Author |
Topic |
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 09/09/2012 : 17:23:06
|
quote: Originally posted by pravedni
quote: Originally posted by mr murdoc
[quote]Originally posted by Mairosu
Tacno sam znao, ostavim dubinski komentar o muskom rock bandu i prodje 24h cvrcaka, a onda Murdoc nastavi o nekim njegovim indie gayevima za koje je samo on cuo i nazad na radne zadatke :D Svet je surov danas zaista :D
C'est la vie.. [/quote Što bi rekli "Emerson,Lake&Palmer"...
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
Tonto
Advanced Member
8541 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 09/09/2012 : 18:36:50
|
@ Mairosu
Evo mislim da ti je Murdoc odgovorio fino muškom glazbom. Inače moram priznati da te razumijem. Murdocov izbor je još super, u cijelom tom indie rock pravcu ima previše patetičnih, kmečavih gnjavatora, a cijeli taj žanr mi na kraju zvuči...ono, ne znam što bi svirao, ja bi bio malo rock, pa malo folk, pa bi svirao balade, pa bi htio da se curice lože na mene... i na kraju ništa, čušpajz... piškit ću, kakit ću... Iako, naravno, postoje kvalitetni bendovi i izvrsne pjesme.
Back on the muška glazba...
Zodiac - A Bit Of Devil (2012)
|
The less I have the more I am a happy man |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 09/09/2012 : 19:45:49
|
Obradovala me vest da cu u novembru izgleda put Lisbona ili nekog drugog iberijskog sela da gledam mog heroja bogoca Blackiea, pa malo obnavljam gradivo. Ovo mi ipak dodje omiljeni album. Nema, jebiga, to je to - distorzirana gitara, lozacki tekst, gole picke i guzice, pivo i jack daniels. Murdoc ne klikci dole na link, ima previse testosterona za tebe :D
E sad, kad bi jos nekako Sammy Hagar dosao u Spaniju, pa npr. Van Halen pa Motley Crue opet, i to je to, ne moram na certove do kraja zivota, ili dok se Zep ne objedini sa Page/Plantom. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
zorglub
Average Member
Serbia
529 Posts
Member since 02/09/2008 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik
1379 Posts
Member since 05/03/2011 |
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik
1379 Posts
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik
1379 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik
1379 Posts
Posted - 15/09/2012 : 10:45:39
|
Ahh te 90-te . Dosadivao sam bas svima sa njihovom glazbom i maltretirao ih u autu, izmedu moja cetiri zida i u svakom pubu gdje je postojao dzubox Bio sam nemilosrdan i opcinjen njihovom energijom i njezinom golom istinom..jebiga .. Danas poslje puno godina apstinencije slusam njihov novi album..i crv je opet tu..dovraga ..i puuuno hvala ..jos uvijek ih volim...iako su disco i treba im lova ..jos uvijek ih volim.. Zasto..jer su samodestruktivni i iskreni , i jer je jos uvik tamni andeo moje prebrze podsvijesti..prespor da me dotuce..heh..
Skunk Anansie - Black Traffic
"Post Orgasmic Chill" mi je obilježio srednju, baš kao i prva dva albuma, a ovaj novi singl mi nije ništ' posebno. Prodane duše.
|
nebesa nisu humana... (Hrabal)
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 15/09/2012 : 11:19:32
|
quote: Originally posted by Luca_Torelli
Ahh te 90-te . Dosadivao sam bas svima sa njihovom glazbom i maltretirao ih u autu, izmedu moja cetiri zida i u svakom pubu gdje je postojao dzubox Bio sam nemilosrdan i opcinjen njihovom energijom i njezinom golom istinom..jebiga .. Danas poslje puno godina apstinencije slusam njihov novi album..i crv je opet tu..dovraga ..i puuuno hvala ..jos uvijek ih volim...iako su disco i treba im lova ..jos uvijek ih volim.. Zasto..jer su samodestruktivni i iskreni , i jer je jos uvik tamni andeo moje prebrze podsvijesti..prespor da me dotuce..heh..
Skunk Anansie - Black Traffic
"Post Orgasmic Chill" mi je obilježio srednju, baš kao i prva dva albuma, a ovaj novi singl mi nije ništ' posebno. Prodane duše.
Kao sto rekoh..nisu vise mladi, ali im jos uvijek treba lova |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik
1379 Posts
Posted - 16/09/2012 : 18:47:25
|
Chemical Brothers - Surrender (1999.)
Ne znam kako i zašto sam se odjednom poželio elektronskog zvuka. Odmah mi je na pamet kao "Surrender" koji je, uz "Dig Your Own Hole", masterpiece Braće po Kemiji, klasik elektronske glazbe, albumčina pomoću kojeg se lakše prisjetim odličnih partijanja krajem devedesetih i početkom 21. st., divnih vremena kad engleski dvojac nije posjećivao ušminkana zabavišta za maloumnike što u ljetnom periodu niču diljem Jadrana i šire.
|
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 16/09/2012 : 18:49:13
|
Ne znam kako i zašto sam se odjednom poželio elektronskog zvuka. Odmah mi je na pamet kao "Surrender" koji je, uz "Dig Your Own Hole", masterpiece Braće po Kemiji, klasik elektronske glazbe, albumčina pomoću kojeg se lakše prisjetim odličnih partijanja krajem devedesetih i početkom 21. st., divnih vremena kad engleski dvojac nije posjećivao ušminkana zabavišta za maloumnike što u ljetnom periodu niču diljem Jadrana i šire.
Uuuu , imam jos taj album u svojoj kolekciji, i dijelim sa njime slicne emocije.. |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 16/09/2012 : 18:56:49
|
volim ovog klinca. radi se o, nedvojbeno, iznimno talentiranom glazbeniku zavidnog vokala sa repertoarom lepršavih, neobaveznih, veselih (gej) pjesmica... ali sve je to uvijek prožeto nekom radošću i pozitivnom energijom... a to mi treba. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 16/09/2012 : 19:14:45
|
Ah, i lead single Let Forever Be. Ja vise volim Dig Your Own Hole, ali i prvi album (Exit Planet Dust) mi je bio jako dobar. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik
1379 Posts
Posted - 17/09/2012 : 09:22:58
|
Portishead - Portishead (1997.)
Još jedna albumčina iz devedesetih. Neraspoložen za preslušanje novih albuma, vraćam se provjerenim imenima.
|
|
|
|
zorglub
Average Member
Serbia
529 Posts
Member since 02/09/2008 |
|
kiky