forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 15. Međunarodni festival stripa Crtani romani šou
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/09/2012 : 08:44:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Je, naša si kome ćeš reć.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 18/09/2012 : 09:00:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
A neki ne prate stripove fanboyski kao životni hobi broj 1, a ako ih čitaju čitaju možda samo određene stripove i poznaju samo te autore ili one koji svjetski mediji najviše spominju ( moore, stan lee, itd.) samim time čovjeku ovi možd ajesu ko neka b ili c lista jer nikad za njih nije čuo ili čitao te naslove na kojima su radili time se treba obrazovat takve ako su voljni naučiti/pročitati nešto novo. Ja osobno nisam čuo ni za jednoga od ovih ali sam recimo pročito v for vendeta ali d ame netko pita tko je radio sve na tom stripu nebi se opće sjetio nekih imena, kamoli nekoga stripa ala "mister mačak","alvar major" itd. di osobno ni lud nebi to išo čitat jer me sami naslovi ne privlače na počteku, u današnjem modernom svijetu di se radi i mora osiguravati životna egzistencija vrijeme je rijetko za išta kamoli praćenje stripvoa na određenoj razini izvan garbitra već provjerenih naslova

Edited by - Krscho on 18/09/2012 09:01:34
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/09/2012 : 09:08:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
I šta, znači ako s nečim nisi upoznat, onda je to odma za rang lošije nego ono s čime jesi upoznat?
Jer on će ti vjerojatno i sada kazat da je Lloyd C lista, a neki šta je crta Maloga Rendžera A lista. To nema veze sa zdravom pameću i tu se ne radi o osobnome dojmu. Ni ja do ima nekog vrimena nisam nikad čuo za tipa koji je crta Vrh Bogova (evo ni sada ne znan kako se zove) i ne volin mange generalno, al da mi je neko tada reka da on crta mange, ne bi reka da je to C liga jer nisan ništa od njega ni vidija ni pročita.

Moš mislit kako je Euro pročita Vendettu ili Alvara Mayora. Vjerojatno ni ne zna šta je to, al eto opet piše gluposti iako nije upoznat.

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 18/09/2012 : 10:15:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

A Isusa ti.

Bushido, ne beštimaj!
To je ružno.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12494 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 18/09/2012 : 10:26:10  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

I šta, znači ako s nečim nisi upoznat, onda je to odma za rang lošije nego ono s čime jesi upoznat?
Jer on će ti vjerojatno i sada kazat da je Lloyd C lista, a neki šta je crta Maloga Rendžera A lista. To nema veze sa zdravom pameću i tu se ne radi o osobnome dojmu. Ni ja do ima nekog vrimena nisam nikad čuo za tipa koji je crta Vrh Bogova (evo ni sada ne znan kako se zove) i ne volin mange generalno, al da mi je neko tada reka da on crta mange, ne bi reka da je to C liga jer nisan ništa od njega ni vidija ni pročita.

Moš mislit kako je Euro pročita Vendettu ili Alvara Mayora. Vjerojatno ni ne zna šta je to, al eto opet piše gluposti iako nije upoznat.

zašto gluposti?
Pa valjda mogu ja imati neku svoju listu koji su mi A liga, B liga, C liga,....zar sam ja tebi ili bilo kome rekao šta ti trebaš čitati, šta tebi treba biti na A listi itd,....?
Ja sam rekao kako su oni MENI c liga. I šta to tebe briga na kraju?
Valjda ja znam šta se meni sviđa a šta ne i nečeš mi valjda ti reči šta to ja trebam čitati.
Napisao sam C liga, zbog toga jer ne poznajem te ljude i ne bi im išao tražiti crteže osim Giovanni Bruzzo ali tamo če ionako biti najduži red.....
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/09/2012 : 10:32:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Pišeš gluposti.
Kako ti može nešto bit C liga ako ni ne znaš šta je to? Šta da ja kažem da je Slovenija najružnija država na svijetu, a nisam nikad bija tamo? Jel to okej? Jer po onome šta ti pišeš, je.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 18/09/2012 : 10:56:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Krscho

A neki ne prate stripove fanboyski kao životni hobi broj 1, a ako ih čitaju čitaju možda samo određene stripove i poznaju samo te autore ili one koji svjetski mediji najviše spominju ( moore, stan lee, itd.) samim time čovjeku ovi možd ajesu ko neka b ili c lista jer nikad za njih nije čuo ili čitao te naslove na kojima su radili time se treba obrazovat takve ako su voljni naučiti/pročitati nešto novo.

