forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 546

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/09/2012 : 15:30:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by supermark

zasto pricam pizdarije?
1. ti si rekao da je ljetovanje luksuz
2. 80% ljudi u hrvatskoj ide na ljetovanje
zaključak=
1. + 2. = 3. svi plivamo u novcu jer velika većina troši na luksuz, koji se troši samo kad se ima "viška" novaca (a to višak znači sve više od onoga što nam treba za život i ostalo što ide uz to)

Nego šta je ljetovanje???
Nasušna životna potreba?
80% je jako nategnuta brojka, i nekako ne virujen u nju. Kad izuzmeš ljude koji već žive na moru ili imaju nešto svoje na moru, i ljude koji žive na rubu egzistencije a nažalost ima ih masu, ne virujen da brojka prelazi 20%.
Osin toga, to šta ljudi idu na ljetovanja je isti kurac ko i šta kupuju nove automobile, i više ima veze sa našin seljačkin mentaliteton nego sa realnin mogućnostima ljudi.
Bitno se pokazat, je li?

Tako da ovo tvoje meni više sliči na 1+2=64

slazem se s tobom, ali, otici cu u drugu temu, za mene krize nema
ne zato sto je stvarno nema, nego zato sto ljudi zive debelo iznad svojih mogućnosti, smao se zadužuju i žive na kredit, od danas do sutra
ali to je neka druga tema

i iznenadio bi se koliko ljudi ide na ljetovanja, ja sam pao na dupe kad sam vidio koliko ljudi ide na zimovanja
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/09/2012 : 15:32:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

da, a sad pricamo o jednoj od tih stavki
sto tu nije jasno?

Nije mi jasno da na temelju jedne stavke koja uvjetno rečeno ide tebi u prilog, izgrađuješ svoj stav zanemarujući sve ostale parametre.
Eto to mi nije jasno.

pa ja ju ne bi ni spominjao da lwood ne potencira tu temu
ja sam ju samo spomenuo među ostalima
tu se valjda slažemo

Ne slažemo se.
Ti si taj koji potencira priču o prijevozu jer je jedino prijevoz (I to možda) ono šta ti ide u prilog u tvrdnji da je Zagreb skuplji od Splita.

ja???
pa eto ti post ispod, ja sam nabrojao vise stavaka, a lwood se uhvatio te jedne i nju potencira
ili hoces reci da sam editirao taj post???

quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@nesvrstani, jos par stavaka za razmisljanje
6. gorivo u zagrebu je nemjerljivo potrošnije
7. u splitu se možeš prošetati do posla i nazad, ne trebaš plaćati ni javni prijevoz
8. ljetovanja se ne plaćaju u tolikoj mjeri, jer si već na moru

jesi ti zdrav? znači neko če šetat od npr. Žnjana do Varoša??

izabrao si najudaljeniju opciju
i za tu treba sat vremena
u zagrebu za najudaljeniju opciju ti treba 6 sati, od dubrave do podsuseda, ako ne i vise
ja sam svaki dan isao sa varoša do victe, što je 80% puta od žnjana do varoša

to šta si ti munjen i ne radiš ništa, ne znači da su i drugi takvi.
misliš da malo ljudi radi u Solinu,Stobreču,Kaštelima,Trogiru,Dugopolju čak i u Sinju?
i obrnuto.oče i oni ič pješke?

ajmo ti nacrtati
u splitu 20% ljudi ne moze pjeske do mjesta posla jer im treba vise od 20 minuta, u zagrebu je taj postotak 99,9%

ajmo ti nacrtat:
isti je kurac jel se radi o Splitu,Zagrebu,Medellinu ili San Joseu.
ideš do max 20 min pješke na posal. (ovo mislin na normalne ljude ne na čudake)
to šta tebe boli q i šta se šetkaš jer ti je dosadno je sasvim druga stvar.
išaq san i ja po Ljubljani pješke od štepca do Šiške i to mrtav pijan po snigu,a vrača san se u rane jutarnje sate jer mi je bilo gušt šetat.
da san radia iša bi kitu pješke. jel ti sad jasnije?
živiš ovde godinama a pojma o ničemu nemaš

