forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Спортско друштво "Црвена звезда" - Београд
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 366

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 15/09/2012 : 23:23:28  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Rece ti i onda postavi izjavu Butulije AKA svi su protiv stuba srBstva
I da,sportsko drustvo Partizan dozivljavam kao nesto svoje kao i vecina navijaca,simpatizera ili kako hoces

Наравно, ставио сам, јер мора да се пецате, шта друго, него да се пецате на сваку изјаву из Звезде, било који спорт да је у питању!

Е па ти доживљавај Партизан као нешто своје, ја имам много тога другог у животу да доживљавам као своје и због чега живим, а то није Звезда!

Уживај!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 15/09/2012 : 23:24:17  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Nisam rekao da je imao, već da to može da se desi i nama.

Mozda ako malom Filipu dosadi Zvezda pa odluci malo da igra u pravom klubu
Iskreno ne verujem u tako nesto.Ja sam pratio utakmice ove Zvezde i mogu reci da taj Filip Covic nema kvalitet ni za nasu drugu ligu a kamoli za ABA.Decko veze nema,trci kao muva bez glave,gubi lopte,ishitreno sutira i to retko kad pogodi,pravi nepotrebne faule.Nit ima sut,nit ima ulaz,niti igra neku odbranu.Jednom recju vezara.I pored svega ovoga on igra ispred jednog Nedovica na primer a igrace opet ispred nekog.
E sad,ako se ovako nesto desi u nasem Partizanu ja cu prestati da gledam taj isti Partizan.Ako bi jedan igrac bio iznad kluba ja bi ozbiljno prestao da ih gledam a Tosa,Sasa i Dule bi se verovatno ubili nego da dopuste ovako nesto.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13450 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 15/09/2012 : 23:26:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Nebitno je u šta mi verujemo, takve stvari ne možeš da predevidiš
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 15/09/2012 : 23:28:22  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Грешиш! Може боки да предвиди, он је видовит, ма он је чаробњак, ма он је Нострадамус из Зрењанина!

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 15/09/2012 : 23:29:21  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

Rece ti i onda postavi izjavu Butulije AKA svi su protiv stuba srBstva
I da,sportsko drustvo Partizan dozivljavam kao nesto svoje kao i vecina navijaca,simpatizera ili kako hoces

Наравно, ставио сам, јер мора да се пецате, шта друго, него да се пецате на сваку изјаву из Звезде, било који спорт да је у питању!

Е па ти доживљавај Партизан као нешто своје, ја имам много тога другог у животу да доживљавам као своје и због чега живим, а то није Звезда!

Уживај!

Aman koje Zvezde,pola izjava sto postavis ni nije iz Zvezde ili je iz neke rehabilitovane Zvezde sa drugim imenom.
Dobro je Dragane,svaka cast na svemu iskreno,na porodici,na puno dece,skidam kapu za to
Isto kao sto ti peckas tako i mi peckamo vas.Nismo mi krivi sto vam se klubovi gase

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 15/09/2012 : 23:32:29  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Јок бре, не гасе се клубови, где ти то видиш, сад ће и рукометаши да се рехабилитују, сви су против Звезде!
Вучићу, где си?

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 15/09/2012 : 23:32:42  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dok je Tose i Danilovica tu tako nesto se nece desiti.Nije se desavalo i nece.Partizanov dres mora da se zasluzi i zato mi i jesmo evropska kosarkaska institucija.Imaj malo vere u nas KK,najsvetliju tacku naseg SD-a

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 15/09/2012 : 23:34:09  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Dok je Tose i Danilovica tu tako nesto se nece desiti.Nije se desavalo i nece.Partizanov dres mora da se zasluzi i zato mi i jesmo evropska kosarkaska institucija.Imaj malo vere u nas KK,najsvetliju tacku naseg SD-a

Мислим да и сам не верујеш у ово што пишеш.Но мора се нешто лупетати, па макар било шта!

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 15/09/2012 : 23:34:24  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Јок бре, не гасе се клубови, где ти то видиш, сад ће и рукометаши да се рехабилитују, сви су против Звезде!
Вучићу, где си?

Malo se gase,malo se osnivaju,malo menjaju imena,malo prodaju imena,ma sve je to u interesu sporta

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 15/09/2012 : 23:35:06  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Вучићу, где си?

Malo se gase,malo se osnivaju,malo menjaju imena,malo prodaju imena,ma sve je to u interesu sporta

Битно да се зове Црвена звезда!

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 15/09/2012 : 23:35:28  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Мислим да и сам не верујеш у ово што пишеш.Но мора се нешто лупетати, па макар било шта!

Rece covek koji navija za FMP

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 15/09/2012 : 23:36:43  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Вучићу, где си?

Битно да се зове Црвена звезда!

Imas Crvenih Zvezda u Srbiji koliko hoces ali ih nesto sve manje u Ljutice Bogdana

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 15/09/2012 : 23:37:31  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
И шта сад, као ја бих требао поново да демантујем, као деца, вртимо се у круг, немам више ни воље ни снаге за тако нешто.

Поздрав!

