forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Dražen Petrović - "Košarkaški Mozart"
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 19

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 10/09/2012 : 16:16:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by globinjo

nabroji mi desetoricu od četrdeset pete do devedesete,dam ti šta god oćeš...ali srbe nogometaše iz srbije koji su došli u hajduka...holcer?je,govno,folksdojčer...vardić...lepi bora đorđević...simovićpešić...ovo je iz glave...trebao bih provjeravat,ali nebitno...

A Slaviša Žungul iz Požarevca?

Ali nećemo više o tome, znaš ti bolje nego ja koji su sve Srbi igrali u splitskim klubovima, nebitno, ali su igrali!

moram odgovorit...rođen u požarevcu,jer mu je ćaća bio vojno lice...u hajduka došao iz kaštela,tamo odrastao...ostalo je povijest...inače,srbin,da...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/09/2012 : 16:18:19  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Da, Divac je pravi primjer rasnog Hrvata..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10271 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/09/2012 : 16:22:21  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Ja se secam i Kukoca i Radje koji su pohrlili u Knin da se slikaju posle oluje - obojica su kasnije, godinama kasnije, priznali da je to bilo pod pritiskom. Radja mnogo kasnije, a Kukoc cak vrlo brzo. Kada su bili izbori u Hrvatskoj neke 98 ili 99, HDZ je izbacio listu "slavnih hrvata" koji podrzavaju HDZ i Tonijevo ime bilo je na njoj. Usledio je javni demanti kojeg se vrlo kristalno secam - Kukoc je prosto izjavio "jebo ja mater onom ko me tamo stavi".

Ovde griješiš, Kukoč nije bija u Kninu.
I ta sitnica je jedna od mnogih drugih stvari koje su narušile odnos Toni-Dino.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 10/09/2012 : 16:24:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ispravljen sam vec par puta dosad :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10271 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/09/2012 : 16:25:01  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

quote:

quote:

ipak,ne moš protiv srba i da oćeš...jedan je zapisan za vijeke u povijesti splitske košarke...tj.dva...ajmo,koja dva

Sretenovic & Savic ?

ma je
pa valjda je jedan šjor božo
a za drugoga ima konkurencije

Branko Radović

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10271 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/09/2012 : 16:31:03  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ispravljen sam vec par puta dosad :D

Ma odgovaran redon po postovima, i ja san tek sad vidija da je odgovoreno.
Inače, ako neko drugi nije već napisa, Kukoč se na toj famoznoj listi HDZ-a naša puno prije, i u puno jebenija vrimena. Mislin da je to bilo 92/93, i od tada je "neprijatelj". Da nije tako reagira vjerovatno bi i on bija u Kninu 95.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10271 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/09/2012 : 16:51:33  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

božo maljković je pričao kako je u splitu autom udario u nekoga ispred sebe
i izlazi čovjek iz auta, psuje, zapjenjen ide prema njemu
kad je vidio da je on, ide priča: a to ste vi šjor božo, ma nije ništa, sitnica, riješit ćemo to, samo da ste vi dobro...

Božo Maljković u Splitu ima status jebene legende!
Nikad neću zaboravit kad je doša ka trener panatinaikosa, mislin da je bila 97, i čovik ipak zbog svih sranja šta su se desila nije zna šta ga čeka.
Doživija je ovacije čin je uša na parket, zatin kod predstavljanja igrača i trenera, i još jedan put posli utakmice.
Čovik je staja na centru, maha svima i plaka.
Sićan se kako je red-dva iza mene neki mulac bacija komentar "koji kurac plješćete srbinu", triban li reć da je jedva izvuka živu glavu?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 10/09/2012 : 17:02:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

božo maljković je pričao kako je u splitu autom udario u nekoga ispred sebe
i izlazi čovjek iz auta, psuje, zapjenjen ide prema njemu
kad je vidio da je on, ide priča: a to ste vi šjor božo, ma nije ništa, sitnica, riješit ćemo to, samo da ste vi dobro...

