forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Dražen Petrović - "Košarkaški Mozart"
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 19

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10267 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 08/09/2012 : 17:20:55  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by Ajkula

quote:

evo topic o najboljem europskom kosarkasu svih vremena..

Jednom od nekolicine najboljih

mozda Dirk Nowitcki moze jedini stati u istu recenicu sa njim..aj reci mi jos jednog..

Dirk Nowitzki, Sabonis, Kukoč, Gasol, Predrag Stojaković, Aleksandar Đorđević...
za vecinu je Nowitzki najbolji evropski igrac svih vremena.
Sto se tice cijelog svijeta, tu za ljude iz Evrope nema mjesta u top 10.

Gasol?
Stojaković???
Đorđević??????

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10267 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 08/09/2012 : 17:22:19  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

mozda Dirk Nowitcki moze jedini stati u istu recenicu sa njim..aj reci mi jos jednog..

Dirk Nowitzki, Sabonis, Kukoč, Gasol, Predrag Stojaković, Aleksandar Đorđević...

niti jedan od boldanih nije ni blizu Petrovicu..nemoj me cinit smijat..Sabonis i Petrovic..to ko da usporedujes Shaqa i Jordana..Stojakovic kazes..to je ko da usporeduje Reggie Millera i Jordana..Gasol - pogledaj sta sam napisa za Sabonisa..Dordevic je bija odlican igrac ali usporedivat ga sa najvecim je bogohuljenje..sta se tice Kukoca reci cu sljedece..zna se ko je bija gazda u hrv. repki..

Isto tako se zna ko je bija gazda u najboljoj momčadi svih vrimena.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 08/09/2012 : 17:23:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

naletia san ne jednu staru kosarku di ima izvstan clanak koji govori o tome zasto se Drazen nije uspia skroz afirmirati u Blazersima..

on se nažalost nije uspio afirmirati ni u NBA, to što je tamo on odigrao je tek bio početak njegove karijere. da se nije dogodilo to što se dogodilo, on je zasigurno mogao postić još veći uspjeh i priznanja.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 08/09/2012 : 17:24:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
a kaj vi tolko komparirate Jordana s drugim košarkašima

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10267 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 08/09/2012 : 17:25:31  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Ernie Pike

Iako i ja mislim da je Petrovic bio najbolji igrac od svih navedenih, potcjenjivanje Sabonisa je totalno neumjesno. Sabonis je veliki igrac i realni kandidat za najboljeg ikad.
Kako prema Cosicu nisam objektivan, kao prave kandidate dodat cu i Kukoca i Dalipagica.

niko Sabonisa ne podcjenjuje..po meni najveci europski centar svih vremena..i dobro usporedba sa Shaqom nije bas najbolja jer je Sabonis ima uz onu visinu i masu bolji osjecaj za sut (nerjetko je gada trice) ali mislim da cete skuzit na sta mislim..

Usporedba sa Shaqom nema smisla.
Ne samo radi šuta nego zbog apsolutno svih košarkaških kvaliteta koje je ima.
Shaq je dominira isključivo zbog svoje fizičke dominacije.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 08/09/2012 : 17:30:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

mislim da je on no1 u NBA što se tiče promašenih slobodnih bacanja

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/09/2012 : 17:31:03  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:

mislim da sam negdi procita podatak da ih je promasia oko 5000..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/09/2012 : 17:33:07  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Iako i ja mislim da je Petrovic bio najbolji igrac od svih navedenih, potcjenjivanje Sabonisa je totalno neumjesno. Sabonis je veliki igrac i realni kandidat za najboljeg ikad.
Kako prema Cosicu nisam objektivan, kao prave kandidate dodat cu i Kukoca i Dalipagica.

niko Sabonisa ne podcjenjuje..po meni najveci europski centar svih vremena..i dobro usporedba sa Shaqom nije bas najbolja jer je Sabonis ima uz onu visinu i masu bolji osjecaj za sut (nerjetko je gada trice) ali mislim da cete skuzit na sta mislim..

nisam se u tom trenutku moga siti ni jednog drugog..evo reci cu ime najveceg - Hakeem Olajuwon (tehnicki apsolutno nedodirljiv)..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/09/2012 : 17:34:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Djordjevic je srcu mome izuzetno drag ali mislim da nije bio toliko talentovan koliko neki drugi individualci, bio je veliki radnik i veliki vodja, ali ne i kosarkaski megatalenat. I naravno, ovo ne znaci da nije bio vanserijski jebeni igrac i totalni heroj.

