Author |
Topic |
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 30/08/2012 : 13:56:35
|
quote: Originally posted by makikatalinic
quote: Originally posted by tex2
Koliko prolivene tinte, a činjenica je kako je Dinamo postigao veliki uspjeh, i zaslužuje čestitke, kao što je i činjenica da svaka mržnja nikako ne može biti dobra!
Što ćeš, uvijek se mora naći netko tko pokušava objasniti kako je bolje igrati EL nego LP i još neke druge pojedinosti.
A gle... S ovom momčadi koju sad imate, lako je moguće da bi ostvarili neki opipljiv rezultat ove sezone da ste ušli u EL. Pod "opipljiv" mislim na prolazak skupine. Isto mislim i za prošlu sezonu (za koju znamo kako je završila). Isto tako, činjenica je da odlaska Vahe nemate kvalitetnog trenera. Koliko god da je Ante Lucky Bastard Čačić dosad postiga, ja tu ne vidin neki razlog za optimizam jer igra je jednostavno i najblaže rečeno - loša. I kad "samo" uzmeš koliko su L5 momčadi brže od Dinama - nije ti teško zaključit kako će proći u ogledu s njima.
Daj Bože da se ja varam, ali teško... |
Trljam ruke. |
Edited by - Zlotvor on 30/08/2012 13:57:09 |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 30/08/2012 : 14:03:21
|
quote: Originally posted by Zlotvor
quote: Originally posted by tex2
Koliko prolivene tinte, a činjenica je kako je Dinamo postigao veliki uspjeh, i zaslužuje čestitke, kao što je i činjenica da svaka mržnja nikako ne može biti dobra!
Što ćeš, uvijek se mora naći netko tko pokušava objasniti kako je bolje igrati EL nego LP i još neke druge pojedinosti.
A gle... S ovom momčadi koju sad imate, lako je moguće da bi ostvarili neki opipljiv rezultat ove sezone da ste ušli u EL. Pod "opipljiv" mislim na prolazak skupine. Isto mislim i za prošlu sezonu (za koju znamo kako je završila). Isto tako, činjenica je da odlaska Vahe nemate kvalitetnog trenera. Koliko god da je Ante Lucky Bastard Čačić dosad postiga, ja tu ne vidin neki razlog za optimizam jer igra je jednostavno i najblaže rečeno - loša. I kad "samo" uzmeš koliko su L5 momčadi brže od Dinama - nije ti teško zaključit kako će proći u ogledu s njima.
Daj Bože da se ja varam, ali teško...
Dobro kažeš i teško da se varaš. Naravno da s neke rezultatske strane Dinamu bi EL možda više odgovarao, ali kad-tad za neki napredak momčadi potrebno je napraviti jedan korak više, u ovom slučaju LP. Pa ni u prvim nastupima u EL (tada Kup UEFA) se nismo također proslavili. Tko zna, ako se zadrži neki kontinuitet, možda će se kroz koju godinu bolji rezultati u LP ostvarivati.
Što se tiče trenera, u jednom od prošlih posteva sam napisao kako Čačić po znanju sigurno ne pripada trenerskom vrhu Dinama (a pogotovo samog ovog sporta), al eto, očito je ostvario "nešto" sa igračima jer kako god da bilo - 30 utakmica bez poraza, 9-10 pobjeda zaredom nije lako kakvu god ekipu imao.
I dalje mi nije jasno da netko može imati toliko sreće (sreću treba zaslužiti, tko zna gdje ju je on zaslužio xD), vidjet ćemo sad našeg Srećka u LP.
Još jedna olakotna okolnost mu je prošlogodišnji rezultat koji je takav da ga je teško nadmašiti . |
"Velikodušnost bez premca" |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30963 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 30/08/2012 : 20:56:54
|
Ovaj put bi mogli uloviti bod, ali opet bit će teško doći do njega! Dinamo Kijev djeluje neuvjerljivo, pa eto prilike! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 30/08/2012 : 21:16:39
|
quote: Originally posted by Kruger
Biranja političke vlasti i onda se kasnije buniš na njih, a tko ih je birao? Pa nije valjda Mamić :-)
Isto tako se "dolje" bune na Tuđmanovu Croatiu, a gdje je Franjo dobivao najviše glasova? Upravo od njih, kakav paradoks.
