Author |
Topic |
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 02/09/2012 : 01:53:55
|
Takve budalaštine se nit ne isplati komentirat.. Zapravo nek se odcijepe ako žele i Istra i Dalmacija i Dubrovnik...crknuli bi od gladi nakon 3 mjeseca...svi osim Istrijana naravno.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 02/09/2012 : 02:07:46
|
quote: Originally posted by paro
Takve budalaštine se nit ne isplati komentirat.. Zapravo nek se odcijepe ako žele i Istra i Dalmacija i Dubrovnik...crknuli bi od gladi nakon 3 mjeseca...svi osim Istrijana naravno..
parice daj se nemoj sekirati..nije ti to zdravo.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 02/09/2012 : 02:12:59
|
Takve budalaštine se nit ne isplati komentirat.. Zapravo nek se odcijepe ako žele i Istra i Dalmacija i Dubrovnik...crknuli bi od gladi nakon 3 mjeseca...svi osim Istrijana naravno..
baš si šaljiv dečkec. ili si mislia napisat: "procvitali bi nakon 3 miseca bez parazita"? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
Edited by - lwood on 02/09/2012 02:13:29 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 02/09/2012 : 02:14:34
|
Skoro zaboravih.. Hajduk izgubio od Rijeke. Svirali nepostojeći penal. Mamić je kriv.
Jebali vas Zagreb, 5000 kuna i Mamić svi zajedno u guzicu. Stvarno niste normalni...
jebali te mamič ,zagreb i 5000 kn u guzicu. stvarno nisi normalan |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10229 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 02/09/2012 : 02:21:20
|
quote: Originally posted by dsormaz1
Baš bedastoće. Čini mi se da su se neki već odavno odcijepili...od svojih mozgova. Ako su ih uopće ikada imali.
A meni se čini da neki nemaju smisla za zajebanciju. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 02/09/2012 : 02:24:54
|
meni se čini da nekima nije jasno da države nastaju i nestaju |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 02/09/2012 : 02:45:41
|
quote: Originally posted by lwood
baš si šaljiv dečkec. ili si mislia napisat: "procvitali bi nakon 3 miseca bez parazita"?
Budući kako ne bi imali više koga krivit za razna sranja, pobili bi se međusobno...ili bi držeći se za qrac i fućkajući brojalice tražili nekog krivca dok ne bi pocrkali od gladi...isti qrac.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 02/09/2012 : 02:47:27
|
quote: Originally posted by brni
parice daj se nemoj sekirati..nije ti to zdravo..
Tovarčiću, odi u onaj tovarski topik kukaj oko nekog qrca...evo Rijeka vas naguzila...sviraj o tome pomalo.. |
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 02/09/2012 : 02:58:21
|
meni se čini da nekima nije jasno da države nastaju i nestaju
a nekima nije jasno da neke uopće nisu održive.. |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 02/09/2012 : 11:56:32
|
meni se čini da nekima nije jasno da države nastaju i nestaju
a nekima nije jasno da neke uopće nisu održive..
pa to gledan svakog dana i izvini al koja je to država ovde bila održiva?
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 02/09/2012 : 12:07:27
|
dakako. ovo piše Mirko a pomaže mu Slavko.
o čemu ti pričaš jebate? ako ti se ne sviđa šta ovde piše izvoli si kontaktiraj hgk ili ekonomski fax pa nek ti oni objasne
pa o tome ti i pričam, mogu slobodno i Mirko i Slavko.. Hvala vam na savjetu profesore...
EDIT: Ovaj članak ili dio članka sadrži zastarjele podatke. (Rasprava) Nadopunite članak novijim podacima i uklonite ovaj predložak.
|
|
Edited by - paro on 02/09/2012 12:09:27 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 02/09/2012 : 12:15:19
|
pa nađi onda službene podatke ekonomije za svaku županiju ,ili se obrati onima koje san spomenia. |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 02/09/2012 : 12:33:51
|
pa nađi onda službene podatke ekonomije za svaku županiju ,ili se obrati onima koje san spomenia.
Je, jedva čekam: Dobar dan, dal imate par minuta vremena. Znate, na stripovskom sam forumu ušao u diskusiju s dotičnim elvudom koji je pročitao na vikipediji
Nego elvude, meni nije jasno zašto već nisi u vlaku. Snalažljivi momak poput tebe bi sigurno već drugi dan našao posao od 8-9 somova kuna (budući da je najmanja plača 5) na kojem ne bi ništa radio nego češao jaja, uostalom ko i ostalih milijun ljudi u gradu...režije ne plačamo, struju, vodu...sve nam Dalmacija platila... |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 02/09/2012 : 12:44:18
|
pa nađi onda službene podatke ekonomije za svaku županiju ,ili se obrati onima koje san spomenia.
