forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 546

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2012 : 12:56:47  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by supermark

quote:

quote:

quote:

quote:

ma pricamo bezveze, znam, nema prepucavanja
ovo je vise onako informativno za lwooda koji se seli gore

a za onih sat vremena viska ti ne moras raditi (i zaradaiti 25% vise), mozes provesti vrijeme sa svojima doma, sa zenom i slično, tako da ti se vraca na pocetak- vrijeme je novac
a ja sam mislio da si ti napisao da je vrtic skuplji u zagrebu, jer ne znam odakle ti to da je jeftiniji gore
provjerit cu sutra, ali poprilicno sam siguran da je u zagrebu vrtic skuplji čak 3-4 puta nego u splitu

Jasno da ne moran radit i da mogu taj sat vrimena iskoristit nekako drugačije, ali tu ti onda pada u vodu teorija vrijeme=novac
Mislin da državni/gradski vrtić u Zagrebu oko 250 Kn. U Splitu je 500.

previše usko gledaš tu poslovicu
nekomu je vrijeme sa obitelji vrijednije od novca

Opet ti po svome.
Slažen se s tobon u potpunosti šta se vremena i obitelji tiče, ali ako pričamo čisto ekonomski, a priča je u tom smjeru išla taj moment obitelji je kompletno nebitan.
Ja ovde ne pričam o ukupnoj kvaliteti života koja je barem za mene nemjerljivo na strani Splita(nije u šoldima sve). Pričam isključivo o novcu koji je potreban za osnovne ljudske potrebe kao što su krov nad glavom i plaćanje troškova za taj krov. Hranu nema smisla stavljat u jednadžbu jer je cijena hrane otprilike ista.

Nisi se složio samnom oko troškova života u Zagrebu i Splitu ali još uvijek nisam od tebe dobio nekakav suvisli odgovor zašto misliš da je život u Zagrebu skuplji?

sad me zajebavas
pa jesam stavio da je jefitniji najam stana u splitu?
jesam stavio da u zagrebu moras putovati dok u splitu mozes raditi duze?
i tvrdim da je vrtić skuplji u zagrebu

kad smo kod toga nisi ni ti stavio nekakav suvisli odgovor zašto misliš da je život u Zagrebu jeftiniji,
osim toga da samo kontriramo jedan drugome po gore navedenom

Kad ne bi zna koliko si tvrdoglavo magare mislija bi da zajebavaš ti mene.
1.Prvo i osnovno jasno san ti 3 puta napisa da ne pričan o najmu nego o cijeni kvadrata koja je u Splitu oko 2000 dok je u Zagrebu oko 1500
Osin toga, napisa si da je najam jeftiniji u Splitu, a ja sam ti objasnio da nije. Još sam ti dao vlastiti primjer plaćanja stana od 70 kvadrata u novom zagrebu, dakle ne u nekoj vukojebini.
2.Pokušavajući mi objasniti teoriju vrijeme=novac, koja nema nikakve osnove i sam si ze zapetljao. Čak si se i složio da to baš i ne moraju biti novci nego vrijeme provedeno u obitelj. To šta ću ja provest više vrimena sa ženon i diteton mi život u Zagrebu ne čini jeftinijim ni skupljim.
3.Nisi se ni jednom u svojim brbotanjima dotaknuo režija koje sam 3 puta spomenuo.
4.O vrtiću nemaš blage veze. Aj pročitaj šta kaže paro, pa onda pročitaj šta san mu odgovorija. Ja znam da ti imaš vlastito poimanje stvarnosti, ali da ga jebeš 250 nije nikako više od 500. O privatnim vrtićima ne pričam.
5.Ne prepucavamo se nego ja iznosim činjenice a ti iz neznam kojega razloga upireš po svojoj priči koja nema veze sa životom.

Aj majke ti objasni mi kako ti to nisan da suvisli odgovor zašto je u Zagrebu život jeftiniji.

ma vidiš da je zmešan

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/09/2012 : 12:57:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

quote:
Originally posted by brni

mogu li ja doc
dosta mi je vise opcenja sa purgerkama samo priko lita..moga bi to radit cilu godinu..

