Author |
Topic |
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 10/09/2012 : 16:16:32
|
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by globinjo
nabroji mi desetoricu od četrdeset pete do devedesete,dam ti šta god oćeš...ali srbe nogometaše iz srbije koji su došli u hajduka...holcer?je,govno,folksdojčer...vardić...lepi bora đorđević...simovićpešić...ovo je iz glave...trebao bih provjeravat,ali nebitno...
A Slaviša Žungul iz Požarevca?
Ali nećemo više o tome, znaš ti bolje nego ja koji su sve Srbi igrali u splitskim klubovima, nebitno, ali su igrali!
moram odgovorit...rođen u požarevcu,jer mu je ćaća bio vojno lice...u hajduka došao iz kaštela,tamo odrastao...ostalo je povijest...inače,srbin,da... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10271 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 10/09/2012 : 16:22:21
|
quote: Originally posted by Mairosu
Ja se secam i Kukoca i Radje koji su pohrlili u Knin da se slikaju posle oluje - obojica su kasnije, godinama kasnije, priznali da je to bilo pod pritiskom. Radja mnogo kasnije, a Kukoc cak vrlo brzo. Kada su bili izbori u Hrvatskoj neke 98 ili 99, HDZ je izbacio listu "slavnih hrvata" koji podrzavaju HDZ i Tonijevo ime bilo je na njoj. Usledio je javni demanti kojeg se vrlo kristalno secam - Kukoc je prosto izjavio "jebo ja mater onom ko me tamo stavi".
Ovde griješiš, Kukoč nije bija u Kninu. I ta sitnica je jedna od mnogih drugih stvari koje su narušile odnos Toni-Dino. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 10/09/2012 : 16:24:13
|
Ispravljen sam vec par puta dosad :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10271 Posts
Posted - 10/09/2012 : 16:25:01
|
quote: Originally posted by ken2
ipak,ne moš protiv srba i da oćeš...jedan je zapisan za vijeke u povijesti splitske košarke...tj.dva...ajmo,koja dva
Sretenovic & Savic ?
ma je pa valjda je jedan šjor božo a za drugoga ima konkurencije
Branko Radović |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10271 Posts
Posted - 10/09/2012 : 16:31:03
|
Ispravljen sam vec par puta dosad :D
Ma odgovaran redon po postovima, i ja san tek sad vidija da je odgovoreno. Inače, ako neko drugi nije već napisa, Kukoč se na toj famoznoj listi HDZ-a naša puno prije, i u puno jebenija vrimena. Mislin da je to bilo 92/93, i od tada je "neprijatelj". Da nije tako reagira vjerovatno bi i on bija u Kninu 95. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10271 Posts
Posted - 10/09/2012 : 16:51:33
|
božo maljković je pričao kako je u splitu autom udario u nekoga ispred sebe i izlazi čovjek iz auta, psuje, zapjenjen ide prema njemu kad je vidio da je on, ide priča: a to ste vi šjor božo, ma nije ništa, sitnica, riješit ćemo to, samo da ste vi dobro...
Božo Maljković u Splitu ima status jebene legende! Nikad neću zaboravit kad je doša ka trener panatinaikosa, mislin da je bila 97, i čovik ipak zbog svih sranja šta su se desila nije zna šta ga čeka. Doživija je ovacije čin je uša na parket, zatin kod predstavljanja igrača i trenera, i još jedan put posli utakmice. Čovik je staja na centru, maha svima i plaka. Sićan se kako je red-dva iza mene neki mulac bacija komentar "koji kurac plješćete srbinu", triban li reć da je jedva izvuka živu glavu? |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 10/09/2012 : 17:02:09
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
božo maljković je pričao kako je u splitu autom udario u nekoga ispred sebe i izlazi čovjek iz auta, psuje, zapjenjen ide prema njemu kad je vidio da je on, ide priča: a to ste vi šjor božo, ma nije ništa, sitnica, riješit ćemo to, samo da ste vi dobro...
