam o kupovini ako ti se svidi sken. Mislim, ako se ne varam ti si prvi kukao kako nemas dovoljno love za kupiti sve sto te zanima. Koliko si stripova procitao na skenu, koji su ti dobri, ali ih ipak nisi kupio, jer opet moras birati prioritete? Da, znam, reci ces, kupit cu ih poslije. A u medjuvremenu se pojavi xy novih izdanja. I recimo da od tih xy novih koji te isto tako zanimaju, za njih pola nema skenova. Koji ces onda kupiti: onaj od prije, kojeg si vec procitao na skenu "ali dobar ti je i zelis ga imati" ili ovaj novi, kojeg jos nisi procitao jer ne postoji sken, a znas da ce ti biti dobar? I ako odjednom prestanu dolaziti novi skenovi - kad ce onaj kojeg "ces kupiti poslije" doci na red, pored novih izdanja.

Mislim, ispada da 11.000 ljudi ide na SZ kako bi odlucili koji ce od procitanih skenova kupiti. Yeah, right.

Ponavljam, ako vec morate krasti, nemojte mi to raditi pred ocima i pogotovo me nemojte uvjeravati da je to za moje dobro i dobro strip scene.

Pa i to se da provjeriti... pretpostavljam da su vecina ljudi koji
kupuju, evo konkretno, Fibrine stripove clanovi ovog ili nekog drugog strip foruma. Ipak su to mali tirazi i svi koji kupe po jedan broj su ovde, medju aktivnim clanovima. Naravno, slozicemo se da Fibrini stripovi nisu stripovi koje ce kupiti neki vikend stripoljubac... za takve su rezervisana jeftina kiosk izdanja i takvi zasigurno ne uticu broj prodanih Fibrinih stripova. Znaci oni koji ih kupuju su ovde ili bar velika vecina njih...

E sad otvorite topik sa pitanjem tipa: "koliko vas je zbog procitanog skeniranog stripa odustalo od kupovine pravog, papirnog?"
Naravno, uz neka obrazlozenja... mislim da bi statistika koja se dobije bila sasvim validna, jer vecina ljudi koji kupuju takve stripove je ovde i citaju sve ovo. Na taj nacin bi se dosta precizno mogli utvrditi i finansiski gubitci koje Fibra trpi zbog skeniranih stripova.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 10/08/2012 : 17:51:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Ja bih otvotio interesantniji poll - koji sajt biste pre zatvorili (ako biste morali da se odlucite za jedan i samo jedan od dva ponudjena): stripzonu ili forum stripova.com?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29478 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/08/2012 : 17:57:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kum Ruzvelt
Pa i to se da provjeriti... pretpostavljam da su vecina ljudi koji
kupuju, evo konkretno, Fibrine stripove clanovi ovog ili nekog drugog strip foruma. Ipak su to mali tirazi i svi koji kupe po jedan broj su ovde, medju aktivnim clanovima. Naravno, slozicemo se da Fibrini stripovi nisu stripovi koje ce kupiti neki vikend stripoljubac... za takve su rezervisana jeftina kiosk izdanja i takvi zasigurno ne uticu broj prodanih Fibrinih stripova. Znaci oni koji ih kupuju su ovde ili bar velika vecina njih...

E sad otvorite topik sa pitanjem tipa: "koliko vas je zbog procitanog skeniranog stripa odustalo od kupovine pravog, papirnog?"
Naravno, uz neka obrazlozenja... mislim da bi statistika koja se dobije bila sasvim validna, jer vecina ljudi koji kupuju takve stripove je ovde i citaju sve ovo. Na taj nacin bi se dosta precizno mogli utvrditi i finansiski gubitci koje Fibra trpi zbog skeniranih stripova.

Sumnjam u svrsishodnost i tocnost takve ankete.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29478 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/08/2012 : 17:58:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

Ja bih otvotio interesantniji poll - koji sajt biste pre zatvorili (ako biste morali da se odlucite za jedan i samo jedan od dva ponudjena): stripzonu ili forum stripova.com?

