forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 546

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 31/08/2012 : 13:51:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Tonka is back

Hvala Zagore

Dobar ti avatar. Strašan igrač. Po meni među top 3
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 31/08/2012 : 14:24:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by Tonka24

Dokaži da nisi mrzio Dinamo i da ga ne mrziš... ulaznicom za ligu prvaka. 1 kuna za ligu prvaka

u lp nema karata za kunu nego su u paketima...jer da ih prodaju pojedinačno,ovako bi to izgledalo...na porta 15 000,dinamo kijev 12 ooo,psg 17 000...

Jesi siguran da ce biti opet paketa?
Ja bih isao kad PSG dode (naravno zbog gostiju, a ne domacih), ali me strah da ce pojedinacne karte biti preskupe ako se opet budu prodavale u paketima.
Racunam da protivnici nisu tako atraktivni na papiru kao prosle godine, a ni publika nece grlom u jagode nakon onakvih horor rezultata pa mozda cak i odustanu od te ideje sa paketima.

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 31/08/2012 : 14:51:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

quote:
Originally posted by tex2

Raspored:

1. kolo (18. rujna) Dinamo - Porto
2. kolo (3. listopada) Dynamo Kijev - Dinamo
3. kolo (24. listopada) Dinamo - PSG
4. kolo (6. studenog) PSG - Dinamo
5. kolo (21. listopada) Porto - Dinamo
6. kolo (4. prosinca) Dinamo - Dynamo Kijev

da je u prve dvije x izvuci,dobro je.onda je moral tu.

Nije nemoguće...
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 31/08/2012 : 16:55:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
1/16 Kup
Vrsar-Dinamo
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 31/08/2012 : 21:01:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Otto Kraus

Pa kako vas nije sramota sprdati se na ulazak nekog našeg kluba u ligu prvaka,jebeni jal,nevjerovatno.Daj gledajte u svoje dvorište ,donesite koji bod ukupnom rejtingu tako da nam prvak ne mora igrati sedmo pretkolo El.Jel stvarno bitno da susjedu crkne krava ako je i tvoja odavno mrtva?Pa Slaven belupo i Varteks su donijeli više bodova nego Hajduk u zadnjih deset godina,povedite se za njihovim primjerom,biće svima lakše.
Jebesh Mamića i sve te nogometne glavešine u "vrhunskim " klubovima,ako neko stvarno voli nogomet nisu mu oni bitni previše u životu,sve lopovi počevši od Vukovara do Dubrovnika,nek plate porez,svi do jednog ili šiccccc u petu ligu.
Išao sam na skoro sve utakmice Marsonije u prvoj ligi,te na dobar dio u drugoj,dok sve nije postalo opća sprdnja,a i sad odem kad sam u Brodu pogledati neke domaće utakmice,pivo i košpice,ubijem dva sata i super...
Moderator Globinjo, za ocjenu pet,napiše glupost na kvadrat"bolje u deset godina dvaput igrati El nego dvije godine zaredom ući u ligu prvaka"
Gdje to ima?
Bitno je da se stavi smajlić na kraju,pa je sve zajebancija,nevjerovatno.
Gdje su te silne pare od ulaznica,gdje su pare od "uspješne privatizacije",gdje su ti milijunski transferi,gdje su uspjesi?
NEMA IH.
Pa kad ih već nema,zašto zavist?
Bitno je da se slavi pun stadion,niko ne pita gdje završi ta lova.
Ulaže se u dobra pojačanja,ne bi baš rekao.
De malo objektivnosti ubaciti u cijelu priču,ne neke uobičajene nebuloze koje traju,a bez naznaka da će ikad prestati.
NEki ovdje pljuju po Modriću,čovjek potpisao za Real Madrid.Pa za koga bi trebao potpisati da svi budu zadovoljni,za Nk Svemir?

koliko god ti to shvatio ili ne
hajdukovcima se to ne svidja, moras to razumjeti ili barem postivati

postivanje neprijatelja je bolje od mrznje
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 31/08/2012 : 21:06:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

quote:
Originally posted by Kruger

quote:

Biranja političke vlasti i onda se kasnije buniš na njih, a tko ih je birao? Pa nije valjda Mamić :-)

Isto tako se "dolje" bune na Tuđmanovu Croatiu, a gdje je Franjo dobivao najviše glasova? Upravo od njih, kakav paradoks.

