forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Dnevnik slusanja
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 62

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 09/09/2012 : 17:23:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pravedni

quote:
Originally posted by mr murdoc

[quote]Originally posted by Mairosu

Tacno sam znao, ostavim dubinski komentar o muskom rock bandu i prodje 24h cvrcaka, a onda Murdoc nastavi o nekim njegovim indie gayevima za koje je samo on cuo i nazad na radne zadatke :D Svet je surov danas zaista :D

C'est la vie..
[/quote
Što bi rekli "Emerson,Lake&Palmer"...

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 09/09/2012 : 17:29:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Rival Sons - Head Down

Zeppelini u glavi i Coca-Cola u krvi , to vec znamo o Rival Sons ..ali tako “americki“ i tako Bluesrock..e to je vec nesto novo na ovom albumu.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8541 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 09/09/2012 : 18:36:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
@ Mairosu

Evo mislim da ti je Murdoc odgovorio fino muškom glazbom. Inače moram priznati da te razumijem. Murdocov izbor je još super, u cijelom tom indie rock pravcu ima previše patetičnih, kmečavih gnjavatora, a cijeli taj žanr mi na kraju zvuči...ono, ne znam što bi svirao, ja bi bio malo rock, pa malo folk, pa bi svirao balade, pa bi htio da se curice lože na mene... i na kraju ništa, čušpajz... piškit ću, kakit ću... Iako, naravno, postoje kvalitetni bendovi i izvrsne pjesme.

Back on the muška glazba...

Zodiac - A Bit Of Devil (2012)

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 09/09/2012 : 19:01:03  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
muski pravac

John Coffey: Bright Companions

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 09/09/2012 : 19:45:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote

Obradovala me vest da cu u novembru izgleda put Lisbona ili nekog drugog iberijskog sela da gledam mog heroja bogoca Blackiea, pa malo obnavljam gradivo. Ovo mi ipak dodje omiljeni album. Nema, jebiga, to je to - distorzirana gitara, lozacki tekst, gole picke i guzice, pivo i jack daniels. Murdoc ne klikci dole na link, ima previse testosterona za tebe :D

E sad, kad bi jos nekako Sammy Hagar dosao u Spaniju, pa npr. Van Halen pa Motley Crue opet, i to je to, ne moram na certove do kraja zivota, ili dok se Zep ne objedini sa Page/Plantom.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

zorglub
Average Member

Serbia
529 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 10/09/2012 : 19:26:32  Show Profile Show Extended Profile  Send zorglub a Private Message  Reply with Quote
Chromatics - Kill For Love (2012)

Dobro ovo.

Odjednom mi se život proširio.

Kupindo
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/09/2012 : 20:31:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Sada kada sam eto bedasto izbjegao sav taj testosteron ..uhvatih se u istome , ali na jedan perfidniji i filigranskiji nacin..heh..ta America..

Dan Deacon: America

Ovo nije Rock ..ovo je puno puno komplexnije..yeep..

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 12/09/2012 : 10:44:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Jason Molina - Autumn Bird Songs (2012.)

Tih album.

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 12/09/2012 : 12:29:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Wovenhand - The Laughing Stalk (2012.)

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 13/09/2012 : 08:22:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Calexico - Algiers (2012.)

Uvertira za skorašnji koncert u Zagiju.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 13/09/2012 : 20:53:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Ahh te 90-te .
Dosadivao sam bas svima sa njihovom glazbom i maltretirao ih u autu, izmedu moja cetiri zida i u svakom pubu gdje je postojao dzubox
Bio sam nemilosrdan i opcinjen njihovom energijom i njezinom golom istinom..jebiga ..
Danas poslje puno godina apstinencije slusam njihov novi album..i crv je opet tu..dovraga ..i puuuno hvala ..jos uvijek ih volim...iako su disco i treba im lova ..jos uvijek ih volim..
Zasto..jer su samodestruktivni i iskreni , i jer je jos uvik tamni andeo moje prebrze podsvijesti..prespor da me dotuce..heh..

Skunk Anansie - Black Traffic

Edited by - mr murdoc on 13/09/2012 20:54:55
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/09/2012 : 10:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Propagandhi – Failed States

Napokon opet politicki punkrock..i napokon opet jurisanje na vjetrenjace, razvaljivanje ovnovom glavom i ciste rijeci za jedino dobro..iako nas vecina vise u to ne vjeruje..pa opet..

