forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Спортско друштво "Црвена звезда" - Београд
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 367

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 21/08/2012 : 11:44:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Od hrvatskog Gvardiole do srpskog Murinja

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/08/2012 : 12:44:23  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Od hrvatskog Gvardiole do srpskog Murinja

Добро, па имали сте и ви српског сер Алекса Фергусона!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 21/08/2012 : 12:48:41  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
srđ, kakav je taj Jankovic?

jer dolazi do rezulatat bunkerom ili igrom?

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/08/2012 : 12:50:56  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

On je trener mlade reprezentacije Srbije.
Videćemo, šta će biti, jednom je bio u Zvezdi, pa su ga oterali.

Još uvek sam pod utiskom odlaska Robija, jako mi je krivo što je otišao...

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/08/2012 : 12:52:36  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Kao posledica odlaska Prosinečkog, evo...

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/evandro-napustio-zvezdu-92461.html

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 21/08/2012 : 12:53:13  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

meni isto nije jasno zasto je otisa..prosle sezone je ipak osvojia kup..tuka je Partizana u 4 od 7 susreta..eto desija se ovaj remi na pocetku sezone..ali ipak je Zvezda okrenila 0:2 sto znaci da igraci imaju karakter..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 21/08/2012 : 12:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

a jesi mi odgovoril

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/08/2012 : 12:55:06  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

meni isto nije jasno zasto je otisa..prosle sezone je ipak osvojia kup..tuka je Partizana u 4 od 7 susreta..eto desija se ovaj remi na pocetku sezone..ali ipak je Zvezda okrenila 0:2 sto znaci da igraci imaju karakter..

Zato što u upravi Zvezde sede govnari na čelu sa Lukićem! Radije će žrtvovati trenera, nego svoje fotelje!

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/08/2012 : 12:56:56  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

a jesi mi odgovoril

Čitaj između redova!
Ma briga me za tog trenera Jankovića, ne zanima me, a kako će sastaviti tim protiv Bordoa, videćemo, verovatno će igrati bunker!
Nek nam je Bog u pomoći, primićemo najmanje 5 komada!

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40256 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/08/2012 : 13:02:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Bog vas pogledao kada ste kasirali Evandra.. Taj veze nema.. Ide vam na bolje!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 21/08/2012 : 13:03:28  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
ja jako cijenim Robija..unatoc svemu sta se dogadalo 90-tih on je osta vjeran svom klubu..vodia se onom mojom "moj klub moja ljubav"..

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/08/2012 : 13:04:02  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Znam da nema veze, mada za našu ligu i nije toliko loš.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 21/08/2012 : 13:07:33  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
koja kontrola baluna..nevjerovatno..

http://www.youtube.com/watch?v=QSIVcMmTOeA

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 21/08/2012 : 13:16:52  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja jako cijenim Robija..unatoc svemu sta se dogadalo 90-tih on je osta vjeran svom klubu..vodia se onom mojom "moj klub moja ljubav"..

fenomenalan nogometaš i jako dobar karakter, ali kao trener je slab....teško on more koga trenirati. U Zvezdi je legenda pa je mogel napraviti i određeni stvari na bolje, koje u drugim klubovima nemre (biti primjer u odanosti, pponašanju i sl.). Samo trenerske vještine mu ne budu omogučile da trenira neki klub tog ranga. Čak ni približno tog ranga, druga ili treca liga to je to...

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 21/08/2012 : 13:20:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

Najbolji hrvatski nogometaš, ako to uopće postoji jer se neke stvari ne mogu uopće na taj nacin rangirat. U svakom slućaju majstor lopte. U bivšoj državi su mu jedino mogli parirat Piksi i Dejo, ajde Baka. I sad zamisli koja je to ekipa bila jer su igrali sva trojica (bez Bake) u njoj....

Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 21/08/2012 : 13:22:15  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
Imao je Evandro par super asistencija i nekoliko dobrih golova... Nije fer reći da nema veze. Ima više veze od onog debelog Cave Dimitrijevića.

