forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Bonelli in English
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 67

kitaric
Average Member

Serbia
975 Posts

Member since 20/11/2004

Posted - 20/08/2012 : 15:17:13  Show Profile Show Extended Profile  Send kitaric a Private Message  Reply with Quote
Da ne listam sve, jel si odradio onaj DD 300?

You tell anyone about this and I'll fucking kill you. I'm kidding, I'm kidding, we'll have him home by midnight.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 20/08/2012 : 15:32:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kitaric

Da ne listam sve, jel si odradio onaj DD 300?

Nisam. Predomislio sam se zato sto se odmah nakon izlaska pojavila domaca verzija na Stripzoni, i onda mi je bilo nepotrebno ulagat sav taj trud, pogotovo ako ljudi vec imaju sken za procitat.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 27/08/2012 : 17:38:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Sledeci Almanac Bonelli heroja na Engleskom kojeg pripremam za 2013 je Dylan Dog.

Ispod je lista tekstova koji mi trebaju, ako ima dobrovoljaca koji hoce da ovo preuzmu na sebe, neka se slobodno jave ovdje (ili na PM, kako god je lakse):

- "Rise and Success of DYLAN DOG in Italy" (1 stranica)

- DYLAN DOG's Creators (artist & writer, 1 stranica za svakog od ove dvojice)

- "Influence and Inspirations of DYLAN DOG (1 stranica)

- "Timeline of DYLAN DOG's life (ako je moguce ovo negdje izkopat: najmanje 1 stranica, ali ne vise od 2)

- "Success of DYLAN DOG in other countries, outside of Italy (1 stranica)

Unaprijed hvala.

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 30/08/2012 : 00:17:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Samo da javim da sam i ja dobio svoj primjerak Armandove zagorološke knjige.

Hvala Armandu na ovom izvanrednom izdanju koje sada krasi moju policu, kao i supermarku koji ga je dobio, čuvao i predao mi ga.

Hvala vam obojici!

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 30/08/2012 : 00:39:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Hvala Armandu na ovom izvanrednom izdanju koje sada krasi moju policu, kao i supermarku koji ga je dobio, čuvao i predao mi ga.

Hvala vam obojici!

Mozda te ovo i vrati na Zagora ponovo. Ili jos gore: na Ferrija!

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 30/08/2012 : 00:46:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Hvala vam obojici!

Mozda te ovo i vrati na Zagora ponovo. Ili jos gore: na Ferrija!

Ja uvijek rado pročitam Zagora, samo ne Ferrijevog.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 30/08/2012 : 00:52:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Touche

;)

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 30/08/2012 : 01:31:47  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Moram se izvinuti sledecim clanovima:

Kandrax, emir pasanovic, Delboj, beva, osmo i ponki

Meni je ace poslao njihove primerke, ali zadnjih par meseci disem samo navece. Poceo sam raditi za neke zabare u komercijali pa sam stalno u pokretu, cak ni ponkija koji je kod mene u Banja Luci nisam stigao uhvatiti na ulici, a od jebeni ulazak u postu pogotovo. Sutra navece idem u Pariz na 15 dana pa mi je i to bio slag na tortu. Vas cu prve resiti sto se tice mojih neposlovnih obaveza, cim krocim 15.septembra u Banja Luku.
Stvarno mi je zao momci, verujte mi

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 30/08/2012 01:34:47
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 30/08/2012 : 07:55:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Ma sve je OK! Poslao sam ti PM samo da provjerim da slučajno pošta nije zeznula stvar, a nebitno kad ćeš stići poslati... Uostalom, to radiš (kao i ace) samo iz svoje dobre volje, tako da sam ja zahvalan pa kad stigneš - stigneš...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1694 Posts

Member since 01/02/2007

Posted - 30/08/2012 : 08:51:31  Show Profile Show Extended Profile  Send cerichus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Moram se izvinuti sledecim clanovima:

Kandrax, emir pasanovic, Delboj, beva, osmo i ponki

Meni je ace poslao njihove primerke, ali zadnjih par meseci disem samo navece. Poceo sam raditi za neke zabare u komercijali pa sam stalno u pokretu, cak ni ponkija koji je kod mene u Banja Luci nisam stigao uhvatiti na ulici, a od jebeni ulazak u postu pogotovo. Sutra navece idem u Pariz na 15 dana pa mi je i to bio slag na tortu. Vas cu prve resiti sto se tice mojih neposlovnih obaveza, cim krocim 15.septembra u Banja Luku.
Stvarno mi je zao momci, verujte mi

Hej Patak, nemoj ni mene zaboraviti :)

Elvis has just left the building!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 30/08/2012 : 11:53:16  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
E Harise, nisam, nisam znao da ti je to nick :D

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1694 Posts

Member since 01/02/2007

Posted - 30/08/2012 : 12:55:40  Show Profile Show Extended Profile  Send cerichus a Private Message  Reply with Quote
quote:

E Harise, nisam, nisam znao da ti je to nick :D

U svakom slučaju, nemoj propustiti priliku da uživaš u "gradu svijetlosti". Valjda te poslovne obaveze neće previše okupirati :)

Elvis has just left the building!
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 30/08/2012 : 20:10:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote

Edited by - acestroke on 30/08/2012 20:15:08
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 30/08/2012 : 20:17:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Ovo je bolje od Ludensovog, SA i VČ izdavačkog plana zajedno

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 10/09/2012 : 17:10:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
u pripremi:

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12286 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 10/09/2012 : 21:43:50  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Svaka ti cast ace !!!
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 17/09/2012 : 20:28:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Htjeo bi javno da zamolim odredjene clanove (jedan je u Bosni, drugi u Hrvatskoj) da vise vec podijele ostale primjerke Zagora Almanac in English onim ostalim clanovima kojima su mi obecali da ce ih predat. Momci, zahvalan sam sto ste pristali da mi pomognete u vezi ovog, ali kad ste mi vec obecali da cete ih podijelit, zasto ti primjerci jos uvijek sjede kod vas citav mjesec i po posle dolazka paketa? To stvarno ne mogu da shvatim.

Razumijem da smo svi dosta zauzeti sa poslom, porodicama i zivotom, ali ako ovu obavezu niste mogli da izvedete u prikladno vrijeme, onda niste trebali da uzimate tu odgovornost na sebe; mogo sam ih jednostavno nekom drugom poslat, i svako bi sada imao svoj primjerak, kao sto sam ljudima obecao. Ako imate ikakvog postovanja prema meni, molim vas da vise rijesite ovo do kraja ovog mjeseca.

Unaprijed hvala.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/09/2012 : 20:58:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Što se tiče mog primjerka koji je trnutačno kod supermarka, ja sam kriv zbog toga što još nije meni isporučen, bio sam na ljetovanju, nema problem nas dvojica ćemo to riješiti kad stignemo.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 17/09/2012 : 21:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Što se tiče mog primjerka koji je trnutačno kod supermarka, ja sam kriv zbog toga što još nije meni isporučen, bio sam na ljetovanju, nema problem nas dvojica ćemo to riješiti kad stignemo.

Ne brini druze, nije supermark u pitanju ovdje. On mi se cesto javljao u poslednja dva mjeseca i dosta se potrudio da ostalima preda njihove kopije.
Ova dvojica odozgo znaju ko su, i stvarno se od srca nadam da ce to uskoro rijesit.

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8336 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 17/09/2012 : 21:05:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
Ja san zadnjega dostavija prije tri tjedna, Zagor-te-ney je doša po njega.
A ovi svi ostali su otišli u manje od tjedna, nakon primitka paketa.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 17/09/2012 : 21:30:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

Ja san zadnjega dostavija prije tri tjedna, Zagor-te-ney je doša po njega.
A ovi svi ostali su otišli u manje od tjedna, nakon primitka paketa.

Da su bogdom i ostali ovo isto uradili, ali eto, reko sebi, do Septembra ako ovo zavrse, it's ok. Ali pola Septembra vec gotovo, i jos uvijek nista...

Hvala ti split85, puno sam ti zahvalan (ocito ni ti nisi ovdje bio u pitanju).

