Author |
Topic |
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 31/08/2012 : 22:23:28
|
quote: Originally posted by Kruger
quote: Originally posted by makikatalinic
Nisam ciljao na to, već na sramotne krađe u njegovoj ( režiji (ne direktno naravno), što je kulminiralo kasnije 99 (znam da je umro u međuvremenu, ali osjetio se utjecaj).
e sad ti meni objasni utjecaj to sto se dinamo mucio desetak godina nakon franje, te sto je maminjo bi slizan sa savim vastima da bi uspio u dinamu
maminjo je upotrebio silu da dodje na vlast, a franjo je ima vlast kad se upetljao u sudbinu dinama i taman kad je trebalo krenuti nije uspio pozivjeti
ili sto zelis reci
Ima nešto u tome što spominješ "na silu", ali opet on je sačekao idealan trenutak. No nakon toga, bilo je situacija kada ga se moglo maknuti "s trona" pa se to nije napravilo već je opstao. Kao i sad. |
"Velikodušnost bez premca" |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 31/08/2012 : 22:25:27
|
quote: Originally posted by lwood
Biranja političke vlasti i onda se kasnije buniš na njih, a tko ih je birao? Pa nije valjda Mamić :-)
Isto tako se "dolje" bune na Tuđmanovu Croatiu, a gdje je Franjo dobivao najviše glasova? Upravo od njih, kakav paradoks.
Da ne spominjem da je upravo ti odabiri dovedu do ovog danas što imaš s Mamićem. Sve je to na neki način povezano kad zapravo pogledaš. Zato mi je to i dovoljan primjer.
koja blentava usporedba, maminjo je na silu dosao u dinamo ( iskoristio je trenutak ), a franjo je skoro pa napravio uspjeh iz sezdesetih da je bilo vremena
koliki su to bili "uspjesi" na svim poljima imamo i danas prilike vidit
a sto to ????
uspjesi koji ????
jel ti ovo ozbiljno?
koje?
ako pogledas bolje, no s obzirom da ti nisi u mogucnosti bolje progledat, vidio bi sto je to
ovako ne shvacas zasto bih ja mogao postaviti pitanje kako to da " uspjesi " nisu uspjesi, i mene to pitanje pomalo zabrinjava te mi ne nudi nadu da cu ove noci moci razumjeti zlobne ljude koji ne dolaze bas sa sjevera, nego s juga, a da ti ljudi nisu u stanju prepoznat uspjeh koji je ipak ostvaren |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 31/08/2012 : 22:27:51
|
uspjeh u čemu? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 31/08/2012 : 22:29:41
|
Nisam ciljao na to, već na sramotne krađe u njegovoj ( režiji (ne direktno naravno), što je kulminiralo kasnije 99 (znam da je umro u međuvremenu, ali osjetio se utjecaj).
e sad ti meni objasni utjecaj to sto se dinamo mucio desetak godina nakon franje, te sto je maminjo bi slizan sa savim vastima da bi uspio u dinamu
maminjo je upotrebio silu da dodje na vlast, a franjo je ima vlast kad se upetljao u sudbinu dinama i taman kad je trebalo krenuti nije uspio pozivjeti
ili sto zelis reci
Ima nešto u tome što spominješ "na silu", ali opet on je sačekao idealan trenutak. No nakon toga, bilo je situacija kada ga se moglo maknuti "s trona" pa se to nije napravilo već je opstao. Kao i sad.
pogodio je trenutak i cekao je niz godina u kojim je bilo uspjeha i neuspjeha bio je sposoban i sposoban je opstati, ali bilo tko da se nadje na njegovom mjestu s njgovom ostavstinom imao bi slican uspjeh s klubom dinamo |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 31/08/2012 : 22:33:33
|
quote: Originally posted by Tonka24
tonka
pogledaj kako su startali, nije li to razlog da se mi dinamovci od toga ismijavamo
no, nismo mi takvi
Ma ja se nikada nisam naslađivao. Jesam jedno vrijeme jer su počeli gaziti po Dinamu pa sam iznosio porazne činjenice oko Hajduka. Vidio sam da samo blatim klub zbog nekih ljudi koji blate moj klub. I da nema potrebe za time. Ja kao Dinamovac poštujem Hajduk i pratim. Uvijek ću navijati za njih u europi, hvala Bogu to je Hrvatski klub. A ove koji guštaju kada Dinamo gubi u europi ne bi htio više upučivati nekome teške riječi, ono bez komentara.
