Author |
Topic  |
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4685 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 20/08/2012 : 21:29:39
|
@mladjo Prvo si poizbacivao ljude pa sad postavljas pitanja.A ko da ti odgovori onda? Kako tebe nije sramota kad vidis da forum dize pobunu zbog pogresnih odluka? |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 20/08/2012 : 21:33:26
|
Ma kakav forum, daj me nemoj zajebavat. NJih 5-6 je forum? Što ti nije jasno iz ovih postova koje sam napisao? Ako ti nije jasno zašto su udaljeni i Lwood i oni, ja ti ne mogu pomoći. Oni su svoje rekli i gotovo. Forum ima pravila i kraj priče. Neće tu nekakvi trollovi zajebavati 99% ostalih članova |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 20/08/2012 : 21:34:26
|
quote: Originally posted by mladjo
Ovakve slike smatram osobnom uvredom
Samo me ovaj deo interesuje. Jel' se to zajebavas ili metaforu koja je trebala da oslika "forumsku diktaturu", svarno dozivljavas kao poredjenje tebe licno s Hitlerom? Na slici je mogo da bude bilo koji diktator, ne verujem da je to bila Lwoodova poenta. Ako stvarno tako mislis, onda si operisan od humora.
I nije u redu da izbacujes selektivno, izbaci sve koji su se ogresili o forumska pravila, valjda arsini trebaju da budu isti za sve? Ili ne?
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 20/08/2012 : 21:36:00
|
Inferno | Cromwell | legaz | Djuro | sawitch | Pajtos | Poli | Deers | Predo | gombi | Ramath | ninel | vaylon | Tutta | Tex Willer | wesskowaz | mladjo | marinac | kasper | Beva | Tonto | alterdm | Mr. Bushido | -jeremija- | tex2 | ginko | fikus
Ovo gore je tenutni popis aktivnih članova. Koliko njih piše ovdje ovakve stari koje oni pišu i petlja se i vrijeđa i stalno nešto dobacuje? Ha, koliko? Ja ne vidim ali baš nijednoga. Eto, uvijeki ista grupica, a 99% aktivnih forumaša mora trpiti pizdarije od nekolicine.
Ma nema šanse. |
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 20/08/2012 : 21:38:58
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Ovakve slike smatram osobnom uvredom
Samo me ovaj deo interesuje. Jel' se to zajebavas ili metaforu koja je trebala da oslika "forumsku diktaturu", svarno dozivljavas kao poredjenje tebe licno s Hitlerom? Na slici je mogo da bude bilo koji diktator, ne verujem da je to bila Lwoodova poenta. Ako stvarno tako mislis, onda si operisan od humora.
I nije u redu da izbacujes selektivno, izbaci sve koji su se ogresili o forumska pravila, valjda arsini trebaju da budu isti za sve? Ili ne?
Ti bi se iznenadio koliko sam ja duhovirt čovjek. Ali stvarno. Forum zna zavarati, vjeruj mi. A što se tiče slike - vjeruj mi dobro razlikujem zajebavanje od podjebavanja s ciljem da se uvrijedi. a kad se tome doda nebrojeni broj vrijeđanja preko maila i društvenih mreža (dda, nemate vi pojma koliko je Lwood uvreda sasuo ne moj i tuđi (da, tuđi isto) račun), e, onda to nije nevina šala nego izrazito zlo podjebavanje.
I udaljeni su svi, samo još nisam stigao sve upisati. |
|
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 20/08/2012 : 21:46:09
|
Ti bi se iznenadio koliko sam ja duhovirt čovjek. Ali stvarno. Forum zna zavarati, vjeruj mi.
To znam, licno znam dosta forumasa i druzio se s njima od Nisha preko Kragujevca, BG i Banja Luke do Makarske, samo u toku ove godine. Samo i uzivo mogu da zavaraju, treba ipak malo vremena da se pokaze ko je kakav.