Ne pričaj bajke brni, godinama nisi ženu vidio

Hhahahah koji kralj
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/09/2012 : 12:58:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Tonka24

A najbitnije je trenutno ovo:
Himna najelitnijeg klupskog natjecanja, odzvanjat će Maksimirom drugu godinu za redom. Govori se da Dinamo ulazi u LP da bi oborio neslavan rekord koji je postigao prošle sezone,ali takvima i sličnima ništa drugo ne preostaje nego da pronalaze razloge s kojima će lječiti vlastite komplekse i " Duševne Bolesti ".
Neka pati koga smeta.

daj promini avatar..ne pase ti uz karakter..

A kakav paše? Aj baci neku sliku... samo me poštedi gay spika i mamića
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/09/2012 : 13:00:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bardho

quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

odlično si ovo napisa zlotvore.

Je, super je priča... ako si tovar koji ne zna drugo nego cmizdrit i krivit druge za svoju nesreću...krenite od sebe papci, pa da vidimo di ćete završit..

mene zanimaju činjenice koje čemo i opet ponovit:

U Hrvatskoj postoji i sve izraženiji problem razlike u standardu i razvijenosti pojedinih dijelova Hrvatske, što je vjerojatno i posljedica poreznog sustava koji je na snazi. Dok se u Europi otprilike 25% poreznih prihoda ostavlja ondje gdje su uprihođeni, tj. u lokalnim samoupravama, u Hrvatskoj je taj postotak u praksi između 3 i 4% poreza koji ostaju lokalnoj samoupravi. Budući su većina velikih kompanija i banaka, kao i državnih monopolista za svoje sjedište registrirali Zagreb ovaj je problem tom činjenicom još više potenciran. To za posljedicu ima stanje da je BDP po stanovniku u Zagrebu otprilike trostruko veći od prosjeka za cijelu državu. Od prve slijedeće najrazvijenije i najbogatije regije, Istre, glavni je grad, mjereno po BDP-u per capita, također gotovo trostruko bogatiji, a samim tim i razvijeniji. Drugi i treći grad (Split i Rijeka) su više nego trostruko, u zaostatku za Zagrebom, dok su najnerazvijenija područja gotovo deset puta siromašnija i nerazvijenija od metropole, bez obzira na činjenicu da je najsiromašnija Vukovarsko-srijemska županija sposobna proizvesti u prosjeku pet puta više poljoprivrednih proizvoda negoli ostatak Hrvatske, a što je do domovinskog rata i bio slučaj. Nažalost, gotovo u pravilu, najsiromašniji dijelovi države su oni koji su bili pod okupacijom tijekom rata, bez obzira na komparativne prirodne prednosti koje pojedini od njih imaju. Tako istočni dijelovi Hrvatske itekako kaskaju za hrvatskim zapadom.

BDP po stanovniku u Gradu Zagrebu je u 2004. godini, prema podacima DZS-a, iznosio 11.660 eura, dok je u Vukovarsko-srijemskoj županiju bio na razini od 3.667 eura. Uz Grad Zagreb, BDP viši od prosjeka tako su imale samo još Istarska (8.843 eura), Ličko-senjska (8.196 eura) i Primorsko-goranska županija (7.349 eura). Na posljednjem mjestu kojeg predvodi Vukovarsko-srijemska županija, nalaze se Brodsko-posavska (3.757 eura), Krapinsko-zagorska (4.429 eura) te Požeško-slavonska županija (4.594 eura). Najbliže prosjeku bile su Dubrovačko-neretvanska (6.104 eura) i Koprivničko-križevačka županija (5.856 eura).

Ta usporedba ukazuje i na produbljavanje razlika među županijama. Tako je zagrebački BDP po stanovniku 2004. prema prethodnoj godini povećan za više od 10 posto ili 1.074 eura, dok je u Vukovarsko-srijemskoj taj rast iznosio nešto manje od 8 posto ili 270 eura. Proizilazi da 2003. godine BDP po stanovniku u Gradu Zagrebu bio 3,11 puta veći nego u toj županiji, ta je razlika u 2004. godini povećana na 3,17 puta.

