Author |
Topic |
Cuvam starudije
Senior Member
1917 Posts
Member since 03/02/2012 |
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 15/09/2012 : 15:37:34
|
quote: Originally posted by srdjandj
старудијо, ником више ниси интересантан са тим твојим глупим форама, чак ни гробарима, чекај грешим, можда буде то занимљиво окибокију!
Изгледа да те нису довољно табали по стадионима!
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 15/09/2012 : 15:46:20
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije
Ne bi me cudilo, samo vas molim da ih podsetite da mi odbiju 3 dana zbog onog jednog vise sto sam prosli put lezao.
Ej, nisi jedini i meni su poslednji put produžili kaznu za jedan dan. Tako da se ne nerviraš zbog toga, sledeća kazna ti je mesec dana. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1917 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 15/09/2012 : 16:32:40
|
Amerikanke zadužile crveno-beli dres
Ženski fudbalski tim Crvena zvezda izabrao je novi Upravni odbor na čijem čelu je dugogodišnji sportski radnik Sveta Mirković. On je istakao da je ženski fudbal u ekspanziji, ali da još uvek nije u Srbiji dovoljno zastupljen, mada je sve veći interes kako igračica tako i navijača i sponzora. Inače, crveno-beli dres su zadužile i tri igračice iz Sjedinjenih Američkih Država.
- Cilj novog Upravnog odbora jeste da ženski fudbal digne na viši nivo i da Crvena zvezda bude lider i u Srbiji i na Balkanu - rekao je Mirković agenciji Beta.
Trener Crene zvezde Darko Stojanović ističe da je ekipa veoma mlada, ali da već ima šest reprezentativki Srbije u A selekciji i veći broj u mlađim selekcijana.
- Naša ambicija je da budemo bolji nego prošle godine kada smo bili vicešampioni i finalisti Kupa Srbije - rekao je Stojanović.
Stojanović je naveo da su u A Rerezentaciji Srbije kapiten Ivana Erak, najbolji strelac Jovana Damjanović, zatim Nada Živanović, Nada Popov, Ivana Damjanović i Ivana Krstić, a interesantan podatak je da u ekipi nastupaju i tri igračice iz Sjedinjenih Američkih Država, dve iz Losa Anđelesa i jedna iz Njujorka.
- Golman Amerikanka Alisa Klark iz Los Anđelesa izrazila je želju da brani za reprezentaciju Srbije i trenutno smo u proceduri dobijanja državljanstva za nju. U timu i Tara Korkoran, a sa nama trenira i veoma mnlada igračica iz SAD Sofija Infante - istakao je Stojanović.
Sofija Infannte ćerka je stalnog koordinatora UN u Srbiji i stalnog predstavnika UNDP-a Vilijama Infantea. |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 15/09/2012 : 16:42:42
|
quote: Originally posted by Imrahil
mislio sam na babovića, a može takav da se pojavi i u kk.
U fudbalu je uvek bilo i bice ali u kosarci dok su ovi ljudi na celu tesko. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 15/09/2012 : 16:43:36
|
старудијо, ником више ниси интересантан са тим твојим глупим форама, чак ни гробарима, чекај грешим, можда буде то занимљиво окибокију!
Pa naravno da mi je zanimljivo.Kod vas je uvek cirkus |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 15/09/2012 : 17:19:33
|
quote: Originally posted by okiboki
U fudbalu je uvek bilo i bice ali u kosarci dok su ovi ljudi na celu tesko.
nadam se da se šališ |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 15/09/2012 : 17:19:41
|
Pa naravno da mi je zanimljivo.Kod vas je uvek cirkus
Шта то значи да се више занимаш за дешавања у Звезди, него у клубу за који навијаш? Рећи ћу ти, тешка оптерећеност Звездом и тешки комплекси набијени у детињству! |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 15/09/2012 : 20:02:09
|
U fudbalu je uvek bilo i bice ali u kosarci dok su ovi ljudi na celu tesko.
nadam se da se šališ
Zasto?Ne salim se uopste.To do sad nije bio slucaj,zasto bi od sad bio? |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 15/09/2012 : 20:05:12
|
Pa naravno da mi je zanimljivo.Kod vas je uvek cirkus
Шта то значи да се више занимаш за дешавања у Звезди, него у клубу за који навијаш? Рећи ћу ти, тешка оптерећеност Звездом и тешки комплекси набијени у детињству!