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47143 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2012 : 15:33:17  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jel ti mene zajebaješ ili si prirodno glup?
kakvih jebenih 80 % ??
čitaš li ti moje komentare?
od svih koje znam da rade jedino mi stara ide pješke na posal.
i ima cca 15 min. znači na granici.

nisam ja rekao da idu na posao,
nego da su u mogućnosti ići na posao, odnosno da im treba manje od 20 minuta

btw. ja prirodno glup? ovo je baš jadno, lwoode, ali i ja mogu tako igrati: ja sam magistar, koje je ono tvoje znanje?

jak ti je magisterij kad osnovne stvari ne moš skontat.
i ne, nemaju svi tu mogučnost da idu pješke na posal.dapače nema ni večina mogučnost da ide pješke na posal.
jel ti uopče znaš nekog da šta radi ovde?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/09/2012 : 15:34:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
kladim se da cijelu nasu raspravu nitko nije procitao :)
osim mene i nesvrstanog, naravno

bas me zanima sto drugi misle, markos je npr. zivio i u zagrebu i splitu
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/09/2012 : 15:35:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

jel ti mene zajebaješ ili si prirodno glup?
kakvih jebenih 80 % ??
čitaš li ti moje komentare?
od svih koje znam da rade jedino mi stara ide pješke na posal.
i ima cca 15 min. znači na granici.

nisam ja rekao da idu na posao,
nego da su u mogućnosti ići na posao, odnosno da im treba manje od 20 minuta

btw. ja prirodno glup? ovo je baš jadno, lwoode, ali i ja mogu tako igrati: ja sam magistar, koje je ono tvoje znanje?

jak ti je magisterij kad osnovne stvari ne moš skontat.
i ne, nemaju svi tu mogučnost da idu pješke na posal.dapače nema ni večina mogučnost da ide pješke na posal.
jel ti uopče znaš nekog da šta radi ovde?

znam ih par
i idu autom, btw
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47143 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2012 : 15:35:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
eto vidiš.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/09/2012 : 15:36:07  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Slažen se da nije u redu ovako pisat, ali moran ti reć da magisterij ne mora istovremeno bit i garancija inteligencije.
Pa i Anto Đapić ima magisterij???
I moja žena ima magisterij pa san pametniji od nje.
Ne radi se ovde uopće o tome jesi li ti pametan ili glup.
Ja osobno ne mislin da si glup, dapače , ali isto tako mislin da si nemjerljivo tvrdoglav i nedokazan.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47143 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2012 : 15:37:10  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Slažen se da nije u redu ovako pisat, ali moran ti reć da magisterij ne mora istovremeno bit i garancija inteligencije.
Pa i Anto Đapić ima magisterij???
I moja žena ima magisterij pa san pametniji od nje.
Ne radi se ovde uopće o tome jesi li ti pametan ili glup.
Ja osobno ne mislin da si glup, dapače , ali isto tako mislin da si nemjerljivo tvrdoglav i nedokazan.

ne mislin ni ja,al mora san ga malo

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47143 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2012 : 15:38:39  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
jednostavno me nervira kad neko priča nešto šta veze nema sa realnošču.
ja san cilu srednju iša buson u školu .
šta san triba? ič pješke od Mertojaka do Pomorske ??

