forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13543 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 26/08/2012 : 23:41:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Igrali smo, samo smo trčali više, pa ste se zavaravali.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 26/08/2012 : 23:41:57  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Poslednji put kada sam gledao partizan da dobro igra .......Da se setim !!!!!!!!!!
O DA SETIO SAM SE !!!!!!!! Bese to ona godina SA POCETKA DEVEDESETIH !!!!!!!!!!!

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16592 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 26/08/2012 : 23:45:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Sve ide po planu.Ispadanje iz Evrope,prvo kolo ubedljiva pobeda,drugo kolo poraz od 2-1,trece kolo pobeda i na kraju titula namaIsto je bilo i prosle godine.

беш такву титулу... који си курац онда јебао мајку играчима и тренеру целе сезоне, када на крају славиш титулу... поједеш оно што посереш. Мало контрадикторно, а?
Ако већ знаш да ће освојити титулу, зар је битно како играју и ко игра. Кад си задовољан пехаром, онда нема потребе за овим. зар не?

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 27/08/2012 00:04:16
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 26/08/2012 : 23:47:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

Poslednji put kada sam gledao partizan da dobro igra .......Da se setim !!!!!!!!!!
O DA SETIO SAM SE !!!!!!!! Bese to ona godina SA POCETKA DEVEDESETIH !!!!!!!!!!!

Tad je igrao dobro na nekom razumnom evropskom nivou, ne budimo preostri. Imao je Partizan flertove sa kredibilitetom i kasnije, npr. 98/99.

Zvezda je sa Muslinom delovala sasvim korektno u prvom mandatu, jos da ne prodasmo Celti prolaz i Drulica via njih... :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 27/08/2012 : 00:48:43  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:
Originally posted by okiboki

Sve ide po planu.Ispadanje iz Evrope,prvo kolo ubedljiva pobeda,drugo kolo poraz od 2-1,trece kolo pobeda i na kraju titula namaIsto je bilo i prosle godine.

беш такву титулу... који си курац онда јебао мајку играчима и тренеру целе сезоне, када на крају славиш титулу... поједеш оно што посереш. Мало контрадикторно, а?
Ако већ знаш да ће освојити титулу, зар је битно како играју и ко игра. Кад си задовољан пехаром, онда нема потребе за овим. зар не?

Ali ja ne znam da li cemo osvojiti titulu.Da znam verovatno ne bi ni gledao.Samo sam dao jedno poredjenje kroz zajebanciju,sto se zestis odmah?Na kraju krajeva,za Evropu nismo pa cu biti zadovoljan i domacom titulom,do dolaska nekih novih ljudi u nas klub i nadanja da ce nesto krenuti na bolje.Njiva liga je nasa realnost,kakva Evropa kakvi bakraci.Daj boze da udjemo u LE ali tu nam ne gine 0 0 6.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 27/08/2012 : 00:59:58  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Igrali smo, samo smo trčali više, pa ste se zavaravali.

Ma nemoj zajebavati.Nismo igrali nesto spektakularno ali smo barem igrali nesto.Ovo sad je najgori Partizan od kad pratim.Sve vise kontam da je glavni krivac za to Vermezovic.Ej nasu njiva ligu kao domacin ti igras sa dva zadnja vezna.Evropu juris rezultat igras sa dva zadnja vezna.I sto je najgore od svega primis brdo golova.Igraci su na terenu totalno izgubljeni,ne znaju sta treba da rade.Totalno su zabunjeni.Odbranu mora igrati cela ekipa a ovi nasi spavaju non stop,bekovi se ne vracaju,zadnji vezni slabo pokrivaju(osim Kamare),vezne boli uvo da se vrate(osim Saleta kapitena)i dobijas to da su stoperi non stop na udaru.Onaj jadni Ivanov se polomi svaku utakmicu a Stojke ima vise posla nego na treningu.I dobijes to da ti je odbrana suplja,nemas dovoljno kreativnih igraca u vezi a u napadu se jedan igrac lomi sa 5 protivnickih.Katastrofa od igre.Ja se nadam da ce Vermez otici mada opet ne znam koga bi doveli.Ovaj se totalno pogubio i ako ostane nece valjati.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13543 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 27/08/2012 : 01:02:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Nismo igrali ništa, samo smo trčali ko blesavi. Partizan je raspad već neko vreme..
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 27/08/2012 : 01:06:32  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nismo igrali ništa, samo smo trčali ko blesavi. Partizan je raspad već neko vreme..