Da ne spominjem da je upravo ti odabiri dovedu do ovog danas što imaš s Mamićem. Sve je to na neki način povezano kad zapravo pogledaš. Zato mi je to i dovoljan primjer.
koja blentava usporedba, maminjo je na silu dosao u dinamo ( iskoristio je trenutak ), a franjo je skoro pa napravio uspjeh iz sezdesetih da je bilo vremena
koliki su to bili "uspjesi" na svim poljima imamo i danas prilike vidit |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 30/08/2012 : 21:42:33
|
quote: Originally posted by paro
Čestitke Dinamu
http://www.youtube.com/watch?v=nBu-t-AX-8Q
...i veliki pozdrav globinju
kakve su to pjesmice za dječji vrtič?? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 30/08/2012 : 22:27:31
|
quote: Originally posted by lwood
Čestitke Dinamu
kakve su to pjesmice za dječji vrtič??
stare zagrebačke...pih, vidi se da si tovar |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 30/08/2012 : 22:53:27
|
Čestitke Dinamu
kakve su to pjesmice za dječji vrtič??
stare zagrebačke...pih, vidi se da si tovar
pa dobro san reka. dječje pjesmice
evo ti malo pravog navijanja
http://youtu.be/GXWxPuf-UQI |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Posted - 31/08/2012 : 00:00:43
|
quote: Originally posted by Kruger
Biranja političke vlasti i onda se kasnije buniš na njih, a tko ih je birao? Pa nije valjda Mamić :-)
Isto tako se "dolje" bune na Tuđmanovu Croatiu, a gdje je Franjo dobivao najviše glasova? Upravo od njih, kakav paradoks.
Da ne spominjem da je upravo ti odabiri dovedu do ovog danas što imaš s Mamićem. Sve je to na neki način povezano kad zapravo pogledaš. Zato mi je to i dovoljan primjer.
koja blentava usporedba, maminjo je na silu dosao u dinamo ( iskoristio je trenutak ), a franjo je skoro pa napravio uspjeh iz sezdesetih da je bilo vremena
koliki su to bili "uspjesi" na svim poljima imamo i danas prilike vidit
I ja sam tako to shvatio, ali da ne bi bilo pogrešno, volio bih ipak malo detaljnije objašenjenje. |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Posted - 31/08/2012 : 00:01:17
|
Što se skupine tiče, Ante kaže kako gubimo tek na Parku prinčeva (4.kolo) - eto besplatnog savjeta za nas kladioničare :-) |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 31/08/2012 : 02:01:55
|
quote: Originally posted by Otto Kraus
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Otto Kraus
Pa kako vas nije sramota sprdati se na ulazak nekog našeg kluba u ligu prvaka,jebeni jal,nevjerovatno.Daj gledajte u svoje dvorište ,donesite koji bod ukupnom rejtingu tako da nam prvak ne mora igrati sedmo pretkolo El.Jel stvarno bitno da susjedu crkne krava ako je i tvoja odavno mrtva?Pa Slaven belupo i Varteks su donijeli više bodova nego Hajduk u zadnjih deset godina,povedite se za njihovim primjerom,biće svima lakše. Jebesh Mamića i sve te nogometne glavešine u "vrhunskim " klubovima,ako neko stvarno voli nogomet nisu mu oni bitni previše u životu,sve lopovi počevši od Vukovara do Dubrovnika,nek plate porez,svi do jednog ili šiccccc u petu ligu. Išao sam na skoro sve utakmice Marsonije u prvoj ligi,te na dobar dio u drugoj,dok sve nije postalo opća sprdnja,a i sad odem kad sam u Brodu pogledati neke domaće utakmice,pivo i košpice,ubijem dva sata i super... Moderator Globinjo, za ocjenu pet,napiše glupost na kvadrat"bolje u deset godina dvaput igrati El nego dvije godine zaredom ući u ligu prvaka"
čuj,odi navijat za marsoniju...il si možda dinamovac pa te taklo u žicu...jal...nije to jal,to je činjenica...da pola hrvatske boli qita za ovakvim dinamom...da,puno je bolje igrati el i imati pun stadion,nego lp i kupovati kartu za kunu...naši klubovi nisu za lp... to šta se ti sa mojom tvrdnjom ne slažeš,ne znači da je glupost...veća je glupost šta se pozivaš na neko domoljublje i patriotizam...a sam kažeš da pratiš nogomet jako dugo...gledaj malo vani kakva su rivalstva na snazi...ovaj isti hr nogomet godinama ubija vlasnik dinama...pa ću se veselit dinamu...i onom jadi modriću...nosi ih doma...
