forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Book Depository
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 101

torri
Starting Member

Serbia
53 Posts

Member since 10/10/2006

Posted - 27/08/2012 : 17:11:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit torri's Homepage  Send torri a Private Message  Reply with Quote

@sinister
@star-duster

hvala puno ljudi,
u medjuvremenu mi se javili sa Book Depositery, pa mi predlozili slicna resenja,
ali i koriscenje drugog browsera, u ovom slucaju sam probao GoogleChrome, i za divno cudo radi:))
eto jednog moguceg resenja,
ja sam probao vise puta bezuspesno sa firefoxom.
A sve ostale stavke i primedbe su na mestu, kartica je skoro aktivna ali proslo je par dana, sve je tu okej bilo, ali da ne sirim dalje pricu, jos jednom veliko hvala
quote:
Originally posted by sinister

@torri
Jesi li već koristio tu karticu za plaćanje po netu? Ja sam imao isti problem, sa svojom debitnom karticom ne mogu plaćati preko neta, a recimo moja djevojka koja ima isto debitnu karticu, ali u drugoj banci, može.

Go to Top of Page

star-duster
Junior Member

Serbia
445 Posts

Member since 11/06/2011

Posted - 27/08/2012 : 18:50:09  Show Profile Show Extended Profile  Send star-duster a Private Message  Reply with Quote
Drago mi je da ti je kupovina prošla OK. Kad stignu stripovi (ako si naručio stripove), pohvali se o svom ulovu u odgovarajućoj temi http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=34871
Go to Top of Page

torri
Starting Member

Serbia
53 Posts

Member since 10/10/2006

Posted - 27/08/2012 : 21:36:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit torri's Homepage  Send torri a Private Message  Reply with Quote

hocu, hocu
hvala jos jednom!
quote:
Originally posted by star-duster

Drago mi je da ti je kupovina prošla OK. Kad stignu stripovi (ako si naručio stripove), pohvali se o svom ulovu u odgovarajućoj temi http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=34871

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 29/08/2012 : 15:46:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
24.08. sam naručio strip i još uvijek se vodi pod oznakom "Processing". Inače ga pošalju za dan-dva.
Što je njima? Jesu poludili pa da 5 dana obrađuju narudžbu?
Kako u zadnje vrijeme vama drugima ide po ovom pitanju?

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13472 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 29/08/2012 : 16:10:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Desilo mi se 1-2, samo strpljivo

Edited by - Imrahil on 29/08/2012 16:11:24
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 29/08/2012 : 16:17:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Digli su mi tlak jer sam naručio da mi se dostavi u Zadar, a godišnji završava pa će mi odavde opet morati slati u Zagreb, pa je to komplikacija i neka sve ide u klinac.
Da su poslali na vrijeme ne bih rekao ni riječ..

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4348 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 04/09/2012 : 12:40:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Upravo sam se registrirao na ovo čudo ali ne razumijem jednu stvar. Što točno treba upisati u polje ''Reference name''. :/

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 04/09/2012 : 12:44:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

Upravo sam se registrirao na ovo čudo ali ne razumijem jednu stvar. Što točno treba upisati u polje ''Reference name''. :/

Pretpostavljam da to ima veze s nekakvim bonusima koje eventualni referent dobiva ako se registriraš na sajt preko njega. Drugim riječima, ako te nitko nije pozvao nego si se sam registrirao - ne upisuješ ništa

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

star-duster
Junior Member

Serbia
445 Posts

Member since 11/06/2011

Posted - 04/09/2012 : 12:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Send star-duster a Private Message  Reply with Quote
Ma jok, nije to:) To "reference name" se odnosi na to kako ćeš da nazoveš svoje adrese. Možeš da snimiš više adresa (da ih kasnije pri narudžbini ne bi svaki put ručno ukucavao) i da im nadeneš različita imena, zbog lakšeg pamećenja i raspoznavanja.
Npr. ako bi ti stripovi dolazili na više adresa, onda snimiš sve te potencijalne adrese i nazoveš ih npr "kuća", "posao", "roditelji", "švalerka", ili kako god hoćeš. Kasnije pri naručivanju samo klikneš na jednu od ovih adresa koje si prethodno snimio, a na koju želiš da stigne ta pošiljka. To je to.
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4348 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 04/09/2012 : 13:54:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Točno sam mislio da je to to jer slično imam na bankovnim predlošcima. Ali rekoh bolje da pitam