Pa to je bar lako, sz bi lagano pobijedila.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Villain
Average Member

Serbia
566 Posts

Member since 01/03/2011

Posted - 10/08/2012 : 18:12:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Villain a Private Message  Reply with Quote
Da li bi ukidanje strip zone dovelo do pojeftinjenja stripova, pogotovu HC verzija, barem nekih 30% i dovelo do popularizacije papirnih verzija stripa?

This is a bad time; show us the way. And if You can't show us the way. Then forgive us for being lost
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 10/08/2012 : 18:13:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kum Ruzvelt

Skenirane stripove ne čitam. Ne odgovara mi čitati sa ekrana.
Jedino skenirano što sam ikada čitao su djelovi Fibrinih stripova (na Fibra sajtu) u slučaju da ne znam kakav je strip u pitanju.
Ponekad mi se desilo da zbog previewa kupim strip.
Ponekad se desilo da mi se strip na ekranu ne svidi i onda mi jednom dopadne šaka štampano izdanje i bude mi odlično. To znači da me čitanje na ekranu ponekad odvede na pogrešan put.
U mojem slučaju mislim da bi i bez skenova kupio podjednak broj Fibrinih stripova. No, ja sam dosta discipliniran pa nisam baš neko mjerilo...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 10/08/2012 18:14:16
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13205 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 10/08/2012 : 18:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:

www.stripovi.com kostaju 2000 kuna mjesecno. Tko ce to platiti i kako? Ja ako ne platim hosting, sajt se gasi. Ja zelim objavljivati stripove, to u potpunosti ostvaruje ogromnu vecinu mojih osobnih intelektualnih i stvaralackih ambicija. Da bi izdavao stripove, moram platiti sve usluge potrebne da bi se neki strip "utjelovio". Samo hladni pogon, samo postojanje tvrtke tj. porezi, prirezi, dadzbine, nameti itd itd trenutno idu preko 12.000 kuna mjesecno. Ako ih ne platim, game over.

da, i?
plati ako hoćeš, nemoj. utuvi si u glavu da nisi ti svima prva stvar na svijetu. doduše, kod nekih će ti ova oprobana patetika upaliti. kod nekih ćeš izvisiti. ili ti zaista misliš da ljudi trebaju podržati tvoje osobne intelektualne i stvaralačke ambicije? pa financiraju te kroz dotacije ministarstva i sličnih mehanizama. to je sasvim dovoljno, i previše. malo skromnosti, izgubio si vezu sa realnošću.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9940 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 10/08/2012 : 18:59:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Znači, da ne postoje aukcije jedina logična solucija bi bila da se uvede mjesečna ili godišnja članarina na stripovi.com da pokrije hosting.

Kako bi se onda tek kukalo...

ili kao nekad dobrovoljni prilozi.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13205 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 10/08/2012 : 19:02:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
da, dobru je foru odigrao markos sa dobrovoljnim prilozima. zna on puno trikova.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29478 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/08/2012 : 19:28:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

quote:

www.stripovi.com kostaju 2000 kuna mjesecno. Tko ce to platiti i kako? Ja ako ne platim hosting, sajt se gasi. Ja zelim objavljivati stripove, to u potpunosti ostvaruje ogromnu vecinu mojih osobnih intelektualnih i stvaralackih ambicija. Da bi izdavao stripove, moram platiti sve usluge potrebne da bi se neki strip "utjelovio". Samo hladni pogon, samo postojanje tvrtke tj. porezi, prirezi, dadzbine, nameti itd itd trenutno idu preko 12.000 kuna mjesecno. Ako ih ne platim, game over.

da, i?
plati ako hoćeš, nemoj. utuvi si u glavu da nisi ti svima prva stvar na svijetu. doduše, kod nekih će ti ova oprobana patetika upaliti. kod nekih ćeš izvisiti. ili ti zaista misliš da ljudi trebaju podržati tvoje osobne intelektualne i stvaralačke ambicije? pa financiraju te kroz dotacije ministarstva i sličnih mehanizama. to je sasvim dovoljno, i previše. malo skromnosti, izgubio si vezu sa realnošću.

