Za sve poklonike ovoga glazbenog pravca i sve koji znaju koliko je on imao utjecaja na modernu glazbu danas, otvaram ovaj topic . Polje je siroko, jasite ga polako ili brzo..izbor je vas.
Josh T. Pearson
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Glazba koja dolazi iz obicnog zivota zacinjena soli i paprom, glazba koja ne preze od jednostavnosti i istine da voljeti ovu nasu plavu kuglu i razmisljati svojom glavom nije sanjarstvo vec hrabrost.
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Fink je dapace izvrstan glazbenik koji ne ulazi u kompromise , vec radi svoju stvar. Mozda me malo stilom podsjeca na Jeff Buckleya ili William Fitzsmmondsa , pa cak i na Sophia..ali sve u svemu lik ima nesto sto te uvijek vraca na njegove stvari..i to je ono sto se broji .
Slusajte..
Meni je americana drag, možda čak u zadnje vrijeme i najomiljeniji žanr, iako volim kad su bendovi malo pomaknutiji od countryja, više bliži indieju, ali dobro. Za pola ovih izvođqača nisam čuo, tnx, baš ću ih s guštom preslušati. Od onoga što se meni sviđa izdvojio bih (iako teško da je sve americana, ali je tu, relativno blizu):
wilco
cowboy junkies
walkabouts
grandaddy
lambchop
nora jones
ryan adams je fantastičan, pregršt prekrasnih pjesama:
legendarni van morisson
još legendarniji jeff buckley
Od onog što je više pravi country, neizostavan je Gram Parsons, sjajna bezvremenska glazba