Da ne spominjem da je upravo ti odabiri dovedu do ovog danas što imaš s Mamićem. Sve je to na neki način povezano kad zapravo pogledaš. Zato mi je to i dovoljan primjer.

koja blentava usporedba, maminjo je na silu dosao u dinamo ( iskoristio je trenutak ), a franjo je skoro pa napravio uspjeh iz sezdesetih da je bilo vremena

Preciziraj malo, nisam shvatio što želiš reći vezano na moj post.

pa mimic nije demokratski usao u valst dinama i vec je sljedecu godinu svojom sposobnoscu omogucio zagrebu naslov prvaka, do tog trenutka dinamo ili tada croatija je krstarila ligom pvaka a nakon tog trenutka koji nije bas zavrsio zivotom franje vec njegovom smrcu dinamu je trebalo vise od deset godina da dosegne barem djelic te razine to jest da vidi ligu prvaka
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 31/08/2012 : 21:07:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

Biranja političke vlasti i onda se kasnije buniš na njih, a tko ih je birao? Pa nije valjda Mamić :-)

Isto tako se "dolje" bune na Tuđmanovu Croatiu, a gdje je Franjo dobivao najviše glasova? Upravo od njih, kakav paradoks.

Da ne spominjem da je upravo ti odabiri dovedu do ovog danas što imaš s Mamićem. Sve je to na neki način povezano kad zapravo pogledaš. Zato mi je to i dovoljan primjer.

koja blentava usporedba, maminjo je na silu dosao u dinamo ( iskoristio je trenutak ), a franjo je skoro pa napravio uspjeh iz sezdesetih da je bilo vremena

koliki su to bili "uspjesi" na svim poljima imamo i danas prilike vidit

a sto to ????

uspjesi koji ????
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 31/08/2012 : 21:08:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Naravno, nemaju šanse, al bit će zanimljivo gledati.

mozda se uefa moze nasmjesiti s obzirom da din<amo iz kijeva nije presjajan
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 31/08/2012 : 21:11:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dokaži da nisi mrzio Dinamo i da ga ne mrziš... ulaznicom za ligu prvaka. 1 kuna za ligu prvaka

tonka, a sto ti je bitno hajducko misljenje, pa nek se grizu i nek iskazu svoju gorcinu, to zadovoljstvo sto je hajduk prosjecan im pruziti mozemo
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 31/08/2012 : 21:20:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

uostalom ne bi cijepidlacil oko toga da mi nije bitno. Sve oko cega sam doslijedan/uporan/cijepidlacim (kako kome odgovara) mi je jako bitno!

mozda u stvarnom svjetu, ne mozda nego sigurno, ali ovdje u ovom virtualnom to stvarno nije bitno i nije vrijedno truda
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 31/08/2012 : 21:28:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

tonka, a sto ti je bitno hajducko misljenje, pa nek se grizu i nek iskazu svoju gorcinu, to zadovoljstvo sto je hajduk prosjecan im pruziti mozemo

Meni samo nije jasno zašto se oni sprdaju kao ulaznica 1 kunu pa bar ne pljačkaju navijače kao Hajduk sa onom sramotom od piva 1l kuna za hajduka
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 31/08/2012 : 21:33:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Meni samo nije jasno zašto se oni sprdaju kao ulaznica 1 kunu pa bar ne pljačkaju navijače kao Hajduk sa onom sramotom od piva 1l kuna za hajduka

pusti ti to, to je samo njihova nemoc, a tvoja bi bila ako se oko toga zelis raspravljati
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 31/08/2012 : 21:35:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
tonka

pogledaj kako su startali, nije li to razlog da se mi dinamovci od toga ismijavamo

no, nismo mi takvi
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 31/08/2012 : 21:53:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

tonka

pogledaj kako su startali, nije li to razlog da se mi dinamovci od toga ismijavamo

no, nismo mi takvi

Ma ja se nikada nisam naslađivao. Jesam jedno vrijeme jer su počeli gaziti po Dinamu pa sam iznosio porazne činjenice oko Hajduka. Vidio sam da samo blatim klub zbog nekih ljudi koji blate moj klub. I da nema potrebe za time.
Ja kao Dinamovac poštujem Hajduk i pratim. Uvijek ću navijati za njih u europi, hvala Bogu to je Hrvatski klub.
A ove koji guštaju kada Dinamo gubi u europi ne bi htio više upučivati nekome teške riječi, ono bez komentara.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 31/08/2012 : 21:57:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

a sto to ????

uspjesi koji ????