A što se tiče slike - vjeruj mi dobro razlikujem zajebavanje od podjebavanja s ciljem da se uvrijedi. a kad se tome doda nebrojeni broj vrijeđanja preko maila i društvenih mreža (dda, nemate vi pojma koliko je Lwood uvreda sasuo ne moj i tuđi (da, tuđi isto) račun), e, onda to nije nevina šala nego izrazito zlo podjebavanje.
Ovo necu da komentarisem jer ne znam, ali mislim da nista nije otislo toliko daleko da ne mozete to kao ljudi da izgladite. Naravno, treba malo dobre volje s obe strane. Meni je Lwood ok lik, znam ga licno a s druge strane nikad nisam imao problem ni s tobom pa i s ljudolovcem iako me je on x puta izbacivao. Ne znam, ponovicu po stoti put, meni je porodica svetinja, sve ostalo je podlozno zajebanciji. Naravno, ne znaci da i ostali moraju tako da razmisljaju.
|
Edited by - Tex Willer on 20/08/2012 21:46:51 |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4685 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 20/08/2012 : 21:48:33
|
Sve mi je jasno,ne brini ;) Mrzi me da se ganjam veceras po forumima,samo sam hteo da se izjasnim po pitanju ovog sto se desilo veceras.Nisu to trolovi nego ekipa kojoj je lwood simpatican i koja zna kako je doslo do prvog izbacivanja(sve posle se lako brusi,montira i potkrepljuje linkovima ;) )... Jebi ga,Mladjo,polako se tope simpatije koje su clanovi foruma gajili prema tebi.A svi znamo kako to ide,pitanje je vremena kada ce te sve to stici i smoriti... Aj u zdravlje...
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 20/08/2012 : 21:52:27
|
Tex:
Ma čovječe pa nitko ne kaže da on nije ok lik. Pa jas ga i upoznal i čovjek je stvarno ostavil dobar dojam ne mene 8bilo je to na MaFestu 2010). Zašto on ovo izvodi, meni nije jasno.
Ali ne može se ponašati na takav način.
Ali, ako on odluči se smiriti - ha pa ja sam uvijek bio za to. Mislim, ja se s njim ni nisam posvađao. Da ga je tada, prvi put netko od kolega udaljio, sada bi on bio na tapeti, a ne ja. Dakle, po meni to nije osobno, nego je on jednostavno bijesan na sve, pa se to kanalizira između ostalog i ovdje. |
|
Edited by - mladjo on 20/08/2012 21:53:22 |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 20/08/2012 : 21:56:42
|
quote: Originally posted by Pajtos
Sve mi je jasno,ne brini ;) Mrzi me da se ganjam veceras po forumima,samo sam hteo da se izjasnim po pitanju ovog sto se desilo veceras.Nisu to trolovi nego ekipa kojoj je lwood simpatican i koja zna kako je doslo do prvog izbacivanja(sve posle se lako brusi,montira i potkrepljuje linkovima ;) )... Jebi ga,Mladjo,polako se tope simpatije koje su clanovi foruma gajili prema tebi.A svi znamo kako to ide,pitanje je vremena kada ce te sve to stici i smoriti... Aj u zdravlje...
Ne brini se ti za simpatije forumaša, par kavgadžija ne čini nikakvu većinu, vjeruj mi. a osim toga, davno sam prestao gajiti iluzije da ću se u životu sviđati svima.
Ili kako kaže Djole - na jednog koji te voli, dolaze dvojica koja te ne vole, a od te dvojice koja te ne vole, jednom si izrazito antipatičan.
Ma treba te trolove otkantati. danas sam trebao završiti knjigu, nastaviti pisati NN scenarij, napisati dvije recenzije na Knjige & co topicu i napisati jedan odgovor na tužbu za jednu stranku, a umjesto toga zajebavam se ovdje sa glupostima ljudi koji nemaju pametnijeg posla nego raditi nered. |
|
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 20/08/2012 : 21:58:09
|
Tex:
Ma čovječe pa nitko ne kaže da on nije ok lik. Pa jas ga i upoznal i čovjek je stvarno ostavil dobar dojam ne mene 8bilo je to na MaFestu 2010).