Božo Maljković u Splitu ima status jebene legende!
Nikad neću zaboravit kad je doša ka trener panatinaikosa, mislin da je bila 97, i čovik ipak zbog svih sranja šta su se desila nije zna šta ga čeka.
Doživija je ovacije čin je uša na parket, zatin kod predstavljanja igrača i trenera, i još jedan put posli utakmice.
Čovik je staja na centru, maha svima i plaka.
Sićan se kako je red-dva iza mene neki mulac bacija komentar "koji kurac plješćete srbinu", triban li reć da je jedva izvuka živu glavu?

da,to mu je bilo prvo gostovanje...božo se isplako ko kiša...

"U svojoj karijeri osvojio sam veliki broj trofeja, bio sam četiri puta prvak Europe, dvaput s Jugoplastikom, jednom s Limogesom i Panathinaikosom. S tim da su Limoges i Panathinaikos bili prvi klubovi iz Francuske i Grčke koji su postali evropski prvaci u bilo kojem sportu. Međutim, ništa se ne može mjeriti s onom velikom feštom kad smo se iz Münchena vraćali u Split.

Ušao sam u pilotsku kabinu, pilot je pitao splitski aerodrom kakvo je vrijeme u Splitu, čuo sam odgovor: “Jebeš vrime, vi nemate di sletit, pista je puna navijača Jugoplastike, cili Split je na pisti!” Gotovo 100.000 ljudi našlo se na kaštelanskoj cesti i u Splitu želeći nas pozdraviti.Što se tiče prveutakmice nakon rata,nikad se nisam ljepše i dirljivije osjećao, znak je to da su me ljudi cijenili i poštovali moj rad u karijeri koja je vođena na takav način da bude bez mrlja. U Splitu me publika dovela do suza, Sat vremena nakon utakmice nitko nije želio kući, svi su skandirali, pozdravljali me, iako je moj Panathinaikos čak tada i pobijedio Split."

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 10/09/2012 : 17:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
pričal je o svemu ovome kod Stankovića prije par godina!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 10/09/2012 : 20:42:32  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Meni su se neki siptari iz Skadra kleli da je Toni zapravo "Tonin Kuka" i da je poreklom njihov. Ozbiljan sam.

je,i meni su rekli da je aco đorđević sa otoka brača,i da se zvao mate dorića šta je s onim da je divac hrvat

Gde bre Divac Hrvat! Pogledaj ga, pravi Ciganin!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 10/09/2012 : 20:46:15  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

nabroji mi desetoricu od četrdeset pete do devedesete,dam ti šta god oćeš...ali srbe nogometaše iz srbije koji su došli u hajduka...holcer?je,govno,folksdojčer...vardić...lepi bora đorđević...simovićpešić...ovo je iz glave...trebao bih provjeravat,ali nebitno...

Ali nećemo više o tome, znaš ti bolje nego ja koji su sve Srbi igrali u splitskim klubovima, nebitno, ali su igrali!

moram odgovorit...rođen u požarevcu,jer mu je ćaća bio vojno lice...u hajduka došao iz kaštela,tamo odrastao...ostalo je povijest...inače,srbin,da...

Aj mi reci samo šta je Vilson Džoni?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 10/09/2012 : 21:07:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Aj mi reci samo šta je Vilson Džoni?

kosovar...porijeklom...otac mu je imao zlatarnu u splitu koju je otvorio nankon što je doša u split iz prizrena..vilson je rođen u splitu i cijeli život je tu...pička-igrao je jednu sezonu u dinamu...

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/09/2012 : 21:18:41  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Divac Imocanin..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2860 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 10/09/2012 : 21:22:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Miljenko Smoje o Boriši Đorđeviću

Boriša Đorđević je bio veliki igrač, zaista je znao sve o nogometu. Imao je glavu, potez, drbling, šut... Svestrani napadač. Ali, jedno vrijeme ga gol nikako nije htio. Promašivao je ono što se činilo nemogućim promašiti.

Bio je poseban napadač, valjda jedini centarfor na svijetu koji bi se u šesnaestercu, kad bi protivnički obrambeni igrači ušli u njega, gradio čuvajući loptu umjesto da padne i iznudi jedanaesterac. Smijali smo se, a i on se smijao, kako ga veliki Miljenko Smoje zafrkavao za tu njegovu neefikasnost.