Je, jedva čekam: Dobar dan, dal imate par minuta vremena. Znate, na stripovskom sam forumu ušao u diskusiju s dotičnim elvudom koji je pročitao na vikipediji
Nego elvude, meni nije jasno zašto već nisi u vlaku. Snalažljivi momak poput tebe bi sigurno već drugi dan našao posao od 8-9 somova kuna (budući da je najmanja plača 5) na kojem ne bi ništa radio nego češao jaja, uostalom ko i ostalih milijun ljudi u gradu...režije ne plačamo, struju, vodu...sve nam Dalmacija platila...
znači ti želiš reč da su sve to laži šta piše tamo? |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 02/09/2012 : 12:44:38
|
zašto bi bia u vlaku? napisa san ti več da me život u zg ne zanima.
pa zato jer tu teku med i mlijeko, računi ne postoje, a plače basnoslovne... |
|
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 02/09/2012 : 12:46:43
|
državni zavod za statistiku?
nadležna ministarstva?
a ne wikipedia
ak zaista misliš da je minimalna plaća u zg-u 5 soma kuna, onda si ili zadrt ili lud. bez uvrede. niš osobno.
možda je prosjek,al sa izdvojenicama(malo statistike, znači visoko odstupanje od prosjeka),al u taj prosjek plaće ulazi ivica mudrinić sa 180 hiljada kuna plaćom i onaj bogec kaj nema plaću i kaj kopa po smeću.
|
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 02/09/2012 : 12:59:52
|
Vi i dalje o dobroj staroj podjeli između juga i sjevera koji su izmislili nečiji zli umovi. Što se tiče podjele novca i ignoriranja od strane vlasti,najmanje se mogu žaliti gradovi uz dalmatinsku obalu i SZ Hrvatska uključujući Zagreb. Lika i Istra su puno više zapuštene iako Istrijani uspijevaju sami napraviti velike stvari.Na TV-u rijetko budu reportaže iz tih dijelova države.
Najbitnije je da su na čelnim mjestima sposobni ljudi jer ako je obrnuto,onda ti isti počinju kukati o centralizaciji i mržnji. Ja još nisam negdje vidio dokaz da se nekome uskratio novac jer je iz Dalmacije,najčešće je nekom gradu uskraćena lova jer je izabrao krivu političku opciju. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 02/09/2012 : 13:03:35
|
quote: Originally posted by djule
državni zavod za statistiku?
nadležna ministarstva?
a ne wikipedia
ak zaista misliš da je minimalna plaća u zg-u 5 soma kuna, onda si ili zadrt ili lud. bez uvrede. niš osobno.
možda je prosjek,al sa izdvojenicama(malo statistike, znači visoko odstupanje od prosjeka),al u taj prosjek plaće ulazi ivica mudrinić sa 180 hiljada kuna plaćom i onaj bogec kaj nema plaću i kaj kopa po smeću.
nisan ja ništa takvo napisa,osim kako funkcionira tzv lokalna samouprava. šta ti tu nije jasno? |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 02/09/2012 : 13:04:45
|
zašto bi bia u vlaku? napisa san ti več da me život u zg ne zanima.
pa zato jer tu teku med i mlijeko, računi ne postoje, a plače basnoslovne...
ja to nisan napisa i ne stavljaj mi riči u usta. napisa san kako stvari stoje u ovoj državi. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 02/09/2012 : 13:14:11
|
quote: Originally posted by Leonid
Vi i dalje o dobroj staroj podjeli između juga i sjevera koji su izmislili nečiji zli umovi. Što se tiče podjele novca i ignoriranja od strane vlasti,najmanje se mogu žaliti gradovi uz dalmatinsku obalu i SZ Hrvatska uključujući Zagreb. Lika i Istra su puno više zapuštene iako Istrijani uspijevaju sami napraviti velike stvari.Na TV-u rijetko budu reportaže iz tih dijelova države.
Najbitnije je da su na čelnim mjestima sposobni ljudi jer ako je obrnuto,onda ti isti počinju kukati o centralizaciji i mržnji. Ja još nisam negdje vidio dokaz da se nekome uskratio novac jer je iz Dalmacije,najčešće je nekom gradu uskraćena lova jer je izabrao krivu političku opciju.
nije to izmišljotina nego činjenica |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
Topic |
|