forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Dražen Petrović - "Košarkaški Mozart"
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 19

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 11/09/2012 : 17:31:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Pošto ste svi dobro "potkovani" s košarkom,zanima me što mislite o mladoj nadolazećoj hrvatskoj generaciji predvođenoj Šarićem i Hezonjem.
Oće bit šta od njih ili će i oni propast kad dođu u seniore?

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10270 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/09/2012 : 18:47:15  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

a meni nekako ostalo u pamćenju da je to bila zadnja sezona
možda nije bilo finale, s kim su igrali polufinale 91
ne znam, možda je ipak '90
a možda je momak iz partizana

i naravno - momak je bio simpatičan, a ne asimpatičan - spejs mi se izgubio u tipfeleru :-)

Ja ću ti reć ono šta znan, pa ga ti smisti di triba.

87/88-Šibenka/Olimpija/Partizan
88/89-Bosna/Partizan(više se nije igralo četvrtfinale)
89/90-Cibona/Zvezda
90/91-Zadar/Partizan

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10270 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 12/09/2012 : 13:15:19  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

Pošto ste svi dobro "potkovani" s košarkom,zanima me što mislite o mladoj nadolazećoj hrvatskoj generaciji predvođenoj Šarićem i Hezonjem.
Oće bit šta od njih ili će i oni propast kad dođu u seniore?

Neznan jesan li ja jedan od "potkovanih", ali znan da ti ni netko u svakon slučaju potkovaniji od mene nemože na ovo dat odgovor.
U Hrvatskoj prijelaz iz juniora u seniore do sada skoro nikome nije proša kako triba.
Vujčić je nažalost jedini koji je svoj juniorski potencijal realizira. Uz sve njegove manjkavosti, pričamo o jednon od najboljih evropskih centara zadjih 10-ak godina. Igra je u jednon od najvećih klubova, Maccabiju. Nema momčadske titule koju nije osvojio. 2 ili tri puta je i službeno proglašen najboljin centron evrope. Prvi igrač u povjesti eurolige ostvarija triple double, posli njega nitko dok ga on ponovo nije napravija.

S druge strane imaš Sesara koji isto godište, i triba je bit nosioc naše igre uz Vujčića, a ima je k..., a ne karijeru.

Naši juniori skoro redovito ostvaruju dobre/odlične rezultate za razliku od seniora, međutin od tih uspješnih juniorskih reprezentacija mi nismo napravili ništa.

Nek mi reče ko oće da san subjektivan, ali bez dalmatinskih igrača i srpskih trenera možemo samo prdit u rosu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 12/09/2012 13:15:58
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 12/09/2012 : 13:24:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI
Nek mi reče ko oće da san subjektivan, ali bez dalmatinskih igrača i srpskih trenera možemo samo prdit u rosu.

I mi mozemo isto bez njih
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8190 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 12/09/2012 : 13:28:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
slažem se
veliki talenti koje smo imali uglavnom su propadali jer su klubovi kupovali polovne amerikance i nisu davali minutažu mladima
razvili su se jedino vujčić i marko popović
treba nam 5-6 srpskih trenera, ali pravih, ne kao ova pičkica androić

treba uzeti u obzir i činjenicu da se u zadnjih 15-20 godina u košarci puno više igra na snagu, teretana je obavezna, pa je 17-18 godišnjacima puno teže dokazivanje nego što je to bilo njihovim vršnjacima u osamdesetima i sedamdesetima
a mladi danas nemaju strpljenja, pa kad vide da su prošli dvadesetu, a nisu se formirali kao zvijezde, onda gube volju

s druge strane, šarić i hezonja su talenti kakve dugo nismo imali i ja sam (gotovo) siguran da će izrasti u velike igrače
mislim da ih čak ni kretenska situacija u našoj košarci neće uspjet uništit

