odlična je, tu se čak Mastertuono potrudio, jako sliči Dnevnikovi LMS 205 BRAČA LISTER... nekako me uvijek dojmi kad je glavni junak na naslovnici sam u nekoj dostojanstvenoj pozi... dobro, ovdje je sredio samo losa ali stiže skoro i ona kad jaše bizona naš traper.... čas Mastertuonu ali još par brojeva i stiže veliki MITTON!!!!!
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
pa dobro, koliko ima tih knjižurina? Blek još izlazi ili su to reprinti __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR SUPER Klasik 21 već u SNK
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
pa dobro, koliko ima tih knjižurina? Blek još izlazi ili su to reprinti __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR SUPER Klasik 21 već u SNK
Još izlazi!
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Za poznavaoce Bleka. Da li su ove epizode vec kod nas bile objavljene? Ako jesu onda u kojoj ediciji i kojem broju? Evo Google prevoda:
"Nastavlja se na prijedlog Francuski-proizvedenih epizoda Blek. U ovom broju "Tehuanpetec je zlato", napisao je Alfio konsolidirane i designed by Charles Cedroni i "Pirati s oblaka", po André Amouriq, izvorno pojavio na Kiwi. Nastavite, konačno, priča o Kinowa s epizodi "Ghost Hunt", napisao je i ilustrirao Andrea Lavezzolo Peter Gamba. Također, u tijeku je priča o DART, u svojoj šezdeseti rođendan. Jean-Yves Mitton poklopac."
to je naslovnica ko "našeg" Žunjeviča, ali provjerio sam-nije...neki nepoznatiji crtač... Kinowa je onaj čelavi junak sa rožčičima pa me i taj dodatak Bleka zanima... negdje 120 brojeva možemo očekivat,možda i više....samo da Ludens poživi i....
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Danas na red za čitanje dođe Lud. Blek br 43. Primjetio sam da je u drugoj priči izbačeno nekoliko stanica. Na strani 75 Blek i ekipa stoje, a već na strani 76 vidimo kraj borbe sa nekim indijancem od koga je ostala samo mokasina? Očigledno hvale nekolike sranice. Je li neko primjetio nešto slično u nekom drugom broju?
prije nekog vremena je otkriveno da su kod mikija izbacili 3 strane(mislim da je bio br. 3 LU)...kad se uporedilo sa izdanjem ZS otkriveno da nema 3 stranice... iz ludensa se čulo objašnjenje da su tako dobili iz italije a da oni nisu ništa izbacivali...