E stvarno si tvrdoglav.Cak i da je samo to,samim tim sto su trcali automatski su bolje i igrali.Ovi sad niti trce,niti se bore.Kao da cekaju da neko drugi igra za njih.Vecina evropskih ekipa ni nema neku tehniku ali trce kao blesavi 90 minuta i grizu kao nenormalni(citaj AEL).

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13543 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 27/08/2012 : 01:12:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Stanoje je nula od trenera, pa i njihovo zalaganje (bolje reći kvazi zalaganje, jer je slučajeva bilo i tada) poništava sve.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 27/08/2012 : 01:52:10  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Stanoje je nula od trenera, pa i njihovo zalaganje (bolje reći kvazi zalaganje, jer je slučajeva bilo i tada) poništava sve.

Ti si opsednut sa Stanojevicem i iz tvoje mrznje prema tom coveku ne zelis da priznas ocigledno a to je da od kad je on otisao mi nazadujemo.Igraci nazaduju.Ja garantujem da ce 90% ljudi sa ovog foruma to i potvrditi.Elem,potpuno je nebitno.Ko je uopste pominjao Stanoja?Ja pricam da smo mi bolji fudbal igrali pod bilo kojim trenerom u zadnjih 5 godina pa i sa Plavim,pa i sa Grantom cije epizode u Partizanu zelim da zaboravim.Za Jokana,Djukica i Stanoja ne vredi ni pricati jer je ovo sad neuporedivo gore.To je poenta price a ne Stanoje.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13543 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 27/08/2012 : 02:10:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Stanoja sam pominjao jer ste kukali na lošu igru, a igra je loša poodavno. Za nazadovanje ćemo videti u četvrtak. Ali kad već spominješ nazadovanje, to nazadovanje je krenulo sa njim.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41263 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/08/2012 : 08:30:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja zalim za Djukicem..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13543 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 27/08/2012 : 10:06:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ja zalim za Djukicem..

+1
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 27/08/2012 : 10:44:55  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/aksentijevic-potpisao-za-vitese-93215.html

Ovaj klub treba zapaliti i ocistiti od bande ....Da li je moguce da su ga pustili ????
I sad ce opet Miljkovic da igra ...A uuu Sta rade to je strasno !!!!

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 27/08/2012 : 11:07:38  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
Bolje i on nego... Rnić?

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12064 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 27/08/2012 : 11:19:46  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Lesinari.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41263 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/08/2012 : 11:21:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ma nek ide.. Koliko sam ocekivao od njega, katastrofa.. Tu njegovu igru moze i retard Miljkovic da igra... Imamo Pauljevica..

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13543 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 27/08/2012 : 11:23:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Klub koji gleda u budućnost. Govna
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 27/08/2012 : 11:24:24  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
Isplatiće vam se Pauljević taman kol'ko Sionu Mrđa. Nije ni došao a sjebo nogu...

Kaže se "break a leg", ali ne bukvalno...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13543 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 27/08/2012 : 11:27:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Jbg, nestalo keša Đuri i kompaniji..
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41263 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/08/2012 : 11:43:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Pa normalno da je nestalo kesa kada 2 godine ne igramo LS niti LE.. A i ovaj Aksentijevic je cista lova.. Nasa skola, nema potencijala da enormno napreduje. Rupa je u odbrani a stagnira vec godinu dana.. Putuj igumane..

Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 27/08/2012 : 11:46:37  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
Vi se previše oslanjate na "Zemunelo" i Teleoptik, ako smem da primetim.

Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 27/08/2012 : 13:03:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/aksentijevic-potpisao-za-vitese-93215.html

.

?????? ? ???????
Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 27/08/2012 : 13:04:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -jeremija-

Vi se previše oslanjate na "Zemunelo" i Teleoptik, ako smem da primetim.

I mi smo to primetili, takođe .

?????? ? ???????
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 27/08/2012 : 15:24:15  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Vujošević: Uz garanciju države Zvezda dovela igrače za 1.500.000 evra

Trener košarkaša Partizana MTS Duško Vujošević, novim saopštenjem, uzvratio je predsedniku Crvene zvezde DIVA Nebojši Čoviću. On je, između ostalog, rekao da košarka nije profitabilna delatnost, jer da jeste, Zvezdi finansijska pomoć ne bi bila potrebna. Takođe, on je naveo da je Crvena zvezda od završetka prošlog šampionata dovela igrače u vrednosti od milion i po evra, bez poreza, i da je to urađeno uz pomoć dela vlasti koja želi da uništi Partizan.

