Originally posted by dosada i moram se pohvaliti da sam pogledal sve epizode Dinastije..i one dodatne, nakndano snimljen nakon onog maskara na vjenčanju Amande!
I ja isto. Valjda jedina sapunica koju sam gledao od početka do kraja.
Twin Peaks... Kad se samo sjetim te lude serije. Uvod je zaista fenomenalan. Inače, uvodnu stvar, kao i sav soundtrack iz serije (kao i filma) skladao je sam David Lynch.
Yeep..nesto besmrtno zar ne..
Prošle godine izdao je glazbeni prvijenac "Crazy Clown Time".
e te ninje kornjače...koliko smo to svi ko klinci gledali...i ja isto... al s godinama fakat shvatiš koliko cheesy i idiotic je ta serija uistinu bila
A sta znas kada si klinac :) Meni je tako bilo sa vecinom crtaca, serija, i filmova koje sam kao klinac gledao a sada ih prekidam na pola, samo sto ovo kornjace zasluzuju posebno mesto u mom srcu..
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
A sta znas kada si klinac :) Meni je tako bilo sa vecinom crtaca, serija, i filmova koje sam kao klinac gledao a sada ih prekidam na pola, samo sto ovo kornjace zasluzuju posebno mesto u mom srcu..
pa i meni isto, s izuzetkom Power Rangersa, za koje sam od prvog momenta kad sam ih gledao (prvi ili drugi razred osnovne) shvatio da je debilno sranje.
što se kornjača tiče, ta serija ti je isto kao i animirana serija "Maska" (iliti u originalu "The Mask", sa Robom Paulseonom) - uzet je originalni materijal (za odrasle) i pretvoren je u djetinjariju.
a danas mi je jasno koliko su kornjače ustvari osim svoje blesavosti bile i iritantne u nekim momentima, pogotovo Michelangelo, kojeg moraš slušat kako svakih pet minuta izgovara debilnu poštapalicu "Cowabunga!".