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 12/09/2012 : 13:30:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Čudno je to što ti mladi ne ostvare potencijal....možda se zadovolje s par destaka tisuća eura i prestanu se trudit ili nam trenerska struka ne valja.
Jedno je sigurno košarkaški savez je za puno toga kriv,čini se da je tamo najbitnija politika a ne uspjeh.
Možda i ne možemo više,tko će ga znati.U zadnje vrijeme sve uspjehe u međunarodnoj košarci kupe veliki narodi izuzev Litve a ni oni više ne blistaju.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8190 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 12/09/2012 : 13:43:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
@nesvrstani
za sesara je kružila priča da je on ustvari dvije godine stariji nego što mu se piše, da su dokumenti u mostaru pogubljeni i napravljeni novi, pa je ispalo da 16-godišnjak igra u zagrebu, a ustvari imao 18
naravno, to su samo priče, ali ko zna
u svim tim selekcijama, uvijek su djeca rođena početkom godine imala prednost nad onima rođenim krajem godine - u istoj su kategoriji, a stariji su godinu dana

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8190 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 12/09/2012 : 22:50:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
zašto je propala hrvatska košarka - kronika jednog nestajanja
...nastavak od prije

ako je period od 92-95 bio i uspješan (srebro i 3 bronce) i neuspješan (nema zlata, a moglo se dok nije bilo srba), što onda reći za dalje
košarka polako gubi svoje mjesto u javnosti, u medijima, a rastu drugi sportovi
te 1996. igra se olimpijada u atlanti - od košarkaške reprezentacije se opet očekuje medalja, ali sada nitko ne očekuje baš finale - ekipa je po imenima dobra, ali loše se igra, nešto ne štima, a onda nas još australija pregazi - sjajnom predstavom gaze / haze
eh, taj andrew gaze - koji je to igrač bio, onaj pravi, staromodni šuter, koji je učio igrat prije uvođenja trice, a onda se prilagodio novim pravilima - iako nisu baš isti tip igrača, uvijek me je podsjećao na velikog duška ivanovića
ali dobro, u finalu igraju jugoslavija i amerikanci, a srbi bez kompleksa igraju na pobjedu, prvi koji su stvarno vjerovali da ih se može dobiti - mislim da je prvo poluvrijeme bilo jedan koš razlike i da su srbi često vodili, ali u drugom poluvremenu nije bilo dovoljno snage i kratka je klupa, pa amerikanci lagano privode kraju
naši rukometaši osvajaju zlato i tada polako preuzimaju ulogu košarke
a iste godine se igra ep u nogometu i tada narod dobiva prave heroje - nogomet, samo nogomet, uz malo trofejnog rukometa, a košarci nek se vesele susjedi - koji od 95 do 2002 osvajaju skoro sve što se moglo, osim olimpijskog zlata - čovječe, 3 puta europski i 2 puta svjetski prvaci - pa ti ne budi ljubomoran
mislim da se tu negdje, '97 ili možda baš te '96 dogodio i izgon nba prijenosa s htv-a - navodno tuđman rekao 'šta se prenosi te crnce, ko to gleda', a vrdoljak njegovu želju proveo u djelo, uz opasku da to ionako gleda par luđaka koji navijaju sat da ih probudi kad pošten svijet spava
i ja sam bio jedan od tih luđaka
i naravno, nije tome svemu kriva smrt dražena petrovića, niti bi s njim sa sigurnošću osvajali medalje, niti bi proizvodili nove zvijezde
i bez njega hrvatska ima košarkaške velikane, u prvom redu kukoča i rađu, uz brojne druge velikane iz prijašnjih generacija
i kako se odnosimo prema njima?
kukoč je škrtac i nije dobar čovjek
nije čak dobar niti da bude kapetan reprezentacije nakon dražena - nego traku daju stojku - ej, stojku - valjda po stranačkom ključu, đava će znat
rađa je bolje prošao, on je ljudina, zajebant, ali mu se propituje seksualna orijentacija...
a nekakvog dokumentarca o njima ni za lijeka

peroid od 1997 do 2001 nije vrijedan spomena, pa se vraćam na domaća zbivanja - da ne ispadne kako je košarka samo ono što reprezentacija radi
i košarkaški savez je važan - on je tu da brine o razvoju igrača, o svim selekcijama, o radu, ulaganju u budućnost...
i tko ga vodi?
prvo političari - 'veliki' ivan šuker
a onda košarkaški sudac
ne znam što je gore