-------------------------------------------------------------- sve malim slovom... Pa naravno da sam dinamovac,zato sam i reagirao...ali ne mrzim hajduk(što kod tebe očito nije slučaj u suprotnom smjeru)smatram ga jedinom konkurencijom dinamu na duze staze,sto trenutno svakako nije. Pusti priče da je mamić jedini i isključivi krivac što je hajduk trenutno slab,svatko vodi svoje bitke,sportske naravno,o financijama i raznim sosama da i ne pričam. Kakav patriotizam i domoljublje,pričam o nogometu. A za modrica nemam riječi,samo mi je nevjerovatno da se kojekakvi kokošari proglašavaju zvijezdama,a šesti transfer u povijesti reala promašajem,nema logike. I u ostalom koju EL,ispali ste i ove godine,jedini derbi koji čete gledati je s dinamom,ako ne odgodimo utakmicu zbog pripreme za Lp
čuj,ja u životu nisam nikog mrzio,pa tako ni dinamo...čisto me zaboli qu za dinamo...jer čim vas se prca i podjebaje,vi u tome vidite mržnju |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 31/08/2012 : 02:08:44
|
quote: Originally posted by Bardho
quote: Originally posted by Bardho
quote: Originally posted by djule
- Kada je sudac odsvirao kraj, pao mi je kamen sa srca, bio je to znak da smo napravili veliki posao, Dinamo će drugu godinu zaredom igrati Ligu prvaka. U ovom trenutku kada narod u Hrvatskoj teško živi, ovo im dođe kao malo olakšanje.Čestitam suigračima, stručnom stožeru, vodstvu kluba i navijačima. Ostaje mi žal da neću igrati za Dinamo...
je milane,nemaš pojma koje olakšanje,hvala ti milane,hvala ti šta ću od sutra bolje živjeti,hvala ti,što ću sutra s guštom platit kredit jer je dinamo ušao u ligu prvaka...goni se u tri pizde materine i ti i dinamo...
Nepotreban post, ne doživljavaju ovo svi kao ti i sigurno ima i ljudi koji su ugodnijeg raspoloženja nego ti.
Svoju gorčinu sačuvaj za nekog drugoga, Badelja mi nećeš dirati
NEMA GORČINE...čekam ždrijeb,i čekam reprizu prošlogodišnjeg dinamovog izdanja u lp
netko čeka reprizu prošlogodišnjeg dinamovog izdanja u ligi prvaka dok neki ne mogu ni prismrdit ligi prvaka.
najbliže ligi prvaka im je debrecen ili šelburn.
no nema veze, hajduk nikad nije bio bliži ligi prvaka ko zadnje 2 sezone, do zagreba ima samo 387 km.
BOLJE U DESET GODINA 2 ILI 3 PUTA U EL,nego se svake godine sramotit u lp...
Jao, kako možeš uopće takvo što izjaviti
mogu...jer hajduk bi samo od publike zaradio koliko vi zaradite u lp...jer su vama karte po kunu...u nas nisu...i da ne nabrajam dalje...
Karte su po kunu u pretkolima lige al kad se uđe u nju više nisu po kunu zato ne bubaj gluposti. Dinamo je prošle godine zaradio jebenu lovu na kartama jer ih je Maminjo uvalio u kompletu.
je,sve je maksimir bio rasprodan na svakoj utakmici bubaš ti...jednokunaši i amen...kad ste napunili maksimir...daj brojke...nama dođe jebeni skonto pa bude 20000 ljudi...o čem ti pričaš...umjetni klub,umjetni navijači...