A ako stvarno dovedu Milijaša, a pritom ne oteraju, recimo, MIKIĆA, ja i zvanično postajem 'Ajdukovac.

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 21/08/2012 : 13:37:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -jeremija-

Onaj koji ga je nazvao "srpskim Murinjom" mora da ide na lobotomiju.

Novinar Kurir sporta. Mislim da je lobotomija vec uradjena, preventivno.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/08/2012 : 14:00:50  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
http://www.zurnal.rs/2012/08/21/indirekt-robert-prosinecki-oteran/index.html

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40256 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/08/2012 : 14:20:42  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ne moze da se otvori link. Prepricaj. Ko ga oterao? :)

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/08/2012 : 14:34:04  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne slazem se bas.Evandro je sasvim dobar igrac za nasu ligu.Nije neka evropska klasa ali sasvim solidan.Pretplacen jeste ali daleko od toga da je los.Po meni problem za Zvezdu jer u odsustvu Kadua nemaju nijednog igraca koji je pravi plejmejker.
Inace ne vidim sto se krivi Lule za prelazni rok.Pa koliko se ja secam Robi je tu postao neki tim menadzer i on je odlucivao ko moze da dodje.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 21/08/2012 : 14:36:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne moze da se otvori link. Prepricaj. Ko ga oterao? :)

Индирект: Роберт Просинечки отеран!

Морало је да се заврши сузама. Роберт Просинечки је сувише емотиван човек да би се мирне душе растао са својом Црвеном звездом. Покушавао је да рукама сакрије капи бола из очију. Није успео.

Заплакали су и окупљени навијачи у медија центру на Маракани. Испратили су клупску легенду аплаузом. Шта је у то време радио Владан Лукић? Можда је отварао шампањац што се отарасио Просинечког?

Председник Црвене звезде није нашао за сходно да се пред очима јавности појави уз досадашњег тренера, пружи му руку и пожели срећу на другом месту.

Просинечки је рекао да се споразумно растао са Звездом. Правно јесте тако. Практично, отеран је са Маракане! Проблеми су се множили, чаша жучи се пунила и Рад је био само последња кап.

Колико је компромиса „морао” да направи, добро је да се на Звездиној клупи и задржао 20 месеци. Доживео је што није могао ни да сања, долазио је у Београд уверен да некада један од највећих европских клубова није у организационим проблемима до гуше.

Трудили су се и Лукић и Просинечки да прикрију чињеницу да нису у односима као некад. Нетрпељивост се константно повећавала, кулминирала после утакмице са Радом. Тренер се нашао на мети жестоких критика и одлучио да оде. И човек компромиса преко неких ствари не може да пређе.

Има Просинечки највећу кривицу за реми са Грађевинарима и треба да сноси одговорност, али ко ће да одговара што је летњи прелазни рок у Црвеној звезди одрађен катастрофално?

Тренер ниједног тренутка није тражио алиби у чињеници да је тим ослабљен у односу на прошлу сезону. Могао је без трунке гриже савести.

Растанак је „морао” да се догоди раније. И за Просинечког и Црвену звезду било је боље да су се поздравили после освајања Купа Србије. Сада, кад је утакмица са јаким Бордоом на прагу, најмање су били потребни ломови.

А одмах из евро изазова је гостовање у Новом Пазару, па реванш у Француској. Роби је заплакао и отишао. Остају појединци који никад неће пустити сузу због Звезде!
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 21/08/2012 : 14:56:09  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne slazem se bas.Evandro je sasvim dobar igrac za nasu ligu.Nije neka evropska klasa ali sasvim solidan.Pretplacen jeste ali daleko od toga da je los.Po meni problem za Zvezdu jer u odsustvu Kadua nemaju nijednog igraca koji je pravi plejmejker.
Inace ne vidim sto se krivi Lule za prelazni rok.Pa koliko se ja secam Robi je tu postao neki tim menadzer i on je odlucivao ko moze da dodje.

Ma vidiš da su Robiju nametani indijanci. On je samo morao pred javnošću da kaže "smatram da će on biti veliko pojačanje"...

