Naravno da je sve stvar ukusa, ali ne vidim zasto bi neko rekao da mu je nesto drago ukoliko to sa svakim drugim postom negira. Meni je Zagorova prica "Demon ludila" bolja od bilo koje epizode Batmana ili Tarzana. Toliko o potencijalu.
Nisi me shvatio. Nije problem u Zagoru, nego u Ferriju i Nolitti.
A Sclavi je onaj tko je bio dovoljno talentiran da napravi ono što Nolitta nije znao. Uz Sclavija je čak i Ferri podnošljiv.
Ja bih rekao da je Nolitta to znao napraviti, ali nije htio.
Što nije htio?
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Nije htio napraviti priču kao što su Demoni ludila, što je vjerujem mogao napraviti, i to dobro. Ili se previše bojao ili je bio previše konzervativan.
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Nije htio napraviti priču kao što su Demoni ludila, što je vjerujem mogao napraviti, i to dobro. Ili se previše bojao ili je bio previše konzervativan.
Nolitta je bio dobar poduzetnik, ali slab scenarist. Nije naslijedio očevu žicu za pisanje.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Nuccio zato što je mladji i što je sporiji. Crta dosta slicno Ferriju a ima nešto i od Ville pa mi možda odlicnim naslovnicama privukao i mladje citaoce.
Za sada Nuccio ima 85% glasova, i to protiv Torricellija. Zaista, bice veliko iznenadjenje ukoliko on ne bude taj koji ce naslijediti Ferrija jednog dana. Pitanje je samo kada ce biti taj dan. Da li se ceka broj 600, ili ce Maestro raditi naslovnice sve dokle bude mogao.
Nuccio, iako sam pročitao možda jedan njegov zagor. Torricelli mi se prije više sviđao. sad mi nekako sve manje leži, pogotovo mi se nije svidio u onom zadnjem gigantu sa onim bičima iz paralelnog svijeta. bio je još jedan, mislim specijalac sa nekakvim vilenjacima i sl. tu mi se još manje svidio. Inače mi fantazi ne paše u Zagoru. sad se ne sjećam više da li je Torricelli crtao Jetija i tajnu jezera Iri. ako je to on, tu mi se svidio.
Pa ni ne trebate procitati njegov strip, dosta je vidjeti one naslovnice/ilustracije koje je King postavio. Crtanje ilustracija je ionako drugacije od samog stripa, iako covjek i u stripu rastura.
Da, Ludens i VC ce uskoro objaviti njegovu epizodu sa vukodlakom, a naredne godine izlazi u Italiji i njegov specijal. S obzirom da Ludens prati u stopu Italijane kada je rijec o specijalima, u narednoj godini izlaze kod nas obadvije epizode.
evo nekoliko slika iz specijala: Burattini/Nuccio - Grabežljivci(Specijal, 4.2013.) - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Milina za vidjeti! Kad vidim ove table kao da gledam u Ferrijeve table Zimske Zmije ili Kapetana Zmije, tj. Nollitina Zlatna faza. Steta sto nema vise vremena za crtati pa da nacrta vise epizoda.