Author |
Topic |
Cuvam starudije
Senior Member
1917 Posts
Member since 03/02/2012 |
Posted - 15/09/2012 : 13:07:15
|
quote: Originally posted by xander Nemoj tako. Ima KKCZ i dalje sve osvojene trofeje. To što se trenutno nigde ne takmiče i nemaju igrače, to je druga stvar.
A jes u pravu si, ja ih pomesa sa KKCZBGDDIVA.
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 15/09/2012 : 13:07:18
|
Koliko zabrinutih groara na nasem threadu, kafilerija izgleda ne radi subotom :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
cercil
Junior Member
406 Posts
Member since 26/02/2009 |
|
Cuvam starudije
Senior Member
1917 Posts
Posted - 15/09/2012 : 13:10:56
|
quote: Originally posted by Mairosu
Koliko zabrinutih groara na nasem threadu, kafilerija izgleda ne radi subotom :D
Molim da ovog mladica admin inkvizicija odmah posalje na hladjenje jer je sve nas navijace Partizana uvredio implicirajuci da u nama nema niceg ljudskog i da smo svi mi psi. Podsecam da sam ja samo zbog poredjenja islamskih reci sa onim na sta su me podsetile lezao 21 dan plus jedan dan gratis zbog neazurnosti administracije. Hvala.
|
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1917 Posts
Posted - 15/09/2012 : 13:12:09
|
quote: Originally posted by cercil
Grobari ajde priznajte da je mnogo tuzno kada se vise radujes neuspehu omrazenog kluba nego uspehu svog!?
Nije vise, ali je tacno da je radost velika.
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 15/09/2012 : 13:13:01
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije
Gde li nam je srdjandj tj. Dragan iz Vrsca hmmm? Mozda prilagodjava i vezba nove pesme, moze i Jasko pesnik da mu pomogne. Nesto u fazonu:" Osnovni registracioni centar na nebu sja, Osnovni registracioni centar volim i ja!"
Sta cemo ti, igraj se sam sa sobom, dobro ti ide |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 15/09/2012 : 13:16:18
|
Molim da ovog mladica admin inkvizicija odmah posalje na hladjenje jer je sve nas navijace Partizana uvredio implicirajuci da u nama nema niceg ljudskog i da smo svi mi psi. Podsecam da sam ja samo zbog poredjenja islamskih reci sa onim na sta su me podsetile lezao 21 dan plus jedan dan gratis zbog neazurnosti administracije. Hvala.
Bogumil
Ajde Starućko, čibe! |
|
|
cercil
Junior Member
406 Posts
Posted - 15/09/2012 : 13:16:39
|
E vidis, zato ce izmedju vas i nas uvek postojati razlika! Sto bi rekli u jednom nasem domacem filmu "postoji tu medja"!
Grobari ajde priznajte da je mnogo tuzno kada se vise radujes neuspehu omrazenog kluba nego uspehu svog!?
Nije vise, ali je tacno da je radost velika.
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
|
xander
Junior Member
Serbia
399 Posts
Member since 01/03/2012 |
Posted - 15/09/2012 : 13:21:45
|
Kada se radi o neuspehu u direktnom nadmetanju sa Partizanom naravno da ću da se radujem. Kada se radi o gašenju, ne radujem se ali neći ni roniti gorke suze za klubom za koji ne navijam. Kada se radi o malverzacijama kao ovoj Čovićevoj koji prodaje „jaja za bubrege” naravno da ću govoriti o tome a i malo, onako navijački, pecnuti. Zvezdu ne mrzim i najgore što joj mogu poželeti je da uvek kad može bude iza Partizana. |
|
|
cercil
Junior Member
406 Posts
Posted - 15/09/2012 : 13:27:06
|
Jos samo i ove tvoje kolege sa foruma da ubedis u to sto si napisao i bice sve super!quote: Originally posted by xander
Kada se radi o neuspehu u direktnom nadmetanju sa Partizanom naravno da ću da se radujem. Kada se radi o gašenju, ne radujem se ali neći ni roniti gorke suze za klubom za koji ne navijam. Kada se radi o malverzacijama kao ovoj Čovićevoj koji prodaje „jaja za bubrege” naravno da ću govoriti o tome a i malo, onako navijački, pecnuti. Zvezdu ne mrzim i najgore što joj mogu poželeti je da uvek kad može bude iza Partizana.
