Author |
Topic  |
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 15/09/2012 : 23:23:28
|
quote: Originally posted by okiboki
Rece ti i onda postavi izjavu Butulije AKA svi su protiv stuba srBstva I da,sportsko drustvo Partizan dozivljavam kao nesto svoje kao i vecina navijaca,simpatizera ili kako hoces
Наравно, ставио сам, јер мора да се пецате, шта друго, него да се пецате на сваку изјаву из Звезде, било који спорт да је у питању!
Е па ти доживљавај Партизан као нешто своје, ја имам много тога другог у животу да доживљавам као своје и због чега живим, а то није Звезда!
Уживај! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 15/09/2012 : 23:24:17
|
quote: Originally posted by Imrahil
Nisam rekao da je imao, već da to može da se desi i nama.
Mozda ako malom Filipu dosadi Zvezda pa odluci malo da igra u pravom klubu Iskreno ne verujem u tako nesto.Ja sam pratio utakmice ove Zvezde i mogu reci da taj Filip Covic nema kvalitet ni za nasu drugu ligu a kamoli za ABA.Decko veze nema,trci kao muva bez glave,gubi lopte,ishitreno sutira i to retko kad pogodi,pravi nepotrebne faule.Nit ima sut,nit ima ulaz,niti igra neku odbranu.Jednom recju vezara.I pored svega ovoga on igra ispred jednog Nedovica na primer a igrace opet ispred nekog. E sad,ako se ovako nesto desi u nasem Partizanu ja cu prestati da gledam taj isti Partizan.Ako bi jedan igrac bio iznad kluba ja bi ozbiljno prestao da ih gledam a Tosa,Sasa i Dule bi se verovatno ubili nego da dopuste ovako nesto. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 15/09/2012 : 23:28:22
|
Nebitno je u šta mi verujemo, takve stvari ne možeš da predevidiš 
Грешиш! Може боки да предвиди, он је видовит, ма он је чаробњак, ма он је Нострадамус из Зрењанина!  |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 15/09/2012 : 23:29:21
|
quote: Originally posted by srdjandj
Rece ti i onda postavi izjavu Butulije AKA svi su protiv stuba srBstva I da,sportsko drustvo Partizan dozivljavam kao nesto svoje kao i vecina navijaca,simpatizera ili kako hoces
Наравно, ставио сам, јер мора да се пецате, шта друго, него да се пецате на сваку изјаву из Звезде, било који спорт да је у питању!
Е па ти доживљавај Партизан као нешто своје, ја имам много тога другог у животу да доживљавам као своје и због чега живим, а то није Звезда!
Уживај!
Aman koje Zvezde,pola izjava sto postavis ni nije iz Zvezde ili je iz neke rehabilitovane Zvezde sa drugim imenom . Dobro je Dragane,svaka cast na svemu iskreno,na porodici,na puno dece,skidam kapu za to Isto kao sto ti peckas tako i mi peckamo vas.Nismo mi krivi sto vam se klubovi gase
|
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 15/09/2012 : 23:32:29
|
Јок бре, не гасе се клубови, где ти то видиш, сад ће и рукометаши да се рехабилитују, сви су против Звезде! Вучићу, где си? |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 15/09/2012 : 23:32:42
|
Dok je Tose i Danilovica tu tako nesto se nece desiti.Nije se desavalo i nece.Partizanov dres mora da se zasluzi i zato mi i jesmo evropska kosarkaska institucija.Imaj malo vere u nas KK,najsvetliju tacku naseg SD-a |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 15/09/2012 : 23:34:09
|
Dok je Tose i Danilovica tu tako nesto se nece desiti.Nije se desavalo i nece.Partizanov dres mora da se zasluzi i zato mi i jesmo evropska kosarkaska institucija.Imaj malo vere u nas KK,najsvetliju tacku naseg SD-a
Мислим да и сам не верујеш у ово што пишеш.Но мора се нешто лупетати, па макар било шта! |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 15/09/2012 : 23:34:24
|
Јок бре, не гасе се клубови, где ти то видиш, сад ће и рукометаши да се рехабилитују, сви су против Звезде! Вучићу, где си?
Malo se gase,malo se osnivaju,malo menjaju imena,malo prodaju imena,ma sve je to u interesu sporta |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 15/09/2012 : 23:35:06
|
Јок бре, не гасе се клубови, где ти то видиш, сад ће и рукометаши да се рехабилитују, сви су против Звезде! Вучићу, где си?
Malo se gase,malo se osnivaju,malo menjaju imena,malo prodaju imena,ma sve je to u interesu sporta
Битно да се зове Црвена звезда! |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 15/09/2012 : 23:35:28
|
Dok je Tose i Danilovica tu tako nesto se nece desiti.Nije se desavalo i nece.Partizanov dres mora da se zasluzi i zato mi i jesmo evropska kosarkaska institucija.Imaj malo vere u nas KK,najsvetliju tacku naseg SD-a
Мислим да и сам не верујеш у ово што пишеш.Но мора се нешто лупетати, па макар било шта!
