forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 BIT ĆE VESELO!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 23

sawitch
Advanced Member

Serbia
40638 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/08/2012 : 10:56:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
U poslednje vreme sam zbog skena uzeo:
Skorpiju, Kesidija, Magicnog, MM i NN team up.. Da nije toga nikad ih ne bih kupio.. Ali nikad.. Kupiti strip koji je danas skup i utvrditi da si se zajebao nije bas pametno.. I rekao sam DA JE U MOM SLUCAJU TAKO I U SLUCAJU MOJIH POZNANIKA, dakle NISAM generalizovao stvari da bi mi se frljala prica o kurcu i gloginjama.. Sta je ostala gomila radila, ne znam, ni ne zanima me ali u mom, ponavljam i vicem, U MOM, slucaju je sken bio reklama i to dobra.. Jer sam ocigledno kupio stripove.. Na preporuku vise necu nikad nista kupiti jer sam dobio vecinu losih preporuka.. Sto je nekom dobro, meni nije.. Da imam platu 1000 eura uzimao bih i ja na blef, ali posto imam 8 puta manju, provericu.. I Supermarce, citaj sta pisem a ne potvrdjuj napad na moje reci samo zato da bi na bilo koji Marcosov post trpao pretocen u prostu recenicu!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 11/08/2012 : 11:15:03  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

ja te nista nisam razumio
daj pricaj normalno

ja sam normalan al` izgleda da si ti nepismen ili se pravis blesav
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 11/08/2012 : 11:28:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kosmajac

Jesi, jesi.
Hazar, u oćima mu se vidi.
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 11/08/2012 : 11:35:37  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Jesi, jesi.
Hazar, u oćima mu se vidi.

Dje si jasko napaljena kucko
Go to Top of Page

Charlito de la Vega
Junior Member

Croatia
328 Posts

Member since 26/07/2011

Posted - 11/08/2012 : 11:47:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Charlito de la Vega a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

@charlito
ne, ti brkaš + ne sagledavaš totalitet
društvo je dinamika, i ako na jednoj strani netko gubi (po tvom primjeru, recimo videoteke), na drugoj strani drugi dobiva: od proizvođača softvera, cd-a, dvd-a itd. do telefonskih kompanija (u kojima opet rade studenti i mogu zaraditi kintu za vrijeme studija)
tvoje izjave, kao i markosove, ne vrijede ništa: uradite i pokažite ozbiljnu studiju pa da vidimo "dugoročne štete" na razini društva. a prvo pišite prosvjednu notu HTV-u, jer su prije nekoliko godina davali reklamu za max adsl, sugerirajući brzo skidanje sa neta. kužiš dušebrižniče, takvu poruku šalje državna televizija.

Stinky - ja u kope ti u špade, ali vidim da ti je to specijalnost.

Zar stvarno misliš da ja nisam svjestan stvari koje si naveo?
Bitna razlika je u tome, što sam ja govorio kako to šteti "malim" ljudima koji su imali obrt.
Tko profitira od svega? Velike kompanije i korporacije!

Pogotovo me nerviraju ljudi koji opravdavaju piratstvo, borbom protiv korporacija, a ne kuže da dugoročno štete upravo "malom" čovjeku.
Zar će te vi promijeniti svijet?
Skriveni iza svojih avatara i uvaljeni u stolice za kompom; mo'š mislit.

Korporacije su tu oduvijek i one vode igru i sigurno neće samo tako predati bitku u kojoj gube veliku lovu. Samo će promijeniti pravila igre.
Svi se žale: "nema više prave muzike, onih pravih stvari kao prije, filmova, stripova, itd. Sve je samo recikliranje starih ideja i hitova itd. Originalnosti fali itd."
Zar mislite da je slučajno nastala poplava raznih "instant zvijezda" koje se zaborave odmah po završetku emisije u kojoj nastupaju?
SHVATITE - korporacije će sebe znati zaštititi, a to rade na najgori mogući način tako da igraju na sigurno i po principu "zdrpi lovu i briši". Kakva ulaganja u izvođače, crtače; tko je lud još i na to trošit lovu...ionako ih ima na pljeve, a svi žele svojih bijednih 5 minuta.
Zato i je poplava šunda posvuda u svim granama umjetnosti od glazbe do stripa JER ONE JEDNOSTAVNO NEĆE RISKIRATI GUBITAK SA NEČIM ŠTO JE MALO VAN "MAINSTREAMA", a time direktno utječu na kreativnost i želju za bavljenjem umjetnošću.