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 15/09/2012 : 13:36:14
|
Ja sam u zivotu jednom gledao RKCZ u akciji. Dobio sam proverenu informaciju da gube kuci od Tatrana Presova u CL, kvota bila oko 3.30 na Tatran, uplatio, gledao, navijao, naplatio. Sledece kolo su mi isto javili da ce da izgube u HCPu u Kopenhagenu, i to sam naplatio, ali nisam gledao, ni navijao.
Drugim recima, gasenje RKCZ me je bas, bas, bas pogodilo. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
xander
Junior Member
Serbia
399 Posts
Member since 01/03/2012 |
Posted - 15/09/2012 : 13:36:41
|
Jos samo i ove tvoje kolege sa foruma da ubedis u to sto si napisao i bice sve super!quote: Originally posted by xander
Kada se radi o neuspehu u direktnom nadmetanju sa Partizanom naravno da ću da se radujem. Kada se radi o gašenju, ne radujem se ali neći ni roniti gorke suze za klubom za koji ne navijam. Kada se radi o malverzacijama kao ovoj Čovićevoj koji prodaje „jaja za bubrege” naravno da ću govoriti o tome a i malo, onako navijački, pecnuti. Zvezdu ne mrzim i najgore što joj mogu poželeti je da uvek kad može bude iza Partizana.
Nisam ja ovde da nekoga ubeđujem u nešto. Svako ima svoje mišljenje i svoj pogled na stvari. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 15/09/2012 : 13:39:36
|
quote: Originally posted by Imrahil
mislio sam na babovića, a može takav da se pojavi i u kk.
U FK i ovom i onom je svaki debil dobijao minute. Pa seti se samo Gorana Obradovica, Tumbinog zeta...ili Darka Spalevica, koji ne znam sta je bio, ali neki kurac jeste pa da igra ispred hejpjaneskocipjane.
znam, zato mi je i smešno spominjati toliko filipa, kad takvih ima na obe strane |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 15/09/2012 : 13:41:45
|
Koliko zabrinutih groara na nasem threadu, kafilerija izgleda ne radi subotom :D
a daj bre, ti njih vređaš stalno i sad se žališ |
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1917 Posts
Posted - 15/09/2012 : 13:51:17
|
Ne vredjam ih nikada, pa rec: "cigani" ne smem da upotrebim iako i sami sebe tako zovu. Da ne pominjem da sam lezao i kada sam Pazarce nazvao "Turcima" i ako i oni sami sebe tako nazivaju.
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 15/09/2012 : 14:01:21
|
старудијо, ником више ниси интересантан са тим твојим глупим форама, чак ни гробарима, чекај грешим, можда буде то занимљиво окибокију!
Изгледа да те нису довољно табали по стадионима! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
Edited by - srdjandj on 15/09/2012 14:06:25 |
|
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 15/09/2012 : 14:01:29
|
Ne vredjam ih nikada, pa rec: "cigani" ne smem da upotrebim iako i sami sebe tako zovu. Da ne pominjem da sam lezao i kada sam Pazarce nazvao "Turcima" i ako i oni sami sebe tako nazivaju.
Dozvolićeš, oni sebe nazivaju "Bošnjacima", stoga je ta kvalifikacija neopravdana. |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40220 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 15/09/2012 : 14:26:29
|
Ne, oni sebe zovu Turcima! I siptarima!
Starudijo, ismejao sam se pesmici o registru.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 15/09/2012 : 14:36:42
|
Hahaha...sad tek vidim ovaj post...Koji si ti car, al sam se slatko ismejao! |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
|
Cuvam starudije
Senior Member
1917 Posts
Posted - 15/09/2012 : 14:42:51
|
quote: Originally posted by srdjandj
Hahaha...sad tek vidim ovaj post...Koji si ti car, al sam se slatko ismejao!
Zahtevam da se i Srdjandj banuje zbog propagande uvredljivog sadrzaja usmerene protiv navijaca Partizana.
|
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1917 Posts
Posted - 15/09/2012 : 14:46:45
|
quote: Originally posted by sawitch
Ne, oni sebe zovu Turcima! I siptarima!
Starudijo, ismejao sam se pesmici o registru..
Nije to pesmica o nekom tamo registru, to je onaj stub srBstva, nas veciti rival, jedini srpski klub, takozvana Petokraka, samo je malo Butulija modernizovao ime. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 15/09/2012 : 15:02:03
|
quote: Originally posted by srdjandj
Hahaha...sad tek vidim ovaj post...Koji si ti car, al sam se slatko ismejao!
Zahtevam da se i Srdjandj banuje zbog propagande uvredljivog sadrzaja usmerene protiv navijaca Partizana.
На крају ћеш опет бити ти тај који ће бити банован! Ради превентиве! |
|
|
Topic |
|