Podaci pokazuju i da je od 20 hrvatskih županija i Grada Zagreba u čak 17 županija BDP po stanovniku bio niži od državnog prosjeka. U odnosu na državni prosjek zagrebački je BDP po stanovniku u 2003. bio 79,15 posto veći, a u 2004. godini za gotovo 80,5 posto. To potvrđuje primat Zagreba nad drugim županijama i neuspjeh decentralizacije sustava.

Nekako imam osjećaj da je i za ovo Mamić glavni krivac

A nego tko je drugi kriv? Ne lupaj gluposti za svo zlo u republici dalmaciji kriv je Mamić.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/09/2012 : 13:07:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:
Originally posted by Tutta

hrvatska jest! bila,je i bice! kome smeta...

Ma pusti to, ipak se ne treba uzrujavati zbog šačice potomaka orjunaša i tolomaša koji mrze Hrvatsku i fantaziraju o nekakvoj državi Dalmaciji. To su obične budale i marginalci koji ne predstavljaju nikakvu većinu ni snagu u Dalmaciji, koja je bila i ostat će jedna od najhrvatskijih regija. Za te marginalce, po potrebi,bit će dovoljna i jedna satnija specijalaca. Oni su samo glasni po internetskim forumima i to je sve što oni mogu -laprdat preko neta.

Svaka čast na postu.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/09/2012 : 13:09:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo opet se počelo s Nezavisnom Dalmacijom...zapravo i nije neka loša ideja.
Već vidim slogan:
Zemlja lošeg nogometa i još lošijeg ugostiteljstva! Dobrodošli!

Da na ta dva polja Dalmatinci su pravi znalci. Naklon do poda.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/09/2012 : 13:11:05  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mogu se kladit da će uletit neki padobranac sa izjavom "Biće van Mamić kriv šta je kod vas kvadrat skuplji"

Taj padobranac ću najvjerojatnije bit ja

Ma Ok, ti samo trollaš.
Al bit će i pravih padobranaca, samo čekaj.

I još nešto, šta se kukanja tiče.
Uzeo si primjer Slavonaca kao ljudi koji za svoje probleme ne okrivljuju Zagreb.
Pronjuškaj malo po portalima i forumima šta kažu o podjeli hrvatske na dvije statističke regije za korištenje EU fondova. Zagreb in nikad nije bija draži.

Opet moran naglasit zbog padobranaca: Moje mišljenje je da šize bezveze, i da ih to šta su upali u regiju za Zagrebom neće koštat ništa.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/09/2012 : 13:15:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:

quote:

Ma pusti to, ipak se ne treba uzrujavati zbog šačice potomaka orjunaša i tolomaša koji mrze Hrvatsku i fantaziraju o nekakvoj državi Dalmaciji. To su obične budale i marginalci koji ne predstavljaju nikakvu većinu ni snagu u Dalmaciji, koja je bila i ostat će jedna od najhrvatskijih regija. Za te marginalce, po potrebi,bit će dovoljna i jedna satnija specijalaca. Oni su samo glasni po internetskim forumima i to je sve što oni mogu -laprdat preko neta.

A šta ti znaš o Dalmaciji osim onoga što pročitaš u Hrvatskom slovu i sličnim sranjima? I odjebite više s najhrvatskijim ovim ili onim, bagro desničarska. Činjenica da je Dalmacija leglo ultradesničara je ne čini najhrvatskijom nego najglupljom. Ti "domoljubni" idioti izgleda nikako ne kuže da bi, da je pobijedila njihova opcija, oni sada pričali talijanski.

Dosta s politikom, zatvorit ću vam ove topike, ionako samo generiraju svađe.

Potalijanili se oni i bez toga ne brini
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2012 : 13:17:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

A šta ti znaš o Dalmaciji osim onoga što pročitaš u Hrvatskom slovu i sličnim sranjima? I odjebite više s najhrvatskijim ovim ili onim, bagro desničarska. Činjenica da je Dalmacija leglo ultradesničara je ne čini najhrvatskijom nego najglupljom. Ti "domoljubni" idioti izgleda nikako ne kuže da bi, da je pobijedila njihova opcija, oni sada pričali talijanski.