Ja ove godine, ali vec dugo se dopisujemo mailovima i ne verujem da gresim da je ok lik. Kao i mnogima mrski Curunir, jedino sto riba nije dosla u Makarsku da se upoznamo. Ovo se samo u kafani moze resiti, ja dolazim ako me pozovete. |
 |
|
mavra
Junior Member

439 Posts
Member since 13/01/2011 |
Posted - 20/08/2012 : 22:02:18
|
Suvise sam kratko na forumu i ne pisem mnogo, ali ga dosta citam, Zlotvor, brni, Mairosu i lwood nikako nisu trolovi, vec uzasno duhovita ekipa koja ume da pise o svemu, i da se pritom jako dobro zajebava i zaista je steta za forum tek tako ih izbaciti |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 20/08/2012 : 22:03:15
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Tex:
Ma čovječe pa nitko ne kaže da on nije ok lik. Pa jas ga i upoznal i čovjek je stvarno ostavil dobar dojam ne mene 8bilo je to na MaFestu 2010).
Ja ove godine, ali vec dugo se dopisujemo mailovima i ne verujem da gresim da je ok lik. Kao i mnogima mrski Curunir, jedino sto riba nije dosla u Makarsku da se upoznamo. Ovo se samo u kafani moze resiti, ja dolazim ako me pozovete.
Uvijek si dobrodošao. U Zagrebu imate smiještaj i turu po kafanama (kod mene mogu spavati četvorica, a možda i više ako nabavim luftiće)
|
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 20/08/2012 : 22:04:22
|
Već sad je bolje i nema međusobnih poodjebavanja, a samo je sat vremena kako su neki udaljeni. |
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 20/08/2012 : 22:07:41
|
Dosta mi je svih Vas koji samo radite pizdarije. samo uništavate forum. samo naprijed sa uvredama i slikama Hitlera, samo naprijed. |
|
Edited by - mladjo on 20/08/2012 22:08:22 |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8607 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 20/08/2012 : 22:12:56
|
Dosta mi je svih Vas koji samo radite pizdarije. samo uništavate forum. samo naprijed sa uvredama i slikama Hitlera, samo naprijed.
Ti zaista misliš da je represija i kazna odgovor na sve? Izbacit ćeš nas 100 ako treba? To je zaista tvoj odgovor? Ljudi će se vratit, kazne će isteć. Imat ćeš veću pizdariju nego sada.
I o čemu ti pričaš mlađo, o kakvim tužbama? Za šta ćeš lwooda tužit? Za sprdanje i satiru? Po tome bi Marekoviću bio zabranjen rad i nosio bi već odavno gaće na štapu..al samo ti tuži, baš me zanima kolko ćeš čvrstih osnova za tužbu imat. Naravno, sve se ovo moglo izbjeć, samo da si priznao da si pretjerao pri lwoodovom prvom izbacivanju, ali ne, ne bi to priznao ni da ti je pištolj uperen u glavu, jelda Daniele?
I NE, nije dosta nas. Nećeš nas ušutkat. Članovi foruma imaju pravo na svoje mišljenje i svoj glas, a ti nas utišavaj ako treba i banovima, nećeš uspijeti.
|
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 20/08/2012 : 22:17:43
|
quote: Originally posted by paro
Dosta mi je svih Vas koji samo radite pizdarije. samo uništavate forum. samo naprijed sa uvredama i slikama Hitlera, samo naprijed.
Ti zaista misliš da je represija i kazna odgovor na sve? Izbacit ćeš nas 100 ako treba? To je zaista tvoj odgovor? Ljudi će se vratit, kazne će isteć. Imat ćeš veću pizdariju nego sada.