Da me netko krivo ne shvati...oduvijek je bilo teško uspijeti (pogotovo u alternativnim smjerovima i pogotovo kod nas) i svaki 100-ti možda jedva jedvice ispliva, ali pirati će ionako težak put učiniti gotovo nemogućim.
Ok...internet jamči veliku eksponiranost i promiđbu jer možete doći do ogromnog broja ljudi, postoje manje izdavačke kuće specijalizirane za "underground", sve to stoji...ali također stoji i činjenica da svi ljudi žele zaraditi jer nažalost novac pokreće sve i bez njega se ne može. Pirati također gledaju profit pa kad netko iz "undergrounda" postane hit čisto sumnjam da će iz solidarnosti "izbjegavati" kopirati taj strip, cd-e ili nešto treće.

Sa glazbom je još gore jer nitko tu ni ne zarađuje nego ekipa iz zajebancije stavi na net i to ne samo jedan cd nego cijelu diskografiju nekog glazbenika (kao time se bore protiv korporacija).
Drugim riječima vi proizvodite, a vaš proizvod nitko ne kupuje. Nađite mi tu računicu za dugoročni opstanak i napredak.

Prije ili poslije će progurati žešće zakone, a kada se ovi "borci za prava" nađu pred stvarnom mogućnošću zatvorske kazne, kladim se da će 99% njih biti manje od makova zrna.

To je sve. Skrenuli smo u offtopic. Ako stinky ili netko želi nastaviti raspravu, možemo to preko pm ili neka se otvori u "svaštari" topic o piratstvu općenito pa ćemo onda tamo nastaviti.

I don't want to be one wave in the water
but sea will drag me deep: one more haggard drowned man.

Edited by - Charlito de la Vega on 11/08/2012 12:13:57
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 11/08/2012 : 12:59:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

U poslednje vreme sam zbog skena uzeo:
Skorpiju, Kesidija, Magicnog, MM i NN team up.. Da nije toga nikad ih ne bih kupio.. Ali nikad.. Kupiti strip koji je danas skup i utvrditi da si se zajebao nije bas pametno.. I rekao sam DA JE U MOM SLUCAJU TAKO I U SLUCAJU MOJIH POZNANIKA, dakle NISAM generalizovao stvari da bi mi se frljala prica o kurcu i gloginjama.. Sta je ostala gomila radila, ne znam, ni ne zanima me ali u mom, ponavljam i vicem, U MOM, slucaju je sken bio reklama i to dobra.. Jer sam ocigledno kupio stripove.. Na preporuku vise necu nikad nista kupiti jer sam dobio vecinu losih preporuka.. Sto je nekom dobro, meni nije.. Da imam platu 1000 eura uzimao bih i ja na blef, ali posto imam 8 puta manju, provericu.. I Supermarce, citaj sta pisem a ne potvrdjuj napad na moje reci samo zato da bi na bilo koji Marcosov post trpao pretocen u prostu recenicu!

a sto je sa stripovima koje si procitao i nisi kupio jer ti se ne svidjaju?
sto je sa stripovima koje su tvoji prijatelji procitali i nisu kupili jer im se ne svidjaju?
sto je sa stripovima koje si procitao i nisi kupio jer su solidni, ali nisu dovoljno dobri da bi se na njih potrošilo 100, 200 i više kuna?
sto je sa stripovima koje su tvoji prijatelji procitali i nisu kupili jer su solidni, ali nisu dovoljno dobri da bi se na njih potrošilo 100, 200 i više kuna?
sto je sa stripovima koje si procitao i nisi kupio jer su solidni, ali ima drugih boljih koji ce prije doci na red?
sto je sa stripovima koje su tvoji prijatelji procitali i nisu kupili jer su solidni, ali ima drugih boljih koji ce prije doci na red?
...

dobro ti je rekao markos
lako s tudjim kurcem gloginje mlatit
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40638 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/08/2012 : 13:18:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Opet ne citas! Ili ne razumes pa cu crtati:

- Gospodari jecma, kosta skoro 50 eura.. Ni u ludilu NECU dati 4900 dinara za strip za koji drugi kazu da je odlican.. Ej, pa ima mozda sken, daj da procitam.. Dva pravca koja uslede nakon citanja:

1. Strip je sranje, ionako nisam mislio kupiti takp skup strip, ali bar znam da je sranje!
2. Strip je vrhunski, to moram imati.. Sad krecem da stekam za to ili da vidim mozda neko hoce da menja a kome ne treba.. Uglavnom, to ce se imati kad tad.. Da nisam procitao sken to ne bih znao..

Razumes li sad?

Edited by - sawitch on 11/08/2012 13:20:33
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13205 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 11/08/2012 : 13:32:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
kome se ti obraćaš i u ime koga, charlito? smanji patetiku i nastup ex cathedra, jer, em nemaš kapacitet da se držiš u toj poziciji, em me tvoji "argumeti" ni najmanje ne dotiču: na razini si fraze i parole.

lijepo ti kažem, pokaži mi kako to piratstvo šteti "malom" čovjeku, daj ozbiljne argumente, onda mogu preispitati svoju pozciju.
za sada, meni se više dopada ideja širenja znanja, a net (i filmovi, glazba, knjige itd.) otvaraju tu mogućnost, umjesto zadržavanja u užem krugu bogatih. jednostavno se moraš pomiriti s tom činjencom, kojoj svjedočimo, a ne biti mali patetični borac za prava talenata i kojekakvih luzera. radi se o tome da si objektivno alat bogatih, baš tih korporacija o kojima trabunjaš. zakoni nisu nikakva vječna istina, oni su arbitrarni. svima je to jasno, samo tebi ne. ono što je bilo prije 30 godina, više ne važi - taj je lik života zastario, a svijet je otvorio horizont u kome se borba u filmskoj, glazbenoj industriji vodi pod novim (i po meni, za opće dobro, boljim uvjetima). tko ne uspije, nije uspio. pokupi svoje prnje i pokuša nešto drugo. poplava šunda = poplava mlitavaca, luzera i lezilebovića, kao i razmaženih dokonih blaziranih ljudi. posljednji čovjek, europski budisti i ostala djeca cvijeća.
svi ste vi, koji izlazite sa svojom patetikom, debelo limitirani (bar za sada. ponavljam, ja sam spreman za promjene svijesti. uvijek na bolje. kada mi se pokažu razlozi, onda ih prihvatim - ako valjaju. tvoji ne valjaju.) svodite sve na ekonomiju, zakoni tržišta, ponude potražnje, a onda istovremeno odbacujete tržište kakvo je taj zakon ponude potražnje proizveo = kontradiktroni ste.
ali mene ionako zanima više od puke ekonomije. i za sada, prema mojim shvaćanjima, dostupnost filmova, glazbe, knjiga, informacija, dugoročno radi više i bolje na općem dobru nego pravila igranja po zakonima građanina-buržuja.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13205 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 11/08/2012 : 13:46:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:

a sto je sa ...

a vidi ovog markosovog roba
"što je sa", trabunja on. to sve je ostavljeno tebi, da kupiš. dođeš, iskeširaš markosu i ideš doma. ostaje ti osjećaj časti i tupavi kez. dođeš na forum i vičeš na druge zašto ne kupuju, što je sa...
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 11/08/2012 : 13:52:49  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message  Reply with Quote
quote:

- Gospodari jecma, kosta skoro 50 eura.. Ni u ludilu NECU dati 4900 dinara za strip za koji drugi kazu da je odlican.. Ej, pa ima mozda sken, daj da procitam.. Dva pravca koja uslede nakon citanja:

1. Strip je sranje, ionako nisam mislio kupiti takp skup strip, ali bar znam da je sranje!
2. Strip je vrhunski, to moram imati.. Sad krecem da stekam za to ili da vidim mozda neko hoce da menja a kome ne treba.. Uglavnom, to ce se imati kad tad.. Da nisam procitao sken to ne bih znao..