šta pametuješ bezveze ? šta ti uopče znaš o povijsti Dalmacije? ništa ako i toliko jel?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/09/2012 : 13:18:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:
evo gledam se..visok, zgodan, misicav, plave oci i crna kosa, veliki penis..pravi dalmatinski primjerak muzjaka..

Da to nije jedno od onih ogledala iz lunaparka, koja iskrivljuju realnost??

os da ti posaljem snimku opcenja sa jednom purgerkom sta sam snima ovo lito..da se uvjeris..

To je, pretpostavljam, neka snimka koju si skinuo s neta...

Ma biži ča, ne zanimaš me, ne volin muške...

cudno..ja mislia da ga primas odostraga od gospona Mamića..

Krivo si mislija, ili bolje reći krivo si se nada...
Što se Mamića tiće, kad već imaš takve sklonosti, samo si ga uzmi, možda ti da kunu za usluge.

A on će tu kunu brže bolje po jedno "Hajdučko" i naravno kuna za hajduka
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/09/2012 : 13:20:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ma pricamo bezveze, znam, nema prepucavanja
ovo je vise onako informativno za lwooda koji se seli gore

a za onih sat vremena viska ti ne moras raditi (i zaradaiti 25% vise), mozes provesti vrijeme sa svojima doma, sa zenom i slično, tako da ti se vraca na pocetak- vrijeme je novac
a ja sam mislio da si ti napisao da je vrtic skuplji u zagrebu, jer ne znam odakle ti to da je jeftiniji gore
provjerit cu sutra, ali poprilicno sam siguran da je u zagrebu vrtic skuplji čak 3-4 puta nego u splitu

Jasno da ne moran radit i da mogu taj sat vrimena iskoristit nekako drugačije, ali tu ti onda pada u vodu teorija vrijeme=novac
Mislin da državni/gradski vrtić u Zagrebu oko 250 Kn. U Splitu je 500.

previše usko gledaš tu poslovicu
nekomu je vrijeme sa obitelji vrijednije od novca

Opet ti po svome.
Slažen se s tobon u potpunosti šta se vremena i obitelji tiče, ali ako pričamo čisto ekonomski, a priča je u tom smjeru išla taj moment obitelji je kompletno nebitan.
Ja ovde ne pričam o ukupnoj kvaliteti života koja je barem za mene nemjerljivo na strani Splita(nije u šoldima sve). Pričam isključivo o novcu koji je potreban za osnovne ljudske potrebe kao što su krov nad glavom i plaćanje troškova za taj krov. Hranu nema smisla stavljat u jednadžbu jer je cijena hrane otprilike ista.

Nisi se složio samnom oko troškova života u Zagrebu i Splitu ali još uvijek nisam od tebe dobio nekakav suvisli odgovor zašto misliš da je život u Zagrebu skuplji?

sad me zajebavas
pa jesam stavio da je jefitniji najam stana u splitu?
jesam stavio da u zagrebu moras putovati dok u splitu mozes raditi duze?
i tvrdim da je vrtić skuplji u zagrebu

kad smo kod toga nisi ni ti stavio nekakav suvisli odgovor zašto misliš da je život u Zagrebu jeftiniji,
osim toga da samo kontriramo jedan drugome po gore navedenom

Kad ne bi zna koliko si tvrdoglavo magare mislija bi da zajebavaš ti mene.
1.Prvo i osnovno jasno san ti 3 puta napisa da ne pričan o najmu nego o cijeni kvadrata koja je u Splitu oko 2000 dok je u Zagrebu oko 1500
Osin toga, napisa si da je najam jeftiniji u Splitu, a ja sam ti objasnio da nije. Još sam ti dao vlastiti primjer plaćanja stana od 70 kvadrata u novom zagrebu, dakle ne u nekoj vukojebini.
2.Pokušavajući mi objasniti teoriju vrijeme=novac, koja nema nikakve osnove i sam si ze zapetljao. Čak si se i složio da to baš i ne moraju biti novci nego vrijeme provedeno u obitelj. To šta ću ja provest više vrimena sa ženon i diteton mi život u Zagrebu ne čini jeftinijim ni skupljim.
3.Nisi se ni jednom u svojim brbotanjima dotaknuo režija koje sam 3 puta spomenuo.
4.O vrtiću nemaš blage veze. Aj pročitaj šta kaže paro, pa onda pročitaj šta san mu odgovorija. Ja znam da ti imaš vlastito poimanje stvarnosti, ali da ga jebeš 250 nije nikako više od 500. O privatnim vrtićima ne pričam.
5.Ne prepucavamo se nego ja iznosim činjenice a ti iz neznam kojega razloga upireš po svojoj priči koja nema veze sa životom.