I o čemu ti pričaš mlađo, o kakvim tužbama? Za šta ćeš lwooda tužit? Za sprdanje i satiru? Po tome bi Marekoviću bio zabranjen rad i nosio bi već odavno gaće na štapu..al samo ti tuži, baš me zanima kolko ćeš čvrstih osnova za tužbu imat. Naravno, sve se ovo moglo izbjeć, samo da si priznao da si pretjerao pri lwoodovom prvom izbacivanju, ali ne, ne bi to priznao ni da ti je pištolj uperen u glavu, jelda Daniele?
I NE, nije dosta nas. Nećeš nas ušutkat. Članovi foruma imaju pravo na svoje mišljenje i svoj glas, a ti nas utišavaj ako treba i banovima, nećeš uspijeti.
Ma daj me nemoj zajebavati molim te. Šta ti znaš o tužbama i o pravu? Nemaš pojma o ničemu samo stalno tu izigravaš svakom loncu poklopac i praviš se pametan. Lwood je udaljen prvi put sa razlogom! Ali ti stalno istjeravaš nekakvu pravdu a nemaš blage veze o ničemu. Jao tvoje mišljenje je bitno meni, stvarno jako. daj više prestani se uplitat u stvcari o kojima nemaš pojma. Meni je pravo struka, a ti nemaš blage veze o tome i gotovo.
Jaaaaooo, neću vas ušutkat...Jao, opet veliki Paro diže revoluciju. Jao kak me strah. Daj, ako nisi znao fakat si dosadan. I to svima.
|
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 20/08/2012 : 22:22:55
|
Imat ću veću pizdariju nego ikada...Hahaha, možeš misliti. Pa evo, već je pet-šest glavnih kagadžija udaljeno i već je bolje i nema vrijeđanja.A samo sat vremena je prošlo. 99% ljudi na forumu ne zanimaju pizdarije ljudi koji nemaju pametnija posla nego vrijeđat ljude. |
|
 |
|
bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts
Member since 15/08/2009 |
Posted - 20/08/2012 : 22:24:44
|
Je li može moderator sam sebe banirat zbog dosađivanja i prenemaganja? Znam da ne može, ali bilo bi dobro da i ta opcija postoji, recimo nešto kao kategorija "iznenadno probuđene savjesti" ili sl.
|
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 20/08/2012 : 22:25:24
|
quote: Originally posted by bosancicigor
Je li može moderator sam sebe banirat zbog dosađivanja i prenemaganja? Znam da ne može, ali bilo bi dobro da i ta opcija postoji, recimo nešto kao kategorija "iznenadno probuđene savjesti" ili sl.
Moja savjest je čista, hvala na pitanju. |
|
 |
|
bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts
Member since 15/08/2009 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8607 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 20/08/2012 : 22:32:33
|
Ma daj me nemoj zajebavati molim te. Šta ti znaš o tužbama i o pravu? Nemaš pojma o ničemu samo stalno tu izigravaš svakom loncu poklopac i praviš se pametan. Lwood je udaljen prvi put sa razlogom! Ali ti stalno istjeravaš nekakvu pravdu a nemaš blage veze o ničemu. Jao tvoje mišljenje je bitno meni, stvarno jako. daj više prestani se uplitat u stvcari o kojima nemaš pojma. Meni je pravo struka, a ti nemaš blage veze o tome i gotovo.
Jaaaaooo, neću vas ušutkat...Jao, opet veliki Paro diže revoluciju. Jao kak me strah. Daj, ako nisi znao fakat si dosadan. I to svima.
Izgubio si kontrolu Daniele. Počeo si sa sprdnjama i prijetnjama koji su ti jedini odgovor. Znam o pravu više nego misliš, i baš te zato bocnuo moj zadnji post, zato jer prijetiš u prazno i svjestan si toga. Ne vjerujem da sam svima dosadan, nekima sigurno, ali svima nipošto. Ali ja nisam moderator s kojim su ljudi najviše nezadovoljni na ovom forumu i nisam moderator koji govori da će banirat 100 ljudi ako treba. Nakon svega što se izdešavalo, na tvom mjestu bih odstupio s moderatorskog položaja...ali ti ne bi odbacio tu moč pod prijetnjom smrti, jelda Daniele??