Od takvih, ja mogu da izdvojim Bodirogu, Danilovica, Petrovica i Kukoca. Pri cemu, ja bih iskreno rekao, Kukoc je najveci talenat ikada na prostorima ne SFRJ nego Evrope i sveta mimo Amerike. Takvog necemo skoro videti. Drazen, vec ce se roditi neko ko ce moci da ubaci 40 po mecu i koji ce psiho radnim navikama izgraditi sebe u velicinu. Ali Toni...da se rodi tip sa 210, rukom mekom kao bek, tehnika pleja, skok, smisao za akciju...nisam siguran.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 08/09/2012 : 17:37:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

više od toga

evo što wikipedia kaže o njegovim slobodnim bacanjima (u odjeljku "Profil igrača"):

http://en.wikipedia.org/wiki/Shaquille_O%27Neal#Player_profile

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10267 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 08/09/2012 : 17:43:42  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

nisam se u tom trenutku moga siti ni jednog drugog..evo reci cu ime najveceg - Hakeem Olajuwon (tehnicki apsolutno nedodirljiv)..

Šta se gazde u reprezentaciji tiče i tvoje opaske o Kukoču, samo bi te pita ko je bija bolji igrač? Kovač ili Modrić?
Ne kažen da je Kukoč ni bolji ni lošiji, samo da to ko je gazda ne mora svaki put značit ko je bolji igrač.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10267 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 08/09/2012 : 17:45:59  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Djordjevic je srcu mome izuzetno drag ali mislim da nije bio toliko talentovan koliko neki drugi individualci, bio je veliki radnik i veliki vodja, ali ne i kosarkaski megatalenat. I naravno, ovo ne znaci da nije bio vanserijski jebeni igrac i totalni heroj.

Od takvih, ja mogu da izdvojim Bodirogu, Danilovica, Petrovica i Kukoca. Pri cemu, ja bih iskreno rekao, Kukoc je najveci talenat ikada na prostorima ne SFRJ nego Evrope i sveta mimo Amerike. Takvog necemo skoro videti. Drazen, vec ce se roditi neko ko ce moci da ubaci 40 po mecu i koji ce psiho radnim navikama izgraditi sebe u velicinu. Ali Toni...da se rodi tip sa 210, rukom mekom kao bek, tehnika pleja, skok, smisao za akciju...nisam siguran.

Svaka čast Mairosu
Potpisujen svako slovo.
Ako ikad bude prilike imaš ne pivo nego bubrig ako ti zatriba.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 08/09/2012 17:50:38
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/09/2012 : 17:46:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gasol?
Stojaković???
Đorđević??????

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/09/2012 : 17:47:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Kukoc je najveci talenat ikada na prostorima ne SFRJ nego Evrope i sveta mimo Amerike. Takvog necemo skoro videti. Drazen, vec ce se roditi neko ko ce moci da ubaci 40 po mecu i koji ce psiho radnim navikama izgraditi sebe u velicinu. Ali Toni...da se rodi tip sa 210, rukom mekom kao bek, tehnika pleja, skok, smisao za akciju...nisam siguran.

sve si reka...

Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 08/09/2012 : 17:50:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Mislim da prvo mjesto ipak drži Chamberlain sa 5800 promašaja.
Jest da je Shaq dominirao zbog fizičkih predispozicija ali treba biti iskren i reći da takvih teškaša ima dosta no nijedan se nije tako dobro uspio nositi s kilažom.
Shaq je imao odličnu motoriku za tako velikog čovjeka.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22330 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/09/2012 : 18:08:28  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Kukoc je najveci talenat ikada na prostorima ne SFRJ nego Evrope i sveta mimo Amerike. Takvog necemo skoro videti. Drazen, vec ce se roditi neko ko ce moci da ubaci 40 po mecu i koji ce psiho radnim navikama izgraditi sebe u velicinu. Ali Toni...da se rodi tip sa 210, rukom mekom kao bek, tehnika pleja, skok, smisao za akciju...nisam siguran.

sve si reka...

Da.
Dajte mu odmah pasos, Mairosu je veci Hrvat od bilo kog drugog clana foruma. Bas me zanimaju njegovi komentari na Darkwoodu, ukoliko je tamo clan.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/09/2012 : 18:09:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Nisam clan na Darkwoodu. Istina, pak, nema pasos.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/09/2012 : 18:21:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam clan na Darkwoodu. Istina, pak, nema pasos.

putovnicu

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/09/2012 : 18:21:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
A to mozda i ima, nisam siguran :D

Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 08/09/2012 : 20:47:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

niti jedan od boldanih nije ni blizu Petrovicu..nemoj me cinit smijat..Sabonis i Petrovic..to ko da usporedujes Shaqa i Jordana..Stojakovic kazes..to je ko da usporeduje Reggie Millera i Jordana..Gasol - pogledaj sta sam napisa za Sabonisa..Dordevic je bija odlican igrac ali usporedivat ga sa najvecim je bogohuljenje..sta se tice Kukoca reci cu sljedece..zna se ko je bija gazda u hrv. repki..

Hedo Turkoglu,Rudy Fernandez, Tony Parker, Zydrunas Ilgauskas, Radivoj Korać, Timofey Mozgov... I to samo Evropljani, ovi ,,poevropljeni'' (Sofoklis Schortsanitis, Luol Deng...) se ne računaju...

?????? ? ???????

Edited by - Ajkula on 08/09/2012 20:56:43
Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 08/09/2012 : 20:48:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message  Reply with Quote
quote:

a kaj vi tolko komparirate Jordana s drugim košarkašima

MJ23 , najbolji u istoriji.

?????? ? ???????
Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 08/09/2012 : 20:49:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

nemoj tako, Olajuwon nije evropljanin, jer među svim ,,ne amerikancima'' za Dražena nema nema mesta ni u top 10...

?????? ? ???????

Edited by - Ajkula on 08/09/2012 20:58:11
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/09/2012 : 21:08:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hedo Turkoglu,Rudy Fernandez, Tony Parker, Zydrunas Ilgauskas, Radivoj Korać, Timofey Mozgov... I to samo Evropljani, ovi ,,poevropljeni'' (Sofoklis Schortsanitis, Luol Deng...) se ne računaju...

Znas sta, nije kriminalno ne znati, to je skroz OK.

Medjutim ubaciti ove indijance u istu recenicu sa Koracem, to prosto trazi da ti neko kaze da si neuk, i da treba vise vremena da posvetis studijama pre nego sto pozelis da udjes u ovu diskusiju ako zelis da neko ceni tvoje misljenje.

Uradi nesto po tom pitanju. Za svoje dobro.

Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 08/09/2012 : 21:09:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Znas sta, nije kriminalno ne znati, to je skroz OK.

Medjutim ubaciti ove indijance u istu recenicu sa Koracem, to prosto trazi da ti neko kaze da si neuk, i da treba vise vremena da posvetis studijama pre nego sto pozelis da udjes u ovu diskusiju ako zelis da neko ceni tvoje misljenje.

Uradi nesto po tom pitanju. Za svoje dobro.

Ostajem pri svome . Ali da, Korać je najboli od njih.

?????? ? ???????
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/09/2012 : 21:11:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Evo vam ga razlog zasto je kosarka otisla u kurac u Srbiji, na pitanje "najbolji euro kosarkasi svih vremena" omladina citira Mozgova, Turkoglua, Rudya, itd.

I rest my case.

Go to Top of Page
Page: of 19 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000