Aj majke ti objasni mi kako ti to nisan da suvisli odgovor zašto je u Zagrebu život jeftiniji.

1. cijena kvadrata nema sanse da je jeftinija u zagrebu,
nadje se jeftinije zbog veceg izbora stanova, ali u prosjeku je jeftinije u splitu, iako ne puno
sto se tice najma, ne mozes me uvjeriti kad sam iznajmljivao u splitu i zagrebu i student sam i znam milijun ljudi koji iznajmljuju gore i dolje i znam kako stoje cijene stana
2. previse usko gledas "novac"
kao prvo, ti mozes raditi duze i zaraditi vise (to si valjda shvatio)
kao drugo, iako nisi na poslu, pa bilo i sa zenom doma, to krace putovanje ti cini zivot jeftinijim jer imas priliku iskoristiti taj visak vremena
kako to ne razumijes?
ako svaki dan zelis biti sa zenom dva sata, u splitu to obavis dok u zagrebu to vrijeme potrosis samo na put na put
taj visak vremena mozes iskoristiti za neke druge stvari - npr. popravak perilice iil bilo koju drugu produktivnu aktivnost koja na kraju donosi novac iako fizički novac u ovom slučaju nisi dobio
3. sto se tice režija, istina je da su pozii režije u splitu skuplje, ali isto tako je zima puno kraća
u zagrebu se moraš grijati prektički od 10 do 3-4 mjeseca, dok u splitu eventualno dva mjeseca
4.paro kaze da je cuo iz prica
5. zivio sam u splitu i zagrebu do jucer i nasao si mene uvjeravati
prije koliko si ti zivio u zagrebu?
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/09/2012 : 13:23:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

šta pametuješ bezveze ? šta ti uopče znaš o povijsti Dalmacije? ništa ako i toliko jel?

Za vas dalmatince bitno je da znam o povijesti Italije zar ne?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2012 : 13:33:13  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Za vas dalmatince bitno je da znam o povijesti Italije zar ne?

eto vidiš da nemaš pojma o čemu pričan.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/09/2012 : 13:36:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
@nesvrstani, jos par stavaka za razmisljanje
6. gorivo u zagrebu je nemjerljivo potrošnije
7. u splitu se možeš prošetati do posla i nazad, ne trebaš plaćati ni javni prijevoz
8. ljetovanja se ne plaćaju u tolikoj mjeri, jer si već na moru
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/09/2012 : 13:37:04  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

nadje se jeftinije zbog veceg izbora stanova, ali u prosjeku je jeftinije u splitu, iako ne puno
sto se tice najma, ne mozes me uvjeriti kad sam iznajmljivao u splitu i zagrebu i student sam i znam milijun ljudi koji iznajmljuju gore i dolje i znam kako stoje cijene stana
kao drugo, iako nisi na poslu, pa bilo i sa zenom doma, to krace putovanje ti cini zivot jeftinijim jer imas priliku iskoristiti taj visak vremena
kako to ne razumijes?
ako svaki dan zelis biti sa zenom dva sata, u splitu to obavis dok u zagrebu to vrijeme potrosis samo na put na put
taj visak vremena mozes iskoristiti za neke druge stvari - npr. popravak perilice iil bilo koju drugu produktivnu aktivnost koja na kraju donosi novac iako fizički novac u ovom slučaju nisi dobio
3. sto se tice režija, istina je da su pozii režije u splitu skuplje, ali isto tako je zima puno kraća
u zagrebu se moraš grijati prektički od 10 do 3-4 mjeseca, dok u splitu eventualno dva mjeseca

