forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Спортско друштво "Црвена звезда" - Београд
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 366

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 13/09/2012 : 14:41:53  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:
Originally posted by Cuvam starudije

Komentar sa Blica na vest o novom pojacanju KKCZBGDDIVA:
"imaju gomilu placenika, ali nemaju tim. Trebace im bar 3 lopte na svakoj utakmici. Bice: e ja sam igrao NBA,ja treba da sutiram. Ne, ja treba da sutiram imam 34god i nekad sam bio najbolji strelac. Ne,ne meni je tata kupio klub i to je je moja lopta."

Decko objasnio.

Дечко објаснио шта је комплекс и опседнутност другим клубом, а не својим. Једино ако има 10 година, па да му опростимо.

Svaka ti je ka' Njegoševa.

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 13/09/2012 : 15:14:44  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Шта, ви се још увек обазирете на старудијине и окибокијеве комплексашке упадице?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 13/09/2012 15:19:38
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 13/09/2012 : 15:15:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
http://www.mondo.rs/s259394/Sport/Fudbal/Eli_Babalj_izgubljen_u_prevodu.html

Tolko o tome.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16376 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 13/09/2012 : 15:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ах, да, људи у Србији не знају енглески. Како га није срамота да сере овако...

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 13/09/2012 : 15:21:58  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
Man'te indijanca. Svaki stranac koji dođe kod nas gleda da se uvuče kad već nema tri čuke s fudbalom.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/09/2012 : 16:13:41  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Вучић: Нико ми неће забранити да навијам за Звезду!

Први потпредседник владе и министар одбране Александар Вучић рекао је да Звездина легенда Драган Џајић сам одлучује о евентуалном повратку у тај клуб.

– Веома поштујем господина Џајића. А, не постоје никакве правне сметње ако немате правоснажну пресуду. Шта ће бити је Џајићев избор, а не мој – рекао је Вучић листу Данас.

Он је додао и да му не смета што га поједини медији и део јавности критикују због отворене наклоности ка Црвеној звезди, али је подсетио да у новој власти већина политичара навија за Партизан.

– Председник републике, председник Владе, председник Народне скупштине, сви шефови коалиционих странака, сви навијају за Партизан у овој земљи, ја сам једини звездаш. Љајић је чак потпредседник Партизана, а Дачић је био потпредседник КК Партизан. Ето, видите, о свима њима се не говори, а ја нисам ништа, апсолутно ништа у Звезди. Е, извините, молим вас, нико ми неће забранити да навијам за Звезду – поручио је Вучић.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 14/09/2012 : 17:14:59  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
Piša čovek po sirotinji

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13450 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 14/09/2012 : 17:48:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

"imaju gomilu placenika, ali nemaju tim. Trebace im bar 3 lopte na svakoj utakmici. Bice: e ja sam igrao NBA,ja treba da sutiram. Ne, ja treba da sutiram imam 34god i nekad sam bio najbolji strelac. Ne,ne meni je tata kupio klub i to je je moja lopta."

Decko objasnio.

realno, prosrao se taj na blicu za medalju.
jedino je na mestu ono za tatinog sina, ali imali smo i mi takvig..
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13450 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 14/09/2012 : 17:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote

Ali deo na početku gde nabraja klubove, a onda kaže "pff" u stilu "jebo njih sve, ja igram u Zvezdi"

majko mila, koji kreten
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 14/09/2012 : 22:12:50  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:

Decko objasnio.

realno, prosrao se taj na blicu za medalju.
jedino je na mestu ono za tatinog sina, ali imali smo i mi takvig..

Kakvih?Kad je u nasem kk-u neko ko ne zasluzuje dobijao toliku minutazu i slobodu?

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13450 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 15/09/2012 : 01:42:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
mislio sam na babovića, a može takav da se pojavi i u kk.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13450 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 15/09/2012 : 11:41:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Od sad vas zovemo Osnovni registracioni centar, ono Zvezda je prevaziđeno
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 15/09/2012 : 11:44:32  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
Inače, MRK/ORK/RK Crvena Zvezda nije registrovana za ovu sezonu zbog neizmirenih obaveza, stoga ništa danas od derbija u Kaću

Edited by - -jeremija- on 15/09/2012 11:44:50
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 15/09/2012 : 11:48:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

mislio sam na babovića, a može takav da se pojavi i u kk.