Razumes li sad?

ne razume ni sad garantovano...kad je povarena ploca ista razumela..dobio je zadatak i to je to
kakav patetik
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 11/08/2012 : 13:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
ne razume ni sad garantovano...kad je povarena ploca ista razumela..dobio je zadatak i to je to
kakav patetik

Gilipteru, sta si ti, drveni advokat?
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 11/08/2012 : 13:59:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a sto je sa ...

a vidi ovog markosovog roba
"što je sa", trabunja on. to sve je ostavljeno tebi, da kupiš. dođeš, iskeširaš markosu i ideš doma. ostaje ti osjećaj časti i tupavi kez. dođeš na forum i vičeš na druge zašto ne kupuju, što je sa...

ne brini se za mene, ja kupim
pokupujem sve sto markos ima, a pokupujem i sve sto drugi imaju
imam 25godina i imam tri puta više stripova od tebe
ti plači nad svojim jadnim životom, jadnim poslom, krizom srednjih godina što nisi ostvario 10% onoga što si mislio i tješi se da si barem važan ovdje na forumu
nisi
aj bok
idem kupit ona tri-četiri markosova stripa koja još nisam
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 11/08/2012 : 14:04:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Razumes li sad?

ni ti moje postove ne čitaš!
nije upitno da ti kupis tu i tamo koji strip jer ti se sken svidio, ali isto tako ti ne kupis desetak drugih izdanja koje si procitao, a nisu ti se svidjeli
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13205 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 11/08/2012 : 14:06:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
zajebo si se: meni je baš dobro i u punoj sam formi;) mogu dići više od tebe u benču i pročitao sam više knjiga. s te strane sam zadovoljan, a za stripove ti priznajem da imaš više od mene i evo plješčem: klap klap. i ne sekiram se što ćeš si kupiti još 3-4 markosova stripa, ali bilo bi mi draže da si kupiš krležine eseje, pogotovo čuveni referat na kongresu književnika u ljubljani 1952. pozdrav i tebi
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40638 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/08/2012 : 15:12:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Supermarce, ja sam to tvoje dobro procitao ali nikako da ti utuvim u glavu da ja ne bih kupio to svakako.. Retko ce se desiti da kupim strip album a da ga prethodno nisam procitao.. Opet cu da ti nacrtam- Gospodari jecma mogu da stoje na polici u radnji i ja ih nikad necu kupiti! Ali ako procitam pa mi se svidi, uzecu.. Da nema skenova verovatno ni u mojoj biblioteci ne bi bio ni jedan album.. Ovako ima bar nesto.. Molim te reci da si sad skontao..

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8204 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 11/08/2012 : 15:12:36  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
skenirat nečiji strip i okačit ga na net da ga se može skidati je krađa

koliko ta krađa može naštetiti izdavaču, konkretno fibri, veliko je pitanje
ja nikad nisam čitao stripove na ekranu, osim ovih torgalovih na sajtu i ponekog fibrinog privjua, pa ni ne razumijem profil ljudi koji te stripove skidaju
jesu li to slučajni prolaznici i znatiželjnici, jesu li to stripofili koji nemaju para ili neki treći, stvarno ne znam
ono što je sigurno je da je prodaja stripova poprilično pala i po mome mišljenju za to ima par razloga
- kriza koja je opalila sve, pa tako i stripofile - ako moram birati između tekućih troškova i novih stripova, izbora tu nema
- hiperprodukcija - previše je dobrih stripova u ponudi, serijali se izbacuju ubitačnim ritmom i ljudi biraju što će kupiti, a kad propustiš par brojeva nekog serijala i on ode na 30-ti broj, a ti si na 10om, onda je lako dignuti ruke od svega

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40638 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/08/2012 : 15:14:36  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Stripovi se slabo prodaju jer narod nema para i zato sto su skupi..

Go to Top of Page

brko17
Junior Member

Croatia
387 Posts

Member since 30/08/2011

Posted - 11/08/2012 : 15:24:56  Show Profile Show Extended Profile  Send brko17 a Private Message  Reply with Quote
Kad nestanu geracije rođene 50, 60, 70 i 80 tih, nestat ce 90% strip pubilke na ovim prostorima i to je surova cinjenica. I to je pravi razlog slabljenja stripa kod nas, uz neimastinu, te jacanje media poput interneta kod mladih generacija(potpuno nezainteresiranih za strip).