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 03/09/2012 : 15:39:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

a koliko si ti nebuloza sad napisao, nisi ni svjestan, nije moje da o tome razmisljam
Koji dio? Navedi točno. Prvo pročitaj moj post od početka do kraja (ne kao obično između redaka) nego polako, smireno... Možeš čak i sricat, čisto da povataš konce.

quote:

svaki normalni njemac navijati za svaki njemacki klub u europi, svaki ce normalni amerikanac navijati za americki klub ( doduse ne u europi ) u americkim kupovima, svaki ce normalan nigerijac navijati za svaki nigeriski klub ( opet doduse ne u europi ) vec u africkim kupovima,

Svaki vjeran navijač West Hama bi se odreka seksa za godinu dana da Millwall bude iza njih, propadne u diviziju niže i ode u bankrot.
Svaki navijač NY Yankeesa bi se odreka dvi mjesečne plaće da New Jersey Jackalsi odu 3pm.
Svaki navijač Boca Juniorsa bi se spasia da River Plate ispadne, propadne lalalala da ne duljin.

Pojam rivalstvo je očito tebi nepoznat.

quote:

pusti ti ta hrvatstva

Ti si se uvatia ka pijan plota, ne ja. Meni se od te riči povraća jer se odma sitin uhljeba, kriminalaca i ostale gamadi koji su se na razno razne načine obogatili u ime tog isto HRVATSTVA.

quote:

ak ne znas povjest dinama tko ti je kriv, dinamu su gasili i mjenjali mu imena kak su htjeli

Što ti to govori o klubu?
quote:

tak da je svejedno jel se zove gradjanski, dinamo ili croatia, vjerojatno ti to ne znas

Baš i nije svejedno. Tu i jesu najveće prevare i muljaže.

quote:

ali ti koji su krajem devedesetih s tolikim zarom trazili povrati imena dinamo su pocetkom devedesetih s jednakim zarom navijali za hask gradjanski i nisu se tada bunili sto se zove hask gradjanski

zato je i gorila loža jer su s jednakim žarom navijali.

quote:

ali eto neki zli vjetrovi su s vremenom propuhali

Znan, osite se i danas u svim segmenetima. Štoviše, čini mi se da pušu još jače.

quote:

s ljudima je lako manipulirati

zasad jedino točno što si napisa.

quote:

a ovo sa dalmacijom mi je stvarno bolesno, valjda samo ljudi s juga vide da ih ljudi sa sjevera mrze

Di san ja to napisa da ljudi sa sjevera mrze ove s juga? Aj nađi to, molin te (pogleda moj post još jednom). Napisa san da Tuđo nije moga smislit ime Dalmacije i to me niko ne može razuvjerit da nije tako.

quote:

eto ja sam sa sjevera i igrom slucaja znam dosta dalmatinaca, pa mi se nikad nisu potuzili da ih netko sa sjevera mrzi, o rivalstvima smo razgovarali ali o mrznji nema ni rijeci

Pa o tome niko i ne govori. Zapravo te mržnje i nema, već je umjetno napumpana. A ako je i ima, za to je kriva isključivo tadašnja politika.

I za kraj...
Krugeru, ja ne mrzin Dinamo. Gledan ga isključivo iz neutralnog kuta. Dakle, komentiran samo ono što vidin na terenu: trenera, igrače i igru.
Nadalje, moje građansko, demokratsko ili kakvo hoćeš pravo je da ja za taj isti Dinamo ne navijan. U nikakvom euro kupu. Opet, gledan ih isto ka da igra Anži Mahačkala, Man. City ili PSG. Totalno neutralno.
I ako već ne čitaš moj post do kraja - onda me nemoj ni kvotat. Amen.
Jer ja iman dojam da si ti jedan obični forumski trol pošto dižeš stare teme. U biti, ne dižeš teme koliko stare i zaključene rasprave. Kako na sportskim topicima, tako i na onom topiku u Punisheru di smo prosvjedovali za lwoodovo oslobađanje. I da se neko upeca na tvoju plitku provokaciju - tebi ništa. To dizanje starih rasprava (zaključenih) ti je kontra svakoj kulutri forumašenja. Pogledaj po drugim forumima pa ćeš shvatit jer manje-više svi imaju ista pravila.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/09/2012 : 15:40:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

eto vidiš.