Lijepo si to napisao, sročio i pojasnio, ali očito ne poznaješ način funkcioniranja moždanih vijuga 1Eura, jer njemu je tipkovnica (a možda i jezik) brža od misli. Ne znam dal da rađe cijenimo njegovu iskrenost ili se zamislimo nad njegovim nonšalantnim pristupom vlastitom neznanju...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12494 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 18/09/2012 : 11:21:36  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Pišeš gluposti.
Kako ti može nešto bit C liga ako ni ne znaš šta je to? Šta da ja kažem da je Slovenija najružnija država na svijetu, a nisam nikad bija tamo? Jel to okej? Jer po onome šta ti pišeš, je.

pa valjda ima neki razlog da ne znam šta je to?
Dovoljno mi je da pročitam o čemu se radi "Mister Mačak" npr. i onda vidim da me ovakva tematika ne zanima i ne želim ni saznati nešto više, jer ja znam dobro šta me interesira a šta ne i čemu se mučiti sa nečim za što več sada znam da me neče interesirati isto tako i Marvelovi stripovi itd....
To ti je isto tako kod djevojaka ako ja vidim neku koja mi se ne sviđa, neču se uopšte truditi oko nje, pa možda n akraju ona čak zna dobro da kuva ali svejedno šta mi to znači kada mi se ne dopada po izgledu. Briga me ako zna da kuva. Ja želim sve u kompletu znači da kuva da lijepo izgleda itd.... Imam u glavi parametre koj etreba ispuniti isto tako mi je kod filmova, stripova,....ima puno svega što želim nabaviti i ne trebaju mi neki Marvelovi stripovi, Mister Mačak i slično. IONAKO SE NE MOŽE SVE PROČITATI, pa onda ču čitati ono šta ču ja odabrati a ne neki strip festival.
Ali dobro taj festival če dobro doči zbog popusta na stripova, druženja,....bilo bi dobro nabaviti još neke crteže ali baš ne želim crtež Mister Mačka, Marvela itd....
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12494 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 18/09/2012 : 11:29:54  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
A to što ti nisi nikada bio u Sloveniji i čini ti se ružnom pa to je tvoja stvar, tvoje mišljenje. Čemu da ja sad tebe napadam zbog toga ili uvjeravam u suprotno. Boli mene šta si ti misliš o Sloveniji.
Tebe bi isto tako trebalo boljeti uvo šta si ja mislim o tim gostima ali neeeeeeeeeeeeeeee, ti moraš da se miješaš nešto.
Gledaj svoja posla.
Ti imaj svoju listu a ja ču svoju. Zar sam ja ikome rekao kako ne smije čitati ov egore spomenute stripove? Ja sam samo napisao vlastito mišljenje da to nisu stripovi za mene, ni gosti mi nisu neki ali to je MOJE MIŠLJENJE.
Ti imaš svoje mišljenje koje mene ne zanima pa se tako i ti ponašaj a ne da igraš neki svetionik šta tko treba čitati itd...

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 18/09/2012 : 11:36:55  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by 1Euro

Inače ja sam malo razočaran,....ovi su mi više neka B ili C liga....zar neče pozvati nekog poznatijeg?

A Isusa ti.

Euro, ponekad se dobro informirati o nečemu prije nego što nešto izvališ.

