forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 POKAŽITE SE!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 82

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7671 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 28/08/2012 : 01:06:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:
Originally posted by selanne

Ccccc, kad usporediš sa ovoliko svađa na forumu, ovo je malo. Usput, još nisi komentirao veliku sudačku pomoć Juveu u prvom kolu.

Na krivom mistu širiš ljubav. Gadno su te lopte sjebale
I kakva pomoć? Pobjeda čišća nego Dinamovo prvenstvo

Ne gledan toliko Serie A, zanimljivija mi je Bundesliga sad

Ne bih rekao, iako se trebalo dobro potruditi da se to nadmaši.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/08/2012 : 01:09:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ccccc, kad usporediš sa ovoliko svađa na forumu, ovo je malo. Usput, još nisi komentirao veliku sudačku pomoć Juveu u prvom kolu.

Na krivom mistu širiš ljubav. Gadno su te lopte sjebale
I kakva pomoć? Pobjeda čišća nego Dinamovo prvenstvo

Ne gledan toliko Serie A, zanimljivija mi je Bundesliga sad

Ne bih rekao, iako se trebalo dobro potruditi da se to nadmaši.

Ček, ček, ček.... Možda san krivo ja čak interpretira ovo, ali... Ti oš reć' da si iz Mostara i ne navijaš za GNK? Ma garant san neispavan dok ovo čitan

Evo, ako kažeš da navijaš za Hajduk - opraštan ti sve gay postove i prihvaćan te naopakog i izluđenog kakav jesi

Trljam ruke.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7671 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 28/08/2012 : 01:10:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Da ti pravo kažem, svejedno mi je, briga me i za Dinamo i Hajduk. Kad bih pod prijetnjom smrću morao birati, izabrao bih Hajduk, jer imaju bolje navijače. Bar po mom mišljenju...

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/08/2012 : 01:11:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

A eve ga Srbin sas majcu gde pise Hrvatska usred nishku birtiju
Sas cronosa i legendu Raspucina
Kad se zapijem zaboravim gde sam pa se zajebem u izbor odevni predmeti Zasad jos ziv pa ce vidimo za dalje

Cronos na svakoj slici isti
A i tebe je Texe dobro otreslo ovu večer, a?

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/08/2012 : 01:12:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da ti pravo kažem, svejedno mi je, briga me i za Dinamo i Hajduk. Kad bih pod prijetnjom smrću morao birati, izabrao bih Hajduk, jer imaju bolje navijače. Bar po mom mišljenju...

Meni dosta

Trljam ruke.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7671 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 28/08/2012 : 01:14:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Za to je zaslužan samo Vinko Coce. Poslije Bajage, napravio je najbolju navijačku pjesmu u povijesti.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 28/08/2012 : 01:16:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

To je jos rana faza, posle je bilo gadno
Ima jos gorih slika, nisu za forum
Posle jedne takve pijanke u KG nas Kerac ubacio u Billy The Pljuca
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 28/08/2012 : 01:19:35  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message  Reply with Quote
quote:

Poslije Bajage, napravio je najbolju navijačku pjesmu u povijesti.

Cekaj, sada se sigurno zajebavas, pa mene je zbog te pesme sramota sto navijam za Zvezdu
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7671 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 28/08/2012 : 01:20:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Zašto?

Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 28/08/2012 : 01:22:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message  Reply with Quote
Zato sto je uzasna
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/08/2012 : 01:23:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To je jos rana faza, posle je bilo gadno
Posle jedne takve pijanke u KG nas Kerac ubacio u Billy The Pljuca

Koja si ti legenda
Pravo mi ža' što se nismo u Makarskoj trevili...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 28/08/2012 : 01:23:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Daj ne zajebavaj, nego kači što više

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7671 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 28/08/2012 : 01:25:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mavra

Zato sto je uzasna

Očito nemamo potpuno isti glazbeni ukus. Ne znam, vjerojatno vi Srbi to drugačije doživljavate, ali meni je pjesma dobra. Nakon nje, i Cocine o Hajduku, ide ona o Manceu.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 28/08/2012 : 01:34:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

quote:

Daj ne zajebavaj, nego kači što više

Nemam, imaju Bruce, Carson. Ja sam i ove ukrao od drugih, u Makarskoj slikao Lwood, u Nishu nemam pojma ko, skinuo Carsonu s FB sad.
Oduzeo sam se, imao sam raspravu sa Dadom A. koja je razlika izmedju Jaggera i Pelinkovca, pa smo to pokusavali da utvrdimo duplim dozama. U medjuvremenu sam gasio pivom i na kraju se uspavao na patosu

U Kragujevcu sam stigo samo do klupe u kafani i to su nazalost dokumentovali zlobnici Ali je to bilo od umora posle takmicenja u borbi stomacima
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 28/08/2012 : 01:37:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Jbte Texe, ako ćeš dolazit u Zagreb daj vremena da javim vatrogascima i hitnoj šta ih slijedi

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 28/08/2012 : 01:42:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jbte Texe, ako ćeš dolazit u Zagreb daj vremena da javim vatrogascima i hitnoj šta ih slijedi

Sto da ne, kad Doku dopusti zena da izadje s drustvom
Koje je taj fore lupao na racun srpsko-hrvatskih odnosa, umirao sam od smeha, ludak
A i Kikec je valjda iz ZG. Spiderman isto. Bilo je sigurno jos nekog.

Nego prvo moram da se uozbiljim neko vreme da naucim nemacki i pobegnem iz ove vukojebine, pa posle s Dadom R. dolazimo iz Svabije zajedno kad bude prilike. On bar zna gde se dobro jede i pije
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4138 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 28/08/2012 : 09:28:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Sto da ne, kad Doku dopusti zena da izadje s drustvom
Koje je taj fore lupao na racun srpsko-hrvatskih odnosa, umirao sam od smeha, ludak
A i Kikec je valjda iz ZG. Spiderman isto. Bilo je sigurno jos nekog.

Nego prvo moram da se uozbiljim neko vreme da naucim nemacki i pobegnem iz ove vukojebine, pa posle s Dadom R. dolazimo iz Svabije zajedno kad bude prilike. On bar zna gde se dobro jede i pije

Ode i Tex za Svabiju!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 28/08/2012 : 10:45:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zato sto je uzasna

Očito nemamo potpuno isti glazbeni ukus. Ne znam, vjerojatno vi Srbi to drugačije doživljavate, ali meni je pjesma dobra. Nakon nje, i Cocine o Hajduku, ide ona o Manceu.

Pih, nemate pojma...evo jedna navijačka...
http://www.youtube.com/watch?v=6m-iSmiONRI

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 28/08/2012 : 11:26:22  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
k3p i stoka!

"jebem ti zenu krvavim nozem, pijan raspolozen!"

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Edited by - dosada on 28/08/2012 11:28:27
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/08/2012 : 13:07:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Zato sto je uzasna

Pih, nemate pojma...evo jedna navijačka...
http://www.youtube.com/watch?v=6m-iSmiONRI

Kakva pisma, takvi navijači

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 28/08/2012 : 13:36:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kojot

Ode i Tex za Svabiju!

Samo da se ne izjalovi nesto, idem sigurno. Vidis da se ovde cetvrt veka nista ne menja
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25994 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/08/2012 : 13:43:39  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Kojot

Ode i Tex za Svabiju!

Samo da se ne izjalovi nesto, idem sigurno. Vidis da se ovde cetvrt veka nista ne menja

Leleeee, i ti ćeš ovamo u Germaniju? U Minken?

I da, kad se napiješ ličiš mi još uvek na Halida.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 28/08/2012 : 17:09:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Leleeee, i ti ćeš ovamo u Germaniju? U Minken?

I da, kad se napiješ ličiš mi još uvek na Halida.

Munem Ja cu na istok, okolina Dresdena Nego mora da mi ode godina na taj B2 Bar ga je toliko sestra spremala. Ja cu mozda i duze
Za koliko ga ti spremi? Jesi li na nemackom govornom podrucju pa ti je bilo lakse ili?

Edited by - Tex Willer on 28/08/2012 17:10:14
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41126 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 28/08/2012 : 20:41:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ti mazgo treba srpski da spremis za A1 prvo..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4138 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 28/08/2012 : 21:06:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ti mazgo treba srpski da spremis za A1 prvo..

Teska uvreda!
Go to Top of Page
Page: of 82 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000