Maksimir je bio pun na utakmicama lp-a što kod vas nije slučaj jer lp-a nema na Poljudu. Neš ti kluba. Skonto i još vas pobijede u uzvratu. Ma jad i bijeda s čime se hvalite.
kapacitet maksimira je 38 000... na reala 32 000 ajaxa 30 000 lyona 20 000
dakle,lažeš...da je skonto došao na maksmir,i sa kartama od kune,ne bi skupili više od 5000...dakle,klub kojeg navijači dolaze gledati samo kad dolaze extra jake ekipe...jebeš takav klub ikad ima takve navijače... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30963 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 31/08/2012 : 08:24:23
|
Raspored:
1. kolo (18. rujna) Dinamo - Porto 2. kolo (3. listopada) Dynamo Kijev - Dinamo 3. kolo (24. listopada) Dinamo - PSG 4. kolo (6. studenog) PSG - Dinamo 5. kolo (21. listopada) Porto - Dinamo 6. kolo (4. prosinca) Dinamo - Dynamo Kijev |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17009 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 31/08/2012 : 10:39:55
|
Naravno, ne vjerujem da se ovo može proći ali držim fige našem klubu da osvoji bar poneki bod - skupina nije ni blizu teška kao ona od prošle godine, a steklo se i nekakvo iskustvo (valjda)... |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 31/08/2012 : 11:17:38
|
kapacitet maksimira je 38 000... na reala 32 000 ajaxa 30 000 lyona 20 000
dakle,lažeš...da je skonto došao na maksmir,i sa kartama od kune,ne bi skupili više od 5000...dakle,klub kojeg navijači dolaze gledati samo kad dolaze extra jake ekipe...jebeš takav klub ikad ima takve navijače...
svi znamo kakav je dinamo zadnjih 20 godina. koliko ga se iskoristilo za političke i mafijaške projekte. i dan danas klub je na istoj razini kao da se zove hašk-građanski i da je predsjednik canjuga. znači,treba malo zagrepsti pod površinu.
i ti to znaš,al namjerno izbjegavaš. naravno naslađivat se sa brojevima o vjernosti je zaista krasno, no podijeli s nama gledanost hajduka svakog ožujka kad dinamo od na 20 i kusur bodova prednosti?
a o navijačima i vjernosti. dinamo je 04/05 igrao ligu za bedaka. nakon te sezone, prva pripremna utakmica bila protiv sarajevskog želje, prolom oblaka se sprema, a na stadionu desetak tisuća ljudi. hajduk dva puta rasprodan. na varteksu usred godišnjih preko 17 tisuća. cijela sezona imala prosjek gledanosti oko 11-12 tisuća(najveći ikad u hnl-u). i to u sezoni gdje dinamo nije igrao europu. jel treba napomenuti da karte nisu bile za kunu?
al naravno najvažniji argument je "jebeš takav klub i navijače". ajmo banalizirat. ipak, na barcelonu se išlo radi vjernosti a ne radi barcelone. moš mislit. ista stvar i sa interom. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 31/08/2012 : 13:18:57
|
quote: Originally posted by Tonka24
Dokaži da nisi mrzio Dinamo i da ga ne mrziš... ulaznicom za ligu prvaka. 1 kuna za ligu prvaka
u lp nema karata za kunu nego su u paketima...jer da ih prodaju pojedinačno,ovako bi to izgledalo...na porta 15 000,dinamo kijev 12 ooo,psg 17 000...
Da skužio sam nažalost. Mislio sam ići ali nema ništa ovaj puta za kunu |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 31/08/2012 : 13:22:18
|
quote: Originally posted by velka031
Naravno, ne vjerujem da se ovo može proći ali držim fige našem klubu da osvoji bar poneki bod - skupina nije ni blizu teška kao ona od prošle godine, a steklo se i nekakvo iskustvo (valjda)...
Vidiš ja se nadam da možda i možemo nešto. Nije taj Kijevski Dinamo neki bauk, uostalom Dinamo ga je dobio ove godine na pripremama, a nije baš da su igrali sa B ekipom. Pa ni PSG nije nekakav nepremostiv most. Ne mogu dbiti ekipe u Francuskoj ligi koje su lošije od Dinama. Jedina prava opasnost može doći od Ibrahimovića pod uvjetom da PSG i dalje igra katastrofalno kao do sada. Jedino iskreno strah me Porta i Hulka |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
Topic |
|