Author |
Topic |
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 29/08/2012 : 00:04:57
|
Igrač utakmice na kraju Tonel jer je zabio taj ključni gol, makar se po meni nitko nije posebno istaknuo što je u ovom kontekstu pozitivno jer su svi pružili vrlo dobre partije. U obrani je zapravo Vida najviše "propuštao", ali ne zamjeram mu toliko jer on naprosto je više za stopera nego desnog beka. Naprosto mu nedostaje tehničke potkovanosti za kvalitetnije partije na desnom beku.
Moram istaknuti Pivarića za kojeg inače nemam posebno sjajno mišljenje, ali evo, ova utakmica je jedna od onih koja bi to mogla promjeniti. Kad smo već kod ovih za koje nemam dobro mišljenje - Čop zaslužuje sve pohvale. Nisam također imao pozitivno mišljenje o njegovom dolasku u Dinamo, ali evo, svojim predstavama me demantirao i uvjerio u nešto posve drugo. Nadam se samo da će završnicu popraviti jer ima dosta dobrih segmenata u igri, počevši od dobrog osjećaja za proigravanja i gol.
Treba i na tom dijelu odati priznanje Čačiću kojeg sam također par puta osporavao, ali zaslužio je sad i pohvale. I dalje stojim pri onome da nije po nekom znanju na vrhu svih Dinamovih trenera, ali očito ima ono "nešto drugo". Prije svega, očito je ostvario dobru suradnju s igračima i to mu se sad višestruko vraća. Njegove rotacije su bile kritizirane, ali to sam u jednoj od prošlih analiza napisao kako me ne smeta dok nisu na razini Benitezovih rotacija. No i rotacije su se pokazale kao jedan od razloga njegovog uspjeha.
Još kad k tome dodate neviđenu količinu sreće ili kako god to nazivali
Pozitivnu ocjenu za period iza njega zaslužuje, a sada slijedi jedan novi period gdje će se moći iskazati. Ima tu sreću da je Jurčić postavio poprilično "visoke" kriterije .
Na kraju, još jednom - hvala Miki, veselim se budućim partijamama u HSV kojeg ću sad sigurno više pratiti. |
"Velikodušnost bez premca" |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 29/08/2012 : 00:12:16
|
- Kada je sudac odsvirao kraj, pao mi je kamen sa srca, bio je to znak da smo napravili veliki posao, Dinamo će drugu godinu zaredom igrati Ligu prvaka. U ovom trenutku kada narod u Hrvatskoj teško živi, ovo im dođe kao malo olakšanje.Čestitam suigračima, stručnom stožeru, vodstvu kluba i navijačima. Ostaje mi žal da neću igrati za Dinamo...
je milane,nemaš pojma koje olakšanje,hvala ti milane,hvala ti šta ću od sutra bolje živjeti,hvala ti,što ću sutra s guštom platit kredit jer je dinamo ušao u ligu prvaka...goni se u tri pizde materine i ti i dinamo... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 29/08/2012 : 00:17:30
|
Prije svega, čestitke za globinja. Znam da nema sretnijeg čovjeka u Splitu od njega ove večeri.
Drugo, ima ponekad pravde pa da transfer u inostranstvo najprije ostvari momak koji je ostao izvan svih skandala, momak koji je u oba Dinamova ulaska u Ligu prvaka bio pravi vođa na terenu, a ne šarlatan koji je reprizirao Rukavinu u Malmeu umjesto da dokusuri Viole.
Treće, bez Badelja (a i sa njim) Dinamo će vjerovatno opet biti "Agent 006" (nema ni Vide u prvom meču grupne faze). |
Potpis. |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 29/08/2012 : 00:36:21
|
quote: Originally posted by globinjo
- Kada je sudac odsvirao kraj, pao mi je kamen sa srca, bio je to znak da smo napravili veliki posao, Dinamo će drugu godinu zaredom igrati Ligu prvaka. U ovom trenutku kada narod u Hrvatskoj teško živi, ovo im dođe kao malo olakšanje.Čestitam suigračima, stručnom stožeru, vodstvu kluba i navijačima. Ostaje mi žal da neću igrati za Dinamo...
je milane,nemaš pojma koje olakšanje,hvala ti milane,hvala ti šta ću od sutra bolje živjeti,hvala ti,što ću sutra s guštom platit kredit jer je dinamo ušao u ligu prvaka...goni se u tri pizde materine i ti i dinamo...