Euro je spomenuo POPULARNOST, ako gledamo s te strane zar nije u pravu?
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12922 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 18/09/2012 : 12:06:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

A to što ti nisi nikada bio u Sloveniji i čini ti se ružnom pa to je tvoja stvar, tvoje mišljenje. Čemu da ja sad tebe napadam zbog toga ili uvjeravam u suprotno. Boli mene šta si ti misliš o Sloveniji.
Tebe bi isto tako trebalo boljeti uvo šta si ja mislim o tim gostima ali neeeeeeeeeeeeeeee, ti moraš da se miješaš nešto.
Gledaj svoja posla.
Ti imaj svoju listu a ja ču svoju. Zar sam ja ikome rekao kako ne smije čitati ov egore spomenute stripove? Ja sam samo napisao vlastito mišljenje da to nisu stripovi za mene, ni gosti mi nisu neki ali to je MOJE MIŠLJENJE.
Ti imaš svoje mišljenje koje mene ne zanima pa se tako i ti ponašaj a ne da igraš neki svetionik šta tko treba čitati itd...

Ali u tome i jest problem.

Tebe ne zanimaju ovi autori i njihovi stripovi, pa isključivo na tome gradiš svoje mišljenje. Sasvim druga stvar bi bila da si te stripove i pročitao.

Ti si na ovu temu upao kao padobranac i išao komentirati nešto što te ne zanima i pritom si uspio popljuvati autore i uvrijediti one koji prate njihov rad.

Na primjer, mene Mali rendžer ne zanima i nisam ga nikad čitao. Misliš li da je u redu da ja dođem na temu o Malom rendžeru i komentiram strip i kažem kako su autori stripa za mene ŽNJ liga iako ga nikad nisam čitao? Ne bi li to tebe razljutilo?

Ovdje je stvar o pristojnosti i poštovanju.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12922 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 18/09/2012 : 12:08:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Gdje je spomenuo popularnost?

Ja ovdje vidim samo nepristojnost.

Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 18/09/2012 : 12:10:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
Bolje s takvima onda ne ići raspravljati i puniti njihov ego ako nisu voljnji naučiti ništa novo. Veselim se programu i vidanju nekih poznatih faca od prošle godine, te potvrdi svih gostiju
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12494 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 18/09/2012 : 12:11:19  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Inače ja sam malo razočaran,....ovi su mi više neka B ili C liga....zar neče pozvati nekog poznatijeg?

A Isusa ti.

ma pusti ih King, samo češ ih naljutiti...
Ionako če vrijeme pokazati tko je bio u pravu:

-ja tvrdim (pri punoj savjesti), da bude puno ljudi na štandovima Fibre, Libeliusa, Ludensa,..., da bude puno ljudi i na burzi starih stripova, a još više po birtijama, dok če na tribinama sjediti Bushido,Deecay, Paka i još trojica-petorica i slušati o Mister Mačku, Tehnoočevima, Iron manu,....a onda če se opet ljutiti kako je bilo tako malo ljudi na press konferenciji, tribinama,...
Ali nema veze, ljudi če doči ne zbog Mister Mačka, nego zbog stripova (štandova, popusta), druženja (birtija, zajebancija).
A u vezi tribine,ionako če Bushido i Deecay sve kasnije napisati na forumu, tako da svi koji neče biti na tribini če dobiti sažetak (nadamo se i spidermanovim slikama).
Ovaj Deecay on bi išao i u Botswanu, da je slučajno saznao da je tamo neka tribina na kojoj je netko tko je crtao omote od čokolade....toliko je zainteresiran i svaki gost je za njega največi majstor....

Hej, jel Interliber isto tako u Zagrebu?
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 18/09/2012 : 12:11:41  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A sta ja znam, on je napisao tu recenicu, koja nije daleko od istine, pa ste ga vi prvi "atakovali".
Go to Top of Page

veber
Senior Member

1124 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 18/09/2012 : 12:16:43  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

A sta ja znam, on je napisao tu recenicu, koja nije daleko od istine, pa ste ga vi prvi "atakovali".

