Sve je ovo prekrasno, evo mi sline kapaju po tipkovnici... Genijalni Larcenet, pa Munoz i Sampayo, Rosinski, Leo... A lijepo je i što se kreće s novi(ji)m Spirouom, tako da bismo, ako bude sreće, zahvaljujući Libellusu i Darkwoodu jednog dana mogli imati možda i kompletiran serijal.
Go for it ALL!!!!!
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Solidni naslovi. Dosta toga je objavio Cinebook. Je li netko citao ovog Larcaneta?
Uskoro ću staviti preview:)
Koncentrirao sam se na Astronaute i ovaj strip previdio. Najava preview-a je sad lijepa i iznenadna vijest Papir mozemo ga ocekivati za CRS? Sad sam pogledao ponovo tvoj plan i tamo se spominje Povratak Zemlji integral 1 - 2. Hoce li izaci jedan integral kao u Francuskoj ili ces podjeliti na dvije knjige?
Originally posted by Ernie Pike Koncentrirao sam se na Astronaute i ovaj strip previdio. Najava preview-a je sad lijepa i iznenadna vijest Papir mozemo ga ocekivati za CRS? Sad sam pogledao ponovo tvoj plan i tamo se spominje Povratak Zemlji integral 1 - 2. Hoce li izaci jedan integral kao u Francuskoj ili ces podjeliti na dvije knjige?
Uskoro će najava pa ćeš dobiti odgovore, da ne spamamo topik.
Ako ništa, ovo je možda prilika da se riješi vječna dvojba da li je HC uzrok loše prodaje ovakvih naslova. Super naslovi, i vjerovatno ću uzet većinu najavljenoga. Pogotovo ako SC stvarno bude povoljan.
Originally posted by Ernie Pike Koncentrirao sam se na Astronaute i ovaj strip previdio. Najava preview-a je sad lijepa i iznenadna vijest Papir mozemo ga ocekivati za CRS? Sad sam pogledao ponovo tvoj plan i tamo se spominje Povratak Zemlji integral 1 - 2. Hoce li izaci jedan integral kao u Francuskoj ili ces podjeliti na dvije knjige?
Uskoro će najava pa ćeš dobiti odgovore, da ne spamamo topik.
pričaš o najavi za Astronaute ili Povtatak zemlji?
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!