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 15/09/2012 : 10:45:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ahh te 90-te .
Dosadivao sam bas svima sa njihovom glazbom i maltretirao ih u autu, izmedu moja cetiri zida i u svakom pubu gdje je postojao dzubox
Bio sam nemilosrdan i opcinjen njihovom energijom i njezinom golom istinom..jebiga ..
Danas poslje puno godina apstinencije slusam njihov novi album..i crv je opet tu..dovraga ..i puuuno hvala ..jos uvijek ih volim...iako su disco i treba im lova ..jos uvijek ih volim..
Zasto..jer su samodestruktivni i iskreni , i jer je jos uvik tamni andeo moje prebrze podsvijesti..prespor da me dotuce..heh..

"Post Orgasmic Chill" mi je obilježio srednju, baš kao i prva dva albuma, a ovaj novi singl mi nije ništ' posebno. Prodane duše.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/09/2012 : 11:19:32  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Luca_Torelli

quote:

Ahh te 90-te .

"Post Orgasmic Chill" mi je obilježio srednju, baš kao i prva dva albuma, a ovaj novi singl mi nije ništ' posebno. Prodane duše.

Kao sto rekoh..nisu vise mladi, ali im jos uvijek treba lova

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 16/09/2012 : 18:45:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Aristillus - Two

Harcore iz Osla i jedan perfektno kratki i energijom nabijeni album..vrijedan slusanja.

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 16/09/2012 : 18:47:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Chemical Brothers - Surrender (1999.)

Ne znam kako i zašto sam se odjednom poželio elektronskog zvuka. Odmah mi je na pamet kao "Surrender" koji je, uz "Dig Your Own Hole", masterpiece Braće po Kemiji, klasik elektronske glazbe, albumčina pomoću kojeg se lakše prisjetim odličnih partijanja krajem devedesetih i početkom 21. st., divnih vremena kad engleski dvojac nije posjećivao ušminkana zabavišta za maloumnike što u ljetnom periodu niču diljem Jadrana i šire.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 16/09/2012 : 18:49:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne znam kako i zašto sam se odjednom poželio elektronskog zvuka. Odmah mi je na pamet kao "Surrender" koji je, uz "Dig Your Own Hole", masterpiece Braće po Kemiji, klasik elektronske glazbe, albumčina pomoću kojeg se lakše prisjetim odličnih partijanja krajem devedesetih i početkom 21. st., divnih vremena kad engleski dvojac nije posjećivao ušminkana zabavišta za maloumnike što u ljetnom periodu niču diljem Jadrana i šire.

Uuuu , imam jos taj album u svojoj kolekciji, i dijelim sa njime slicne emocije..

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 16/09/2012 : 18:56:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote

volim ovog klinca. radi se o, nedvojbeno, iznimno talentiranom glazbeniku zavidnog vokala sa repertoarom lepršavih, neobaveznih, veselih (gej) pjesmica... ali sve je to uvijek prožeto nekom radošću i pozitivnom energijom... a to mi treba.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 16/09/2012 : 19:14:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ah, i lead single Let Forever Be. Ja vise volim Dig Your Own Hole, ali i prvi album (Exit Planet Dust) mi je bio jako dobar.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 16/09/2012 : 19:27:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Dispatch - "Circles Around The Sun"

Poslje par piva i suncanog posljepodneva mi je ovaj album stvarno dobro legao.
Dovoljno osjecajnosti da se nativni rock pretoci u finu nijansu glazbenog uzitka..

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 17/09/2012 : 09:22:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Portishead - Portishead (1997.)

Još jedna albumčina iz devedesetih. Neraspoložen za preslušanje novih albuma, vraćam se provjerenim imenima.

Go to Top of Page

zorglub
Average Member

Serbia
529 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 17/09/2012 : 13:21:11  Show Profile Show Extended Profile  Send zorglub a Private Message  Reply with Quote
Mulatu Astatqé - Ethiopiques, Vol 4- Ethio Jazz & Musique Instrumentale 1969-1974 (1998)

Jarmush snima dobre filmove, a u njih ubaci i dobru muziku. Pre neki dan preslušavao soundtrack za Broken Flowers i zapao mi za uho Mulatu. Kažu pravac se zove Etiopijski jazz, meša afričke i jazz zvukove, sa sve funk gruvom u pozadini. Dobro, dobro.

Odjednom mi se život proširio.

Kupindo
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 17/09/2012 : 13:22:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote

superiška
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 17/09/2012 : 19:15:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Sean Rowe: The Salesman And The Shark

Folker sa glennfiddich glasom ...svecano i sa jednom dozom gospela...uopce nije lose...dapace.

Edited by - mr murdoc on 17/09/2012 19:16:53
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 18/09/2012 : 17:55:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote

uh, kako me ovo ostavilo ravnodušnim...
a to mi se već dugo nije dogodilo kada se radi o green day-u
Go to Top of Page
Page: of 62 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000