Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
Lastan
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/logo(1).jpg)
1096 Posts
Member since 22/07/2011 |
Posted - 01/10/2012 : 21:58:42
|
U četvrtak 11.listopada 2012. u 18,00 sati u galeriji "RAGA" (Radnička galerija),Radnička cesta 22(pokraj strip knjižare "Lastan"),Zagreb
Udruga prijatelja stripa STRIPFORUM srdačno Vas poziva na predstavljanje strip-knjige "KAD JE STRIP BIO MLAD" i druženje sa autorima strip-knjige
U predstavljanju će sudjelovati:
-Mladen Novaković,autor -Rudi Aljinović,autor
"KAD JE STRIP BIO MLAD"
Mladen Novaković Rudi Aljinović
|
www.lastan.hr https://www.facebook.com/lastan.striparnica
|
Edited by - Lastan on 02/10/2012 11:30:35
|
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hajduk.gif)
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 02/10/2012 : 09:52:31
|
quote: Originally posted by Lastan
U četvrtak 11.listopada 2012. u 18,00 sati u galeriji "RAGU" (Radnička galerija),Radnička cesta 22(pokraj strip knjižare "Lastan"),Zagreb
Udruga prijatelja stripa STRIPFORUM srdačno Vas poziva na predstavljanje strip-knjige "KAD JE STRIP BIO MLAD" i druženje sa autorima strip-knjige
U predstavljanju će sudjelovati:
-Mladen Novaković,autor -Rudi Aljinović,autor
"KAD JE STRIP BIO MLAD"
Mladen Novaković Rudi Aljinović
RAGU? pa to se jede![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) da,kratica raga je malo nezgrapna![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Posted - 12/10/2012 : 23:32:05
|
Kratki osvrt na zadanu temu!
Predstavljanje je bilo kraće, s kratkim Novakovićevim uvodom, malo povijesnih podataka od dežurne povjesničarke umjetnosti, i na kraju komentar i predstavljanje knjige drugog autora, Rudija Aljinovića. Skupio se pristojan broj ljudi, ona mala konferencijska dvorana je bila sasvim puna... Sasvim jedno lijepo predstavljanje knjige. Autori su bili zaista zadovoljni učinjenim i ponosni su na svoj rad i povijest hrvatskog stripa općenito.
Što se tiče novih izdanja starih hrvatskih stripova, ova predstavljena knjiga tek je jedan dio cjelokupne baštine koju namjeravaju predstaviti u knjigama koje slijede. Bit će i neka izložba u Klovićevim dvorima o Neugebaueru početkim sljedeće godine.
Da nabrojim prisutne forumaše... dmar, lastan, dcarapo, oko, tico, VJ, spiderman, milan tomas (ne znam jel na forumu); a bila je i gomila stripaša i znatiželjnika ostalih kategorija.
E da, i domjenak vrijedi spomenuti. za kraj.![](icon_smile_approve.gif) |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/images(114).jpg)
1379 Posts
Member since 05/03/2011 |
Posted - 12/10/2012 : 23:35:27
|
quote: Originally posted by DeeCay
Kratki osvrt na zadanu temu!
Predstavljanje je bilo kraće, s kratkim Novakovićevim uvodom, malo povijesnih podataka od dežurne povjesničarke umjetnosti, i na kraju komentar i predstavljanje knjige drugog autora, Rudija Aljinovića. Skupio se pristojan broj ljudi, ona mala konferencijska dvorana je bila sasvim puna... Sasvim jedno lijepo predstavljanje knjige. Autori su bili zaista zadovoljni učinjenim i ponosni su na svoj rad i povijest hrvatskog stripa općenito.
Što se tiče novih izdanja starih hrvatskih stripova, ova predstavljena knjiga tek je jedan dio cjelokupne baštine koju namjeravaju predstaviti u knjigama koje slijede. Bit će i neka izložba u Klovićevim dvorima o Neugebaueru početkim sljedeće godine.
Da nabrojim prisutne forumaše... dmar, lastan, dcarapo, oko, tico, VJ, spiderman, milan tomas (ne znam jel na forumu); a bila je i gomila stripaša i znatiželjnika ostalih kategorija.
E da, i domjenak vrijedi spomenuti. za kraj.![](icon_smile_approve.gif)
Dobiješ četvorku ako staviš slike domjenka. ;) |
nebesa nisu humana... (Hrabal)
|
|
Spiderman
Senior Member
![](AvatarUpload/spider.jpg)
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Posted - 14/10/2012 : 22:35:45
|
Au, ovaj gospodin sa štapom je Oto Reisinger?! Nisam znao... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
chemako
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
Croatia
758 Posts
Member since 22/02/2004 |
|
Spiderman
Senior Member
![](AvatarUpload/spider.jpg)
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
Posted - 20/10/2012 : 17:52:17
|
quote: Originally posted by DeeCay
Au, ovaj gospodin sa štapom je Oto Reisinger?! Nisam znao...
drugi puta pitaj čiku spidermana ![](lol.gif)
Ota sam ja upoznao davno... mislim da je to bilo nekih 80-tih godina kad sam klinac bil i kad su mi stripovi bili zabava kao što su mi i sada a ne da u polici imam red plavih red crvenih red ljubičastih i glancere. je.bo glance (to je usput) ![](icon_smile_big.gif) |
Moj strip Moje aukcije |
|
mcn
Advanced Member
![](AvatarUpload/nasmejseuboji.gif)
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|