Represija i kazna ne čine dobrog moderatora na ovom sajtu, treb bit čovjek i priznat svoje pogreške. Ljudi smo, svi griješimo...razmisli malo o tome.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 20/08/2012 : 22:33:00
|
Ovdje FAFAT treba uvesti reda. Mislim, stalno problemi sa istim ljudima i mi uvijke sa svima popričamo, damo im šansu, prelazimo preko bezrazložnih uvreda i maltretiranja, trpimo vrijeđanja - i što? I dalje nas vrijeđaju. Mislim, ja sam npr. (baš sam sad prebrojao) dosad dobio 36 mailova protiv dosade, čovjek je 10 puta udaljen sa foruma i i dalje mu se daje šansa, i i dalje mi svi prelazimo preko toga, i i dalje se vraćaju svi koji vrijeđaju i što on napravi - nastavi sa uvredama svaki put kao i do sada. Pa to je nevjerojatno. Ima li smisla uopće vraćati takve ljude? Ma svašta. |
|
 |
|
mavra
Junior Member

439 Posts
Member since 13/01/2011 |
Posted - 20/08/2012 : 22:37:45
|
Malo je bezobrazno porediti dosadu i lwooda, ja nisam primetio da je lwood ikada prvi zapoceo da provocira za razliku od dosade koji zivi za to |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 20/08/2012 : 22:38:29
|
Izgubio si kontrolu Daniele. Počeo si sa sprdnjama i prijetnjama koji su ti jedini odgovor. Znam o pravu više nego misliš, i baš te zato bocnuo moj zadnji post, zato jer prijetiš u prazno i svjestan si toga. Ne vjerujem da sam svima dosadan, nekima sigurno, ali svima nipošto. Ali ja nisam moderator s kojim su ljudi najviše nezadovoljni na ovom forumu i nisam moderator koji govori da će banirat 100 ljudi ako treba. Nakon svega što se izdešavalo, na tvom mjestu bih odstupio s moderatorskog položaja...ali ti ne bi odbacio tu moč pod prijetnjom smrti, jelda Daniele??
Represija i kazna ne čine dobrog moderatora na ovom sajtu, treb bit čovjek i priznat svoje pogreške. Ljudi smo, svi griješimo...razmisli malo o tome..
Joj daj, fakat si dosadan i samo gubim vrijeme s tobom. Daj shvati da vas nekoliko nije forum.Pridaješ si puno, puno veći značaj nego što misliš. I ne znaš ti o pravu ništa. Ljudi nisu zadovoljni sa mnom...Ma koji ljudi? Ti i dalje misliš da je vas par "revolucionara" nešto strašno bitno sa svojim vječitim mišljenjem o evemu? Ma možeš misliti. I ponavljam: Members Online: wesskowaz | mavra | simastrahota73 | MisterYES | bluefield | fler | gombi | Markos | acestroke | Elesar | Tutta | Porter | Zar | Collector | mladjo | Beva | DrB | markolar | all_ba | jang | Ultras | sinisa123 | Tonto | Torghal | Zagor-te-nay | kriticni | Inferno | cat claw
Ovo su trenutno online članovi?
Nabroji mi opne koji rade pizdarije.
E vidiš, uvijek će na tom popisu biti 99% onih koji ne rade pizdarije i kojima ide na živce stalno prenemaganje Vas nekolicine koji mislite da ste prisvojili forum, a zapravo je Vaš značaj puno nebitniji nego što misliš.
Get a life. |
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 20/08/2012 : 22:39:14
|
quote: Originally posted by mavra
Malo je bezobrazno porediti dosadu i lwooda, ja nisam primetio da je lwood ikada prvi zapoceo da provocira za razliku od dosade koji zivi za to
To stoji i to mi nije bila namjera. Ispričavam se. |
|
 |
|
Topic  |
|
|
|