Zanimam se ja poprilicno za Partizan nego vi dodjete kao veciti cirkus.Kad me ovi moji razocaraju ja pogledam kod vas i oraspolozim se Ej bre pogasili su vam se svi moguci klubovi.Ne znate vise ni za koga navijate.Osnovni registracioni centar |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 15/09/2012 : 20:13:14
|
Ej bre pogasili su vam se svi moguci klubovi.
Хтео би ти да се то деси, али неће моћи, ту је држава и Вучић, па цркни од муке! Стуб срБства! |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 15/09/2012 : 20:22:39
|
Ej bre pogasili su vam se svi moguci klubovi.
Хтео би ти да се то деси, али неће моћи, ту је држава и Вучић, па цркни од муке! Стуб срБства!
Ne moze Vucic da postigne koliko vase SD moze da unisti.Pa on samo na Zvezdu da misli trebalo bi mu 25 sati dnevno.Beograd,Vet...ali pobednik decenije je sigurno "Osnovni registracioni centar" |
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1917 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 15/09/2012 : 21:14:06
|
quote: Originally posted by okiboki ...vaše SD može da uništi...
A zar ti stvarno misliš da je SD "CZ" moje ili JSD "Partizan" tvoje? Čije bre, koje moje, ništa tu nije ni tvoje, niti moje. Mi smo samo navijači. A oni neka se jebu, previše ti to shvataš lično! Najjače od svega je što vi okoreli grobari, mislite da se mi primamo na sve ovo!
Znaš šta je meni najvažnije? Evo reći ću ti!
Sutra moj najmlađi sin(zvezdaš) debituje za STK "IMT" u stonom tenisu u novoj sezoni. Juče, danas i sutra moj srednji sin(partizanovac) na Zlataru igra šah na turniru za ŠK "Vinožupa" iz Aleksandrovca (juče dobio, danas dve remizirao).
Boki, to je meni u životu najvažnije, naravno na prvom mestu da završe fakultet, a ova navijačka sranja i paljevine kao što si ti i kompanija - zaključi sam...
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 15/09/2012 : 21:21:04
|
Butulija traži pravdu za Zvezdu
U ime Crvene zvezde, danas se zvaničnim saopštenjem oglasio predsednik kluba Igor Butulija, koji zbog aktuelnih problema sa registracijom kluba traži ''od pristrasnih pojedinaca'' da crveno-beli imaju ravnopravan tretman.
Predsednik rukometnog kluba Crvena zvezda Igor Butulija saopštio je danas da za crveno-bele traži da ima isti tretman kao i ostali klubovi u Srbiji i da se prevaziđe pristrasnost pojedinaca.
"Muški Rukometni klub Crvena zvezda (MRKCZ) je ispunio sve uslove za takmičenje i licencu u Saveznoj ligi, prema propisima Rukometnog saveza Srbije. Nije istina kako je zavedeno u Rukometnom savezu Srbije da smo registrovani od 2012", navodi se u saopštenju dostavljenom agenciji Beta povodom, kako se ističe, neistina koje su iznele odgovorna lica u rukometnoj organizaciji.
Rukometni savez Srbije i Zajednica prvoligaša ranije su objavili da je MRKCZ probila sve predviđene rokove za rešenje osnovnih pitanja, kao što su registracija u Osnovnom registracionom centru i preuzimanje obaveze prethodnika, odnosno Crvene zvezde.
U saopštenju se dodaje da MRKCZ "ima urednu registraciju" u Ministarstvu sporta i omladine i da je zvanično registrovan u Agenciji za privredne registre.
Butulija je dodao da je Zvezdi dato da potpiše izjavu mimo propisa RSS i da se taj savez stavio iznad državnih i pravosudnih institucija, kao i da nije istina da je svih 13 klubova potpisalo tu izjavu osim crveno-belih.