Nepotreban post, ne doživljavaju ovo svi kao ti i sigurno ima i ljudi koji su ugodnijeg raspoloženja nego ti.
Svoju gorčinu sačuvaj za nekog drugoga, Badelja mi nećeš dirati |
"Velikodušnost bez premca" |
|
|
oakpeha
Starting Member
92 Posts
Member since 02/01/2011 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 29/08/2012 : 01:58:13
|
quote: Originally posted by makikatalinic
je milane,nemaš pojma koje olakšanje,hvala ti milane,hvala ti šta ću od sutra bolje živjeti,hvala ti,što ću sutra s guštom platit kredit jer je dinamo ušao u ligu prvaka...goni se u tri pizde materine i ti i dinamo...
Nepotreban post, ne doživljavaju ovo svi kao ti i sigurno ima i ljudi koji su ugodnijeg raspoloženja nego ti.
Svoju gorčinu sačuvaj za nekog drugoga, Badelja mi nećeš dirati
NEMA GORČINE...čekam ždrijeb,i čekam reprizu prošlogodišnjeg dinamovog izdanja u lp |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
oakpeha
Starting Member
92 Posts
|
oakpeha
Starting Member
92 Posts
Posted - 29/08/2012 : 02:41:08
|
quote: Originally posted by Kruger
oakpeha
nisu realovci sljepi kad je u pitanju novac, ovdje se zavrtjelo mnogo novaca, mnogi sada mogu trljati ruke jer ce se nesto i u njihove dzepove sliti mozda smo mi nestrucnjaci ili solidni poznavatelji nogometa, ali strucni stozer hajduka za mladje uzraste u modricu nije vidio nista znacajno, pa ga je otpilio oni su svakako strucnjaci igracev iznos transfera ne odredjuju vrsni nogometni strucnjaci, vec strucnjaci u mesetarenju i marketingu, nerjetko se dogodi da klub pretplati igrace, ali to nije bitno jer su strucnjaci za marketing odradili svoj posao kako su najbolje znali bez obzira sto im je znanje nogometa solidno ili nikakvo, a to je dokaz da ponekad strucno poznavanje nogometa nije bitno
Ne bi oni ni Messija prepoznali |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30963 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 29/08/2012 : 07:56:30
|
Upravo tako, nije bilo jučer slabe karike, iznenađujuće odlična partija Dinama! Slažem se za Čopa, ugodno iznenađenje, a i Pivarić nije uopće loš cijelu sezonu zasad, posebno me se dojmio dvojac Šimunić-Tonel, očito iskusni stoperi pozitivno djeluju na cijelu ekipu!
Igrač utakmice na kraju Tonel jer je zabio taj ključni gol, makar se po meni nitko nije posebno istaknuo što je u ovom kontekstu pozitivno jer su svi pružili vrlo dobre partije.
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
Member since 06/10/2011 |
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 29/08/2012 : 10:10:06
|
Pa vrlo je jednostavno,prošle godine su zaradili koliko ono 11 milijuna eura,toliko bi trebali i ove. Sad imaju kapital za dovesti igrače koji će ih stalno uvoditi u CL.Zatvoreni krug koji će Hajduk teško poremetit. Veliki su to novci,vrlo važni......Mamić jest divljak ali zna što radi. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47140 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 29/08/2012 : 10:19:09
|
ovo boldano je prebolesno. kakva budala |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 29/08/2012 : 10:59:31
|
Svoju gorčinu sačuvaj za nekog drugoga, Badelja mi nećeš dirati
NEMA GORČINE...čekam ždrijeb,i čekam reprizu prošlogodišnjeg dinamovog izdanja u lp
netko čeka reprizu prošlogodišnjeg dinamovog izdanja u ligi prvaka dok neki ne mogu ni prismrdit ligi prvaka.