Koji bre tim menadžer, Muslina su oterali kad je hteo sam da dovodi igrače, a gde neće Robija koji je uz sve to početnik u trenerskom poslu...

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 21/08/2012 : 15:56:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Par stvari oko dolaska Saleta Jankovica koje bi trebale da se rasvetle.

1) Jedinu sezonu koju je sale odradio odradio je u uslovima koji su i za neki Pekar iz Vince bili porazavajuci. Prvo, preuzeo je ekipu koju je selektirao de facto Marko Miskovic, "utrenirao" Skrga Djurovski i dokrajcio Alkosan. Sa takvim kadrom, koji je stvarno bio selektiran uz pivo i cevape, uspeh je sto je sezona zavrsena bez apsolutnih brodoloma.

2) Mali fact & fiction iz Saletove sezone :

*** SALE JANKOVIC JE OTERAO MOLINU - laz. Molina je imao privatne probleme, trudio je da se uklopi, medjutim svasta mu se nagomilalo u zimskom prelaznom roku, dosla je ponuda koju je bilo tesko odbiti, i pusten je. Ispalo je OK za sve. Molina je bio profesionalac, dobar igrac, grizao je do poslednjeg treninga.
*** SALE JANKOVIC NIJE ISKORISTIO SALASA - apsolutno tacno i hvala mu na tome. Salas je bitanga i neradnik, covek koji se povredjivao na 15m trka, pritom je bio jako nezgodan karakter, mislio je da je zvezda i maradona, i zahtevao takav tretman. Talentovan fudbaler ? Itekako, ako je teren 30m i igra se mali fudbal, niti je bio fizicki spreman za 90 minuta, niti je imao pojam i koncept fudbala u evropi. Ceo tim ga je _prezirao_. Dosao na insistiranje Marka Miskovica, koga su menadzeri vodali po kafanama i pokazivali video kasete.
*** SALE JANKOVIC NIJE KORISTIO BARKOSA - nije. Tacno. Greska, opet, nije njegova. Barkos je - ovo sam ponovio vise puta i pre, a u medjuvremenu se i potvrdilo u javnosti - epilepticar. Zvezda se mega usrala da mu se ne desi neko sranje na utakmici (secanje na Vladu Dimitrijevica jos uvek izuzetno sveze u ovom momentu), i bio je nadrogiran pred svaki mec. Barkos je na treningu dominirao i davao milione golova, i na trening utakmicama je kidao, ali cim se upale reflektori...vidite i sami, i sad je strelac u brazilskoj ligi, igra sa dosta uspeha. Takodje, mora se reci i da je bio bojkotovan od strane domacih "zvezdica".

3) Sale do pocetka prolecnog dela prvenstva nije imao potpisan ugovor i cimali su ga oko toga neograniceno. Kada je i potpisao, najuren je zarad jbn Zemana. Nisu se korektno poneli prema njemu nikako. Uprava je pored toga imala jos nekih bisera - preskoceni su Tejgo i Gavrancic u zimskom prelaznom roku - ovaj drugi se OTVORENO NUDIO zvezdi na tanjiru, na kraju je iz inata i ispizdjenja potpisao za Partizan. Jedina pojacanja na zimu su bili Ninkov i Blazic, i oni su osigurani striktno i samo zbog toga jer im je Dika znao neku rodbinu, inace bi i oni posli za Partizan - toliko je uprava bila azurna. Takodje, uprava je na stolu imala izdasne ponude sa vise strana za Dejana Milovanovica - provereno - PROVERENO - znam da je Sampdorija imala 2m eura na stolu za njega i gotov ugovor, koji je u poslednjem minutu povucen jer je Zvezda trazila, odjedared, pola miliona vise !

4) Bio sam prisutan dok je Sale sprovodio zimske pripreme - slobodno mogu da kazem da su to bile najjace pripreme jos od Muslina, jebao im je kevu (u saradnji sa Batom Radulovicem), radilo se izuzetno kvalitetno i igraci su bili zaista spremni.