Božo Maljković u Splitu ima status jebene legende! Nikad neću zaboravit kad je doša ka trener panatinaikosa, mislin da je bila 97, i čovik ipak zbog svih sranja šta su se desila nije zna šta ga čeka. Doživija je ovacije čin je uša na parket, zatin kod predstavljanja igrača i trenera, i još jedan put posli utakmice. Čovik je staja na centru, maha svima i plaka. Sićan se kako je red-dva iza mene neki mulac bacija komentar "koji kurac plješćete srbinu", triban li reć da je jedva izvuka živu glavu?
da,to mu je bilo prvo gostovanje...božo se isplako ko kiša...
"U svojoj karijeri osvojio sam veliki broj trofeja, bio sam četiri puta prvak Europe, dvaput s Jugoplastikom, jednom s Limogesom i Panathinaikosom. S tim da su Limoges i Panathinaikos bili prvi klubovi iz Francuske i Grčke koji su postali evropski prvaci u bilo kojem sportu. Međutim, ništa se ne može mjeriti s onom velikom feštom kad smo se iz Münchena vraćali u Split.
Ušao sam u pilotsku kabinu, pilot je pitao splitski aerodrom kakvo je vrijeme u Splitu, čuo sam odgovor: “Jebeš vrime, vi nemate di sletit, pista je puna navijača Jugoplastike, cili Split je na pisti!” Gotovo 100.000 ljudi našlo se na kaštelanskoj cesti i u Splitu želeći nas pozdraviti.Što se tiče prveutakmice nakon rata,nikad se nisam ljepše i dirljivije osjećao, znak je to da su me ljudi cijenili i poštovali moj rad u karijeri koja je vođena na takav način da bude bez mrlja. U Splitu me publika dovela do suza, Sat vremena nakon utakmice nitko nije želio kući, svi su skandirali, pozdravljali me, iako je moj Panathinaikos čak tada i pobijedio Split." |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 10/09/2012 : 20:42:32
|
Meni su se neki siptari iz Skadra kleli da je Toni zapravo "Tonin Kuka" i da je poreklom njihov. Ozbiljan sam.
je,i meni su rekli da je aco đorđević sa otoka brača,i da se zvao mate dorića šta je s onim da je divac hrvat
Gde bre Divac Hrvat! Pogledaj ga, pravi Ciganin! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 10/09/2012 : 20:46:15
|
nabroji mi desetoricu od četrdeset pete do devedesete,dam ti šta god oćeš...ali srbe nogometaše iz srbije koji su došli u hajduka...holcer?je,govno,folksdojčer...vardić...lepi bora đorđević...simovićpešić...ovo je iz glave...trebao bih provjeravat,ali nebitno...
Ali nećemo više o tome, znaš ti bolje nego ja koji su sve Srbi igrali u splitskim klubovima, nebitno, ali su igrali!
moram odgovorit...rođen u požarevcu,jer mu je ćaća bio vojno lice...u hajduka došao iz kaštela,tamo odrastao...ostalo je povijest...inače,srbin,da...
Aj mi reci samo šta je Vilson Džoni? |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 10/09/2012 : 21:07:23
|
moram odgovorit...rođen u požarevcu,jer mu je ćaća bio vojno lice...u hajduka došao iz kaštela,tamo odrastao...ostalo je povijest...inače,srbin,da...
Aj mi reci samo šta je Vilson Džoni?
kosovar...porijeklom...otac mu je imao zlatarnu u splitu koju je otvorio nankon što je doša u split iz prizrena..vilson je rođen u splitu i cijeli život je tu...pička-igrao je jednu sezonu u dinamu... |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
Ernie Pike
Senior Member
Croatia
2860 Posts
Member since 06/03/2012 |
Posted - 10/09/2012 : 21:22:00
|
quote: Originally posted by brni
Miljenko Smoje o Boriši Đorđeviću
Boriša Đorđević je bio veliki igrač, zaista je znao sve o nogometu. Imao je glavu, potez, drbling, šut... Svestrani napadač. Ali, jedno vrijeme ga gol nikako nije htio. Promašivao je ono što se činilo nemogućim promašiti.
Bio je poseban napadač, valjda jedini centarfor na svijetu koji bi se u šesnaestercu, kad bi protivnički obrambeni igrači ušli u njega, gradio čuvajući loptu umjesto da padne i iznudi jedanaesterac. Smijali smo se, a i on se smijao, kako ga veliki Miljenko Smoje zafrkavao za tu njegovu neefikasnost.