Thanx Stardusteru :)

Bok, kako si.
Go to Top of Page

torri
Starting Member

Serbia
53 Posts

Member since 10/10/2006

Posted - 04/09/2012 : 17:18:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit torri's Homepage  Send torri a Private Message  Reply with Quote
Stigao veći deo pošiljke sa Bookdepository,
otprilike posle 5-6 dana čini mi se,
čekam još 3 paketa...
Go to Top of Page

zorglub
Average Member

Serbia
529 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 10/09/2012 : 18:24:55  Show Profile Show Extended Profile  Send zorglub a Private Message  Reply with Quote
quote:
Btw, uspeo sam da kupim TWD HC 8 po onoj "američkoj" ceni, preko proksija. Ali jedva, uz bezbroj pokušaja, različitih proksi sajtova, različitih podešavanja, isključivanja/uključivanja skripti... Verovatno nije vredelo tolikog truda, ali nisam mogao da odustanem kad sam se zainatio, morao sam da pobedim:)

Ako nije previše komplikovano, možda bi mogao da objasniš kako si uspeo da naručiš. Meni se isto ne pojavljuje Checkout opcija. Za većinu stripova koje sam pogledao su cene iste ili je razlika beznačajna, ali nekoliko naslova je u Americi jeftinije za 2-3 evrića, što ne iskoristiti ako postoji mogućnost.

I hvala sinisteru što je podsetio na kupone. Zaboravio sam skroz na njih, malopre obavio kupovinu sa deset posto popusta, imam još jedan komad. :)

Odjednom mi se život proširio.

Kupindo
Go to Top of Page

star-duster
Junior Member

Serbia
445 Posts

Member since 11/06/2011

Posted - 11/09/2012 : 08:00:36  Show Profile Show Extended Profile  Send star-duster a Private Message  Reply with Quote
Doslovno prati ove korake:

1) Koristi ovaj proksi http://uswebproxy.com/

2) U polju "Enter the url address" u okviru proksija unesi www.bookdepository.com

3) Kad si već na BD preko proksija, ubacuj knjige u korpu.

4) Ako odeš na sadržaj korpe, neće biti checkout dugmeta! Zato prati dalje korake.

5) Iz istog web browsera (ne zatvaraj prozor, nego kucaj adresu u njemu) idi opet na http://uswebproxy.com/ i ovog puta klikni na "more options" i SKINI KVAČICU sa ovog polja "Remove client-side scripting (i.e JavaScript)". Dakle treba da bude unchekirano, da bude prazno polje.

6) Sada u polju "Enter the url address" u okviru proksija ubaci ovu adresu: http://www.bookdepository.com/basket
Obavezno sa /basket na kraju!

7) Izaći će ti sadržaj korpe koji si malopre ubacio, ali će ovoga puta biti tu i checkpout dugme!!!

Moraš da pratiš ove korake. Ako odmah isključiš onu opciju, nećeš moći da ubacuješ knjige u korpu, javljaće ti grešku. Zato ide prvo ubacivanje sa tom opcijom čekiranom, a posle odlazak na sadržaj korpe sa tom opcijom isključenom.
Go to Top of Page

zorglub
Average Member

Serbia
529 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 11/09/2012 : 13:43:16  Show Profile Show Extended Profile  Send zorglub a Private Message  Reply with Quote
Sad probao, šljaka. Hvala najlepše. :)

Kupindo
Go to Top of Page

kiki2907
Starting Member

Croatia
27 Posts

Member since 14/02/2012

Posted - 13/09/2012 : 09:48:57  Show Profile Show Extended Profile  Send kiki2907 a Private Message  Reply with Quote
Da, radi na ovaj način. Hvala.