U kakvoj god deluziji da si, nesvjesno si pitanjem dao i odgovor...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 31/08/2012 : 22:00:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

tonka

no, nismo mi takvi

Ma ja se nikada nisam naslađivao. Jesam jedno vrijeme jer su počeli gaziti po Dinamu pa sam iznosio porazne činjenice oko Hajduka. Vidio sam da samo blatim klub zbog nekih ljudi koji blate moj klub. I da nema potrebe za time.
Ja kao Dinamovac poštujem Hajduk i pratim. Uvijek ću navijati za njih u europi, hvala Bogu to je Hrvatski klub.
A ove koji guštaju kada Dinamo gubi u europi ne bi htio više upučivati nekome teške riječi, ono bez komentara.

prema onome tko se nasladjuje neuspjehu hrvatkog kuluba u europi ne bi trebalo imati milosti, tu se slazem
no, s obizorom da su hajdukovci gladni hrvatskog uspjha podosta godina, ipak treba imati milosti ili se barem ne treba opterecivati njihovim frustracijma
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 31/08/2012 : 22:04:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

tonka

no, nismo mi takvi

prema onome tko se nasladjuje neuspjehu hrvatkog kuluba u europi ne bi trebalo imati milosti, tu se slazem
no, s obizorom da su hajdukovci gladni hrvatskog uspjha podosta godina, ipak treba imati milosti ili se barem ne treba opterecivati njihovim frustracijma

Slažem se
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 31/08/2012 : 22:04:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:

quote:

quote:

quote:

a sto to ????

uspjesi koji ????

U kakvoj god deluziji da si, nesvjesno si pitanjem dao i odgovor...

pa posto si ti toliko inteligentniji od meni bio bi ti zahalan i ljubazan da objasnis

jer ja nekuzim, koliko god ti sebe smatao inteligentnim i superornim meni je potrebno pripomoci

Edited by - Kruger on 31/08/2012 22:04:44
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 31/08/2012 : 22:05:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

tonka

no, nismo mi takvi

Slažem se

nije li njihova patnja na neki nacin naslada ?
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 31/08/2012 : 22:10:38  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Preciziraj malo, nisam shvatio što želiš reći vezano na moj post.

pa mimic nije demokratski usao u valst dinama i vec je sljedecu godinu svojom sposobnoscu omogucio zagrebu naslov prvaka, do tog trenutka dinamo ili tada croatija je krstarila ligom pvaka a nakon tog trenutka koji nije bas zavrsio zivotom franje vec njegovom smrcu dinamu je trebalo vise od deset godina da dosegne barem djelic te razine to jest da vidi ligu prvaka

Nisam ciljao na to, već na sramotne krađe u njegovoj ( režiji (ne direktno naravno), što je kulminiralo kasnije 99 (znam da je umro u međuvremenu, ali osjetio se utjecaj).

Zatim događaji kasnije pa samo preoblikovanje u Dinamo gdje su se neke stvari prenijele, a neke nisu. E jebiga, nemože tako. Radi takvihs tvari nemam problem s tim zajebancijama vezano za godine. Ionako ja nekako brojim od tog trenutka.

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 31/08/2012 : 22:12:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Gledaj, ja stojim iza toga da se nikome ne naslađujem.
E sada ima situacija, kada neko dolazi i namjerno piše i ruga se, sprda se, ismijava...a njihov klub za koji ginu može samo još godinama sanjati himnu Lige prvaka, a moj klub već drugu godinu za redom doma sluša himnu LP. Onda mi je to dovoljan argument da na te sprdačine i provokacije ne odgovaram
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 31/08/2012 : 22:13:16  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

u lp nema karata za kunu nego su u paketima...jer da ih prodaju pojedinačno,ovako bi to izgledalo...na porta 15 000,dinamo kijev 12 ooo,psg 17 000...

Neće biti tako, sigurno barem ove prve dvije domaće utakmice. Naprosto LP je prilika za mnoge koji inače nemaju nikakve veze s nogometom (i šire) da se pojave na utakmici jer je naprosto to događaj dana.

Jetseterske kombinacije :-)

Ja bi bio sretniji kad bi bilo ovako otprilike kao što si ti bezveze napisao ako bi to bili pravi navijači i ljudi vezani uz sam sport i uže.

"Velikodušnost bez premca"

Edited by - makikatalinic on 31/08/2012 22:16:31
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/08/2012 : 22:18:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

a sto to ????

uspjesi koji ????

jel ti ovo ozbiljno?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 31/08/2012 : 22:18:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam ciljao na to, već na sramotne krađe u njegovoj ( režiji (ne direktno naravno), što je kulminiralo kasnije 99 (znam da je umro u međuvremenu, ali osjetio se utjecaj).

e sad ti meni objasni utjecaj
to sto se dinamo mucio desetak godina nakon franje, te sto je maminjo bi slizan sa savim vastima da bi uspio u dinamu

maminjo je upotrebio silu da dodje na vlast, a franjo je ima vlast kad se upetljao u sudbinu dinama i taman kad je trebalo krenuti nije uspio pozivjeti

ili sto zelis reci
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/08/2012 : 22:19:18  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

tonka

no, nismo mi takvi

haha. odma na patriotizam
a jesi smiješan.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page
Page: of 546 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.79 seconds. Snitz Forums 2000