a u domaćem prvenstvu dominira cibona - klub ima para, doveli su božu miličevića iz zadra za direktora, kupuju se igrači, koji put da se pojača ekipa, a koji put čisto da se oslabi protivnika
i stvarno, nema imalo boljeg igrača iz zadra i jugoplastike koji se nisu u jednom momentu našli u ciboni
split i zadar lagano propadaju, šibenka je davno propala, a svi klubovi kupuju amerikance, pa je manje prostora za razvoj mladih igrača
da su bar ti ameri neki dobri - kao stvarno dobrog pamtim samo atkinsa
i onog što je dosta dugo bio u zadru, ne mogu se sjetiti

a nema ni srpskih trenera, božesačuvaj toga, pa imamo mi svoje stručnjake...
i tako cibona slavi stoti uzastopni naslov, split im ponekad uzme kup i divota
a u europi se ne može dalje od osmine finala - final four je nešto iz minulih vremena, kad su divovi šetali po cesti

...nastavak slijedi .. zadnji dio o ep u turskoj, o beogradu 2005 i optimistični tonovi zbog nadolazeće mladosti

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10270 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/09/2012 : 09:12:49  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

zašto je propala hrvatska košarka - kronika jednog nestajanja
...nastavak od prije

Neman šta reć na ovakav tekst.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/09/2012 : 11:02:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

ali dobro, u finalu igraju jugoslavija i amerikanci, a srbi bez kompleksa igraju na pobjedu, prvi koji su stvarno vjerovali da ih se može dobiti - mislim da je prvo poluvrijeme bilo jedan koš razlike i da su srbi često vodili, ali u drugom poluvremenu nije bilo dovoljno snage i kratka je klupa, pa amerikanci lagano privode kraju

Zarko Paspalj, koji je '96 vec bio gotov (i '95 ako cemo iskreno), "trci svoju zadnju trku, tlak mu je povisen". Ceo turnir igra za posrat, slobodna bacanja su mu pala na 50/50, sut spolja, nekad ubojit na momente, sad kompletno mrtav, no kako je u finalu Savic povredjen, Paspaljeva uloga bice nesto opseznija. I onda, u svom poslednjem mecu za reprezentaciju, Paspalj igra simultanku sa Dream Teamom 3 i pogadja nekih 18 poena u prvom poluvremenu, od kojih i jednu trojku iz ugla. Kamera ga je spazila na jednom timeoutu - sedeo je na klupi i gledao u daljinu, kao na nekim drogama. Nakon turnira, dobija cak i poziv za letnji kamp Atlante, koji je u nacelu prihvatio, ali se ubrzo i vratio i zaigrao cini mi se za Aris, a onda i zavrsio karijeru. Gledajuci unazad, i znajuci Zareta, pravo je cudo sto je i ovoliko postigao - sa njegovim zivotnim navikama i njegovom glavom, imao je sve predispozicije da sa 23 godine klosari po kontejnerima...

Gaze & Heal, btw. Gaze je kasnije igrao u San Antoniu, doduse kao epizodista, dok je Shane Heal imao neznatno zapazeniju ulogu u NBA kao
clan TWolvesa (bolje je prolazio u Grckoj ligi). Oba su igraca inace doziveli duboku profesionalnu starost, Heal je igrao do 39. godine (penzionisao se 2009), dok je Gaze, za koga se smatra da je najbolji australijski kosarkas svih vremena, gurao do 40te.

quote:
i bez njega hrvatska ima košarkaške velikane, u prvom redu kukoča i rađu, uz brojne druge velikane iz prijašnjih generacija
i kako se odnosimo prema njima?
kukoč je škrtac i nije dobar čovjek
nije čak dobar niti da bude kapetan reprezentacije nakon dražena - nego traku daju stojku - ej, stojku - valjda po stranačkom ključu, đava će znat
rađa je bolje prošao, on je ljudina, zajebant, ali mu se propituje seksualna orijentacija...
a nekakvog dokumentarca o njima ni za lijeka

Nedostatak dokumentarca je nacionalna sramota, ta dva coveka su zaduzili kosarku kao sport, ne samo kosarku u hrvatskoj. Moze li se nesto detaljnije o ovom marginaliziranju obojice ? Bas sam troluodtroje u PM pisao o Komazecu, koji jeste imao neke probleme zbog krvnih zrnaca, ali sta je falilo Kukocu i Radji ? U to vreme nismo imali dobro integrisane medije, pa se samo pisalo o glupostima koje su bile nacionalno vezane nekako.

