forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 06.08.2012 - Forumasi prestaju da puse cigarete
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 19

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 10/09/2012 : 14:10:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -jeremija-

Pa kažem, i ti odnosi se mogu srediti, to nije problem... Samo treba neki Martin Luter King ili... Idi Amin

i eto, otud dolazimo do poante problema...utopija!

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 13/09/2012 : 22:47:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:
Originally posted by Obi-wan

Da moram promjeniti vagon kada starac sa štakama i klinac zapale svoje cigarete (jer mi se ne svađa svaki dan).

Kada si se poslednji put vozio sa vlakom? 1980 godine? Mislim, da se več duže vrijeme ne smije pušiti na vlaku, bar kod nas....

Posljednji put sam se vozio danas prije neka 3 sata. A prije toga jučer. Ustvari vozim se 2 puta svaki dan.
I pogodi šta se desilo. Vozim se ja tako (danas) kada čujem famozni zvuk paljenja cigarete. Ugledam retarda neonacistu i njegovu ženu. Poželim da napravim krvoproliće, ali umjesto toga se dignem i odem 20 metara dalje od njih.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 13/09/2012 : 22:54:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cat claw

quote:

Da moja žena radi u zadimljenoj prostoriji svaki dan i ne smije ni prozor otvoriti (alternativa otkaz).
Alternativa je i da se ona sa drugim nepusacacima odvoji zasebno, a da se pusaci iz njene kancelarije spoje sa drugim pusacima. Kao sto rekoh ranije, posao se razmenjuje kod nepusaca i sve OK. Ne verujem da joj je sef bas tolki kreten da ne bi pristao na tako malu reorganizaciju.

1 kancelarija
3 pušačice (jedna je šefica i to trudna)
i moja žena (invalid slabog zdravlja kojoj smeta pušenje)
Ove ne žele ili ne mogu prekinuti pušiti (zamoljene su više puta za razumjevanje).
Ovo je ustvari pravi izvor moje odbojnosti, sve ostalo je sporedno.
Kada vam netko truje dragu osobu, mržnja crnja od dima skuplja se u želudcu.
Ako se mojoj ženi nešto desi, bojim se šta sam sposoban uraditi...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 13/09/2012 22:55:45
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/09/2012 : 22:58:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na kraju ostaje tužna činjenica da u kafiće ne idem jer se u svima puši.
Da na svakom prijeteljskom okupljanju nas petnaestak moram udisati dim onih dvoje koji se dime (iako ima male djece).
Da moram promjeniti vagon kada starac sa štakama i klinac zapale svoje cigarete (jer mi se ne svađa svaki dan).
Da kod punca i njegove žene moram ručati u oblaku dima jer oni ne vade cigarete iz usta (iako znaju da nam smeta).
Da moja žena radi u zadimljenoj prostoriji svaki dan i ne smije ni prozor otvoriti (alternativa otkaz).

Eto, i onda ti nemoj postani asocijalan...

Meni se desilo na poslu. Inače sam odlazio skoro svaki dan na kavu s kolegom koji se odvikao od pušenja. I jednog dana on počeo pušiti i nije više mogao odlaziti u prostorije gdje se ne puši. Malo pomalo pridružio se ostalim pušačima, a meni se to nije sviđalo, sjediti uvijek u gustoj magli dima, i onda smrdjeti cijeli dan po tome. I naposljetku promijenio ekipu. Možda nekome izgleda bezveze, no nemam preveliku toleranciju prema cigareti, valjda zato jer se družim s nepušačima uglavnom.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 14/09/2012 : 00:13:08  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
Dve nedelje danas kako nisam zapalio. Mislim da više nikad ni neću

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3282 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 14/09/2012 : 09:01:48  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
quote:

bravo....početak je najteži. al biče puno izazova
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 14/09/2012 : 13:42:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

ajde samo dalje tako!

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 14/09/2012 : 13:43:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

1 kancelarija
3 pušačice (jedna je šefica i to trudna)
i moja žena (invalid slabog zdravlja kojoj smeta pušenje)
Ove ne žele ili ne mogu prekinuti pušiti (zamoljene su više puta za razumjevanje).
Ovo je ustvari pravi izvor moje odbojnosti, sve ostalo je sporedno.
Kada vam netko truje dragu osobu, mržnja crnja od dima skuplja se u želudcu.
Ako se mojoj ženi nešto desi, bojim se šta sam sposoban uraditi...

i onda meni drugi kažu: "a zašto imaš tako slabu toleranciju prema pušačima?"

iz ovog primjera bismo se mogli zapitati o čijoj se toleranciji (odnosno netoleranciji) radi...

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 14/09/2012 : 14:03:15  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Treba cigarete zabranit, za dobrobit svih ljudi.
Mada, nista od toga, velika je lova u pitanju.
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 14/09/2012 : 14:24:14  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Eh, Kinge...
Treba onda zabraniti i aute i mostove i kule bliznakinje.... Cega god se dohvatis, stetno po ljude...
Kad se Lala penjao na tavan i raspizdio sa merdevina, ladno je reko:
-Moj tavan, moje lotre, moje je kako cu da silazim!
Svako odlucuje na sta ce da protraci zivot, sto bismo im kvarili to zadovoljstvo.

