Meni je koncept bio interesantan i moglo se tu svašta napraviti, no sve je krenulo u krivom smjeru. I još kad završi posljednja epizoda, oni daju cliffhanger za dalje, a znali su da neće biti druge sezone.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Meni je koncept bio interesantan i moglo se tu svašta napraviti, no sve je krenulo u krivom smjeru. I još kad završi posljednja epizoda, oni daju cliffhanger za dalje, a znali su da neće biti druge sezone.
ja sam do pred kraj sumnjao da uopste znaju gdje su krenuli, zavrsetak predvidljiv... samo mi zao sto sam morao brisati pljuvacku sa monitora
serija 'separe' - u originalu the both at the end ima na fox crime prva sezona od 5 ili 6 20-minutnih epizoda jako mi se sviđa - prepuna drame i pitanja, dinamična, a sve se odvija u jednom separeu jednog lokala
if you tolerate this, then your children will be next
Presaltao prvu sezonu "falling skies" sa forward od po 10 sekundi preskakivao salabajzerske dijaloge i cryingpussies spike vec milion puta prozvakane u tim nekim fol serijama tipa "post-alien attack-anarchy-find food-save your ass-neighbourhood hero-blah blah".... Sad cu "saltati" drugu sezonu da se malo izmucim...
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Skinuo kompletnu Batman-The Animated Series + 3 filma, 20 GB ukupno. '90-ih sam gledao kad naletim na tv-u, večeras krećem lagano od početka :) Fantazija od serijala...
Gruntovčani odgledani po 17-ti put u poslednjih 10 godina... Prosto genijalna serija, gde je Martin Sagner izdominir'o. Posle toga ga nikad nisam mogao zamisliti u nekoj drugoj ulozi.
Jedino, što keva kaže: "Ja dužu seriju u kojoj se samo svađaju nikad nisam gledala"
Po meni odlicna politicka TV dramska serija na koju sam naletio slucajno, i prvu sezonu odgledao za 1 dan Da, padala je kisa , Da bio sam sam doma i Da vino mi je pomoglo da ustrajem
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Vidim da su neki popljuvali seriju Falling skies. Skeptično sam započeo s gledanjem, već nakon pola prve epizode izgledalo je dosta predvidljivo i pretpostavljao sam što mogu očekivati. Ali nakon odgledanih svih dvadeset epizoda i nije mi bila tako loša, a završetak druge sezone je dosta zanimljiv. Tko će sad dočekati treću!