No nisam primijetio baš neku razliku u cijeni, sve je to najčešće oko $1. Nisam znao da im dostava tako malo varira, Balkan u odnosu na USA.
Go to Top of Page

star-duster
Junior Member

Serbia
445 Posts

Member since 11/06/2011

Posted - 13/09/2012 : 10:08:40  Show Profile Show Extended Profile  Send star-duster a Private Message  Reply with Quote
Za neke naslove je cena prilično različita, a za druge nije. Naravno, s obzirom da gledate BD preko američkog proksija, cene će biti prvo prikazane u dolarima. Možda zato izgledaju slične onima bez proksija, jer često nešto u Evropi košta brojčano isto kao u SAD u dolarima, a u stvari se cena razlikuje jer je dolar slabiji od evra. Zato kad ste preko proksija na BD u gornjem desnom uglu promenite valutu u evro, pa ćete videti stvarnu razliku u cenama.
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2536 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 14/09/2012 : 12:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Doslovno prati ove korake:

...

7) Izaći će ti sadržaj korpe koji si malopre ubacio, ali će ovoga puta biti tu i checkpout dugme!!!

Pratio sam sve ove korake ali kad stisnem CHECKOUT dugme, javi mi "Bad Gateway"!

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

star-duster
Junior Member

Serbia
445 Posts

Member since 11/06/2011

Posted - 14/09/2012 : 13:28:11  Show Profile Show Extended Profile  Send star-duster a Private Message  Reply with Quote
Hmm... Ne znam šta da ti kažem. Kod mene je radilo, a i kod nekoliko drugih ljudi. Probaj da promeniš nešto, npr. ponovi sve ovo iz drugog browsera.
Go to Top of Page

Rada13
New Member

Croatia
259 Posts

Member since 28/03/2010

Posted - 14/09/2012 : 13:29:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Rada13 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by corto33

Pratio sam sve ove korake ali kad stisnem CHECKOUT dugme, javi mi "Bad Gateway"!

meni ista stvar
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2536 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 14/09/2012 : 13:41:07  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rada13

quote:
Originally posted by corto33

meni ista stvar

Probao sam i to, ista stvar. Verovatno ne radi više.

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

zorglub
Average Member

Serbia
529 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 14/09/2012 : 16:56:58  Show Profile Show Extended Profile  Send zorglub a Private Message  Reply with Quote
Ja prošli put nisam ni kliknuo na Checkout, računao da neće biti problema tu, ali sad probao i javlja mi istu poruku. Izgleda da su i oni provalili foru. Šteta. :(

Kupindo
Go to Top of Page

BiDi
Senior Member

Slovenia
2441 Posts

Member since 06/05/2002

Posted - 14/09/2012 : 22:27:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit BiDi's Homepage  Send BiDi an ICQ Message  Send BiDi a Private Message  Reply with Quote
ako neko želi da proba... prije neko vreme bio sam veoma uspješan sa location spoofom kojeg radi Tor ( https://www.torproject.org ) sa tim moglo se gledati Hulu, CBS online i sve geolokacijsko američke servise.

Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10817 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 07/10/2012 : 13:25:05  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Ace of Spades
Junior Member

464 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 08/10/2012 : 08:45:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Ace of Spades a Private Message  Reply with Quote
sweet!

Prije 5 dana mi je stigla Complete Twighlight Saga HC, kao poklon suprugi za rodjendan... Nista specijalno se time ne bih hvalio, vec mi je samo interesantno kako su lijepo upakovali i tako fizicki veliki set knjiga. Velika kutija, sa ogromnim bubble wrap - ovima :))) zaista jos jedna potvrda mog zadovljstva BD-om do sada.

I've spent my entire life doing nothing but collecting comic books... and now there's only time to say... LIFE WELL SPENT!
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10817 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 08/10/2012 : 15:30:03  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ace of Spades

kao poklon suprugi za rodjendan...

Znaci pakiraju i za rodjendane...dobra ideja !

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page
Page: of 101 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000