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 15/09/2012 : 23:39:40  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

И шта сад, као ја бих требао поново да демантујем, као деца, вртимо се у круг, немам више ни воље ни снаге за тако нешто.

Поздрав!

Vazi,prekidamo zajebanciju
Uzdravlje!

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1917 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 16/09/2012 : 00:10:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Sva sreca pa u drzavi vlada ekonomska kriza i nemaju para ni za penzije inace bi Aca Labelo nasao novac i za rukometni drim tim.
Nadam se samo da ugovor sa MMF-om nece biti uskoro potpisan, a plasi me i neki bratski kredit iz Rusije.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13450 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 16/09/2012 : 01:09:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Drugar koji je sa mnom išao u vojsku je trenirao košarku ranije i pre desetak godina je imao ponudu da kupi mesto u nekom našem klubu, rekli su mu maltene cenovnik, kolko da iskešira za koji klub (najviše para je bilo za Partizan ).

Pusti te priče o poštenju. Za Divca su pričali da igra za Zvezdu zarad dobrobiti srpske košarke, a svi znamo zašto je bio tu.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 16/09/2012 : 01:16:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Neverovatno da se od jedne belosvetske bitange i probisveta kakav je Todoric pravi ikona, samo zbog cinjenice da je osvojio silne trofeje. Osvojio i Dzaja svasta kao rukovodilac, pa i je i dalje lopurda.

Tosha i sarajevski govnar, simboli pravde i postenja :D Ovo samo bokara moze da odvali.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 16/09/2012 : 01:49:29  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Neverovatno da se od jedne belosvetske bitange i probisveta kakav je Todoric pravi ikona, samo zbog cinjenice da je osvojio silne trofeje. Osvojio i Dzaja svasta kao rukovodilac, pa i je i dalje lopurda.

Tosha i sarajevski govnar, simboli pravde i postenja :D Ovo samo bokara moze da odvali.

Do god je covek koji je osvojio 40+ trofeja sa Partizanom za mene je ikona.A to da li je probisvet ili postenjacina bas me zabole.Isto kao i Danilovic.Da je srece pa da su i u fudbalskom klubu takvi ljudi kao u KK mi bi bili stalni ucesnici LS.
I sam pominjes Dzaju.Koliki je procenat cigana koji bi voleli Dzaju na mestu predsednika?Ogroman.I znas kako ih zabole sto je lopurda.
Pa trenutno dajete podrsku belosvetskoj lopurdi u vasem novoformiranom kosarkaskom klubu.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 16/09/2012 : 02:00:33  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Drugar koji je sa mnom išao u vojsku je trenirao košarku ranije i pre desetak godina je imao ponudu da kupi mesto u nekom našem klubu, rekli su mu maltene cenovnik, kolko da iskešira za koji klub (najviše para je bilo za Partizan ).

Pusti te priče o poštenju. Za Divca su pričali da igra za Zvezdu zarad dobrobiti srpske košarke, a svi znamo zašto je bio tu.

I sam kazes pre 10 godina.Ne kazem tih menadzerisanja ima i sad.To je u fudbalu uzelo maha samo tako.Ima i u kosarci.Neko da pare da dodje brze do nekog kluba.Ali ako taj neko ne zna ne pomaze mu nista.Taj mora da bude potencijal.Ne verujem da neki duduk moze da dodje u Partizan samo zato sto je dao pare a kamoli da igra u prvom timu.To su nebuloze.Evo ja ne pamtim nijednog igraca koji je u KK Partizan nenormalno guran a da nema pojma.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13450 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 16/09/2012 : 02:13:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Ko da pričam s detetom od 10 godina
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/09/2012 : 11:58:46  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Samo opušteno, boki je u uzrastu dece iz zabavišta, ništa tu meni nije čudno!
Pošto su u Vršcu u vreme ovog vikenda tradicionalni "Dani berbe grožđa", evo jedna prikladna pesma!

Živeli!

Edited by - srdjandj on 16/09/2012 14:24:15
Go to Top of Page

miros
Average Member

Serbia
646 Posts

Member since 07/04/2008

Posted - 16/09/2012 : 16:52:52  Show Profile Show Extended Profile  Send miros a Private Message  Reply with Quote
Kakav poklonjen faul za Zvezdin vodeći gol!
Go to Top of Page

miros
Average Member

Serbia
646 Posts

Member since 07/04/2008

Posted - 16/09/2012 : 16:58:57  Show Profile Show Extended Profile  Send miros a Private Message  Reply with Quote
Gle čuda, danas im svira Grujić koji je "video" igranje Rnića rukom u derbiju!
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 16/09/2012 : 17:08:15  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
Daj nemoj nam i ti stajati na muku, k'o da nije dosta što nas Milijaš vadi iz govana...

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13450 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 16/09/2012 : 17:17:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
jel to crveni karton čisto da se osiguramo za 3 boda

Partizan i Zvezdu treba ugasiti, ovo je više smešno.

Edited by - Imrahil on 16/09/2012 17:20:08
Go to Top of Page
Page: of 366 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.56 seconds. Snitz Forums 2000