Author |
Topic |
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 15/09/2012 : 23:23:28
|
quote: Originally posted by okiboki
Rece ti i onda postavi izjavu Butulije AKA svi su protiv stuba srBstva I da,sportsko drustvo Partizan dozivljavam kao nesto svoje kao i vecina navijaca,simpatizera ili kako hoces
Наравно, ставио сам, јер мора да се пецате, шта друго, него да се пецате на сваку изјаву из Звезде, било који спорт да је у питању!
Е па ти доживљавај Партизан као нешто своје, ја имам много тога другог у животу да доживљавам као своје и због чега живим, а то није Звезда!
Уживај! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 15/09/2012 : 23:24:17
|
quote: Originally posted by Imrahil
Nisam rekao da je imao, već da to može da se desi i nama.
Mozda ako malom Filipu dosadi Zvezda pa odluci malo da igra u pravom klubu Iskreno ne verujem u tako nesto.Ja sam pratio utakmice ove Zvezde i mogu reci da taj Filip Covic nema kvalitet ni za nasu drugu ligu a kamoli za ABA.Decko veze nema,trci kao muva bez glave,gubi lopte,ishitreno sutira i to retko kad pogodi,pravi nepotrebne faule.Nit ima sut,nit ima ulaz,niti igra neku odbranu.Jednom recju vezara.I pored svega ovoga on igra ispred jednog Nedovica na primer a igrace opet ispred nekog. E sad,ako se ovako nesto desi u nasem Partizanu ja cu prestati da gledam taj isti Partizan.Ako bi jedan igrac bio iznad kluba ja bi ozbiljno prestao da ih gledam a Tosa,Sasa i Dule bi se verovatno ubili nego da dopuste ovako nesto. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 15/09/2012 : 23:28:22
|
Nebitno je u šta mi verujemo, takve stvari ne možeš da predevidiš
Грешиш! Може боки да предвиди, он је видовит, ма он је чаробњак, ма он је Нострадамус из Зрењанина! |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 15/09/2012 : 23:29:21
|
quote: Originally posted by srdjandj
Rece ti i onda postavi izjavu Butulije AKA svi su protiv stuba srBstva I da,sportsko drustvo Partizan dozivljavam kao nesto svoje kao i vecina navijaca,simpatizera ili kako hoces
Наравно, ставио сам, јер мора да се пецате, шта друго, него да се пецате на сваку изјаву из Звезде, било који спорт да је у питању!
Е па ти доживљавај Партизан као нешто своје, ја имам много тога другог у животу да доживљавам као своје и због чега живим, а то није Звезда!
Уживај!
Aman koje Zvezde,pola izjava sto postavis ni nije iz Zvezde ili je iz neke rehabilitovane Zvezde sa drugim imenom. Dobro je Dragane,svaka cast na svemu iskreno,na porodici,na puno dece,skidam kapu za to Isto kao sto ti peckas tako i mi peckamo vas.Nismo mi krivi sto vam se klubovi gase
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 15/09/2012 : 23:32:29
|
Јок бре, не гасе се клубови, где ти то видиш, сад ће и рукометаши да се рехабилитују, сви су против Звезде! Вучићу, где си? |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 15/09/2012 : 23:32:42
|
Dok je Tose i Danilovica tu tako nesto se nece desiti.Nije se desavalo i nece.Partizanov dres mora da se zasluzi i zato mi i jesmo evropska kosarkaska institucija.Imaj malo vere u nas KK,najsvetliju tacku naseg SD-a |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 15/09/2012 : 23:34:09
|
Dok je Tose i Danilovica tu tako nesto se nece desiti.Nije se desavalo i nece.Partizanov dres mora da se zasluzi i zato mi i jesmo evropska kosarkaska institucija.Imaj malo vere u nas KK,najsvetliju tacku naseg SD-a
Мислим да и сам не верујеш у ово што пишеш.Но мора се нешто лупетати, па макар било шта! |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 15/09/2012 : 23:34:24
|
Јок бре, не гасе се клубови, где ти то видиш, сад ће и рукометаши да се рехабилитују, сви су против Звезде! Вучићу, где си?
Malo se gase,malo se osnivaju,malo menjaju imena,malo prodaju imena,ma sve je to u interesu sporta |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 15/09/2012 : 23:35:06
|
Јок бре, не гасе се клубови, где ти то видиш, сад ће и рукометаши да се рехабилитују, сви су против Звезде! Вучићу, где си?
Malo se gase,malo se osnivaju,malo menjaju imena,malo prodaju imena,ma sve je to u interesu sporta
Битно да се зове Црвена звезда! |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 15/09/2012 : 23:35:28
|
Dok je Tose i Danilovica tu tako nesto se nece desiti.Nije se desavalo i nece.Partizanov dres mora da se zasluzi i zato mi i jesmo evropska kosarkaska institucija.Imaj malo vere u nas KK,najsvetliju tacku naseg SD-a
Мислим да и сам не верујеш у ово што пишеш.Но мора се нешто лупетати, па макар било шта!