Inace, generacija koja je igrala EP 97 je sigurno mogla bolje, ne znam sto se to tako rapidno raspickalo. Znam da je Kukoc igrao EP 99 i to onako, samo jer mu se dig'o otprilike, a to vise nije ni bio taj igrac, nasvinjen i igracki i profesionalno prezasicen.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10270 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/09/2012 : 11:39:29  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Znam da je Kukoc igrao EP 99 i to onako, samo jer mu se dig'o otprilike, a to vise nije ni bio taj igrac, nasvinjen i igracki i profesionalno prezasicen.

I takav je bio avion za konkurenciju na eurobasketu.
Samo neznan šta možeš sa ekipon koju vodi Pepsi Božić, a suigrači su ti Ivan Tomeljak i Hrvoje Henjak.

E, i još nešto.
Kakav PM o Komazecu???
Oću sve javno

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 13/09/2012 11:40:27
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/09/2012 : 11:48:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
A Ivan Grgat i Mate Skelin ?

Ma bre nije nista bilo, covek me na PM pitao da mu napisem nesto o Komazecu jer niko od vas 'rvata nije odgovarao, pa sam se ja dovatio toga.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3274 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 13/09/2012 : 12:35:11  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
Iako je to "moj" PM ne znam da li mogu da si uzmem pravo, da ga bez Mairosove "avtorizacije" objavim javno - celog. mairos?
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/09/2012 : 12:39:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Nikakav problem, evo ja cu.

quote:
Mislio sam da ce ti neki Hrvat odgovoriti za Arijana, ali evo i od mene. Komazec je posle '92 napustio Zadar i otisao u Panathinaikos, gde se nije snasao pa je vise godina tumarao po Italiji, zatim Grckoj, pa je nekako na koncu i stigao do NBA gde ipak ne odigra nijedan mec. Okoncao je aktivnu karijeru pre oko 7-8 godina.

Nazalost, ostaje utisak da Arijan nikad nije opravdao ocekivanja, u evropi se nije uspeo skrasiti ni u jednom klubu (mada je recimo u Virtusu pruzao solidne partije), a do NBA nikad nije stigao, mada je sredinom 90tih imao konkretne ponude koje je odbijao (Indiana Pacersi su mu nudili dugorocni ugovor koji znam da nije prihvatio). Ostao je samo sto bi rekli "streaky scorer", znaci umeo je neki mec dati 40, a nekad ni 5, i jebiga.

Moram ovde dodati i da je Komazec u posleratnoj pometnji malo marginalizovan u Hrvatskoj zbog srpskog porekla, te su se cule neke price i da je njegova porodica imala probleme u Zadru (bas kao i porodica sadasnjeg hrvatskog reprezentativca Marka Popovica, isto Zadranina, ciji je otac Petar Popovic bio kljucni clan sampionskog zadra i Komazecov saigrac). U Srbiji su mu zato svaki put skandirali "KOMO SRBINE!", sto ga je izuzetno nerviralo.

Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3274 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 13/09/2012 : 12:50:13  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
komazec mi je u početku veoma sličio draženu, način igre, konstitucija (OK 5 cm razlike al ipak), koraci i uopšta dinamika-motorika čak i frizura i onaj pogled pravo. Ali posle 91/92 prestao sam pratit ex Yu košarku pa ne znam gotovo ništa o njemu. a činilo mi se da je obečavao puno.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10270 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/09/2012 : 13:40:24  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

A Ivan Grgat i Mate Skelin ?