prema onome tko se nasladjuje neuspjehu hrvatkog kuluba u europi ne bi trebalo imati milosti, tu se slazem no, s obizorom da su hajdukovci gladni hrvatskog uspjha podosta godina, ipak treba imati milosti ili se barem ne treba opterecivati njihovim frustracijma
haha. odma na patriotizam a jesi smiješan.
koje domoljublje ti ne vidis ovdje sto ne uvidjeh bilo koji stanovnik ove drzave |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 31/08/2012 : 22:35:48
|
uspjeh u čemu?
ne bih bas znao jel europski uspjeh za nas sport uspjeh, stvarno bih tebao one tablete koje stalno spominjes da to shvsatpoimpš, oh |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 31/08/2012 : 22:39:59
|
uspjeh u čemu?
ne bih bas znao jel europski uspjeh za nas sport uspjeh, stvarno bih tebao one tablete koje stalno spominjes da to shvsatpoimpš, oh
pa ne znan kakve tablete si dobia ali slabo djeluju |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 31/08/2012 : 22:41:06
|
tonka
pogledaj kako su startali, nije li to razlog da se mi dinamovci od toga ismijavamo
no, nismo mi takvi
Ma ja se nikada nisam naslađivao. Jesam jedno vrijeme jer su počeli gaziti po Dinamu pa sam iznosio porazne činjenice oko Hajduka. Vidio sam da samo blatim klub zbog nekih ljudi koji blate moj klub. I da nema potrebe za time. Ja kao Dinamovac poštujem Hajduk i pratim. Uvijek ću navijati za njih u europi, hvala Bogu to je Hrvatski klub. A ove koji guštaju kada Dinamo gubi u europi ne bi htio više upučivati nekome teške riječi, ono bez komentara.
prema onome tko se nasladjuje neuspjehu hrvatkog kuluba u europi ne bi trebalo imati milosti, tu se slazem no, s obizorom da su hajdukovci gladni hrvatskog uspjha podosta godina, ipak treba imati milosti ili se barem ne treba opterecivati njihovim frustracijma
haha. odma na patriotizam a jesi smiješan.
koje domoljublje ti ne vidis ovdje sto ne uvidjeh bilo koji stanovnik ove drzave
šta to ja ne vidjeh ovdje? Prosvijetli me Veliki Majstore Ceremonije |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 31/08/2012 : 22:42:11
|
uspjeh u čemu?
ne bih bas znao jel europski uspjeh za nas sport uspjeh, stvarno bih tebao one tablete koje stalno spominjes da to shvsatpoimpš, oh
pa ne znan kakve tablete si dobia ali slabo djeluju
ocito neke slabe, bitice da mi nisi pomogao u odabiru s obzirom da oba nas nismo u shvacanju |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 31/08/2012 : 22:44:49
|
šta to ja ne vidjeh ovdje? Prosvijetli me Veliki Majstore Ceremonije
sto bih to bilo potrebito, ne bih ja mogao biti u mogucnosti omoguciti vidjeti nekom sto nevidjese jer mnoga masa vidje |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 31/08/2012 : 22:46:44
|
lwoode, budi barem dobar i pristojan s obzirom da sam te brarnio na jednom topicu koji je zatvoren |
Edited by - Kruger on 31/08/2012 22:47:45 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 31/08/2012 : 22:48:16
|
lwoode, budi barem dobar i pristojan s obzirom da sam te brarnio na jednom topicu koji je zatvoren
al nisan? |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 31/08/2012 : 22:59:55
|
lwoode, budi barem dobar i pristojan s obzirom da sam te brarnio na jednom topicu koji je zatvoren
al nisan?