"Istina je da smo ponudili da ćemo da potpisemo izjavu u kojoj se navodi da ćemo ispuniti i preuzeti sve obaveze prema igračima i trenerima, a prema propisima RSS. Oni to nisu prihvatili već su tražili samo od Zvezde dodatnu izjavu gde se oni stavljaju u ulogu kao da su državni i pravosudni organ. Mi smo to odbili, jer već poštujemo državne i pravosudne organe", navodi se u saopštenju.
U saopštenju koje je potpisao predsednik Upravnog odbora kluba Igor Butulija navodi se da Crvena zvezda traži ravnopravan tretman s drugim klubovima, jer ima uvid u kompletnu dokumentaciju mnogih klubova "za koje ti isti pojedinci iz RSS-a ne pokrecu statusna pitanja".
"Nije slučajno da se pravi slučaj sa Crvenom zvezdom kada ima najperspektivniji mladi tim u poslednjih 15 godina i nekoliko najperspektivnih igrača u Evropi u svom uzrastu. Zato tražimo da se razumno pristupi rešavanju ovih nesporazuma, da se postuje statut RSS i da se prevaziđe očigledna pristrasnost i subjektivizam kod pojedinaca", navodi se u saopštenju.
BUTULIJA OBJASNIO!
|
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Posted - 15/09/2012 : 21:50:04
|
quote: Originally posted by okiboki Zasto?Ne salim se uopste.To do sad nije bio slucaj,zasto bi od sad bio?
nemam snage za raspravu. ako veruješ u bajke, slobodno |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16376 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 15/09/2012 : 21:57:52
|
Боки ти је ко Илија Чворовић, нема расправе са њим. Верујем да он и Старудија уходе Лукића... као браћа |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 15/09/2012 22:04:44 |
|
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 15/09/2012 : 22:54:12
|
Da ima pravde u ovoj jebenoj zemlji pa da zabrane Zabranjene koji su se sami odmetnuli iza zakona koji nisu prekršili i koji su se sami zabranili...
|
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Posted - 15/09/2012 : 22:56:41
|
quote: Originally posted by Caleb
Боки ти је ко Илија Чворовић, нема расправе са њим. Верујем да он и Старудија уходе Лукића... као браћа
moguće za uhođenje |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 15/09/2012 : 23:05:33
|
quote: Originally posted by okiboki Zasto?Ne salim se uopste.To do sad nije bio slucaj,zasto bi od sad bio?
nemam snage za raspravu. ako veruješ u bajke, slobodno
Pa ja ne pricam bajke pricam o onome sto znamo svi mi.Ne zelim da upadam u raspravu ali reci mi kad je u KK Partizan nego ko ne zasluzuje imao zavidnu minutazu i slobodu na parketu kao sto je to slucaj sa Filipom Covicem u Zvezdi BGD? |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 15/09/2012 : 23:09:10
|
quote: Originally posted by Caleb
Боки ти је ко Илија Чворовић, нема расправе са њим. Верујем да он и Старудија уходе Лукића... као браћа
A pa meni je pored stripova hobi uhodjenje Luleta,Cokija i Butulije |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 15/09/2012 : 23:14:14
|
quote: Originally posted by okiboki ...vaše SD može da uništi...
A zar ti stvarno misliš da je SD "CZ" moje ili JSD "Partizan" tvoje? Čije bre, koje moje, ništa tu nije ni tvoje, niti moje. Mi smo samo navijači. A oni neka se jebu, previše ti to shvataš lično! Najjače od svega je što vi okoreli grobari, mislite da se mi primamo na sve ovo!
Znaš šta je meni najvažnije? Evo reći ću ti!
Sutra moj najmlađi sin(zvezdaš) debituje za STK "IMT" u stonom tenisu u novoj sezoni. Juče, danas i sutra moj srednji sin(partizanovac) na Zlataru igra šah na turniru za ŠK "Vinožupa" iz Aleksandrovca (juče dobio, danas dve remizirao).
Boki, to je meni u životu najvažnije, naravno na prvom mestu da završe fakultet, a ova navijačka sranja i paljevine kao što si ti i kompanija - zaključi sam...
Rece ti i onda postavi izjavu Butulije AKA svi su protiv stuba srBstva I da,sportsko drustvo Partizan dozivljavam kao nesto svoje kao i vecina navijaca,simpatizera ili kako hoces |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
|
Topic |
|