Nemoj me molim te nasmijavati sa svojom istinom,imam i previše posla i moram bit ozbiljan
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12494 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 18/09/2012 : 12:18:39  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bolje s takvima onda ne ići raspravljati i puniti njihov ego ako nisu voljnji naučiti ništa novo. Veselim se programu i vidanju nekih poznatih faca od prošle godine, te potvrdi svih gostiju

kako da ne? Sigurno ču uhvatiti nešto između redaka u nekoj birtiji, pa ču onda razširiti horizont, ali ako mi netko daje na izbiru birtiju i štandove ili tribinu i Kapetana Ameriku i Mister Mačka, mene čete pronači u birtiji....
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 18/09/2012 : 12:19:24  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by veber

Nemoj me molim te nasmijavati sa svojom istinom,imam i previše posla i moram bit ozbiljan

Trebao si pozvati nekog autora iz A lige, onda ne bi ni doslo do ove diskusije.
Go to Top of Page

veber
Senior Member

1124 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 18/09/2012 : 12:24:03  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jesam.
Ali je umro u 3. mjesecu.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12922 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 18/09/2012 : 12:25:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

A Isusa ti.

ma pusti ih King, samo češ ih naljutiti...
Ionako če vrijeme pokazati tko je bio u pravu:

-ja tvrdim (pri punoj savjesti), da bude puno ljudi na štandovima Fibre, Libeliusa, Ludensa,..., da bude puno ljudi i na burzi starih stripova, a još više po birtijama, dok če na tribinama sjediti Bushido,Deecay, Paka i još trojica-petorica i slušati o Mister Mačku, Tehnoočevima, Iron manu,....a onda če se opet ljutiti kako je bilo tako malo ljudi na press konferenciji, tribinama,...
Ali nema veze, ljudi če doči ne zbog Mister Mačka, nego zbog stripova (štandova, popusta), druženja (birtija, zajebancija).
A u vezi tribine,ionako če Bushido i Deecay sve kasnije napisati na forumu, tako da svi koji neče biti na tribini če dobiti sažetak (nadamo se i spidermanovim slikama).
Ovaj Deecay on bi išao i u Botswanu, da je slučajno saznao da je tamo neka tribina na kojoj je netko tko je crtao omote od čokolade....toliko je zainteresiran i svaki gost je za njega največi majstor....

Koliko ti ono imaš godina?

Zar ti ne možeš raspravljati bez vrijeđanja?

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9401 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 18/09/2012 : 12:25:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Nisam mogao niti sanjati da će se Mister Mačak toliko puta spominjati u istoj rečenici s Alvar Mayorom

Inače imena su baš super. Želio bi ulovit crtež Breccie ali već vidim da će bit previše gužvovito. Ionako mi je prioritet jedan Bobov Mister Mačak vs Gradimir

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12922 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 18/09/2012 : 12:26:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Koja je to "istina"?

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 18/09/2012 : 12:27:19  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Jesam.

Moebius
Prava legenda!
Go to Top of Page

veber
Senior Member

1124 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 18/09/2012 : 12:27:25  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

kako da ne? Sigurno ču uhvatiti nešto između redaka u nekoj birtiji, pa ču onda razširiti horizont, ali ako mi netko daje na izbiru birtiju i štandove ili tribinu i Kapetana Ameriku i Mister Mačka, mene čete pronači u birtiji....

samo ti dođi sokole ,
ima u sklopu Tvornice Kulture birtija a u blizini je i jedan vrlo zanimljiv fakultet
idealna prilika,vrijeme i mjesto za širenje horizonata u vrlo ugodnijim pravcima djelovanja
Go to Top of Page

veber
Senior Member

1124 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 18/09/2012 : 12:29:56  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Jesam.

Moebius
Prava legenda!

eto.jel sad puno toga bistrije.
Al radimo na tome da sljedeće godine i ti i masa drugih ljubitelja stripa imaju vrlo odličan i konkretan razlog za doć u Zagreb i oplemenit svoje znanje,dušu i gušt.
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000