Nego, ovo Obijevo, sad sam bas radoznao. Zar tamo u zeninom preduzecu postoji samo jedna kancelarija??? Zaista nema neke prostorijice gde bi mogli nju da smeste, makar pregradili neki hodnik?
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 14/09/2012 : 14:29:15  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Bane, ok, ali po toj logici bi onda kokain i heroin trebali da budu dostupni na kioscima.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 14/09/2012 : 14:34:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
meni bi bilo dovoljno da trava bude dostupna... na kioscima.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 14/09/2012 : 14:34:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Eh, Kinge...
Treba onda zabraniti i aute i mostove i kule bliznakinje.... Cega god se dohvatis, stetno po ljude...

zato je dobro koristit bicikl, ko što ja radim npr.

ali svejedno, komparirati aute i cigare su dvije različite stvari. naravno, ne tvrdim da automobili nisu štetni - jesu, ali iz potpuno drugih razloga.

na što ciljam? pa evo analizirajte koju svrhu za čovjeka imaju cigare. apsolutno nikakvu osim toga da truju čovjeka koji ih konzumira, i one oko njega.

a koju svrhu imaju auti? oni služe kao sredstvo prijevoza. naravno, opet kažem da i oni jesu štetni, ali čovjek njih ne koristi zato da bi zagađivao atmosferu, nego radi lakšeg putovanja s mjesta na mjesto.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 14/09/2012 : 14:38:47  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

pa evo analizirajte koju svrhu za čovjeka imaju cigare.

Sa cigarom u ustima muskarac izgleda cool, ono kada povuces dim i pustis ga kroz nos, pa malo zaskiljis i podignes lezerno glavu na gore...zene svrsavaju na takve stvari.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 14/09/2012 : 14:41:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Sa cigarom u ustima muskarac izgleda cool, ono kada povuces dim i pustis ga kroz nos, pa malo zaskiljis i podignes lezerno glavu na gore...zene svrsavaju na takve stvari.

eh taj današnji svijet

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3282 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 14/09/2012 : 14:47:38  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sa cigarom u ustima muskarac izgleda cool..

a večina žena sa cigarom u ustima šetajuč po cesti izgleda ko pica mica trofrtaljka..iliti teška kurvetina.
Go to Top of Page

milandj3
Average Member

Serbia
615 Posts

Member since 17/08/2006

Posted - 14/09/2012 : 15:00:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit milandj3's Homepage  Send milandj3 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

pa evo analizirajte koju svrhu za čovjeka imaju cigare.

to mozda u vreme Don Drapera, danas je druga pesma
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 14/09/2012 : 15:04:11  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Nije, ima jos uvijek glupih zena koje padaju na te fazone.
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 14/09/2012 : 15:16:41  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by trolodtroje

quote:

Sa cigarom u ustima muskarac izgleda cool..

a večina žena sa cigarom u ustima šetajuč po cesti izgleda ko pica mica trofrtaljka..iliti teška kurvetina.

Zna se šta žena treba da drži u ustima. Ne cigaru.

A ima riba koje padaju na cigare... U najgorem slučaju, cigara je najjednostavniji vid konformizma, i simbol neke primitivne pobune protiv zdravlja, protiv roditelja, protiv škole, protiv samog sebe...

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 14/09/2012 : 18:19:05  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bane, ok, ali po toj logici bi onda kokain i heroin trebali da budu dostupni na kioscima.

Koka i hera bas i ne, ali za travu kazu da je i lekovita.

Svaka stvar je opasna ako se ne koristi pravilno.
Kontrolisano pusenje ne moze skoditi okolini, to je valjda jasno.
A sto se skodnje za pusace tice, molim lepo, sami su odabrali.
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 16/09/2012 : 20:25:07  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
I ajd sad kazite da nepusaci nisu gori od inkvizicije
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/343034/Vozac-uperio-pistolj-u-trudnicu-koja-je-pusila
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 16/09/2012 : 20:39:25  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

I ajd sad kazite da nepusaci nisu gori od inkvizicije
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/343034/Vozac-uperio-pistolj-u-trudnicu-koja-je-pusila

Taj tip mora da je bio pusac i vjerovatno je tek unazad nekoliko dana prestao.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 16/09/2012 : 20:44:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

A koji q ima pusiti cigarete kad je trudna. Ima i drugih stvari koje je mogla... :DD

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12993 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 16/09/2012 : 20:45:37  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Eh, Kinge...

zato je dobro koristit bicikl, ko što ja radim npr.

ali svejedno, komparirati aute i cigare su dvije različite stvari. naravno, ne tvrdim da automobili nisu štetni - jesu, ali iz potpuno drugih razloga.

na što ciljam? pa evo analizirajte koju svrhu za čovjeka imaju cigare. apsolutno nikakvu osim toga da truju čovjeka koji ih konzumira, i one oko njega.

a koju svrhu imaju auti? oni služe kao sredstvo prijevoza. naravno, opet kažem da i oni jesu štetni, ali čovjek njih ne koristi zato da bi zagađivao atmosferu, nego radi lakšeg putovanja s mjesta na mjesto.

Pa i nije baš korisno. Pokupi te neka budala i

Have mercy
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12993 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 16/09/2012 : 20:46:37  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Eh, Kinge...
Kad se Lala penjao na tavan i raspizdio sa merdevina, ladno je reko:
-Moj tavan, moje lotre, moje je kako cu da silazim!
Svako odlucuje na sta ce da protraci zivot, sto bismo im kvarili to zadovoljstvo.

Nego, ovo Obijevo, sad sam bas radoznao. Zar tamo u zeninom preduzecu postoji samo jedna kancelarija??? Zaista nema neke prostorijice gde bi mogli nju da smeste, makar pregradili neki hodnik?

DOOOBAAAR

Have mercy
Go to Top of Page
Page: of 19 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000