Saopštenje trenera crno-belih Duška Vujoševića prenosimo u celosti:

- Zbog čega ja iz komotne pozicije zaslužnog trenera uđoh u ove rasprave koje sada pokušavaju da se svedu na privatnu svađu kafanskog nivoa.

Košarka nije profitabilna delatnost jer da je profitabilna Crvena zvezda bi ostvarila veliki profit jer ima "armiju navijača" i ne bi joj bila potrebna dodatna finansijska pomoć. A ako je Zvezdi potrebna može se zamisliti kako je drugima.

Od zavšetka prošlog šampionata Crvena zvezda je dovela igrače u vrednosti od 1.500.000 evra (bez poreza). To je urađeno uz garancije dela države koje Partizan smatraju timom prethodne vlasti i hoće da ga unište, jer u istom tom vremenskom periodu u kasu KK Partizana nije došao nijedan evro. Ukoliko znamo da Partizan ima dugove iz prethodne sezone, a ne želi da menja ime, lako je shvatiti situaciju kluba koji je jedanaest puta zaredom prvak države, pa treba i ove godine da predstavlja Beograd i Srbiju u Evroligi. I ta su deca nečiji sinovi, uz to su šampioni, pa su valjda zaradili svoje plate.

Nisam želeo da se operacija uništavanja Partizana obavlja u tišini, već mi je ideja bila da obavestim zainteresovanu javnost (partizanovce, navijački neopredeljene, resorno ministarstvo, pa i deo države koji rukovodi borbom protiv kriminala i korupcije) da sredstva za sport nisu principijelno raspoređena u skladu sa rezultatima. Da znaju ostavljajući im na savesti da izaberu način reakcije. Samo se plašim da ne bude po onoj Gogoljevoj: "Lopov uzjahao lopova, i lopovom goni lopova".

Istovremeno dok je neko Crvenoj zvezdi obezbedio 1.500.000 eura predsednik KK Crvene zvezda Nebojša Čović je nastavio da podgreva atmosferu za koju znamo u šta se prošle godine izrodila: dešavanja na niškom autoputu pre i posle finala Kupa, u završnici plej-ofa u Kragujevcu i u četvrtoj utakmici finalne serije u Železniku. Tada se većina medija nije smela baviti ne verbalnim, već pravim ratom koji je, kao devedesetih huškao novi predsednik nove Zvezde. Tada niste slušali i čitali Vujoševića ali ni osude medija, reagovanja države i Kuće košarke, koji sada navodno izjednačavaju, balansiraju takozvani verbalni rat, a ustvari samo naš odgovor na prljavu igru.

Naravno da sam reagovao i odgovorio na Čovićevu izjavu da će hvatati za grlo. On sa svojom niskošću (pogrešno bi bilo reći visinom) zaista ne može da dohvati u svetu košarke nikoga za grlo. Fašistička je njegova izjava da će se u Srbiji živeti lepše i bolje kada Zvezda bude prvak. Ostalo su blebetanja koja nemaju veze sa sportom već predstavljaju niz nekontrolisanih uvreda i potpuni gubitak stila. Za sada ne želim da se spuštam fizički i moralno toliko nisko i da se bavim likom i delom Nebojše Čovića, ali ako budem prinuđen da to uradim neće mu pomoći ni što je na B92 bunkerisana emisija Insajdera - Povratak.

Naravno, Nebojša, ti se ne plašiš crnih džipova, bejzbol palica, gepekovanja (mada si praktičan za to). Pa ti si opasan čovek, od strane porodice osumnjičen za učešće u likvidaciji premijera. Ja bih tebe, Ćoki, trebalo da se bojim! Ali ti znaš da ovo ne pišem ja već dramaturg u beloj rubaški pa njega hvataj za gušu a mene možeš sa tri ruke kao što si nekad šutirao da uhvatiš. Razumem da se svako bori za svoj klub ali je užas u okviru zanata imati odnos sa ovakvom fukarom i ništarobom. Ti koji si poreklom Ilir iz crnogorskog plemena Kuči od Drekalovića, tj. Kastriota, (knjiga Pleme Kuči, etnička istorija, str. 183, autor Miljan Milošev Jokanović) pa razumeš značenje ovih reči. Jer kaže Gete: "Ne diraj, da prostite g.... jer ako ga zgaziš neće biti uništeno već samo razmazano i veće, a ti ćeš se usmrdeti".

P.S. Vojvode
Al` nikad neće - Kadinjača!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.95 seconds. Snitz Forums 2000