pa barem budi pristojan jos desetak danna na ovom topicu i pusti nas dinamovce da uzivamo, a ako nas budu razbijali u lp imaces ti poneki razlog za napad, ovako nemas i nijeti na cast |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 31/08/2012 : 23:03:35
|
lwoode
nisi primjetija ca sam te branil il to ignoriras
primjetia san. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 31/08/2012 : 23:07:58
|
lwoode
nisi primjetija ca sam te branil il to ignoriras
primjetia san.
pa onda pusti da da se stvari razviju do prvog dinamovog susreta s europskim suparnikom jedva cekam tvoj komentar da se malo " sukobimo " |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 31/08/2012 : 23:12:43
|
aj dobro. izaču ti u susret. evo neču komentirat do prve utakmice ništa ovde
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 31/08/2012 : 23:33:11
|
aj dobro. izaču ti u susret. evo neču komentirat do prve utakmice ništa ovde
nije problem sto ces komentirati ovdje, vec je problem sto ti zboriti o uspjehu dinama
ja cekam tvoj komentar o dinamovu srazu s europljanima, pa ce mo se " sukobiti ", ovako cekam te a ti slobodno zbori sto ti zelja o dinamu samo nemoj dirati u uspjeh |
Edited by - Kruger on 31/08/2012 23:34:26 |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 01/09/2012 : 00:04:17
|
o cem ti to mamlaze, pa real je najvise zaspao protiv dinama, lyon se nije snasao ali je vjerojatno " potpomognuo financijskim sredstvima " proiv dinama, mada su ga poslje toga i bjedni ciprani izbacili sto bi i dinamo da je bio takav rasplet jedino tko je pokazao pravu sliku to je ajax, on je ozbiljno shvatio tko je tko i protiv koga je potrebno uloziti najvise truda
pa i dinamo je, samo se to drugac zvalo |
Edited by - Kruger on 01/09/2012 00:13:50 |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 01/09/2012 : 00:45:34
|
quote: Originally posted by Tutta
Gledaj, ja stojim iza toga da se nikome ne naslađujem. E sada ima situacija, kada neko dolazi i namjerno piše i ruga se, sprda se, ismijava...a njihov klub za koji ginu može samo još godinama sanjati himnu Lige prvaka, a moj klub već drugu godinu za redom doma sluša himnu LP. Onda mi je to dovoljan argument da na te sprdačine i provokacije ne odgovaram
bio to dinamo,bio to hajduk,samo nek ce cuje "LIJEPA NASA"!!!!!
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 01/09/2012 : 07:57:55
|
pa posto si ti toliko inteligentniji od meni bio bi ti zahalan i ljubazan da objasnis
jer ja nekuzim, koliko god ti sebe smatao inteligentnim i superornim meni je potrebno pripomoci
Aj, dat ću si truda budući da si na više mista napisa hrpu nebuloza koje mi je muka i čitat, ali to je standardno od tebe tako da me ne čudi. To je za očekivat.
Što je Kajzer napravia za Dinamo manje-više se zna; ukra van je ime (u ime VELIKOG HRVATSTVA proglasivši je CROATIOM ili KOREJŠOM, kako ti draže) i ubia valjda svaki trud ostalih klubova u ligi tako što je konkurenciju u ligi doslovce uništia. Valjda znaš kako je reagirala publika - gorila je loža ('93. čini mi se). S pravom.
Patološka mržnja prema svemu dalmatinskom uvik se vidila, najviše u općem odnosu prema ljudima iz te regije koje je uvik zva Južnim Hrvatima. E pa znaj, dragi Krugeru, da se u toj "Južnoj Hrvatskoj" prije povijest pisala nego igdi drugo! Štoviše, klesala se u kamen. Nije pisana u nekom zagorskom vinogradiću, nego u toj "Južnoj Hrvatskoj" koja je Velikom Narodnom Vođi bila toliki trn u oku.