najbliže ligi prvaka im je debrecen ili šelburn.
no nema veze, hajduk nikad nije bio bliži ligi prvaka ko zadnje 2 sezone, do zagreba ima samo 387 km. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 29/08/2012 : 11:23:07
|
quote: Originally posted by Kruger ali strucni stozer hajduka za mladje uzraste u modricu nije vidio nista znacajno, pa ga je otpilio
ZATO JE STRUČNI STOŽER HAJDUKA uzeo ikonu kluba i kapetana niku kranjčara...koji je za modrića avion...bumo videli kako će se luka snaći u realu...moja prognoza:nikako
slazem se, nikako
iako murinju trebaju trkaci bez mozga kao sto je modric |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 29/08/2012 : 11:25:45
|
quote: Originally posted by supermark
regularan gol ponisten dinamu, btw
nisam bas siguran ali mislim da je ipak bilo zaledje
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 29/08/2012 : 11:27:52
|
u svakom slucaju dinamo nije bas sjajno igrao, ali prosao je s obzirom da je maribor los, jedino onaj hrvat mezjak ili kako se vec zove je skoro unistio dinamo, tko ce ako nece svoj svome ( mada je razumljivo da se htio dokazati )
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 29/08/2012 : 11:33:01
|
Igrač utakmice na kraju Tonel jer je zabio taj ključni gol, makar se po meni nitko nije posebno istaknuo što je u ovom kontekstu pozitivno jer su svi pružili vrlo dobre partije. U obrani je zapravo Vida najviše "propuštao", ali ne zamjeram mu toliko jer on naprosto je više za stopera nego desnog beka. Naprosto mu nedostaje tehničke potkovanosti za kvalitetnije partije na desnom beku.
Moram istaknuti Pivarića za kojeg inače nemam posebno sjajno mišljenje, ali evo, ova utakmica je jedna od onih koja bi to mogla promjeniti. Kad smo već kod ovih za koje nemam dobro mišljenje - Čop zaslužuje sve pohvale. Nisam također imao pozitivno mišljenje o njegovom dolasku u Dinamo, ali evo, svojim predstavama me demantirao i uvjerio u nešto posve drugo. Nadam se samo da će završnicu popraviti jer ima dosta dobrih segmenata u igri, počevši od dobrog osjećaja za proigravanja i gol.
Treba i na tom dijelu odati priznanje Čačiću kojeg sam također par puta osporavao, ali zaslužio je sad i pohvale. I dalje stojim pri onome da nije po nekom znanju na vrhu svih Dinamovih trenera, ali očito ima ono "nešto drugo". Prije svega, očito je ostvario dobru suradnju s igračima i to mu se sad višestruko vraća. Njegove rotacije su bile kritizirane, ali to sam u jednoj od prošlih analiza napisao kako me ne smeta dok nisu na razini Benitezovih rotacija. No i rotacije su se pokazale kao jedan od razloga njegovog uspjeha.
Još kad k tome dodate neviđenu količinu sreće ili kako god to nazivali
Pozitivnu ocjenu za period iza njega zaslužuje, a sada slijedi jedan novi period gdje će se moći iskazati. Ima tu sreću da je Jurčić postavio poprilično "visoke" kriterije .
Na kraju, još jednom - hvala Miki, veselim se budućim partijamama u HSV kojeg ću sad sigurno više pratiti.
vida je stoper, nije bek, ali ga forsiraju na toj poziciji
cop je dobro igrao i u splitu, mislim i u hajduku da nije bio los, to znaju hajdukovci bolje od nas |
|
|
oakpeha
Starting Member
92 Posts
|
Topic |
|