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 17/09/2012 : 23:20:08  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

Htjeo bi javno da zamolim odredjene clanove (jedan je u Bosni, drugi u Hrvatskoj) da vise vec podijele ostale primjerke Zagora Almanac in English onim ostalim clanovima kojima su mi obecali da ce ih predat. Momci, zahvalan sam sto ste pristali da mi pomognete u vezi ovog, ali kad ste mi vec obecali da cete ih podijelit, zasto ti primjerci jos uvijek sjede kod vas citav mjesec i po posle dolazka paketa? To stvarno ne mogu da shvatim.

Razumijem da smo svi dosta zauzeti sa poslom, porodicama i zivotom, ali ako ovu obavezu niste mogli da izvedete u prikladno vrijeme, onda niste trebali da uzimate tu odgovornost na sebe; mogo sam ih jednostavno nekom drugom poslat, i svako bi sada imao svoj primjerak, kao sto sam ljudima obecao. Ako imate ikakvog postovanja prema meni, molim vas da vise rijesite ovo do kraja ovog mjeseca.

Unaprijed hvala.

Ovo se, reci cu jasno i glasno, odnosi na mene. Ne volim kad me neko proziva, ali acestroke i ovi sto me cekaju imaju svako pravo da se ljute na mene, kao sto sam i ja ljut na sebe. Necu da se pravdam, ali imao sam jako zajebana dva meseca, jos uvek ne znam na koju stranu da se okrenem, i sta god uradim pogresno je. Najgore mi je sto sam nekome dao obecanje koje zbog sile prilika nisam mogao da ispunim kako Bog zapoveda.

Bice uradjeno.

Izvini, ace

Izvinite, dragi bosanci

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 18/09/2012 : 00:52:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bice uradjeno.

Izvini, ace

Izvinite, dragi bosanci

Ok, hvala ti.
A ja se bas pitam, zar je moguce da skok u postu oduzima vise vremena nega ona tvoja nova Zagor recenzija Homerovskih proporcija?

Zezam se s tobom. Ok, necu vise.

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 18/09/2012 : 01:05:37  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Bice uradjeno.

Izvini, ace

Izvinite, dragi bosanci

Ok, hvala ti.
A ja se bas pitam, zar je moguce da skok u postu oduzima vise vremena nega ona tvoja nova Zagor recenzija Homerovskih proporcija?

Zezam se s tobom. Ok, necu vise.

Preko dana radim i studiram da ne budem 25-godisnjak na grbaci roditeljima. Tek navece imam vremena da se pozabavim stvarima koje me opustaju, kao sto su one koje obavljam unutar ovog foruma. Tin-hinan sam poceo raditi pre cca mesec dana, kao sto sada radim novu, pored prevodjenja stripova za attilinu ekipu. To je ono sto me odmara i opsuta pred odlazak u krevet (osim kad devojka dodje na produzeni vikend)

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2430 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 30/09/2012 : 18:02:56  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
Ace, ne znam da li znaš za Kaskus.
Čini mi se da je to Indoneziski site sa sjedištem u USA, i imaju i dio na engleskom jeziku o stripovima. Prilično je poznat i posjećen jer stavljaju i linkove za skidanje stripova.

Isto tako, imaju i topic na kojem dečki, poput tebe, prevode stripove koji nisu (a možda i nikada i ne bi bili) na engleski.
Većinom su to Francusko-belgiski stripovi, ali ponekad kapne i koji Bonelli.

Mislim da je vrlo poznato tvoje prevođenje, kao i cilj- Bonelli strip u svakoj američkoj kući, or burst!
Ne znam kakav je tvoj stav o stripovima na elektronima, ali možda bi postavljanje tvojih prevedenih stripova tamo bio korak prema tom tvom cilju.
Možda i ne samo u USA, jer tu dolaze stripoljupci iz cijelog svijeta.

Tim više što sam danas tamo vidio par tvojih verzija stripova (Naveli su te kao prevoditelja), pa rekoh, kada će i onako tvoji prijevodi procuriti tamo, što im ne bi olakšao muku i sam ih postavio i osobno pobrao zasluge koje zaslužuješ.

Daleko više ćeš ovako naći čitatelja i poklonika, nego da im guraš papirnata izdanja.

Link-
http://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=3870846&page=100
Go to Top of Page
Page: of 67 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000