Skidanje skenova je krađa(po mom osobnom sudu).

A s obzirom na smjer u kojem se pocela diskusija razvijati, mislim da je ovaj topic sazrijeo za LOCK(za osobne rasprave postoji PM).

Edited by - brko17 on 11/08/2012 16:07:41
Go to Top of Page

bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts

Member since 15/08/2009

Posted - 11/08/2012 : 15:37:40  Show Profile Show Extended Profile  Send bosancicigor a Private Message  Reply with Quote
quote:

zajebo si se: meni je baš dobro i u punoj sam formi;) mogu dići više od tebe u benču i pročitao sam više knjiga. s te strane sam zadovoljan, a za stripove ti priznajem da imaš više od mene i evo plješčem: klap klap. i ne sekiram se što ćeš si kupiti još 3-4 markosova stripa, ali bilo bi mi draže da si kupiš krležine eseje, pogotovo čuveni referat na kongresu književnika u ljubljani 1952. pozdrav i tebi

hehehe...sad je sve jasno.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40638 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/08/2012 : 15:40:50  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ovo uopste nije tacno.. Da nema interneta i ovog sajta uz druge ne bi niko od nas bio reaktiviran sa stripovima i sigurno ne bismo culi ni za Darkwood, Ni Alan Ford, Ni Libellus, Ni Stripovi na kvadrat, Babilon itd.

A da je sken najveci krivac za opadanje prodaje, to isto nije tacno.. Jedan folder na hardu nikad nece moci da zameni papir..

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13205 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 11/08/2012 : 15:55:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
tako je, bosančić. samo utezi i knjige, i deri.
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 11/08/2012 : 16:38:34  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:
kakav patetik

Gilipteru, sta si ti, drveni advokat?

gulanferu mali i ti i ovaj supermark detesce od 25 leta...ajd ti takav ni nisi mi za pricu,ali ovo sto je napisao doticni stvarno nema dobrog ukusa,ali stvarno..nikom ja u zivotu ne drzim stranu osim sebi i pokojem drugu...sawitcha ni licno ne poznajem i nemoj lupetati,jer ne drzim mu stranu nego sam se poistovetio sa snjim u razmisljanju..da si i ti pametno nesto rekao i sa tobom bi...i da ti skratim - `aj sevaj
Go to Top of Page

bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts

Member since 15/08/2009

Posted - 11/08/2012 : 16:48:38  Show Profile Show Extended Profile  Send bosancicigor a Private Message  Reply with Quote
quote:

tako je, bosančić. samo utezi i knjige, i deri.

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13205 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 11/08/2012 : 18:02:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
pa kaj si ti difovac;)
(inače, potpuno točno! vidi mene. kad mi je dosadno, dođem na scom i poziram. na stijeni ili na scomu, sve su ti to vratolomije za napaćenu raju, propale studente, propale talente i ostalu bokčiju.)
Go to Top of Page

Charlito de la Vega
Junior Member

Croatia
328 Posts

Member since 26/07/2011

Posted - 11/08/2012 : 18:18:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Charlito de la Vega a Private Message  Reply with Quote
Ok stinky...vidim da s tobom stvarno nema smisla raspravljati jer ti uopće ne čitaš pažljivo moj post, a sa nekim prozirnim kontriranjem tipa: "napravi studiju pa ćemo onda vidjeti" zapravo pokazuješ da nemaš pravih argumenata ni za opravdati svoj stav, a niti za pobiti moje tvrdnje.
Taština ti ne dozvoljava pogled na širu sliku jer za razliku od tebe ja sam svjestan stvari koje si ti naveo. Ti mi izgledaš kao jedan frustrirani mali čovječuljak bez hobija i umjetničkog izražavanja u svom životu. Osim ako ne računaš svoje filozofsko proseravanje i preseravanje.
Ako je to potrebno da sam na "tvojoj razini" stvarno mi nije žao.

Ništa...čujemo se za 20-30 godina pa ćemo vidjeti tko je bio u pravu.

I don't want to be one wave in the water
but sea will drag me deep: one more haggard drowned man.
Go to Top of Page
Page: of 23 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000