A onda, kad je Boriša Đorđević konačno postigao gol, i to nakon puno vremena, Miljenko Smoje je sutradan u Slobodnoj Dalmaciji napisao nevjerojatno duhovit specijalni komentar na račun toga, u kojemu je, koliko se sjećam stajalo i ovo: “Svitu, dogodilo se čudo, lepi Bora je zabija gol!” I sad se tom Smojinom tekstu smijem...

Dao je dva gola u pobjedi Hajduka od 6:1 protiv Partizana u Beogradu i tog dana mi postao najdrazi igrac Hajduka. Dosao je iz Bora, ali se ne sjecam da li je Bor tada bio prvoligas.

Necu vise o nogometu na ovoj temi da ne dam povod Globinju
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 10/09/2012 : 21:23:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Divac Imocanin..

Vid vraga i gospon Tin Ujevic je iz Imotskog
Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 10/09/2012 : 21:41:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message  Reply with Quote
quote:

I jebo te Messi, ovde pričamo o košarci

?????? ? ???????
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2860 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 10/09/2012 : 21:55:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
quote:

zašto je propala hrvatska košarka - kronika jednog nestajanja

na početku devedesetih hrvati su bili poznati po ratu sa srbima u centru evrope, a još više po košarkaškim velikanima poput dražena, tonija i dina, i naravno po goranu ivaniševiću
u to doba su nogometaši bili uglavnom anonimci, pa su nacionalni ponos nosili visoki i kršni momci, u sportu koji se tada igrao na svakom igralištu i parkiralištu, iako nekako nije dopirao do svakog srca u svakom kutku zemlje
i političari su se voljeli slikati s ovim kršnim momcima - rijetki se sjećaju da su vranković i arapović uspjeli nagovoriti dražena da se pojavi u franjinom predizbornom spotu '92 - vjertojatno bi mu, da je živ, danas bilo nelagodno prisjetiti se toga
ne samo da su košarkaši bili ponos, nego bez njih, odnosno bez samaranovog divljenja prema draženu, ne bi bilo ni nastupa na olimpijadi 92 - na kojoj smo ostali zapamćeni kao ona ekipa koja se jedno vrijeme pristojno držala protiv prvog i pravog dream teama
i zauvijek će ostati pitanje što bi bilo da im se suprostavila najjača ekipa ostatka svijeta u povijesti, koja na playu ne bi imala jedva iznadprosječne gregova i alanovića - izgubili bi, ali bi to bila teška borba, nešto kao finale u pekingu
i budućnost je bila sjajna za hrvatsku košarku
onda dolazi taj kobni dan, kada odlazi dražen, a plače cijeli svijet

EP 1993 se igrao u njemačkoj - hrvatska je i bez dražena bila favorit za zlato - do polufinala se sve riješavalo na +20, a onda u polufinalu prosječna ruska ekipa s nekakvim raspućinom na klupi - ništa ne ide u koš, a nema dražena da ih sve potjera u tri lepe i završi utakmicu
rusi u finalu gube od njemačke, u ludoj utakmici, a hrvati rasturaju u borbi za broncu, ali koga je to tada zanimalo
bronca, pih
SP 1994 u kanadi - ameri šalju drugi dream team, isto tako jak, ali nekako je izazivao manje strahopoštovanja, španjolci su im se u grupi držali cijelo poluvrijeme
u drugoj grupi hrvati rasturaju sve s gotovo istom razlikom, toni, dino i arijan komazec... i sve je mirisalo na reprizu barcelone
a onda opet rusi u polufinalu, i opet se ne možemo sastavit s loptom, i opet nema dražena da opsuje sve
slaba je utjeha 200 koševa razlike u borbi za broncu
pih, bronca
EP 1995 u grčkoj - e sad postaje ozbiljno - ukinute su sankcije srbiji, odnosno jugoslaviji, i sada više nema šale, sad su tu bivši suigrači divac, danilović, đorđević... i sada ni s draženom ne bi bila šetnja do zlata
i opet sve ide dobro, s visokom razlikom, a onda opet gubimo u polufinalu, ovaj put od kvalitetne litve, a ne od groznih rusa, i izbjegava se okršaj stoljeća
finale nitko nikada neće zaboraviti - ja sam pod utjecajem domaćih komentatora živio u uvjerenju da je litva pokradena, a onda sam godinama poslije gledao snimku u kojoj sam vidio sudačke greške i na jednu i drugu stranu - i to je bio početak dominacije srpske košarke i definitivni nestanak hrvata - koji su sišli s postolja prije sviranja hej slaveni i nikad više nisu s postolja poslušali ničiju himnu
neki će reći da je tada počelo prokletstvo i da se više nikada nećemo popeti na postolje
drugi su i tada rekli
bronca? pih