A onda, kad je Boriša Đorđević konačno postigao gol, i to nakon puno vremena, Miljenko Smoje je sutradan u Slobodnoj Dalmaciji napisao nevjerojatno duhovit specijalni komentar na račun toga, u kojemu je, koliko se sjećam stajalo i ovo: “Svitu, dogodilo se čudo, lepi Bora je zabija gol!” I sad se tom Smojinom tekstu smijem...
Dao je dva gola u pobjedi Hajduka od 6:1 protiv Partizana u Beogradu i tog dana mi postao najdrazi igrac Hajduka. Dosao je iz Bora, ali se ne sjecam da li je Bor tada bio prvoligas.
Necu vise o nogometu na ovoj temi da ne dam povod Globinju |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1231 Posts
Member since 09/03/2012 |
|
Ernie Pike
Senior Member
Croatia
2860 Posts
Member since 06/03/2012 |
Posted - 10/09/2012 : 21:55:59
|
zašto je propala hrvatska košarka - kronika jednog nestajanja
na početku devedesetih hrvati su bili poznati po ratu sa srbima u centru evrope, a još više po košarkaškim velikanima poput dražena, tonija i dina, i naravno po goranu ivaniševiću u to doba su nogometaši bili uglavnom anonimci, pa su nacionalni ponos nosili visoki i kršni momci, u sportu koji se tada igrao na svakom igralištu i parkiralištu, iako nekako nije dopirao do svakog srca u svakom kutku zemlje i političari su se voljeli slikati s ovim kršnim momcima - rijetki se sjećaju da su vranković i arapović uspjeli nagovoriti dražena da se pojavi u franjinom predizbornom spotu '92 - vjertojatno bi mu, da je živ, danas bilo nelagodno prisjetiti se toga ne samo da su košarkaši bili ponos, nego bez njih, odnosno bez samaranovog divljenja prema draženu, ne bi bilo ni nastupa na olimpijadi 92 - na kojoj smo ostali zapamćeni kao ona ekipa koja se jedno vrijeme pristojno držala protiv prvog i pravog dream teama i zauvijek će ostati pitanje što bi bilo da im se suprostavila najjača ekipa ostatka svijeta u povijesti, koja na playu ne bi imala jedva iznadprosječne gregova i alanovića - izgubili bi, ali bi to bila teška borba, nešto kao finale u pekingu i budućnost je bila sjajna za hrvatsku košarku onda dolazi taj kobni dan, kada odlazi dražen, a plače cijeli svijet
EP 1993 se igrao u njemačkoj - hrvatska je i bez dražena bila favorit za zlato - do polufinala se sve riješavalo na +20, a onda u polufinalu prosječna ruska ekipa s nekakvim raspućinom na klupi - ništa ne ide u koš, a nema dražena da ih sve potjera u tri lepe i završi utakmicu rusi u finalu gube od njemačke, u ludoj utakmici, a hrvati rasturaju u borbi za broncu, ali koga je to tada zanimalo bronca, pih SP 1994 u kanadi - ameri šalju drugi dream team, isto tako jak, ali nekako je izazivao manje strahopoštovanja, španjolci su im se u grupi držali cijelo poluvrijeme u drugoj grupi hrvati rasturaju sve s gotovo istom razlikom, toni, dino i arijan komazec... i sve je mirisalo na reprizu barcelone a onda opet rusi u polufinalu, i opet se ne možemo sastavit s loptom, i opet nema dražena da opsuje sve slaba je utjeha 200 koševa razlike u borbi za broncu pih, bronca EP 1995 u grčkoj - e sad postaje ozbiljno - ukinute su sankcije srbiji, odnosno jugoslaviji, i sada više nema šale, sad su tu bivši suigrači divac, danilović, đorđević... i sada ni s draženom ne bi bila šetnja do zlata i opet sve ide dobro, s visokom razlikom, a onda opet gubimo u polufinalu, ovaj put od kvalitetne litve, a ne od groznih rusa, i izbjegava se okršaj stoljeća finale nitko nikada neće zaboraviti - ja sam pod utjecajem domaćih komentatora živio u uvjerenju da je litva pokradena, a onda sam godinama poslije gledao snimku u kojoj sam vidio sudačke greške i na jednu i drugu stranu - i to je bio početak dominacije srpske košarke i definitivni nestanak hrvata - koji su sišli s postolja prije sviranja hej slaveni i nikad više nisu s postolja poslušali ničiju himnu neki će reći da je tada počelo prokletstvo i da se više nikada nećemo popeti na postolje drugi su i tada rekli bronca? pih
a ja bih danas rekao bronca, kraljevstvo za broncu
nastavak slijedi....