Koji ti tocno dio "novac nije cilj, nego sredstvo" price nije jasan?
Namjerno vadis stvari iz konteksta i zamjenjujes teze, klasicna stinkyjva prica.

Trouble will find me
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 10/08/2012 : 19:32:03  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
quote:
S druge strane, stripovi.com aukcije nisu ni prve ni zadnje, da nije bilo njih, ista bi se stvar desila na nekom drugom aukcijskom sajtu. Osim toga, nisu aukcije krive sto su ljudi poceli nuditi vece cifre za stripove.

Činjenice su neupitne - enormne vrijednosti pojedinih starih stripova najviše su nabili sami ponuditelji, tj. sudionici aukcija koji ili imaju dovoljno novca ili se ne mogu suzdržati u strasti nadmetanja, pa kasnije trpe u vidu minusa na računima. Pogledajte samo u posljednje vrijeme aukcije sa Zagorima (ZS/LMS), kod Darka su pojedini brojevi iznad broja 600 ili 700 postizali krajnje cijene i preko 200 kn. ZS 13, LMS 4 i LMS 10 kod bilo kojeg trgovca da i ne spominjemo. A sve su te aukcije (ili većina njih) kretale s početnom cijenom od 1 kune. Može biti da su trgovci lukavi, ali za krajnje cijene najzaslužniji su oni koji daju krajnje ponude. U biti, par ljudi je odredilo te astronomske vrijednosti spomenutih brojeva. Ne bih nikad dao 1000 kn za strip, a kamo li 5000 ili više koliko su pojedini primjerci LMS 4 postizali. Da, znam, zato su neki ljudi posegli za alternativom u vidu tiskanih skenova i to je meni ok, tj. njihova stvar. Meni ni sken ne bi ništa značio ako znam da to nije autentični strip. Prblem nastaje u dijelu koji se tiče prodaje tih tiskanih skenova, a najveća opasnoste leži u tome da netko ne nasjedne pa od nekog kupi isti uvjeren da je to izvorni ZS/LMS.
Go to Top of Page

scanturion
Junior Member

Croatia
465 Posts

Member since 11/01/2002

Posted - 10/08/2012 : 19:33:36  Show Profile Show Extended Profile  Send scanturion a Private Message  Reply with Quote
Ok. Aukcije su recimo jedini način da stripovi.com sama sebe financira.
Evo recimo jedan prijedlog za aukcije da se recimo spriječe razna nabidavanja i možda velike cijene stripova. Svaki član ima pravo samo jednom bidati pojedinačni strip, pa nek kupac odmah stavi cijenu koju nudi za taj strip ili prodavač koliko minimalno traži za strip. Ili možda obavezno ispuniti polje Kupi odmah.
Znači, SZ je odgovorna što je neko nabavio tko zna odkud skenirane stripove (možda i oni moji skenirani Zagori) i prodavao ih kao pirate. Stripovi.com su oživili aukcije i nisu odgovorni za nabidavanja ni za enormne cijene aukcijskih stripova. Ovi jesu - ovi nisu. A skoro ista stvar.
Mene interesira podatak za koliko je pala prodaja Zagora na aukcijama i mimo aukcija (ZS i LMS only) nakon što sam ja prodao skenirane te Zagore? Po onome kako se ti Zagori prodaju ili su se prodavali, mislim da je prodaja jako porasla.

Nada je bogatstvo onih koji ništa nemaju.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29478 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/08/2012 : 19:38:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by scanturion

Ok. Aukcije su recimo jedini način da stripovi.com sama sebe financira.
Evo recimo jedan prijedlog za aukcije da se recimo spriječe razna nabidavanja i možda velike cijene stripova. Svaki član ima pravo samo jednom bidati pojedinačni strip, pa nek kupac odmah stavi cijenu koju nudi za taj strip ili prodavač koliko minimalno traži za strip. Ili možda obavezno ispuniti polje Kupi odmah.
Znači, SZ je odgovorna što je neko nabavio tko zna odkud skenirane stripove (možda i oni moji skenirani Zagori) i prodavao ih kao pirate. Stripovi.com su oživili aukcije i nisu odgovorni za nabidavanja ni za enormne cijene aukcijskih stripova. Ovi jesu - ovi nisu. A skoro ista stvar.
Mene interesira podatak za koliko je pala prodaja Zagora na aukcijama i mimo aukcija (ZS i LMS only) nakon što sam ja prodao skenirane te Zagore? Po onome kako se ti Zagori prodaju ili su se prodavali, mislim da je prodaja jako porasla.