Rece covek koji navija za FMP |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 15/09/2012 : 23:36:43
|
Malo se gase,malo se osnivaju,malo menjaju imena,malo prodaju imena,ma sve je to u interesu sporta
Битно да се зове Црвена звезда!
Imas Crvenih Zvezda u Srbiji koliko hoces ali ih nesto sve manje u Ljutice Bogdana |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 15/09/2012 : 23:37:31
|
И шта сад, као ја бих требао поново да демантујем, као деца, вртимо се у круг, немам више ни воље ни снаге за тако нешто.
Поздрав! |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 15/09/2012 : 23:39:40
|
И шта сад, као ја бих требао поново да демантујем, као деца, вртимо се у круг, немам више ни воље ни снаге за тако нешто.
Поздрав!
Vazi,prekidamo zajebanciju Uzdravlje! |
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1917 Posts
Member since 03/02/2012 |
Posted - 16/09/2012 : 00:10:05
|
Sva sreca pa u drzavi vlada ekonomska kriza i nemaju para ni za penzije inace bi Aca Labelo nasao novac i za rukometni drim tim. Nadam se samo da ugovor sa MMF-om nece biti uskoro potpisan, a plasi me i neki bratski kredit iz Rusije. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Posted - 16/09/2012 : 01:09:04
|
Drugar koji je sa mnom išao u vojsku je trenirao košarku ranije i pre desetak godina je imao ponudu da kupi mesto u nekom našem klubu, rekli su mu maltene cenovnik, kolko da iskešira za koji klub (najviše para je bilo za Partizan ).
Pusti te priče o poštenju. Za Divca su pričali da igra za Zvezdu zarad dobrobiti srpske košarke, a svi znamo zašto je bio tu. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 16/09/2012 : 01:16:07
|
Neverovatno da se od jedne belosvetske bitange i probisveta kakav je Todoric pravi ikona, samo zbog cinjenice da je osvojio silne trofeje. Osvojio i Dzaja svasta kao rukovodilac, pa i je i dalje lopurda.
Tosha i sarajevski govnar, simboli pravde i postenja :D Ovo samo bokara moze da odvali.
|
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 16/09/2012 : 01:49:29
|
quote: Originally posted by Mairosu
Neverovatno da se od jedne belosvetske bitange i probisveta kakav je Todoric pravi ikona, samo zbog cinjenice da je osvojio silne trofeje. Osvojio i Dzaja svasta kao rukovodilac, pa i je i dalje lopurda.
Tosha i sarajevski govnar, simboli pravde i postenja :D Ovo samo bokara moze da odvali.
Do god je covek koji je osvojio 40+ trofeja sa Partizanom za mene je ikona.A to da li je probisvet ili postenjacina bas me zabole.Isto kao i Danilovic.Da je srece pa da su i u fudbalskom klubu takvi ljudi kao u KK mi bi bili stalni ucesnici LS. I sam pominjes Dzaju.Koliki je procenat cigana koji bi voleli Dzaju na mestu predsednika?Ogroman.I znas kako ih zabole sto je lopurda. Pa trenutno dajete podrsku belosvetskoj lopurdi u vasem novoformiranom kosarkaskom klubu. |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 16/09/2012 : 02:00:33
|
Drugar koji je sa mnom išao u vojsku je trenirao košarku ranije i pre desetak godina je imao ponudu da kupi mesto u nekom našem klubu, rekli su mu maltene cenovnik, kolko da iskešira za koji klub (najviše para je bilo za Partizan ).
Pusti te priče o poštenju. Za Divca su pričali da igra za Zvezdu zarad dobrobiti srpske košarke, a svi znamo zašto je bio tu.
I sam kazes pre 10 godina.Ne kazem tih menadzerisanja ima i sad.To je u fudbalu uzelo maha samo tako.Ima i u kosarci.Neko da pare da dodje brze do nekog kluba.Ali ako taj neko ne zna ne pomaze mu nista.Taj mora da bude potencijal.Ne verujem da neki duduk moze da dodje u Partizan samo zato sto je dao pare a kamoli da igra u prvom timu.To su nebuloze.Evo ja ne pamtim nijednog igraca koji je u KK Partizan nenormalno guran a da nema pojma. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
|
miros
Average Member
Serbia
646 Posts
Member since 07/04/2008 |
|
miros
Average Member
Serbia
646 Posts
Member since 07/04/2008 |
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 16/09/2012 : 17:08:15
|
Daj nemoj nam i ti stajati na muku, k'o da nije dosta što nas Milijaš vadi iz govana... |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Posted - 16/09/2012 : 17:17:18
|
jel to crveni karton čisto da se osiguramo za 3 boda
Partizan i Zvezdu treba ugasiti, ovo je više smešno. |