Author |
Topic  |
|
Lastan
Senior Member

.jpg)
1096 Posts
Member since 22/07/2011 |
Posted - 01/10/2012 : 21:58:42
|
U četvrtak 11.listopada 2012. u 18,00 sati u galeriji "RAGA" (Radnička galerija),Radnička cesta 22(pokraj strip knjižare "Lastan"),Zagreb
Udruga prijatelja stripa STRIPFORUM srdačno Vas poziva na predstavljanje strip-knjige "KAD JE STRIP BIO MLAD" i druženje sa autorima strip-knjige
U predstavljanju će sudjelovati:
-Mladen Novaković,autor -Rudi Aljinović,autor
"KAD JE STRIP BIO MLAD"
Mladen Novaković Rudi Aljinović
|
www.lastan.hr https://www.facebook.com/lastan.striparnica
|
Edited by - Lastan on 02/10/2012 11:30:35
|
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 02/10/2012 : 09:52:31
|
quote: Originally posted by Lastan
U četvrtak 11.listopada 2012. u 18,00 sati u galeriji "RAGU" (Radnička galerija),Radnička cesta 22(pokraj strip knjižare "Lastan"),Zagreb
Udruga prijatelja stripa STRIPFORUM srdačno Vas poziva na predstavljanje strip-knjige "KAD JE STRIP BIO MLAD" i druženje sa autorima strip-knjige
U predstavljanju će sudjelovati:
-Mladen Novaković,autor -Rudi Aljinović,autor
"KAD JE STRIP BIO MLAD"
Mladen Novaković Rudi Aljinović
RAGU? pa to se jede    da,kratica raga je malo nezgrapna     |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 12/10/2012 : 23:32:05
|
Kratki osvrt na zadanu temu!
Predstavljanje je bilo kraće, s kratkim Novakovićevim uvodom, malo povijesnih podataka od dežurne povjesničarke umjetnosti, i na kraju komentar i predstavljanje knjige drugog autora, Rudija Aljinovića. Skupio se pristojan broj ljudi, ona mala konferencijska dvorana je bila sasvim puna... Sasvim jedno lijepo predstavljanje knjige. Autori su bili zaista zadovoljni učinjenim i ponosni su na svoj rad i povijest hrvatskog stripa općenito.
Što se tiče novih izdanja starih hrvatskih stripova, ova predstavljena knjiga tek je jedan dio cjelokupne baštine koju namjeravaju predstaviti u knjigama koje slijede. Bit će i neka izložba u Klovićevim dvorima o Neugebaueru početkim sljedeće godine.
Da nabrojim prisutne forumaše... dmar, lastan, dcarapo, oko, tico, VJ, spiderman, milan tomas (ne znam jel na forumu); a bila je i gomila stripaša i znatiželjnika ostalih kategorija.
E da, i domjenak vrijedi spomenuti. za kraj. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

.jpg)
1379 Posts
Member since 05/03/2011 |
Posted - 12/10/2012 : 23:35:27
|
quote: Originally posted by DeeCay
Kratki osvrt na zadanu temu!
Predstavljanje je bilo kraće, s kratkim Novakovićevim uvodom, malo povijesnih podataka od dežurne povjesničarke umjetnosti, i na kraju komentar i predstavljanje knjige drugog autora, Rudija Aljinovića. Skupio se pristojan broj ljudi, ona mala konferencijska dvorana je bila sasvim puna... Sasvim jedno lijepo predstavljanje knjige. Autori su bili zaista zadovoljni učinjenim i ponosni su na svoj rad i povijest hrvatskog stripa općenito.
Što se tiče novih izdanja starih hrvatskih stripova, ova predstavljena knjiga tek je jedan dio cjelokupne baštine koju namjeravaju predstaviti u knjigama koje slijede. Bit će i neka izložba u Klovićevim dvorima o Neugebaueru početkim sljedeće godine.
Da nabrojim prisutne forumaše... dmar, lastan, dcarapo, oko, tico, VJ, spiderman, milan tomas (ne znam jel na forumu); a bila je i gomila stripaša i znatiželjnika ostalih kategorija.
E da, i domjenak vrijedi spomenuti. za kraj.
Dobiješ četvorku ako staviš slike domjenka. ;) |
nebesa nisu humana... (Hrabal)
|
 |
|
Spiderman
Senior Member

Croatia
2748 Posts
Member since 06/11/2001 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 14/10/2012 : 22:35:45
|
Au, ovaj gospodin sa štapom je Oto Reisinger?! Nisam znao... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
chemako
Average Member

Croatia
758 Posts
Member since 22/02/2004 |
|
Spiderman
Senior Member

Croatia
2748 Posts
Member since 06/11/2001 |
Posted - 20/10/2012 : 17:52:17
|
quote: Originally posted by DeeCay
Au, ovaj gospodin sa štapom je Oto Reisinger?! Nisam znao...
drugi puta pitaj čiku spidermana 
Ota sam ja upoznao davno... mislim da je to bilo nekih 80-tih godina kad sam klinac bil i kad su mi stripovi bili zabava kao što su mi i sada a ne da u polici imam red plavih red crvenih red ljubičastih i glancere. je.bo glance (to je usput)  |
Moj strip Moje aukcije |
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
|
Topic  |
|