Meni su osobno bili jedno prijatno iznenadenje,ali kada sam poceo kopati dublje..postali su i vise od toga. Oni su trebali biti jedan od mojih sljedecih postova..no pretekao si me
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Meni su osobno bili jedno prijatno iznenadenje,ali kada sam poceo kopati dublje..postali su i vise od toga. Oni su trebali biti jedan od mojih sljedecih postova..no pretekao si me
Ma udri! ;)
Dylanovski..yeep..
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Mairosu..zarobljen u vremenu , okovan machoizmom i milion razloga zasto je bas to tako.. No problemas ..ja nisam protiv putnika vremenskih masina..dapace ..samo deri...no vrijeme..vrijeme tece..
Svaki put kada cujem ovu prljavu gitaru , dode mi da odsarafim flasu jacka i odljuljam se u san pogleda prikovanog za crveni pijesak.-..
Dead Man (Soundtrack) by Neil Young