Slušaj me sad dobro Mairosu.
Dovoljno si me zajeba sa onin Đorđevićen i Rimcen, ne kopaj mi po podsvijesti. Neke svari su potisnute, i treba da takvima i ostanu

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/09/2012 : 13:44:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Meni je Grgat u izuzetno lepom secanju ostao. Cibona - Zvezda u ZG, ide se u produzetak, al sudija svira fantomski faul nad Grgatom na 00:00 na satu. Grgat rutinski promasi oba, odemo u produzetak i dobijemo, prva posleratna pobeda srpske ekipe u Zagrebu (sto je i izrodilo pokoju navijacku ali necemo o tome sada i ovde :D)...a Grgat mislim da je isto vece dobio lazni pasos i presao granicu.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 13/09/2012 : 13:53:39  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nikakav problem, evo ja cu.

quote:
Mislio sam da ce ti neki Hrvat odgovoriti za Arijana, ali evo i od mene. Komazec je posle '92 napustio Zadar i otisao u Panathinaikos, gde se nije snasao pa je vise godina tumarao po Italiji, zatim Grckoj, pa je nekako na koncu i stigao do NBA gde ipak ne odigra nijedan mec. Okoncao je aktivnu karijeru pre oko 7-8 godina.

Nazalost, ostaje utisak da Arijan nikad nije opravdao ocekivanja, u evropi se nije uspeo skrasiti ni u jednom klubu (mada je recimo u Virtusu pruzao solidne partije), a do NBA nikad nije stigao, mada je sredinom 90tih imao konkretne ponude koje je odbijao (Indiana Pacersi su mu nudili dugorocni ugovor koji znam da nije prihvatio). Ostao je samo sto bi rekli "streaky scorer", znaci umeo je neki mec dati 40, a nekad ni 5, i jebiga.

Moram ovde dodati i da je Komazec u posleratnoj pometnji malo marginalizovan u Hrvatskoj zbog srpskog porekla, te su se cule neke price i da je njegova porodica imala probleme u Zadru (bas kao i porodica sadasnjeg hrvatskog reprezentativca Marka Popovica, isto Zadranina, ciji je otac Petar Popovic bio kljucni clan sampionskog zadra i Komazecov saigrac). U Srbiji su mu zato svaki put skandirali "KOMO SRBINE!", sto ga je izuzetno nerviralo.

Petar Popović je Komazecu rođeni ujak, tako da mu je Marko brat od ujaka!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/09/2012 : 13:55:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Oni su nekud iz kraljeva bese ?

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 13/09/2012 : 13:57:44  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Oni su nekud iz kraljeva bese ?

Ne.Mislim da su tamo rođeni, u Zadru, Srbi iz Hrvatske!

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/09/2012 : 13:59:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Da, ali linija je iz kraljeva, na to sam mislio. Popovici i Komazec su svi rodjenu u Zadru, to znam.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 13/09/2012 : 14:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, ali linija je iz kraljeva, na to sam mislio. Popovici i Komazec su svi rodjenu u Zadru, to znam.

Ne bih znao da ti kažem.
Poznajem jednog u Vršcu Komazec Špiro, baš tako se zove, Srbin, koji je rođak sa Arijanovom familijom, jebemliga kako ne znam. On je kolonista posle II svetskog rata, tj. njegov deda.
Čovek kaže da su Komazeci svi Srbi i da su poreklom Dalmatinci!

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8190 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 13/09/2012 : 14:07:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
a pero popović se oženio u obitelj gregov, tako da su i alan gregov i marko popović prvi rođaci
a arijanov otac milan je igrao u trofejnoj generaciji zadra šezdesetih godina

Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3274 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 13/09/2012 : 14:18:16  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
e sad ste me sjebali , svi su svakom bratič od rođe sestre i svi su srbini iz dalmacije, koji su rođeni u zadru i žive u srbiji. ko ovo skuži kapu dole
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/09/2012 : 14:22:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ti k'o da ne znas da je Dalmacija cela srpska, vidi se da nisi cest na ovom forumu bio :D

Go to Top of Page
Page: of 19 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000