Sto reci, a ne zaplakati?

Trouble will find me
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13205 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 10/08/2012 : 19:45:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
ništa ne zamjenjujem. svi vidimo crno na bijelo da javno govoriš kako trebaš plaćati ovo ono i kako istovremeno nešto "želiš": objavljivati stripove, ostvarivati ambicije, zadovoljavati si gušt i sl. nitko ti to ne brani, ispunjavaj si želje. ali ne možeš ujedno tražiti da te drugi "shvate" u tvojoj "jedinstvenosti", da te hvale ili da ti financiraju ostvarivanje tvojih želja. zašto bi tebe netko "shvatio", kada ti druge tako lako otreseš (vidi svoj odgovor jakome ili tko ti je već rekao da bi htio jeftinog kena parkera. što ti odgovaraš? "ja izdajem za sebe, po svom guštu"). drugim riječima, kažeš mu: zaboli me što ti hoćeš, bitno je što ja hoću i tako će biti. to baš nije neki stav za pohvalu: ovdje najblatantniji egoizam, a tamo bi se igralo na kartu solidarnosti. kako da ne.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29478 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/08/2012 : 19:58:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ja ne znam odakle mi uopce pomisao da se s tobom moze razumno i argumentirano razgovarati. Trenutak slabosti, ocito, ali nece se ponoviti.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 10/08/2012 : 19:58:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by scanturion

Zašto?
Zašto uopće spriječiti nabidavanja? Kome je puno, jednostavno neće ostavit ponudu i amen. Nema tu nikakve prisile.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32434 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 10/08/2012 : 20:14:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
kroz st.com sam stekao oko 900 stripova,sto skupljam,skupljam od 1. do zadneg broja. fali odprilike jos 300,mozda i vise.neznam. platim strip,platim bus vozaca,plati doli ljude koji mi pomazu. mene ,jedan primjer, zagor redovni je sa svim troskovima kostao 4 eura. o drugima,maxi,fibra,sp,vc,sa i da ne pricam. to je moj izbor,moje pare,moja zelja. nitko me ne trjera. da st.com ne postji,nikad ne bi poceo skupljati stripove. ja samo imam u st.com i markosa veliko povjerenje. viva la st.com!!!!!!!!!!!!!!!

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 10/08/2012 : 20:17:24  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Mislim da nigdje na svijetu ni ne postoje takva ograničenja. U tome i leži bit aukcija - prodavatelj želi postići što veću cijenu, a predmet ide ponuditelju koji je dao najveću ponudu. Tako funkcionira i glasoviti Sotheby's, kao i svi aukcijski portali. Razlike su tek u vremenskom ograničenju - na s.com aukcije završavaju u točno zadanom vremenu, a na, primjerice, aukcije.hr to može ići unedogled jer imaju ono produženje za 2 minute ako netko u posljednjim sekundama da najveću ponudu. Opcija 'Kupi odmah' stvar je osobnog izbora prodavatelja.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 10/08/2012 : 20:24:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

[Skenirane stripove ne čitam. Ne odgovara mi čitati sa ekrana.
Jedino skenirano što sam ikada čitao su djelovi Fibrinih stripova (na Fibra sajtu) u slučaju da ne znam kakav je strip u pitanju.
Ponekad mi se desilo da zbog previewa kupim strip.
Ponekad se desilo da mi se strip na ekranu ne svidi i onda mi jednom dopadne šaka štampano izdanje i bude mi odlično. To znači da me čitanje na ekranu ponekad odvede na pogrešan put.
U mojem slučaju mislim da bi i bez skenova kupio podjednak broj Fibrinih stripova. No, ja sam dosta discipliniran pa nisam baš neko mjerilo...

a nije loše samo po sebi pročitat skenirani strip. ali naravno da nije isto kad čitaš scan nekog stripa ili štampano izdanje.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9940 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 10/08/2012 : 22:56:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wolf

quote:
S druge strane, stripovi.com aukcije nisu ni prve ni zadnje, da nije bilo njih, ista bi se stvar desila na nekom drugom aukcijskom sajtu. Osim toga, nisu aukcije krive sto su ljudi poceli nuditi vece cifre za stripove.