1. Jesi li prenesposoban da otvoriš recimo njuškalo.hr i pogledaš cijene stanova?
Mislin nemoraš ako ti se ne da, ne bi se ni meni dalo , ali onda baren neću na silu ispadat idiot.
Pa jebo te iman osjećaj da ti pokušavan objasnit da je danas ponediljak, ti meni tvrdiš da je nedilja i očekuješ da rečen ekipi na poslu:"Sorry ljudi meni je danas nedilja ja iden kući"
2.Kakve jebene veze ima moje vrijeme provedeno sa ženon i diteton sa financijskim stanjem. Kvaliteta života(Tu između ostaloga spada vrime sa obitelji) je jedna stvar. Skupoća ili jeftinoća nešto drugo.
Jel ti teško pojmit da je meni osobno život u Splitu skuplji ali mi je kvaliteta života veća???
3.U Splitu se triba grijat 2 miseca???
Jes ti normalan?
4.paro je čuo a ja znam. Zamisli, imam prijatelje koji žive i imaju djecu u Zagrebu i plaćaju vrtić pa valjda znaju koliko plaćaju.
Osim toga, i ti samo čuo da je vrtić 3-4 puta skuplji, pa te činjenica da si to samo čuo ne spriječava da ovde lupaš kontru bez ikakvog osnova.
5.Ti si prijatelju studirao, a ne radio i živio u tim gradovima.Jel ti trebam još 47 puta napisat da me ka radnoga čovika sa nekakvin planovima u životu ne interesira podtanarstvo nego vlastiti krov nad glavom. Imaš li dicu supermarče?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 03/09/2012 : 13:39:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Demonske ti krvi,u dva dana smo nagurali skoro do 100 stranica topica o GNK-u.
Najbolje je počet od početka rasprave,kokice,sok i imaš odličnu zabavu.
Stripovi su nula za ovo

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/09/2012 : 13:42:28  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

7. u splitu se možeš prošetati do posla i nazad, ne trebaš plaćati ni javni prijevoz

Hvala, volim vježbat vijuge ali ovo mi i nije neki izazov.
6.Ali javni prijevoz neusporediovo bolji.
7.Možda možeš, možda nemožeš. Evo meni bivši kolega živi u Sigetu, radi u Velikoj gorici, i do posla mu treba manje nego meni u Splitu. Njemu je tako, nekom drugom drugačije. Nemožeš generalizirat. Znaš li koliko ljudi iz Splita radi u Dugopolju? Dovoljno da je Slobodna Dalmacija tamo, da ne pričan o drugin firmama.
8.Ja ti isto ovako mogu reć da vi zimovanja ne plaćate u tolikoj mjeri jer si već na snijegu. I ne gubi se u raspravi ako možeš. Ljetovanja/Zimovanja spadaju pod luksuz a ne osnovne životne potrebe.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 03/09/2012 13:48:46
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2012 : 13:44:53  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

jesi ti zdrav? znači neko če šetat od npr. Žnjana do Varoša??

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/09/2012 : 13:48:23  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
supermark je Split vidia samo na slikama..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/09/2012 : 13:49:33  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

supermark je Split vidia samo na slikama..

Supremark je živija u Splitu, al mu to očito ne smeta da piše gluposti.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2012 : 13:53:26  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
supermark isprobaje nove droge i ima raznorazne vizije.
očekujen da nam se obrati s priopčenjen vanzemaljskog entiteta čija poruka če nam donijet sriču i zdravlje

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/09/2012 : 13:55:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

kako to ne razumijes?