Nakon Nesvrstanog jos jedna dobra analiza. Jedva cekam nastavak i osvrte na cetvrtfinala 2001, 2007, 2009. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 10/09/2012 : 23:05:31
|
a jel znaš da je dalipagić hrvat...
Znam još odavno, normalno je da je Hrvat, čim je igrao u Partizanu!
I po malo u Zvezdi, ali to ne računam!
Ivo Nakić, Danko Cvjetičanin, sve partizanovi Hrvati.
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 10/09/2012 : 23:08:06
|
quote: Originally posted by ponki
Tumen kaze da su svi na ić srbi..tako da smo ja i globinjo isto Srbi..
Za globinja sam znao ali da si i ti
90 kili teska Srbenda..
da nije i 110 |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10271 Posts
Posted - 11/09/2012 : 00:32:28
|
ali nisam toliko opsjednut ko džeremi i milojko...odite u kurac obojica
Opsjednut? Ja bi reka da san bija nešto puno gore
Pazi, ima san teke u koje se sve bilježilo(još iman 2 negdi u matere)
Prva YU titula
Svaka utakmica je zabilježena
Dva bolna poraza za redon. Nakon poraza od Partizana san osta plakat u WC-u, i već su se pogasila sva svitla u dvorani kad me naša barba/ujak. Jedva me dovea pameti. Poraz se brzo zaboravija, al za cili život je ostalo skandiranje "Divac magarac ima kurac krastavac" Jedva san barbu nagovorija da me odvede 5 dana posli na Maccabi. Mora san obećat da neću radit cirkus
Tablica na pola prvenstva. Bože kakva liga
Triba li šta reć?
Ugledni čestitar
Nacionalisti nisu uspjeli
Pobego Partizan
Izgubiš od IMT-a, a onda skoro skineš Nuggetse. Bože kakva liga vol.2
Ova je samo za Globinja
Ova je za Kena. Nedavno si pita je li Alanović iz Splita. Evo ti ga ovde. Nosi broj 6, a nosi i kosu
A ova je samo za brnija
|
Edited by - NESVRSTANI on 11/09/2012 00:59:28 |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10271 Posts
Posted - 11/09/2012 : 01:10:21
|
quote: Originally posted by Jasko
Ovo sam i ja radio za Zvezdu
Eeeeee da mi je da nadjem tu svesku
Znači i ti si bija fantom Ja san fala bogu brzo doša sebi, i skužija žene, alkohol i lake droge |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Posted - 11/09/2012 : 01:16:16
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI Znači i ti si bija fantom Ja san fala bogu brzo doša sebi, i skužija žene, alkohol i lake droge
Da, ali posle sam izgubio interesovanje Znam da sam osim Zvezdinih rezultata, pisao i rezultate Kupa Sampiona (uzmem novine, pa prepisujem ko je dao golove )
Nije dugo trajalo, od Italije '90. do kraja '92. Posle toga je sve izgubilo smisao
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 11/09/2012 : 01:26:52
|
Ja sam '97-'99 imao i svoj sajt na geocities o KKCZ, mnogo pre nego sto je iko od zvanicnih organa razmisljao o tome. Pisao izvestaje sa utakmica, skenirao slike, itd. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10271 Posts
Posted - 11/09/2012 : 01:27:21
|
quote: Originally posted by Jasko
Da, ali posle sam izgubio interesovanje
To je i normalno Ostane ljubav prema klubu, ali ipak sve gledaš drugin očima i ne blamiraš se lipeći članke u teke |
|
|
Topic |
|
|
|