a ja bih danas rekao
bronca, kraljevstvo za broncu

nastavak slijedi....

Nakon Nesvrstanog jos jedna dobra analiza.
Jedva cekam nastavak i osvrte na cetvrtfinala 2001, 2007, 2009.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47303 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/09/2012 : 23:05:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a jel znaš da je dalipagić hrvat...

Znam još odavno, normalno je da je Hrvat, čim je igrao u Partizanu!

I po malo u Zvezdi, ali to ne računam!

Ivo Nakić, Danko Cvjetičanin, sve partizanovi Hrvati.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47303 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/09/2012 : 23:08:06  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by ponki

quote:

Tumen kaze da su svi na ić srbi..tako da smo ja i globinjo isto Srbi..

Za globinja sam znao ali da si i ti

90 kili teska Srbenda..

da nije i 110

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10271 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/09/2012 : 00:32:28  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

ali nisam toliko opsjednut ko džeremi i milojko...odite u kurac obojica

Opsjednut?
Ja bi reka da san bija nešto puno gore

Pazi, ima san teke u koje se sve bilježilo(još iman 2 negdi u matere)

Prva YU titula

Svaka utakmica je zabilježena

Dva bolna poraza za redon. Nakon poraza od Partizana san osta plakat u WC-u, i već su se pogasila sva svitla u dvorani kad me naša barba/ujak. Jedva me dovea pameti. Poraz se brzo zaboravija, al za cili život je ostalo skandiranje "Divac magarac ima kurac krastavac" Jedva san barbu nagovorija da me odvede 5 dana posli na Maccabi. Mora san obećat da neću radit cirkus

Tablica na pola prvenstva. Bože kakva liga

Triba li šta reć?

Ugledni čestitar

Nacionalisti nisu uspjeli

Pobego Partizan

Izgubiš od IMT-a, a onda skoro skineš Nuggetse. Bože kakva liga vol.2

Ova je samo za Globinja

Ova je za Kena. Nedavno si pita je li Alanović iz Splita. Evo ti ga ovde. Nosi broj 6, a nosi i kosu

A ova je samo za brnija

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 11/09/2012 00:59:28
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 11/09/2012 : 01:06:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Ovo sam i ja radio za Zvezdu

Eeeeee da mi je da nadjem tu svesku
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10271 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/09/2012 : 01:10:21  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

Ovo sam i ja radio za Zvezdu

Eeeeee da mi je da nadjem tu svesku

Znači i ti si bija fantom
Ja san fala bogu brzo doša sebi, i skužija žene, alkohol i lake droge

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 11/09/2012 : 01:16:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Znači i ti si bija fantom
Ja san fala bogu brzo doša sebi, i skužija žene, alkohol i lake droge

Da, ali posle sam izgubio interesovanje
Znam da sam osim Zvezdinih rezultata, pisao i rezultate Kupa Sampiona
(uzmem novine, pa prepisujem ko je dao golove )

Nije dugo trajalo, od Italije '90. do kraja '92. Posle toga je sve izgubilo smisao
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/09/2012 : 01:26:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ja sam '97-'99 imao i svoj sajt na geocities o KKCZ, mnogo pre nego sto je iko od zvanicnih organa razmisljao o tome. Pisao izvestaje sa utakmica, skenirao slike, itd.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10271 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/09/2012 : 01:27:21  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

Da, ali posle sam izgubio interesovanje

To je i normalno
Ostane ljubav prema klubu, ali ipak sve gledaš drugin očima i ne blamiraš se lipeći članke u teke

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page
Page: of 19 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000