Ako ne bi bila bitna cjenovna razlika u odnosu na ranije SuperBook brojeve ne bi to ni bilo loše. Mada sumnjam da bi to bilo ispod 150 kn, i to u promotivnoj prodaji.
????????????????????????????????????????????? ? Što radi mister No sa Zagorom i Texom?????
Specijal posvecen Sergio Bonelliju, ali se vodi pod Mister Noovim izdanjima, pa bi onda to trebao da radi Libellus
Tu su ga (privremeno) strpali, ali ipak je ovo izdanje Almanah - Sergio Bonelli specijal. Mozda si trebao promjeniti naslov, ovo "Mr.Noov" pomalo pogresno zvuci .
Još kad bi bila ova cijena od 6 eura, di bi nam bija kraj.
Vidite i sami koja je nepravda i nelogika da Libellus objavljuje nesto sto je u Italiji oko 6 eura a kod nas daje cijene po oko 20-tak eura samo zato sto je HC i eto nazalost manja je edicija. Da je onda oko 10-tak eura jos ok, ali ponekad razmisljam kolika je ljudska pohlepa jer kako mi tu "robu" hocemo kupiti pod "muss" onda znaju da ce im se isplatiti da malo "obogate izdanje sa HC i slicno..
Daleko smo mi jos od Italijanskih izdavaca...bar po cijenama..
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Vidite i sami koja je nepravda i nelogika da Libellus objavljuje nesto sto je u Italiji oko 6 eura a kod nas daje cijene po oko 20-tak eura samo zato sto je HC i eto nazalost manja je edicija. Da je onda oko 10-tak eura jos ok, ali ponekad razmisljam kolika je ljudska pohlepa jer kako mi tu "robu" hocemo kupiti pod "muss" onda znaju da ce im se isplatiti da malo "obogate izdanje sa HC i slicno..
s jedne strane se slazem sa tobom, opet s druge ne daj boze da ovo objavi Ludens na onom toalet papiru koji je apsolutno nepogodan za stripove u boji. Libellus bi to barem objavio kako treba na kvalitetnom papiru, onda barem nebi kukali poslije kako boja ne ide u SBE stripovima.
Ovo super izgleda, ali bolje izgleda nego sto jeste. Epizoda unutra bice nepotpuna, a sve ostalo bice (nadam se korisni, a ne izjave tuge i slicne stvari) tekstovi, clanci o SB, njegovom zivotu, destinacije koje je voleo posecivati, hrana koju je voleo jesti, neke ambicije i sl.
Drag mi je bio Sergio, ali me ovo toliko i ne privlaci...ma videcemo kada se malo vise sazna o sadrzaju. Ako tekstovi budu kvalitetni i korisni oda nabaviti i pod razno
hej pa eto ti biznisa ,otvori ti izdavačku kuću i objavljuj stripove orginalne,kvalitetne,po cijeni od 6-10 eura..nikako da ljudi shvate da nije hc bitan nego tiraž,uspoređuješ tržište gdje ovo ide u 60 000 primjeraka ili više i nas gdje je uspjeh 1000 komada , i ne nije do cijene vidiš po kiosk izdanjima kojih je sve manje i rijeđe se izdaju,i oni su prešli u fazu kad tiskaju 1000 primjeraka i možeš ih kupiti samo u striparnici,,zato ne budalesaj.....
besnis na pogresnu stranu "biznisa"...i ja kad bih imao sredstava, izdavao bih stripove i prodavao pod tom cenom. A sto ne bih kada ima ljudi koji su spremni i toliku cenu da daju?