Ja ne želim biti Joker i Bane, a ni ostali moji vršnjaci. Znam samo jednog lika koji idealizira njih dvojicu... Meni su izvedbe glumaca zakon, a ne njihove profesije ili osobine. Recimo, isto tako mi je Walter White iz Breaking Bad super zato što ga je Bryan Cranston odlično odglumio... To ne znači da želim raspačavati metamfetamin.
Si siguran
Potpuno.
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Ja ne želim biti Joker i Bane, a ni ostali moji vršnjaci. Znam samo jednog lika koji idealizira njih dvojicu... Meni su izvedbe glumaca zakon, a ne njihove profesije ili osobine. Recimo, isto tako mi je Walter White iz Breaking Bad super zato što ga je Bryan Cranston odlično odglumio... To ne znači da želim raspačavati metamfetamin.
Si siguran
Potpuno.
Onda si dovoljno mlad da ne vidis Nolanovu povrsnost i bezidejnost glede filmske adaptacije..u suprotnom bi pozelio da si Joker ili bar Walter White tek na jedan dan.
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Jednostavno pitanje, šta mislite: filmovi snimani po čijim junacima su kvalitetniji?
S jedne strane Iron Man, Captan America, Thor, Hulk, The Avengers, eventualno Spider-man, X-men i Ghost Rider od najpopularnijih, a s druge Batman, Superman, Watchmen, Green Lantern itd.
Vaš glas ide...?
Eventualno Spider-Man, X-Men??? Eventualno??? Pa oni su još najbolji. Pogotovo X-Men. Kapetani, Thor, Hulkovi, pa čak niti Iron Mani nisu im ni do koljena.
Moj glas ide Marvelu, usprkos Nolanovim Batmanima.
Jednostavno pitanje, šta mislite: filmovi snimani po čijim junacima su kvalitetniji?
S jedne strane Iron Man, Captan America, Thor, Hulk, The Avengers, eventualno Spider-man, X-men i Ghost Rider od najpopularnijih, a s druge Batman, Superman, Watchmen, Green Lantern itd.
Vaš glas ide...?
Eventualno Spider-Man, X-Men??? Eventualno??? Pa oni su još najbolji. Pogotovo X-Men. Kapetani, Thor, Hulkovi, pa čak niti Iron Mani nisu im ni do koljena.
Moj glas ide Marvelu, usprkos Nolanovim Batmanima.
Kume, ja se izvinjavam, ali meni su X-men negledljivi zbog izveštačenosti likova i činjenici da je sve podređeno Wolverineu i Jean Grey.
Prosto ne mogu da shvatim da neko može biti toliko plačipičkasto predstavljen kao Cyclops, da Nightcrawler izigrava epizodistu, da je Rogue tinejdžerka bez južnjačkog akcenta koja ne može ni da leti.
I zašto nema Gambita? (Ne spominji onu fegetsku varijantu iz X-men Originsa). X-meni su zabavna, dramatična, ali bezidejna i zbrzana trilogija. Nije ni čudo što su je restartovali.
Za Spideyja, ne znam. Isto tako zabavan film ali ni blizu Avengersima.
Na kraju, pogledaj da svi u omiljene stavljaju modernije produkcije Marvela, odnosno, one koje je radio Marvel Studios. Dve osobe ako su nabrojale Spider-mana i X-mene kao omiljene, seci mi glavu.
svako ko je glasao za DC ocigledno ne zna sta trazi ovdi
a da mozda nije u pitanju da je procijena stvorena na osnovu filmova, sobzirom da je tema Marvel vs. DC filmovi!?
mene ovaj stripovski dio foruma uopće ne zanima (citam samo Alan Forda i Usagi Yojimba, a ostalo ev. u prolazu pout Texa ili Sin City), ali ovdje imamo i mnogo drugih tema o kojima se raspravlja. Meni najzanimljivija ova filmaška!
da je Rogue tinejdžerka bez južnjačkog akcenta koja ne može ni da leti
Kolko me sjecanje sluzi ona nije moglo letjeti odma na pocetku u samim stripovima nego tek kada je se borila s nekom mutanticom i toliko joj isisala moci da su joj super snaga i letenje ostale kao trajna moć nakon susreta s tom mutanticom. Ić prigovarati šta odma nema moc letenja je meni bezveze jer njezin story arc u x-men iflmovima je po meni zamisljen da je lik u konstantnoj borbi za normalnim životom jer nemoze nikoga dodirnoti bez da mu isise zivotnu energiju samim time to ostavlja psiohloske posljedice koje su po meni vidljive na momente ( npr. situacija s icemanom, bjezanje da dobije onaj lijek u trici, itd.)
Avengers me je dosta smorio, pogotovo prvi dio filma koji se kompletno odigrao na onom letecem objektu. Zavrsnica je izvadila stvar, i naravno Hulk kada je odalamio Thora i prebio Lokija. Za sada 5/10. cekam da izadje na blu-ray da jos jednom pogledam, mozda eventualno promjenim misljenje.
svako ko je glasao za DC ocigledno ne zna sta trazi ovdi
The expert has spoken! Vazno je onda da ti eto znas. Predlazem da se tema zakljuca, sve ostale rasprave su suvisne i nepotrebne. Lord Vader89 name je odrzo predavanje, koji kurac mi znamo i o cemu?
Fifty-fifty...odrastao na Dc-ijevim,a bolji po razvijanju price Cudesni-Marvelovi filmovi... A od bonellijevih filmova volim i Spaghetti-Tex i Baklava-Zagor i Hurma-Mark...
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
DC. Burtonovi i Nolanovi Betmen filmovi, a i neki filmovi rađeni po stripovima koji takođe trenutno pripadaju po DC imprint (Road to Perdition) su sjajni, dok ima i dosta dobrih uradaka (par Supermena). Kod Marvela ima jako dobrih stvari (X-men serijal, Lijev Hulk, Kick-Ass, pa i prvi Iron-man), ali nisu u tom rangu sa gore pobrojanim (pogotovo Betmen filmovima - bez Šumijevih idiotarija).
Ne slažem se s tako slabim ocjenama Marvel filmovima...svaki film je fenomenalan na svoj način Moj glas ide Marvelu jer su napravili više super herojskih filmova koji su meni odlični i stvarno se trude u obradi filmova. Marvel +1
da je Rogue tinejdžerka bez južnjačkog akcenta koja ne može ni da leti
Kolko me sjecanje sluzi ona nije moglo letjeti odma na pocetku u samim stripovima nego tek kada je se borila s nekom mutanticom i toliko joj isisala moci da su joj super snaga i letenje ostale kao trajna moć nakon susreta s tom mutanticom. Ić prigovarati šta odma nema moc letenja je meni bezveze jer njezin story arc u x-men iflmovima je po meni zamisljen da je lik u konstantnoj borbi za normalnim životom jer nemoze nikoga dodirnoti bez da mu isise zivotnu energiju samim time to ostavlja psiohloske posljedice koje su po meni vidljive na momente ( npr. situacija s icemanom, bjezanje da dobije onaj lijek u trici, itd.)
Tačno. Jedino što Ms Marvel nije mutant, ako se dobro sećam. U svakom slučaju, tu moć je "upila" pre nego što se pridružila X-menima.
A južnjački akcent? Imala ga je u svim stripovima otkad je predstavljena. I zašto nije neka mačka?
Zašto Storm ne priča onim epik glasom? I zašto je Phoenix predstavljen kao alter-ego same Jean Grey umesto što bi trebao da bude kosmička energija kojoj je potreban nosilac... Sve je to tako zbrzano, neuredno, glupo...