Činjenice su neupitne - enormne vrijednosti pojedinih starih stripova najviše su nabili sami ponuditelji, tj. sudionici aukcija koji ili imaju dovoljno novca ili se ne mogu suzdržati u strasti nadmetanja, pa kasnije trpe u vidu minusa na računima. Pogledajte samo u posljednje vrijeme aukcije sa Zagorima (ZS/LMS), kod Darka su pojedini brojevi iznad broja 600 ili 700 postizali krajnje cijene i preko 200 kn. ZS 13, LMS 4 i LMS 10 kod bilo kojeg trgovca da i ne spominjemo. A sve su te aukcije (ili većina njih) kretale s početnom cijenom od 1 kune. Može biti da su trgovci lukavi, ali za krajnje cijene najzaslužniji su oni koji daju krajnje ponude. U biti, par ljudi je odredilo te astronomske vrijednosti spomenutih brojeva. Ne bih nikad dao 1000 kn za strip, a kamo li 5000 ili više koliko su pojedini primjerci LMS 4 postizali. Da, znam, zato su neki ljudi posegli za alternativom u vidu tiskanih skenova i to je meni ok, tj. njihova stvar. Meni ni sken ne bi ništa značio ako znam da to nije autentični strip. Prblem nastaje u dijelu koji se tiče prodaje tih tiskanih skenova, a najveća opasnoste leži u tome da netko ne nasjedne pa od nekog kupi isti uvjeren da je to izvorni ZS/LMS.

pitanje je tko je stvarno bidao. pitanje je jesu li trgovci sami sebi nabijali cijene. ajd saznaj to, narocito sada kada se ne moze pristupiti osvojenim i prodanim aukcijama. mislim da je tu markos pogrijesio, zastitio je malverzacije.

Mrzim mrznju!

Edited by - mamlaz on 10/08/2012 22:59:20
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40642 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/08/2012 : 00:12:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Markose, ja sam naveo svoj slucaj i par prijatelja.. I da, ja cu kupiti strip koji mi se svideo kad tad, bez obzira sto je neki nov izasao.. A prioritete odredjujem tako sto cu uzeti stariji, uslovno receno.. Tako da ne palamudis bezveze.. Evo ovde ti je 100% ljudi reklo da ne voli sken, 100%! A ja ne znam ni jednog stripadziju koji bi radije citao/imao sken nego papir, a znam ih par stotina sigurno.. I neko ti rece da budes manje nadmen, u pravu je.. Niko ti ovde ne zeli zlo pa se i ti ponasaj malo uljudnije..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 11/08/2012 : 08:49:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Markose, ja sam naveo svoj slucaj i par prijatelja.. I da, ja cu kupiti strip koji mi se svideo kad tad, bez obzira sto je neki nov izasao.. A prioritete odredjujem tako sto cu uzeti stariji, uslovno receno.. Tako da ne palamudis bezveze.. Evo ovde ti je 100% ljudi reklo da ne voli sken, 100%! A ja ne znam ni jednog stripadziju koji bi radije citao/imao sken nego papir, a znam ih par stotina sigurno.. I neko ti rece da budes manje nadmen, u pravu je.. Niko ti ovde ne zeli zlo pa se i ti ponasaj malo uljudnije..

dobro ti je rekao markos
lako s tudjim kurcem gloginje mlatit
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 11/08/2012 : 09:34:37  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

dobro ti je rekao markos
lako s tudjim kurcem gloginje mlatit

A sta si ti kurajberu drveni advokat...sto mu se obracas tako iza drugoga...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 11/08/2012 : 09:46:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ja te nista nisam razumio
daj pricaj normalno
Go to Top of Page
Page: of 23 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000