U FK i ovom i onom je svaki debil dobijao minute. Pa seti se samo Gorana Obradovica, Tumbinog zeta...ili Darka Spalevica, koji ne znam sta je bio, ali neki kurac jeste pa da igra ispred hejpjaneskocipjane.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1917 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 15/09/2012 : 12:08:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
http://sport.blic.rs/Ostali-sportovi/Rukomet/220445/Rukometni-klub-Crvena-zvezda-na-izdisaju-u-Superligi-pod-imenom-ORC-Beograd

Rukometni klub Crvena zvezda na izdisaju, u Superligi pod imenom ORC Beograd?

Rukometni klub Crvena zvezda postoji i ne postoji, igraće i neće igrati pod novim imenom u predstojećoj Superligi. To se jedino moglo zaključiti posle susreta predstavnika Zvezde sa državnim sekretarom za sport, čelnim ljudima Rukometnog saveza Srbije, direktorom Superlige i predsednikom UO Zajednice prvoligaša.

Prema rečima direktora Superlige Vladislava Jovanovića, ustanovljeno je da je Zvezda probila sve predviđene rokove za rešenje osnovnih pitanja, kao što su registracija u ORC Beograd (Osnovni registracioni centar) i preuzimanje obaveze prethodnika, odnosno CZ.

"Mi činimo korake dobre volje, a oni praktično stoje u mestu. O preregistraciji imena kluba još zvanično nismo dobili ni jedan dokumenat niti potvrdu. Što se preuzimanja obaveza prethodnika tiče, Zvezda neće da garantuje za fizička i pravna lica, prihvataju obaveze prema igračima, ali ne i državi. Igor Butulija je potom zatražio tri sata da se konsultuje sa Upravnim odborom, Skupštinom kao najvišim telom kluba, ali nam se nisu javili. Poslali su samo dopis popodne da traže odlaganje današnje utakmice prvog kola protiv Jugovića u Kaću, za šta nemaju osnova jer ne postoji dozvola za takmičenje", rekao je Jovanović za Žurnal.

On je dodao da je Superliga do sada imala i previše strpljenja za Zvezdu, nekoliko puta pomerajući rok za ispunjenje obaveza.

"Za nekoliko dana, najverovatnije u ponedeljak sastaće se Upravni odbor Zajednice i doneti odluku", istakao je Jovanović.

Predsednik RSS Velimir Marjanović tvrdi da RK Crvena zvezda nisu ugasili ni Ministarstvo ni Savez, već sami Zvezdaši i država i to pre tri godine kada je RK CZ pravno prestao da postoji.

"Posle je ekipa nastavila da funkcioniše uz ORK, a formiran je i MRK, ali bez stvarne odgovornosti, pravnog kontinuiteta. U poslednjih desetak godina bilo je više klubova u istoj ili sličnoj situaciji, ali su u prethodnim godinama uradili sve što je trebalo i ušli u pravni sistem. Ako hoćete i primer KK Crvena zvezda, gde su ljudi napravili niz pravnih operacija kako bi nastavili da postoje. Preregistracija je trebalo da bude šansa svima. Kao Savez smo čak otišli i korak dalje i ponudili Crvenoj zvezdi da situaciju pravnog sledbeništva reše potpisivanjem Izjave o pravnom kontinuitetu i da paralelno klub preuzme odgovarajuće administrativne radnje kako bi nastavio da se takmiči. To znači da se registruje u Osnovnom Registracionom centru, da klub iznova registruje igrače kako bi bili članovi klub koji postoji – MRK", rekao je Marjanović.

Ne sumnjam da ce sledece sezone drzava da stane iza RKORCCZBGDWTF i da ce Vucic pokusati da napravi novi rukometni "drim tim".
Posle RK, VK i KK, ostao je jos samo FK, a ako i odande ne oterate teoreticare zavera poput Butulije koji je eto uspeo da ugasi klub, a nije znao ni da ga preregistruje u zakonskom roku koji je istekao u Aprilu i samim tim nepovratno ugasio klub i ostavio samo mogucnost registrovanja novog.
Idemoooo uskoro necete znati za koga sve navijate, treba pohvatati te Fmpove, Vetove i Orcove....

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 15/09/2012 : 12:14:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Koliko imas godina i plamena u ocima...
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 15/09/2012 : 12:19:14  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
'Alo, samo mi možemo da pljujemo Zvezdu!

