I jedno i drugo. Na burzi imaš praktički sve, od starih Zlatna Serija / LMS izdanja, pa sve do najnovijih Fibri i Libellusa. Američkih stripova imaš na par štandova, zna bit super stvari.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Koji je Perović kralj, pa to je strašno. Super mi je njegov stil crtanja.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Oprostite, ali zanima me hoće li na CRŠ-u bit gosp. Kordej i tko ce jos od nasih slavnih crtača i scenarista bit na ovom događaju ; inače meni je će ovo biti prvi put na CRŠ pa ako netko može objasniti kako doći do kojeg crtaća i zatražiti crtež ili potpis - je li trebam nesto kupiti od njega ili slicno ... :D Usput, mislim da su imena VRLO zvučna -> osobito gospoda Lloyd , Breccia , Janjetov i Ribić (naravno ne umanjujem rad i trud ostalih gostiju)
budemo pitali g. Kordeja bude li nas posjetio ,a detaljniji popis bude kroz mjesec,dva trebaš kupiti kubik stripova od izdavača bude u službenom programu točno nevedeno kad i gdje tko crta a tko potpisuje.
Jel ono veliko iznenađenje jedna osoba s kojom si se dogovara u Londonu na onom njihovom festivalu? Nešto si mi jednom spominja u striparnici Libellus/SKAB612/kakosevećzove.
Jel ono veliko iznenađenje jedna osoba s kojom si se dogovara u Londonu na onom njihovom festivalu? Nešto si mi jednom spominja u striparnici Libellus/SKAB612/kakosevećzove.
nije
Sranje
nije
Sranje
Ako je riječ o osobi koja je bila spomenuta kao mogućnost na topicu prošlogodišnjeg crš-a i meni je isto grozno žao (isto je bila riječ o Londonskom festivalu)
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Oće se moć nabavit stripove kod autora npr. od Lloyda ˝Kickback˝ ili od Janjetov ˝Tehnoočevi˝ , Ribića ˝Silver Surfer : Requiem˝ i ostale da ne nabrajam ? Moželi se ić do svakog autora po potpis ili crtež ?
Oće se moć nabavit stripove kod autora npr. od Lloyda ˝Kickback˝ ili od Janjetov ˝Tehnoočevi˝ , Ribića ˝Silver Surfer : Requiem˝ i ostale da ne nabrajam ? Moželi se ić do svakog autora po potpis ili crtež ?
za Kickback ne znam al Tehnoočevi će bit na štandu Fibre a Requiem će bit na štandu Stripovi na kvadrat a i Denis drži amere. Bit će brojevi i termini za crtanja i potpisivanja i u programu će pisati kad tko crta i potpisuje
Veselim se druzenju i nadam se ogrebati za koji crtez.Gosti su izvrsni, svaka cast na trudu i organizaciji.Kad netko kaze da Breccia,Lloyd,Janjetov,Perovic nisu atraktivni mora se zapitati o svojem poznavanju stripa i da li uopce ima prava nesto komentirati o 9. umjetnosti.Sto se tice iznenadenja da li mozda dolazi iz Njemacke?
Veselim se druzenju i nadam se ogrebati za koji crtez.Gosti su izvrsni, svaka cast na trudu i organizaciji.Kad netko kaze da Breccia,Lloyd,Janjetov,Perovic nisu atraktivni mora se zapitati o svojem poznavanju stripa i da li uopce ima prava nesto komentirati o 9. umjetnosti.Sto se tice iznenadenja da li mozda dolazi iz Njemacke?
Ako ćemo o iznenađenjima meni padaju trojica napamet, jedan bolji od drugoga
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
iznenađenje bi više bilo u obliku neke manje izložbe,al 2.10 ću točno znati.