U prošlom postu uopće nisan "aludira" na Kajzerov doprinos na sportskom planu, već isključivo na društveno-političkom. I to ti je dobro lwood reka: "Kakve je uspjehe postiga imamo prilike vidit i danas." Voliš Francov legacy? Samo izvoli, niko ti ne brani. Ali ja tome zlikovcu nikad neću hvalospjeve sipat. NIKAD! Čovik koji je iša udarat temelje da stvori "hrvatsko plemstvo 21. stoljeća" na uštrb naroda za mene ne može biti ništa nego zlikovac. 80% lošeg što danas vidiš u društvu je krivica isključivo "Francek & Co." Spomenia je gori maki da su dolazili glasovi iz Dalmacije koji su davali toj vlasti legitimitet. Jesu, točno... Žalosno, ali jesu. Međutim, iz moje kuće nisu I stalno se vodite istom logikom kakav si ti to Hrvat, ne navijaš u euro kupovima za hr. klub... Ma nemoj mi reći, znači ako ne navijan za Dinamo san Hrvat drugog reda? Ja ne znan da bi ijedan navijač BvB navija za Schalke u Europi i obrnuto. A gle čuda - oboje su njemački klubovi! I to iz iste pokrajine (države)! Kako neshvatljivo...
|
Trljam ruke. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 01/09/2012 : 10:00:43
|
quote: Originally posted by Zlotvor
pa posto si ti toliko inteligentniji od meni bio bi ti zahalan i ljubazan da objasnis
jer ja nekuzim, koliko god ti sebe smatao inteligentnim i superornim meni je potrebno pripomoci
Aj, dat ću si truda budući da si na više mista napisa hrpu nebuloza koje mi je muka i čitat, ali to je standardno od tebe tako da me ne čudi. To je za očekivat.
Što je Kajzer napravia za Dinamo manje-više se zna; ukra van je ime (u ime VELIKOG HRVATSTVA proglasivši je CROATIOM ili KOREJŠOM, kako ti draže) i ubia valjda svaki trud ostalih klubova u ligi tako što je konkurenciju u ligi doslovce uništia. Valjda znaš kako je reagirala publika - gorila je loža ('93. čini mi se). S pravom.
Patološka mržnja prema svemu dalmatinskom uvik se vidila, najviše u općem odnosu prema ljudima iz te regije koje je uvik zva Južnim Hrvatima. E pa znaj, dragi Krugeru, da se u toj "Južnoj Hrvatskoj" prije povijest pisala nego igdi drugo! Štoviše, klesala se u kamen. Nije pisana u nekom zagorskom vinogradiću, nego u toj "Južnoj Hrvatskoj" koja je Velikom Narodnom Vođi bila toliki trn u oku.
U prošlom postu uopće nisan "aludira" na Kajzerov doprinos na sportskom planu, već isključivo na društveno-političkom. I to ti je dobro lwood reka: "Kakve je uspjehe postiga imamo prilike vidit i danas." Voliš Francov legacy? Samo izvoli, niko ti ne brani. Ali ja tome zlikovcu nikad neću hvalospjeve sipat. NIKAD! Čovik koji je iša udarat temelje da stvori "hrvatsko plemstvo 21. stoljeća" na uštrb naroda za mene ne može biti ništa nego zlikovac. 80% lošeg što danas vidiš u društvu je krivica isključivo "Francek & Co." Spomenia je gori maki da su dolazili glasovi iz Dalmacije koji su davali toj vlasti legitimitet. Jesu, točno... Žalosno, ali jesu. Međutim, iz moje kuće nisu I stalno se vodite istom logikom kakav si ti to Hrvat, ne navijaš u euro kupovima za hr. klub... Ma nemoj mi reći, znači ako ne navijan za Dinamo san Hrvat drugog reda? Ja ne znan da bi ijedan navijač BvB navija za Schalke u Europi i obrnuto. A gle čuda - oboje su njemački klubovi! I to iz iste pokrajine (države)! Kako neshvatljivo...
|
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
Topic |
|