5) Koliki je Sale gospodin, opisacu vam u sledecem dozivljaju. Zvezda je na zimu 07/08 radila pripreme iz tri cuga - Italija, Izrael, Kipar. U Italiju nije isao nijedan predstavnik medija osim mene u sluzbi samog FK, pa sam ja bio de facto portparol tih 10 dana priprema - ko je dokon i ima arhivu vesti, sve vesti iz te ere objavljene u domacim medijima su...moje, sa prepisanim autorom :D No, dobro - uslovi su bili uzasni, hoteli losi, vreme jadno i bedno, ali, bio sam na svakom treningu, kisnuo, mrzao se, ujutru na trening, pa onda izvestaj, pa odmor (za vreme kog ja sortiram slike), pa popodnevni trening, pa izvestaj, pa intervju sa igracem, sajt je u to vreme imao vise vesti nego neki drugi u sportu uopste. I tako, zavrsi se ta muka, dodjemo mi u Srbiju nazad, treba se ide u izrael za 5 dana, i ja nisam na spisku - Izrael je, razume se, mnogo atraktivnija lokacija, pa se odmah nakacila jagnjeca brigada, prijatelji kluba, itd. Sale je dobio spisak na uvid, pogledao, i rekao :

"OK, gde je Milos ?"

"Ne ide on."

"Ko ce da radi sajt ?"

"Milan (boskovic) ce da odradjuje."

"OK. Samo da znate, samo Milos sme u timski autobus, Boskovica ne pustamo sa nama. Snadjite se."

Ja sam u vreme odigravanja ovog razgovora bio na drugom kraju stadiona u drugoj kancelariji - u roku od 5 minuta, Stefan, tadasnji direktor marketinga, je bukvalno zadihan uleteo da me pita jel imam vizu za Izrael. Reko, ne treba mi viza, mogu i bez nje. "Super, pakuj se, ides"...

Boskovic je kasnije zvao da kuka Saletu kako je nad njime izvrsena nepravda i kako je on bio verni sluga na svim pripremama. Sale mu je samo rekao "nisam te video u Italiji" i zaklopio slusalicu. U Izraelu sam zvanicno tretiran kao clan tima, imao timsku (ne press) akreditaciju, jedini bio u hotelu sa klubom, jedini smeo na obroke sa igracima, jedini smeo u autobus od medija...mislim da su me indijanci iz zurnala, sporta i tako tih mrzeli k'o djavola. Sale im je stalno govorio da sam se "pokazao na pripremama" :D

Inace i propustio tada priliku da se upoznam sa Abramovicem, delegacija kluba isla da gleda Sahtjor - Dinamo Kijev, Abramovic bio gost, slikao se sa Saletom i strucnim stabom itd. Ja naravno nisam otisao, iskusno procenio da nije zanimljivo jer ne ide niko od igraca. Kasnije sam nacuo Batu Radulovica (sa kojim sam imao izuzetan odnos) da se zalio drugima "onaj jado je kisa svudje nedje i mrza se po pizdi materini, a ne bi ga da se slika sa Abramovicem, greote..." :D :D :D Kad sam napustio funkciju, reci cu jos samo da je Sale hteo da klub plati da ostane nasa redakcija i da je bio izuzetno ljut na upravu sto nas je de facto izgurala, ali to je neka druga prica.

A sta sam sve radio na tim pripremama...svakakve funkcije ulete jedinom coveku sto govori strane jezike, pa sam npr. pisao pozivno pismo za Ivana Trickovskog kako bi dobio italijansku vizu, isao na aerodrom i docekivao ga, prevodio strucne dokumente o drenazi travnjaka na Marakani...ne ponovilo se :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 21/08/2012 : 16:09:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

smanji potpis...
da,od igrača koje sam gledao uživo,u top 5 spada i žuti...da je manje dimija i da se nije nakupio ozljeda u španjolskoj,bio bi još veći...bio mi je bolji od piksija...govorim o zvezdinim igračima...s dejom je bio tu negdi...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 21/08/2012 : 16:14:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Zuti je najbolji zvezdin igrac za mog zivotnog veka.

Go to Top of Page
Page: of 367 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.59 seconds. Snitz Forums 2000