ali oni mogu doci na posao za manje od 20min pjeske, samo im se neda
radje idu autom, potrose 20% plaće na gorivo, ali idu ko ljudi

ali kljucno je da imaju opciju, dok u zagrebu nemas
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47143 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2012 : 15:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

eto vidiš.

ali oni mogu doci na posao za manje od 20min pjeske, samo im se neda
radje idu autom, potrose 20% plaće na gorivo, ali idu ko ljudi

ali kljucno je da imaju opciju, dok u zagrebu nemas

i da imaju daleko je to od 80 % . pusti te yu stereotipe.
a osin toga nekom je i puno 20 minuti ič.
meni recimo nije,al opet nije mi toliko blizu nikad bia posal.
uostalom ne moš svest ljude na posal-kuča.ima ih šta odu posli u šoping ,na sela u pm i slično

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/09/2012 : 15:48:25  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Jer ja iman dojam da si ti jedan obični forumski trol .

Nisan siguran, al nebitno.
Zašto uopće raspravljaš sa čovikon koji uspoređuje Čopa i Eduarda?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 03/09/2012 : 15:49:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A ne znan ni ja koji mi je đava
Konstantno me tip kvota i preispituje, valjda zato...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/09/2012 : 15:55:36  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

kladim se da cijelu nasu raspravu nitko nije procitao :)
osim mene i nesvrstanog, naravno

bas me zanima sto drugi misle, markos je npr. zivio i u zagrebu i splitu

Marko je živija u Splitu za vrime Jugoslavije

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4511 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 03/09/2012 : 16:02:42  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Ne samo da ih uspoređuje, nego mu je Čop i bolji igrač.
quote:

quote:

Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4511 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 03/09/2012 : 16:03:30  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
bar od kad je prešao u dinamo
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4511 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 03/09/2012 : 16:12:36  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
ja ne znam koji je skuplji, jer nisam živio u Splitu. tamo sam samo u tranzitu, ali kad god odem na splitsku piacu, cijene limuna i drugih agruma su slične ko i u Zagrebu, a bar bi to trebalo biti jeftinije u Dalmaciji, jer su kao domaći agrumi u pitanju, u što čisto sumnjam. Nema domaćih agruma u prodaji, osim u 11., 12. i 1. mjesecu.
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 03/09/2012 : 16:18:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Ljudi,ne možete u raspravi pobjedit supermarka,on je Cules,njemu Messi daje snagu.
Ja sam veteran u raspravama s njim,unaprijed ste osuđeni na poraz

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/09/2012 : 16:23:48  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

Ljudi,ne možete u raspravi pobjedit supermarka,on je Cules,njemu Messi daje snagu.
Ja sam veteran u raspravama s njim,unaprijed ste osuđeni na poraz

jbt sta je tvrdoglav taj supermark..veci je tovar od svih nas..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/09/2012 : 18:18:41  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

ja ne znam koji je skuplji, jer nisam živio u Splitu. tamo sam samo u tranzitu, ali kad god odem na splitsku piacu, cijene limuna i drugih agruma su slične ko i u Zagrebu, a bar bi to trebalo biti jeftinije u Dalmaciji, jer su kao domaći agrumi u pitanju, u što čisto sumnjam. Nema domaćih agruma u prodaji, osim u 11., 12. i 1. mjesecu.

Ti agrumi su domaći u Južnoafričkoj republici.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/09/2012 : 21:06:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Di san ja to napisa da ljudi sa sjevera mrze ove s juga? Aj nađi to, molin te (pogleda moj post još jednom). Napisa san da Tuđo nije moga smislit ime Dalmacije i to me niko ne može razuvjerit da nije tako.

napisa si ovo : Patološka mržnja prema svemu dalmatinskom uvik se vidila

dakle slazes se da ljudi sa sjevera ne mrze ljude na jugu, ali je pitanje od kud tolika mrznja pojedinih ljudi s juga prema onim sa sjevera

ili je ipak tvoja izjava kontradiktorna jer izjavljujes kako pojedini ljudi mrze ljude sa juga, pa koji to?, mozda sami dalmatinci