Rece covek koji navija za FMP |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 15/09/2012 : 23:36:43
|
Malo se gase,malo se osnivaju,malo menjaju imena,malo prodaju imena,ma sve je to u interesu sporta
Битно да се зове Црвена звезда!
Imas Crvenih Zvezda u Srbiji koliko hoces ali ih nesto sve manje u Ljutice Bogdana |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 15/09/2012 : 23:37:31
|
И шта сад, као ја бих требао поново да демантујем, као деца, вртимо се у круг, немам више ни воље ни снаге за тако нешто.
Поздрав! |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 15/09/2012 : 23:39:40
|
И шта сад, као ја бих требао поново да демантујем, као деца, вртимо се у круг, немам више ни воље ни снаге за тако нешто.
Поздрав!
Vazi,prekidamo zajebanciju Uzdravlje! |
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Member since 03/02/2012 |
Posted - 16/09/2012 : 00:10:05
|
Sva sreca pa u drzavi vlada ekonomska kriza i nemaju para ni za penzije inace bi Aca Labelo nasao novac i za rukometni drim tim. Nadam se samo da ugovor sa MMF-om nece biti uskoro potpisan, a plasi me i neki bratski kredit iz Rusije.  |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts
Posted - 16/09/2012 : 01:09:04
|
Drugar koji je sa mnom išao u vojsku je trenirao košarku ranije i pre desetak godina je imao ponudu da kupi mesto u nekom našem klubu, rekli su mu maltene cenovnik, kolko da iskešira za koji klub (najviše para je bilo za Partizan ).
Pusti te priče o poštenju. Za Divca su pričali da igra za Zvezdu zarad dobrobiti srpske košarke, a svi znamo zašto je bio tu. |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 16/09/2012 : 01:16:07
|
Neverovatno da se od jedne belosvetske bitange i probisveta kakav je Todoric pravi ikona, samo zbog cinjenice da je osvojio silne trofeje. Osvojio i Dzaja svasta kao rukovodilac, pa i je i dalje lopurda.
Tosha i sarajevski govnar, simboli pravde i postenja :D Ovo samo bokara moze da odvali.
|
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 16/09/2012 : 01:49:29
|
quote: Originally posted by Mairosu
Neverovatno da se od jedne belosvetske bitange i probisveta kakav je Todoric pravi ikona, samo zbog cinjenice da je osvojio silne trofeje. Osvojio i Dzaja svasta kao rukovodilac, pa i je i dalje lopurda.
Tosha i sarajevski govnar, simboli pravde i postenja :D Ovo samo bokara moze da odvali.
Do god je covek koji je osvojio 40+ trofeja sa Partizanom za mene je ikona.A to da li je probisvet ili postenjacina bas me zabole.Isto kao i Danilovic.Da je srece pa da su i u fudbalskom klubu takvi ljudi kao u KK mi bi bili stalni ucesnici LS. I sam pominjes Dzaju.Koliki je procenat cigana koji bi voleli Dzaju na mestu predsednika?Ogroman.I znas kako ih zabole sto je lopurda. Pa trenutno dajete podrsku belosvetskoj lopurdi u vasem novoformiranom kosarkaskom klubu. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 16/09/2012 : 02:00:33
|
Drugar koji je sa mnom išao u vojsku je trenirao košarku ranije i pre desetak godina je imao ponudu da kupi mesto u nekom našem klubu, rekli su mu maltene cenovnik, kolko da iskešira za koji klub (najviše para je bilo za Partizan ).
Pusti te priče o poštenju. Za Divca su pričali da igra za Zvezdu zarad dobrobiti srpske košarke, a svi znamo zašto je bio tu.
I sam kazes pre 10 godina.Ne kazem tih menadzerisanja ima i sad.To je u fudbalu uzelo maha samo tako.Ima i u kosarci.Neko da pare da dodje brze do nekog kluba.Ali ako taj neko ne zna ne pomaze mu nista.Taj mora da bude potencijal.Ne verujem da neki duduk moze da dodje u Partizan samo zato sto je dao pare a kamoli da igra u prvom timu.To su nebuloze.Evo ja ne pamtim nijednog igraca koji je u KK Partizan nenormalno guran a da nema pojma. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
|
miros
Average Member

Serbia
732 Posts
Member since 07/04/2008 |
|
miros
Average Member

Serbia
732 Posts
Member since 07/04/2008 |
|
-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 16/09/2012 : 17:08:15
|
Daj nemoj nam i ti stajati na muku, k'o da nije dosta što nas Milijaš vadi iz govana... |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts
Posted - 16/09/2012 : 17:17:18
|
jel to crveni karton čisto da se osiguramo za 3 boda  
Partizan i Zvezdu treba ugasiti, ovo je više smešno. |