To je taj srpski inat. Svoje mrzimo, ali tu privilegiju zadržavamo za sebe. Franjevci, ne petljajte se u to

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1917 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 15/09/2012 : 12:25:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Sto rece osvedoceni navijac zvezde Milojko Pantic pre neku godinu prilikom ukljucenja u sportsku emisiju jedne hrvatske televizije: "Rivalitet izmedju Crvene zvezde i Partizana na ovim prostorima polako nestaje jer i Crvena zvezda kao sportsko drustvo polako nestaje."
Raspade se SFRJ, raspade se i zvezda i onda neko prica da je Partizan Jugoslovenski, a zvezda Srpski klub!
Otkad je Srbija samostalna, da ne dodje Putin sa kartom na Marakanu zaboravili biste i gde vam je muzej.

Nego dobro jutro ljudi, divan pocetak dana.
Moram jos malo da se smejem.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 15/09/2012 : 12:33:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Partizani, mi smo braca
a drug Rambo nam je caca
i Japan ce ovih dana
bit' u ruke narkomana
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 15/09/2012 : 12:38:52  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
Jbg, Zvezda se solidariše sa Srbijom. Kako Srbija tone, tako se i Zvezda gasi, jedino vi u crno-belom 'vatate zadnji voz za Evropu, kojoj smo mi rekli odlučno "NE" i sad jedemo govna koja smo sami izasrali

Ova subota mi nije nešto legla... Slušam "Brkove", gledam "Sivo, sumorno nebo" i strašno mi se čitaju "Đulići uveoci"...

(Ne obraćajte dakle previše pažnju na moje navijačke komentare, moram da se iziracionališem malo)

Edited by - -jeremija- on 15/09/2012 12:39:54
Go to Top of Page

xander
Junior Member

Serbia
399 Posts

Member since 01/03/2012

Posted - 15/09/2012 : 12:39:57  Show Profile Show Extended Profile  Send xander a Private Message  Reply with Quote
Strašno stvarno. Hoće li njima ostati neki originalni klub? U košarci prodali ime i obeležja FMP-u, u vaterpolu ugasili stari i napravili novi, sad ovo. Mogu isti recept da primene i na fudbalski klub, rešili bi se dugovanja. Vrlo je zajebano to prekidanje kontinuiteta kluba, ne znam kako bih gledao na sve to da se desi u Partizanu. Još samo odbojkaški i bridž klub ostaje da ugase, a mogli bi i da izvrše preregistraciju celog sportskog društva, brže je.
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1917 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 15/09/2012 : 12:59:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by xander

Strašno stvarno. Hoće li njima ostati neki originalni klub? U košarci prodali ime i obeležja FMP-u, u vaterpolu ugasili stari i napravili novi, sad ovo. Mogu isti recept da primene i na fudbalski klub, rešili bi se dugovanja. Vrlo je zajebano to prekidanje kontinuiteta kluba, ne znam kako bih gledao na sve to da se desi u Partizanu. Još samo odbojkaški i bridž klub ostaje da ugase, a mogli bi i da izvrše preregistraciju celog sportskog društva, brže je.

Mogli bi, ostali bi bez dugova, ali i bez svih trofeja. Kao sto ovaj novi vaterpolo klub nema nijedan trofej u istoriji i kao sto KK ima samo trofeje koje je FMP osvajao.
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 15/09/2012 : 13:01:21  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
quote:

E bridž klub ne damo z'inat!

Go to Top of Page

xander
Junior Member

Serbia
399 Posts

Member since 01/03/2012

Posted - 15/09/2012 : 13:04:28  Show Profile Show Extended Profile  Send xander a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mogli bi, ostali bi bez dugova, ali i bez svih trofeja. Kao sto ovaj novi vaterpolo klub nema nijedan trofej u istoriji i kao sto KK ima samo trofeje koje je FMP osvajao.

Nemoj tako. Ima KKCZ i dalje sve osvojene trofeje. To što se trenutno nigde ne takmiče i nemaju igrače, to je druga stvar.
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1917 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 15/09/2012 : 13:05:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Gde li nam je srdjandj tj. Dragan iz Vrsca hmmm?
Mozda prilagodjava i vezba nove pesme, moze i Jasko pesnik da mu pomogne.
Nesto u fazonu:" Osnovni registracioni centar na nebu sja, Osnovni registracioni centar volim i ja!"

Go to Top of Page
Page: of 366 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.81 seconds. Snitz Forums 2000