Edited by - Kruger on 03/09/2012 21:10:57
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/09/2012 : 21:10:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

tak da je svejedno jel se zove gradjanski, dinamo ili croatia, vjerojatno ti to ne znas

koje to prijevare?
sto su neki od prvih igraci hajduka bili iz gradjanskog, sto su gradjanski i hajduk bili prijateljski klubovi, sto su gradjanski nasilno ukinuli i promjenili mu ime u dinamo, sto se nekad pjevalo hajduk i dinamo dva kluba bratska, jesu li to prevare ili mislis na nesto drugo
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/09/2012 : 21:13:40  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

koje to prijevare?
sto su neki od prvih igraci hajduka bili iz gradjanskog, sto su gradjanski i hajduk bili prijateljski klubovi, sto su gradjanski nasilno ukinuli i promjenili mu ime u dinamo, sto se nekad pjevalo hajduk i dinamo dva kluba bratska, jesu li to prevare ili mislis na nesto drugo

ako su ga nasilno ukinuli kako su mu mogli prominiti ime..kad nesto ukines to vise ne postoji..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/09/2012 : 21:27:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nadalje, moje građansko, demokratsko ili kakvo hoćeš pravo je da ja za taj isti Dinamo ne navijan. U nikakvom euro kupu. Opet, gledan ih isto ka da igra Anži Mahačkala, Man. City ili PSG. Totalno neutralno.
I ako već ne čitaš moj post do kraja - onda me nemoj ni kvotat. Amen.
Jer ja iman dojam da si ti jedan obični forumski trol pošto dižeš stare teme. U biti, ne dižeš teme koliko stare i zaključene rasprave. Kako na sportskim topicima, tako i na onom topiku u Punisheru di smo prosvjedovali za lwoodovo oslobađanje. I da se neko upeca na tvoju plitku provokaciju - tebi ništa. To dizanje starih rasprava (zaključenih) ti je kontra svakoj kulutri forumašenja. Pogledaj po drugim forumima pa ćeš shvatit jer manje-više svi imaju ista pravila.

ne da mi se qvotati sve
tvoje je demokratsko pravo da ne navijas za dinamo, ali je demokratsko pravo pojedinih hajdukovaca i dalmatinaca da su sretni uspjehom hrvatskih sportasa kako u ostalim sportovima tako i u nogometu, pa tako i u reprezentaciji, pa tako i s ostalim nogometnih uspjesima hrvatskih klubova koji nisu hajdukovi, a to ukljucuje i dinamo, postoje takvi ljudi i ja ih poznajem
dakle postoje ljudi u engleskoj, u njemackoj, u americi koji se ne opterecuju gluposcu kao naprimjer sto je kod nas u hrvatskoj dinamo - hajduk
takve ljude posjeduje i republika hrvatska, a ti su ljudi sretni ako nasa dva rivalska kluba uspiju u europi kao i bilo koji drugi hrvatski klubovi ako se nadju u takvoj situaciji, sretni su opcenito ako se dogodi bilo koji uspjeh u hrvatskom sportu
postoje barem cetri vrste navijaca, oni koji su tu da prave problem jer su frustrirani, oni koji stvarno vole klub za kojeg navijaja a ne opterecuju se drugim klubovima ili se pojedinci iz te skupine ipak opterecuju, te opet oni koji svim svojim srcem navijaju za voljeni klub ali se ne opterecuju s drugim klubovima ali im je drag uspjeh bilo koji uspjeh kluba domicilne drzave, te onaj najbrojniji broj navijaca koji nisu optereceni nicim, opcenito sav sport prate povrsno i prema tom svi su im uspjesi dragi
Go to Top of Page
Page: of 546 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.04 seconds. Snitz Forums 2000