1. Jesi li prenesposoban da otvoriš recimo njuškalo.hr i pogledaš cijene stanova?
Mislin nemoraš ako ti se ne da, ne bi se ni meni dalo , ali onda baren neću na silu ispadat idiot.
Pa jebo te iman osjećaj da ti pokušavan objasnit da je danas ponediljak, ti meni tvrdiš da je nedilja i očekuješ da rečen ekipi na poslu:"Sorry ljudi meni je danas nedilja ja iden kući"
2.Kakve jebene veze ima moje vrijeme provedeno sa ženon i diteton sa financijskim stanjem. Kvaliteta života(Tu između ostaloga spada vrime sa obitelji) je jedna stvar. Skupoća ili jeftinoća nešto drugo.
Jel ti teško pojmit da je meni osobno život u Splitu skuplji ali mi je kvaliteta života veća???
3.U Splitu se triba grijat 2 miseca???
Jes ti normalan?
4.paro je čuo a ja znam. Zamisli, imam prijatelje koji žive i imaju djecu u Zagrebu i plaćaju vrtić pa valjda znaju koliko plaćaju.
Osim toga, i ti samo čuo da je vrtić 3-4 puta skuplji, pa te činjenica da si to samo čuo ne spriječava da ovde lupaš kontru bez ikakvog osnova.
5.Ti si prijatelju studirao, a ne radio i živio u tim gradovima.Jel ti trebam još 47 puta napisat da me ka radnoga čovika sa nekakvin planovima u životu ne interesira podtanarstvo nego vlastiti krov nad glavom. Imaš li dicu supermarče?

1. znam ja cijene stanova, ali dosta tih "stanova" su apartmani sa žnjana, meja i ostalih kvartova koje ne ubrajamo u stanove, a dižu cijene u nebo
2. a sto da ti ja radim kad ti najbocniju stvar da novac nije samo sredstvo plaćanja nego i mjerilo vrijednosti ne možeš shvatiti?
višak vremena iskoristiš za PRODUKTIVNE AKTIVNOSTI koje reultiraju sa više novaca, npr. rekao sam ušteda od popravka perilice ili krečenja kuće koje možeš obaviti zbog viška vremena koje u zagrebu nemaš
3. da sam bar živio u splitu 6 godina pa da znam koliko sam se grijao
4. nisam lupao kontru bez osnove, nego sam rekao da sam cuo da su skuplji vrtići i da ću pitati, jer imam i ja prijatelje koji imaju djecu i gore i dolje i znam da su mi se žalili na cijene vrtića
5. pa tebe zanima, ali nemaju svi toliko novaca da kupe stan, ali to nije ni vazno
kad se gleda gdje je zivot jeftiniji/skuplji gleda se i najam stanova a ne sto NESVRSTANI radje kupi stan nego ga iznajmi
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/09/2012 : 14:02:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Hvala, volim vježbat vijuge ali ovo mi i nije neki izazov.
6.Ali javni prijevoz neusporediovo bolji.
7.Možda možeš, možda nemožeš. Evo meni bivši kolega živi u Sigetu, radi u Velikoj gorici, i do posla mu treba manje nego meni u Splitu. Njemu je tako, nekom drugom drugačije. Nemožeš generalizirat. Znaš li koliko ljudi iz Splita radi u Dugopolju? Dovoljno da je Slobodna Dalmacija tamo, da ne pričan o drugin firmama.
8.Ja ti isto ovako mogu reć da vi zimovanja ne plaćate u tolikoj mjeri jer si već na snijegu. I ne gubi se u raspravi ako možeš. Ljetovanja/Zimovanja spadaju pod luksuz a ne osnovne životne potrebe.

6. to nema veze sa skupoćom/jeftinoćom
7. mozes se prosetati do posla u splitu, ali ti sto rade u dugopolju vise ne rade u splitu, jel tako?
8. istina, ali po tvojoj logici smo onda mi u procvatu, budući da 80% građana ide na ljetovanja
dakle, zbog tako velikog broja se to isto uzima u računicu, dok na zimovanje ide 25% stanovnika
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/09/2012 : 14:04:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jesi ti zdrav? znači neko če šetat od npr. Žnjana do Varoša??

izabrao si najudaljeniju opciju
i za tu treba sat vremena
u zagrebu za najudaljeniju opciju ti treba 6 sati, od dubrave do podsuseda, ako ne i vise
ja sam svaki dan isao sa varoša do victe, što je 80% puta od žnjana do varoša
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/09/2012 : 14:05:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

Demonske ti krvi,u dva dana smo nagurali skoro do 100 stranica topica o GNK-u.
Najbolje je počet od početka rasprave,kokice,sok i imaš odličnu zabavu.
Stripovi su nula za ovo

ispočetka je plan bio da zaključamo dinamov topic, ali smo skrenuli sa politike na skupoću života
Go to Top of Page
Page: of 546 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.86 seconds. Snitz Forums 2000