Pročitao ovaj broj i bogami sve više smrdi na žešći fail. Ne znam je li Burattini Caponeu petljao po scenariju ali ostao mi je baš takav utisak. Opet previše in-your-face objašnjavanja i tupavih dijaloga.
Pročitao ovaj broj i bogami sve više smrdi na žešći fail. Ne znam je li Burattini Caponeu petljao po scenariju ali ostao mi je baš takav utisak. Opet previše in-your-face objašnjavanja i tupavih dijaloga.
I meni se čini da je Burattini petljao po scenariju, zato jer ima onih ponekad tupavih objašnjavanja
prva dva broja odlična...kažu da se u Plesaint Pointu priča kvari.... ali ja jim ne vjerujem....tj,vjerujem u njihov ne-ukus.... i jedva čekam treči nastavak, jer počinje Vernijev šov... a njega volim jako, od prvih dana....a kako samo napreduje taj Marco, to je čudo jedno.... odpisani crtač postaje uz Nucia prva vendeta Zagora....opravdano... Zagor mora imat crtače koji njeguju Ferrijev stil i koji su ga spremni nastaviti....zbog Zagora,Ferrija i nas.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ma za Vernija se odmah vidjelo da je nasljednik Ferrija. Evo bar za mene. Vidim česte polemike oko toga tko bi trebao nastaviti sa naslovnicama. Za mene dvojbe nema Verni Što se tiče stripa. Ma ja mislim da je odličan, ipak je to zagor
prva dva broja odlična...kažu da se u Plesaint Pointu priča kvari.... ali ja jim ne vjerujem....tj,vjerujem u njihov ne-ukus.... i jedva čekam treči nastavak, jer počinje Vernijev šov... a njega volim jako, od prvih dana....a kako samo napreduje taj Marco, to je čudo jedno.... odpisani crtač postaje uz Nucia prva vendeta Zagora....opravdano... Zagor mora imat crtače koji njeguju Ferrijev stil i koji su ga spremni nastaviti....zbog Zagora,Ferrija i nas.
Potrebni su oni koji će nastaviti Ferrijev put, a i oni malo drugačiji, samo da su kvalitet (npr. Rubini ili Bisi)... Nije ni Ferri u zlatna vremena bio sam, ipak je tu bio i stari dobri Donatelli... Ostali su nebitni (Gamba, Bignotti, Segna)...